Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 12:09:10
|
|
|
|
nejanejc
|
ojla hvala Nataša za nasvete :) jst sem se kar pr silvestrovu.... verjetno bomo meli tatarca... sem pa razmisljala se o fondujih, jih je katera delala? mi lahko pomagate s kasnim nasvetom lepo prosim mam dva fonduja, keramičnega, ki naj bi bil za cokolado topit in emajl za juhco oziroma sir... glede na to, d amamo vegetarjanko na "rajanje" povabljeno sem razmisjlala samo o sirovem in ckoladnem... notr pa bi kruh oz. sadje namalali... ce maste kak fajn "recet" se se enkrat priporocam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 12:19:17
|
|
|
|
monlo
|
Hi, kepica83: kje v Avstriji boš naročila voziček? Imajo mogoče tudi kake druge znamke, kot je npr. Implast? Saj drgač pa je ta Jane Slalom tud ful fajni. Vidim, da vas je kar nekaj doma, jaz pa samevam v službi, eni so na terenu, eni pa na dopustu. Pa saj mi paše, lahko vsaj nemoteno na netu visim in berem forum itn. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 12:22:09
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: monlo Hi, kepica83: kje v Avstriji boš naročila voziček? Imajo mogoče tudi kake druge znamke, kot je npr. Implast? Saj drgač pa je ta Jane Slalom tud ful fajni. Vidim, da vas je kar nekaj doma, jaz pa samevam v službi, eni so na terenu, eni pa na dopustu. Pa saj mi paše, lahko vsaj nemoteno na netu visim in berem forum itn. Lep pozdrav! Preko ene strani bom naročila. Čakaj ti pogledam za implast. Meni je ta tudi full všeč.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 12:25:40
|
|
|
|
nejanejc
|
a lahko zaupaš stran, al je to enaka kot jo je dala cojka?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 12:29:18
|
|
|
|
nejanejc
|
je :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 12:33:13
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc je :) kaj je? Je implast voziček? je ista stran kot Cojkina? Ali jeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 12:39:10
|
|
|
|
nejanejc
|
ja jst sem te sprasevala, ce je ista stran kot jo je napisala Cojka ja :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 13:03:19
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc ja jst sem te sprasevala, ce je ista stran kot jo je napisala Cojka ja :) hehe nisem vedla točno kaj misliš.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 13:30:12
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Jaz pa sm danes kar bolj leno nastrojena Nekaj kiham in smrkam. Se mi zdi, da imam skoz poln nos. Se še kateri drugi to dogaja? Drugače pa je moj dragi danes pričel delat sobico za . Ful sm vesela. Čeprav glede na to, da bo iz masivnega lesa, bo malo dalj trajalo, da se bo kaj videlo. Če bi bila iz iverala, bi že jaz zdaj tam visela pa gledala Malo me skrbi za mojega kužeka. Ne vem kaj bi mu zaškodlo. Zjutraj je bruhal, zdaj pa spi tako skupaj stisnjen, kot bi ga želodček bolel Upam, da ga bo minlo. Se mi prav smili, ker si mislim, da se ne počuti dobro. Saj če bi mu kako psičko prpelala, bi pa bil takoj fit Te prevlekice za posteljico so pa res kar drage. Midva bova sedaj v začetni fazi imela zibelko, ker sva jo dobila za poročno darilo. posteljnino za njo si bom sposodla. Tako, da posteljico bo sedaj nardil, ampak nam bo prav prišla kje drugo leto jeseni Tako da še je čas za posteljnino. Kako dolgo pa je sploh otrok v zibelki? Mislim, da se sedaj januarja pričnejo razprodaje, tako da bom sedaj pa res morala pričet nabavljat stvari za otroka. Ampak vprašanje koliko bo kaj za dobit, ker bojo ziher bolj zimske stvari na razprodaji In vprašanje do katere številke bi bilo dobro nabavljat bolj zimske stvari Naš bo sicer verjetno bolj v začetku aprila, ampak sm malo zmedena glede tega Že ima doma katera tole napravico angel sound? In, če jo ima, če mi lahko pove, kako je zadovoljna z njo?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 13:31:34
