Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.12.2009 21:26:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
....hojla.... se zadnji dan sem prezivel v sluzbi.... jutri zjutraj pa nic vec ke... in nikoli vec... !!!!! .... Blaza in Buci.... borovnicke cakajo..... tudi druge vabljene..... .... Seflo bom tudi castil.... s pijaco.... druga cascenja za penzioniste ne obstajajo.... ker je konc.... in zdej smo mi vrecko zaprli....
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 30.12.2009 21:27:00 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.12.2009 21:30:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči mlavla, sva včeraj preveč po telefonu klepetali, ni bilo nič z nabavo. No, je bilo, sem nabavila cel voz, potem pa na blagajni nisem mogla plačat, pa sem vse tam pustila ... . Pa je šel moj dragi prejle v leclerc (gužva do obvoznice, ni vozičkov, nimaš kam da stopiš), pa prinese dom pič***kin dime: najmanjšo skutico iz katere naj naredim pehtranko, pa 2 dcl sladke smetane, pa eno skutico za Tilna. Ma, včasih je res malo čez les. Pa seveda nič sadja, da o pojači ne govorm, da je tudi ni nič prinesel. Dobro da je hrenovke našel in vsaj malo salamce (ravno za v 2 sendviča). Tale dopust mu škodi!!!! .... a si ti tvojga poslala v Leclerk v Nikaragui .... mi smo med pol eno in pol tretjo doziveli v Leclerku na Rudniku nakupovalni orgazem.... .... nobene guzve na cest, bolj malo guzve not, vsega je blo k dreka... sveze zelenjave, meska... pijace....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 8:49:03
|
|
|
|
pina-1
|
Dobro jutro.. Zopet sem vas malo zanemarila in ko rpdiem same novice . Najprej mati LISTEk čestitke ob drugi nosečnosti. Tako kot ti je šefla povedala, je v drugo vse drugače. Sicer cajt nenormalno hitreje mine, ampak skrbi in "čudnih" misli je čisto preveč. STIPČINA PENZJONIST. Uživaj v zasluženi penziji. Ins edaj nimaš več izgovorov, da svoje prelepe družinice ne pripelješ na obalo. Jasno??? Ko ste že govorile o večernem ritualu, pri nas pa gresta obe na enrkat pod tuš, pa še banjo za dojenčke vzameta, pa dojenčke... Lahko si predstavljate kako to zgleda, ampak ućivata pa sto na uro. Danes vam pa želim lepo čakanje novega leta. Midva s PInotom greva na malto. Tam naju čaka ebn fajn plavi kavč in ene ogromna TV, s koncertom Cetinskega in pogledom na splitsko rivo Aja, pa danes sem v službi, tako da bi vas prosila za malo krajšanja časa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 8:57:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, samo tebi na uslugo se javlja, da ti bo krajše A veste kaj je novega Danes sem se zbudila ob penzionistu Še hujš je pa to, da me je tko križ bolel, kot da sem jaz penzionistka in ne on No, sej me še In veste kje je penzioner zdaj Ob 9h sem ga na masažo naročila (je imel še darilni bon, ki sem mu ga podarila ko sem rodila Maksa) Zato je Tara šla danes v varstvo, da gre penzioner v miru na masažo, pol si bo mal odpočil, jaz mu bom kosilo skuhala in bo dan okoli No sej carico bomo pobrali takoj po kosilu in potem skupaj uživali popoldan, pa šemoja mami pride k nam silvestrovat, da ne bo sama, tko da bo luštn Se veselim, ker bo prinesla tatarca, ki ga zdajle sama doma dela Mljaskkkkk
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 9:14:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, samo tebi na uslugo se javlja, da ti bo krajše A veste kaj je novega Danes sem se zbudila ob penzionistu Še hujš je pa to, da me je tko križ bolel, kot da sem jaz penzionistka in ne on No, sej me še In veste kje je penzioner zdaj Ob 9h sem ga na masažo naročila (je imel še darilni bon, ki sem mu ga podarila ko sem rodila Maksa) Zato je Tara šla danes v varstvo, da gre penzioner v miru na masažo, pol si bo mal odpočil, jaz mu bom kosilo skuhala in bo dan okoli No sej carico bomo pobrali takoj po kosilu in potem skupaj uživali popoldan, pa šemoja mami pride k nam silvestrovat, da ne bo sama, tko da bo luštn Se veselim, ker bo prinesla tatarca, ki ga zdajle sama doma dela Mljaskkkkk ŠEfla super. Se ti odoložim... Ti maš pa res zdej rpivilegij, ko z penzionerom živiš... Kje smo še mi No sej gremo kar hitro za vami, ma nam še manjka... Kaj boš danes finega kuhala? Danes bi moral biti