dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dolenjka - sej davida ful uzdigujem, ker se šparam. Mali pa šteka HB, mu rečem, da ne morem in gre sam. Je ful priden kar se tega tiče. NO se je na splošnoo zelo nezahteven otrok HB. Ja sem pa v službi še danes, potem smo pa skupaj doma. Sej nisem za nobeno rabo. Maš pa prou ja, se mi zdi, da res mogoče težđje prenašam vse skupaj kot prvič. Sej se tolažim, da bo mogoče tako, samo še en mesec potem bo pa boljše. NO bom nehala jamrat, da nam kregana. Maš Taro v varstvu al jo maš že doma? kar v varstvu, ker gre zdaj tko rada, pa ful ustvarjajo in na splošno tolk dogaja, da je nisem ven vzela, ker se ji jaz doma zaradi M ne bi mogla tolk posvečat Ti si doma verjetno samo čez praznike, pol boš pa delala, al kako Imaš srečo, jaz sem T mogla velik nosit ker še ni hodila, pa v Bruslju sami....don't ask... ampak če ne boš veliko jamrala, samo tu in tam, pa še kaj lepega napisala, pol ti je oproščeno sej naš tud tok uživa v varstvu, da včasih sploh noče domov Ja, čez praznike bomo doma, potem pa spet delat. No bom vidla kako bo, če ne bom šla pa mal na B. Obljubimm da ne bom jamrala, bom pa verjetno še kaj vprašala, če smem. Želim vam lepe praznike in srečno novo leto 2010 Ti kar vprašaj, sej mama Nizy je pa še najbolj izkušena. OMG res si faca Nizy, men bi se odpelal s 4 komadi se podpišem mene je že strah kako bom z dvema, sploh, ko vsaj 2x na teden mojga ni doma zvečer. Kakšen mate vi kaj ritaul zvečer dolenjka? ritual je ostal enak, zdaj ko je tako zgodaj tema pa gre T malo prej spat, nekje 19.15, 19.30 najkasneje. Ampak skoraj vedno sva oba doma, Stipe gre tuškat Taro in jo da v pižamo, jaz dojim Maksa, takrat T pije flašo in ko gre T v posteljo, skupaj kopava Maksa, ga še malo podojim in via dežela palčkov še on. 1 x al 2x sem bila sama in sem naredila enako, le da T pač nisem tuširala, ampak samo zobke, roke in noge, sej tko umazani pa spet niso , Maks je pa med tem lepo v ležalniku počakal (za take primere je odličen, drugače ga pa ne uporabljam veliko - je pa res, da veliko spi )...kar gre, ker so februarčki pridni ha ha , sem se nasmejala zdele! Pa sej je naš tud priden, ampak vragec je pa vseeno! sej je Tara tut vragec, sam če sva takole sami z Maksom pa se mi zdi, da kar čuti, da mi "mora pomagati" in je res pridna še tole moram povedati: včeraj je soseda prinesla božička za Taro - plastelin in eno lutko za na roko, pa Tara pogleda plastelin in reče:" Bavo božiček!" Pa jo vprašam čeje božiček priden in reče:"Piden, vala!" (priden, hvala)
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 30.12.2009 10:50:27 >