|
|
|
|
Marjana Simonič
|
Lepo pozdravljene vse so ! Kakšna klepetulje ste . Mi danes tudi slavimo RD mojega najmaljšega - čestitke tudi natašinamu malčku , ki danes slavi - vse naj,naj iz moje strani Vsem hvala za čestitke , kako lepo , da mislite na nas + čestitke za spole - zgleda , da bodo aprila res sami dečki se kar bojim , da bo tudi naše dete na ultrazvoku pokazalo pištolo Nič lepo bodite in božajte svoje bušije
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 13:42:36
|
|
|
|
Kepica83
|
ela24 jaz imam angel sound in sem zeeeeeelo zadovoljna!!!!! resnično. Nemorem ti povedat koliko skrbi mi je prihranila ta napravica. Sedaj skoraj da več ne uporabljam od kar so se pojavile brcike. Ampak še pa tu pa tam preverim če je vse ok, v primeru da otročka ne čutim kot bi morala. Full vredu mi je, da se srček in gibi zelo slišijo. Kar na ves glas se sliši. Tako da sma z mojim imela slušalke na postelji in sma oba poslušala to lokomotivo. V glavnem jaz lahko le priporočim. Zakaj pa se zdaj komaj zanimaš za to napravo?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 13:52:46
|
|
|
|
Getreal
|
joj zej se je tudi meni zgodilo da se mi je sesula stran ko sem že vse napisala pa tko lepo sem copy stiskala vsakič ko sem kaj napisala, pa sem pol Kepici na zadnje en link hotela pripopat in je šlo vse v maloro s tem copy paste.. joooooj v glavnem..na kratko tokrat: nincy in wannabemommy čestitke za aprilcica10 tebi pa tudi čestitke za nikkybo čestitke za nataša35 čestitke jakobu za 5 rojstni dan! marjana čestitke tudi vašemu petletniku ela24 zate sem imela napisan cel roman, ampak zdej bom lepo prešla kr k bistvu in napisala povzetek torej upam da bo s kužijem boljše, z našim se prav isto dogaja. Kar se tiče stokka sem probala dat v ležeč položaj športni del in ne gre niti približno tko da ni za novorojenčka..košara je pa baje ful fajn sem brala v nekih primerjavah, da je ortopedsko primerna tko da lahko dojenček če greš na morje spi noter in ni treba prenosne posteljice s sabo...ne vem kok je to kul, ampak vem da se mi ta košara zdi kar priročna in mi ni zal da sem jo kupla kepica evo tle ta nesrečen link http://www.ikea.com/at/de/search/?query=Randschutz kaj to si mislila s temi oblogami za postelco? Ker v ikei jih dobiš res poceni pa tudi prevlekice in rjuhe so super luškane. Niso take ultra pocukrane ampak ravno prav nežne alpa igrive kot hočeš Di-Di evo mene edina ki pogreša moje dolgovezenje hihihi evo zej pa še najpomembnejše... punce moje..samo še 15 tednov!!!!15!!!! Aaaaa!!! Mene grabi panika, panika, PANIKA !!! Ne vem kje začet..ko berem te reči, ki naj bi jih mela s sabo v P, sploh ne vem kaj naj si mislim...a nej kar sprintam seznam, pa grem po nakupih al kaj naj nardim...joj...pa s pravnega vidika ne vem kje začet rihtat reči..ko vidim kok ste ene že zorganizirane me se bolj stiska Kaj naj oblečem otročka za domov??? aaa... še najhujše pa je, da se v mene počasi plazi tak čuden strah, da ko bom dobila to bitjece v roke ne bom vedela kaj naj z njim, kako naj mu pomagam, kaj naj mu rečem, kaj potrebuje, kaj hoče od mene?? Mene je tako strah da sem kar otopela..Sem čudna, kajne? Ne vem če bo katera razumela, samo mene jz strah, ko bom tam v porodnišnici prepuščena sama sebi 3 dni, da ne bom znala negovat te revčke moje male... joj...