specialne meni, ker je penzoiner v bajti.. A mislioš da se mu kej kolca, ker ga tolko po zobih mamo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 9:17:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, samo tebi na uslugo se javlja, da ti bo krajše A veste kaj je novega Danes sem se zbudila ob penzionistu Še hujš je pa to, da me je tko križ bolel, kot da sem jaz penzionistka in ne on No, sej me še In veste kje je penzioner zdaj Ob 9h sem ga na masažo naročila (je imel še darilni bon, ki sem mu ga podarila ko sem rodila Maksa) Zato je Tara šla danes v varstvo, da gre penzioner v miru na masažo, pol si bo mal odpočil, jaz mu bom kosilo skuhala in bo dan okoli No sej carico bomo pobrali takoj po kosilu in potem skupaj uživali popoldan, pa šemoja mami pride k nam silvestrovat, da ne bo sama, tko da bo luštn Se veselim, ker bo prinesla tatarca, ki ga zdajle sama doma dela Mljaskkkkk ŠEfla super. Se ti odoložim... Ti maš pa res zdej rpivilegij, ko z penzionerom živiš... Kje smo še mi No sej gremo kar hitro za vami, ma nam še manjka... Kaj boš danes finega kuhala? Danes bi moral biti specialne meni, ker je penzoiner v bajti.. A mislioš da se mu kej kolca, ker ga tolko po zobih mamo? če se mu kolca, je to ekstra masaža, ker še poskakuje vmes Za kosilo imava ramstek na rukolini posteljici, zraven dušene bučke z češnjevim paradižnikom in kozjim sirom, široke rezance in seveda refoško
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 9:18:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, samo tebi na uslugo se javlja, da ti bo krajše A veste kaj je novega Danes sem se zbudila ob penzionistu Še hujš je pa to, da me je tko križ bolel, kot da sem jaz penzionistka in ne on No, sej me še In veste kje je penzioner zdaj Ob 9h sem ga na masažo naročila (je imel še darilni bon, ki sem mu ga podarila ko sem rodila Maksa) Zato je Tara šla danes v varstvo, da gre penzioner v miru na masažo, pol si bo mal odpočil, jaz mu bom kosilo skuhala in bo dan okoli No sej carico bomo pobrali takoj po kosilu in potem skupaj uživali popoldan, pa šemoja mami pride k nam silvestrovat, da ne bo sama, tko da bo luštn Se veselim, ker bo prinesla tatarca, ki ga zdajle sama doma dela Mljaskkkkk ŠEfla super. Se ti odoložim... Ti maš pa res zdej rpivilegij, ko z penzionerom živiš... Kje smo še mi No sej gremo kar hitro za vami, ma nam še manjka... Kaj boš danes finega kuhala? Danes bi moral biti specialne meni, ker je penzoiner v bajti.. A mislioš da se mu kej kolca, ker ga tolko po zobih mamo? če se mu kolca, je to ekstra masaža, ker še poskakuje vmes Za kosilo imava ramstek na rukolini posteljici, zraven dušene bučke z češnjevim paradižnikom in kozjim sirom, široke rezance in seveda refoško opaaaa... njamaaaaaaaaaaa jaz pa še pojma nimam kaj me čaka doma. zoher bo repa, ker je od včeraj ostala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 9:21:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, samo tebi na uslugo se javlja, da ti bo krajše A veste kaj je novega Danes sem se zbudila ob penzionistu Še hujš je pa to, da me je tko križ bolel, kot da sem jaz penzionistka in ne on No, sej me še In veste kje je penzioner zdaj Ob 9h sem ga na masažo naročila (je imel še darilni bon, ki sem mu ga podarila ko sem rodila Maksa) Zato je Tara šla danes v varstvo, da gre penzioner v miru na masažo, pol si bo mal odpočil, jaz mu bom kosilo skuhala in bo dan okoli No sej carico bomo pobrali takoj po kosilu in potem skupaj uživali popoldan, pa šemoja mami pride k nam silvestrovat, da ne bo sama, tko da bo luštn Se veselim, ker bo prinesla tatarca, ki ga zdajle sama doma dela Mljaskkkkk ŠEfla super. Se ti odoložim... Ti maš pa res zdej rpivilegij, ko z penzionerom živiš... Kje smo še mi No sej gremo kar hitro za vami, ma nam še manjka... Kaj boš danes finega kuhala? Danes bi moral biti specialne meni, ker je penzoiner v bajti.. A mislioš da se mu kej kolca, ker ga tolko po zobih mamo? če se mu kolca, je to ekstra masaža, ker še poskakuje vmes Za kosilo imava ramstek na rukolini posteljici, zraven dušene bučke z češnjevim paradižnikom in kozjim sirom, široke rezance in seveda refoško opaaaa... njamaaaaaaaaaaa jaz pa še pojma nimam kaj me čaka doma. zoher bo repa, ker je od včeraj ostala opa, a danes Pino kuha Za sladico zvečer bomo imeli pa pomarančni kolač s čokolado
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 9:23:43
|
|
|
|
buči
|
Dan. Mi pa zadnje čase spimo do 8ih. Joj, kaj ko bo kmalu spet ponedeljek ... Stipe, a uživaš? Se drugače živi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 9:26:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan. Mi pa zadnje čase spimo do 8ih. Joj, kaj ko bo kmalu spet ponedeljek ... Stipe, a uživaš? Se drugače živi? Valda uživa, če je pa na masaži Če pa slučajno ne, je pa to njegova zadnja A če se drugače živi Itak, žena ga na masažo naroči, kupi mu darilo za panzijo, skuha mu, zlika...šta češ bolje i više Jao meni, kaj bi jaz dala da bi šla zdajle v penzijo S seveda dobrim penzjonom A mislite,da bi me doma kaj podobnega čakalo kot njega Ju viš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 9:46:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, na katerem programu bo Tone danes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 9:57:09
|
|
|
|
MetiLu
|
V letu 2010 vam želimo veliko toplih objemov, lepih trenutkov in pravih nasmehov, naj vsak dan mine z iskrico v očeh. Metka, Luka in Janez Juteršek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 10:55:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan. Mi pa zadnje čase spimo do 8ih. Joj, kaj ko bo kmalu spet ponedeljek ... Stipe, a uživaš? Se drugače živi? Valda uživa, če je pa na masaži Če pa slučajno ne, je pa to njegova zadnja A če se drugače živi Itak, žena ga na masažo naroči, kupi mu darilo za panzijo, skuha mu, zlika...šta češ bolje i više Jao meni, kaj bi jaz dala da bi šla zdajle v penzijo S seveda dobrim penzjonom A mislite,da bi me doma kaj podobnega čakalo kot njega Ju viš Tega posta pa jaz Pinotu ne bom pokazala, ker bo potem ziher kaj prišakoval nekega leta ko gre v penzijo Tone bo pa danes na CMC-ju- direkt prenos iz Splitske rive.. A boste šli tudio vi na tako čakanje novega leta?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 10:59:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan. Mi pa zadnje čase spimo do 8ih. Joj, kaj ko bo kmalu spet ponedeljek ... Stipe, a uživaš? Se drugače živi? Valda uživa, če je pa na masaži Če pa slučajno ne, je pa to njegova zadnja A če se drugače živi Itak, žena ga na masažo naroči, kupi mu darilo za panzijo, skuha mu, zlika...šta češ bolje i više Jao meni, kaj bi jaz dala da bi šla zdajle v penzijo S seveda dobrim penzjonom A mislite,da bi me doma kaj podobnega čakalo kot njega Ju viš Tega posta pa jaz Pinotu ne bom pokazala, ker bo potem ziher kaj prišakoval nekega leta ko gre v penzijo Tone bo pa danes na CMC-ju- direkt prenos iz Splitske rive.. A boste šli tudio vi na tako čakanje novega leta? prevod prosim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:11:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan. Mi pa zadnje čase spimo do 8ih. Joj, kaj ko bo kmalu spet ponedeljek ... Stipe, a uživaš? Se drugače živi? Valda uživa, če je pa na masaži Če pa slučajno ne, je pa to njegova zadnja A če se drugače živi Itak, žena ga na masažo naroči, kupi mu darilo za panzijo, skuha mu, zlika...šta češ bolje i više Jao meni, kaj bi jaz dala da bi šla zdajle v penzijo S seveda dobrim penzjonom A mislite,da bi me doma kaj podobnega čakalo kot njega Ju viš Tega posta pa jaz Pinotu ne bom pokazala, ker bo potem ziher kaj prišakoval nekega leta ko gre v penzijo Tone bo pa danes na CMC-ju- direkt prenos iz Splitske rive.. A boste šli tudio vi na tako čakanje novega leta? prevod prosim croatia music chanel. maš sigurno če maš amis ali pa siol. pri nas je to program št. 41. na tem programu je samo hrvaška muzika, 24 na 24.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:14:20
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka vi imate to na programu pšt.53- če maš amis
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:29:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
Tako.... masaza je mimo in sem kuuuuul !!!!! .... skoda da tako kratko traja.... ..... Drgac, prvi penizonerski dan je lep.... , sem ze pozabljiv , vse me boli.... , imam ogledan plac v domu za ostarele , fajmostri se ze okrog bajte podijo... da vidjo ce jim bom kej pustu ko me zmanka.... .... Sefli sem pa zapel pesem.... ALELUJA.... LULAAJA