< Sporočilo je popravil Getreal -- 29.12.2009 13:54:25 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 14:21:53
|
|
|
|
country
|
No, getreal pa res MORAM potolažit! Torej, to kar se ti dogaja je čist normalno, in se po mojem dogaja veliki večini prvič nosečih mamic. Kar rabiš za v P so stvari za osebno nego in papirji o nosečnosti, pa zdravstvena kartica. Vse ostalo je načeloma tam, odvisno predvsem od tega kam greš. Kar ti manjka ti VEDNO lahko prinesejo kasneje. Kar imaš za zrihtat na CSD se rihta 3 mesece prej, pa ti lepo vse tam razložijo. In svojo štručko se boš tudi naučila negovat. Samo dovolj radovedna moraš bit, pa res vse vprašat in se ne menit za kakšen čuden pogled kake sestre, ki je vstala z levo nogo. Upam, da sem ti kaj pomagala, sicer pa je tu še kar nekaj mamic, ki so to že dale skozi. Lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 14:22:42
|
|
|
|
tropical
|
Kolk ste se načvekale. Na seznam sm orav pozabika, ker vas vsak dan samo berem. Sem prav na počitnicah. Ali vas daje kaj zaga. Mene dons kar precej, pa nisem jedla nič takega. Men so rekli naj grem na CSD nekje okrog 17 februarja. Jaz sem z možem ravno včeraj razmišljala o teh papirjih. Ah sem rekla sej je še čas. V materinsko moram poklicati pa vprašat kdaj so spet dihalne vaje. Ker tisti dan ko so ble nisem šla ker je bla cesta prav grozna - Sneg. Pol pa se moram pozanimat še kdaj je tečaj za krst otroka. Bova šla prej kot pri ta prvem. Ker potem ne bo časa. , ko bo štručka doma.
< Sporočilo je popravil tropical -- 29.12.2009 14:26:34 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 14:23:16
|
|
|
|
country
|
Aja, za malo oblečt pa tudi lahko naštimaš doma, pa ti potem to partner prinese ko vaju pride iskat za domov, ker tega prej ne rabiš.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 14:46:58
|
|
|
|
Kepica83
|
hehe getreal si me prav nasmejala . Panika saj tudi mene grabi. Pa še kar nemorem verjet kako čas beži in kako hitro bo marec tu, pa moja štručka verjetno tudi. Tudi jaz nevem če bom zmogla. Pa če si bom vedla kaj z njo začet. Tega me je najbolj strah. Ampak upajmo da se bomo hitro vpelale. Hvala za link. Ampak mi že 15 min gor odpira tako da še nevem kaj si mi pripopala. Javim naknadno . jeeee še 13 tednov
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 14:49:44
|
|
|
|
Kepica83
|
Getreal ja to sem mislila. RANDSCHUTZ. Ta res ni drag, ampak je full ozek. Eni so dosti širši. Tisti pa vejo kar dragi biti. Ma saj bom vidla. Bom kake lepe vzglavnike kupla. Gor zašila trakce in lepo zavezala na stranice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2009 14:50:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 14:50:48
|
|
|
|
nejanejc
|
getreal, mene tud daje panika obcasno... boj to, da nimam se nic nastimano, niti ene plenicke nimam... zdej sva res sobico narocila, sam se zdalec ni za otorka prstimana, nimaa se prvijalne, nevem al kupit posebej al kaj naj... pr prirjih pa sploh se nisem an cistem.. se dalec... komaj cakam to materinsko solo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2009 14:52:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 14:54:59
|
|
|
|
nejanejc
|
cojka, mi je vsec postljca :) pa taka malo vecja,kot si rekla :) V ikei so res sam 120...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 14:56:13
|
|
|
|
dacy
|
Samo da vas vse na hitro pozdravvim in cestitke za RD otrok in cestitke za vse nove in . Jaz in moj mali hiperaktivc pa se zdaj odpravljava nazaj na gorenjsko do nedelje ... pol pa spet nazaj v MB na kontrolo ... upam da bo v kratkem spet kak UZ pa da spet vidim to mojo malo strucko ... zdaj pa cim prej na cesto da ne bo prej tema ... bi se rada se po svetlem vozla , pot pa je kr dolga... Lepo uzivajte
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 15:01:38
|
|
|
|
Kepica83
|
Cojka ti moj internetni molj . Tu so full lepe in poceni zadevice. Samo nevem ali je obroba za starnice zraven?? Ta mehka stvar?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 29.12.2009 15:01:59
|
|
|
|
Kepica83
|
Cojka ti moj internetni molj . Tu so full lepe in poceni zadevice. Samo nevem ali je obroba za starnice zraven?? Ta mehka stvar?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?