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:34:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tako.... masaza je mimo in sem kuuuuul !!!!! .... skoda da tako kratko traja.... ..... Drgac, prvi penizonerski dan je lep.... , sem ze pozabljiv , vse me boli.... , imam ogledan plac v domu za ostarele , fajmostri se ze okrog bajte podijo... da vidjo ce jim bom kej pustu ko me zmanka.... .... Sefli sem pa zapel pesem.... ALELUJA.... LULAAJA o penzjoner. zdej bi si pa moral zamenjat user name:stipe form penzija Znake maš že taprave, samo še neki si pozabu? A ti tudi že nimaš več cajta? To je tipično za penzionere. In le glej, zdej da bo ženka vedno zadovoljna in spedenana, da se ne boš zgovarju na utrujenost pa to...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:37:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tako.... masaza je mimo in sem kuuuuul !!!!! .... skoda da tako kratko traja.... ..... Drgac, prvi penizonerski dan je lep.... , sem ze pozabljiv , vse me boli.... , imam ogledan plac v domu za ostarele , fajmostri se ze okrog bajte podijo... da vidjo ce jim bom kej pustu ko me zmanka.... .... Sefli sem pa zapel pesem.... ALELUJA.... LULAAJA o penzjoner. zdej bi si pa moral zamenjat user name:stipe form penzija Znake maš že taprave, samo še neki si pozabu? A ti tudi že nimaš več cajta? To je tipično za penzionere. In le glej, zdej da bo ženka vedno zadovoljna in spedenana, da se ne boš zgovarju na utrujenost pa to... Mas prav.... ne bom se izgovarjal in opraviceval.... ....morm bit fit, razpolozen in poln energije, tko kot je Sefla....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:41:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tako.... masaza je mimo in sem kuuuuul !!!!! .... skoda da tako kratko traja.... ..... Drgac, prvi penizonerski dan je lep.... , sem ze pozabljiv , vse me boli.... , imam ogledan plac v domu za ostarele , fajmostri se ze okrog bajte podijo... da vidjo ce jim bom kej pustu ko me zmanka.... .... Sefli sem pa zapel pesem.... ALELUJA.... LULAAJA o penzjoner. zdej bi si pa moral zamenjat user name:stipe form penzija Znake maš že taprave, samo še neki si pozabu? A ti tudi že nimaš več cajta? To je tipično za penzionere. In le glej, zdej da bo ženka vedno zadovoljna in spedenana, da se ne boš zgovarju na utrujenost pa to... Mas prav.... ne bom se izgovarjal in opraviceval.... ....morm bit fit, razpolozen in poln energije, tko kot je Sefla.... no me veseli, da zastopš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:49:17
|
|
|
|
Stipe air force
|
....,. kaj ze....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:50:06
|
|
|
|
buči
|
Drage moje, ki ste delale piščančji žur, a ste uporabile cele prsi (brez kosti) v kosu ali zrezke iz prsi? Mora bit meso debelo ali tenko? Ker celih prsi nimam kaj potolčt ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:50:36
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....,. kaj ze.... go, stipe, go stipe, go stipe!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:51:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Drage moje, ki ste delale piščančji žur, a ste uporabile cele prsi (brez kosti) v kosu ali zrezke iz prsi? Mora bit meso debelo ali tenko? Ker celih prsi nimam kaj potolčt ... Buci, a govoris o kulinariki, al kej druzga.... .... Jaz od danes naprej ne kuzim, pa mi naris....prosim....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.12.2009 11:56:01
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Drage moje, ki ste delale piščančji žur, a ste uporabile cele prsi (brez kosti) v kosu ali zrezke iz prsi? Mora bit meso debelo ali tenko? Ker celih prsi nimam kaj potolčt ... Buci, a govoris o kulinariki, al kej druzga.... .... Jaz od danes naprej ne kuzim, pa mi naris....prosim.... Stipe, tebi je vse oprpščeno. Če pa si predstavljaš kake druge prsi, potolčene z pršutom, pa sirček in smetanca gor, pa tudi ok. Samo da ti bodo teknile - tako ali drugače, prepusti se domišljiji, saj več penzionisti jo imate malo bolj bujo, ker imate več časa za neumnosti, tako da šefla pripravi se na še nega !
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?