|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
21.12.2009 20:08:58   
*bubi*
Aja, bubika pa bo dobila Tomyjev Aquadraw Classic. Se mi zdi fajn zadeva.... vsaj stene ne bodo pobarvane user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.12.2009 21:43:11   
Urša
Kako lepa slikica, Nina! user posted image user posted image user posted image
Mi še nimamo smrekice postavljene, jo bomo po božični večerji. Okraski se še sušijo, smo iz das mase delali.
A tiste kocke it Hoferja še prodajajo ali so bile ponedeljkova oz. četrtkova akcija?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
22.12.2009 9:56:40   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Daj povej mi prosim samo informativno koliko plačujete šolo smučanja? In koliko pride potem še šola smučanja na snegu? Da vidim, če so samo pri nas tako dragiuser posted image

15€ letna članarina + 15€ tudi za enega starša, ki mora biti včlanjen user posted image + smučarsko karto za "mokri trening" moramo sami kupovati

No OK, se moram it spedenat za eno večerjo, tko da kaj več povem zvečer user posted image

user posted image user posted image user posted image Kolikokrat na teden pa imate trening? Mi imamo dvakrat tedensko po eno uro in je letna članarina 230€ .... Treningi na snegu so mislim, da user posted image vključeni, je pa treba dokupit karto in plačat prevoz na smučišče... plača pa se šola smučanja, če seveda otrok še ne smuča, kar petardito ne in je to dodatnih 160€ za pet dni + prevoz, ga bomo pa vozili sami, ker bi zanjga verjetno bil kar šok, da bi ga posadili zjutraj na avtobus, in pa popoldne prevzeli user posted image ...

Sem se pa včeraj zašuštrala, ko sem kupovala čelado, ker sem potem prišla domov in videla, da imamo podobno doma, ker jo je dobil od svojega strica, samo se mi je zdela fuuuuul velika...no, zdaj vidim, da ni velike razlike, se je pa petardito čustveno navezala na tisto, ki jo je včeraj pomagal izbrati v trgovini, tako, da vrniti je ne morem....torej imam eno čelado za posodit, če katera rabi za svojega novembrčka, da ne boste kupovale... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
22.12.2009 11:02:39   
NinaŠ
Petarda, naši imajo treninge "le" 1x tedensko. Imamo pa res srečo glede cene, vendar je v našem koncu interes Smučarskega kluba očitno velik user posted image user posted image user posted image Sicer se mi 230€, če pogledam, koliko mi plačujemo za splošno telovadbo, ki jo imata 2x tedensko - 25€ na mesec (na srečo imajo lanskoletni udeleženci 10% popust in drugi otrok v družini 20% popust user posted image ), ne zdi tako zelo ogromno, sliši se pa veliko, če moraš naenkrat dat. Tistih 160€ za "šolo smučanja" se mi pa res zdi čistmem user posted image , saj je menda zato včlanjen v klub, da ga naučijo smučat user posted image

Urša, smrekco imamo postavljeno že kakih 14 dni, pa jo ne bi imeli, če ne bi otroka tako zelo navirala zanjo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.12.2009 11:04:50   
NinaŠ
Drugače pa: sneg gre, glej zunaj sneeeeeg gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .....yes, zaenkrat še user posted image user posted image user posted image . Uh, upam da nam bo z dežjem prizanešeno user posted image . Prvo rundo kepanja, snežakanja, lopatkanja smo že dali skoz..... 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
22.12.2009 19:14:54   
ada2
Urša tiste kocke so bile v akciji v začetku decembra, cena je bila 15 eur, bili so pa 3 kompleti - policijska postaja - 450 kosov kock, gasilska postaja, tudi 450 delna, ter navadne kocke - 1000 delna. jaz sem doma vzela eno original kocko in šla v trgovino sprobatuser posted image
smo pa tudi mi šele začeli z malimi, ampak pri hiši jih je pa veliko še mojihuser posted image user posted image user posted image

no, jutri pa upam, da res ne bo kakega ultra deževja in zmrzali, ker imava z nušo v planu mlado lunouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
23.12.2009 18:23:57   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Drugače pa: sneg gre, glej zunaj sneeeeeg gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .....yes, zaenkrat še user posted image user posted image user posted image . Uh, upam da nam bo z dežjem prizanešeno user posted image .

user posted image jaaa samo do 13. je snežilo, zdaj pa že dan in pol dežuje user posted image

Naša dva pa veliko bolj kot male Lego, obrajtata Lego Duplo user posted image . Imamo obojih kar nekaj, vendar sta Božičku zdaj naročila še Dupla user posted image - osnovne gradnike, ker najraje ustvarjata po lastnem navdihu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
23.12.2009 20:33:07   
*bubi*
Dober večer user posted image

samo tak malo sem vas prišla prebrat.

Lahko rečem samo - KONČNO sem dočakala počitnice user posted image  Tako kot sem bila zadnjih 14 dni zmozgana nisem bila že dolgo. Jutri imam dan za počitek, pa darila bo treba zavit, potem pa spet muka - polne mize dobrot user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
24.12.2009 7:42:36   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.... v pričakovanju Božička user posted image ... glejte, da boste pridni/-i user posted image Naš Božiček mora zdajle še po zadnjih nakupih user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
24.12.2009 14:39:24   
petarda
Daaaaaaaaaaaaaan user posted image

Tak...leeeeeeep, čaroben, skrivnosten....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
24.12.2009 21:22:36   
ada2
VESEL BOŽIČ ZELIMO VSEM!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.12.2009 10:13:49   
Urša
Tudi mi vam želimo vesel božič!

http://www.youtube.com/watch?v=9H8GpoVu_4g&feature=related

< Sporočilo je popravil Urša -- 25.12.2009 10:20:32 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.12.2009 10:57:39   
petarda
Tudi mi vam želimo lep Božič. user posted image .... Slikice mi ne delajo, pa naj bo povezava user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=gB7q71zUKqc

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.12.2009 22:28:22   
Urša
Petarda, pa čestitke za obletnico! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.12.2009 22:39:52   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, pa čestitke za obletnico! user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaa....dobro, da si me spomnila user posted image user posted image user posted image user posted image .....moj se pa letos ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.12.2009 22:42:27   
petarda
Potem bo pa tale prava...

http://www.youtube.com/watch?v=oL3r2L2R-6E

...dekle grešila sva na sveto noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
27.12.2009 21:35:50   
Urša
Naty, boš zdržala do drugega leta? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
27.12.2009 21:54:55   
petarda
Se pridružujem Uršinem vprašanju. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
28.12.2009 13:33:38   
ada2
jaz tudiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
28.12.2009 18:15:43   
*bubi*
Naty mora za začetek zdržat do srede, da se še vidiva malo. Potem pa lahko gre user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.12.2009 21:17:24   
ada2
zakaj se pa naty nič ne javi?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.12.2009 22:15:43   
Urša
Zakaj se pa nobena nič ne javi???

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.12.2009 8:54:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

zakaj se pa naty nič ne javi?

jaz sem jo kar poklicala, da ni imela izgovorov user posted image  
Je rekla, da je še 2v1. Se bom danes prepričala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.12.2009 8:57:04   
*bubi*
Mi smo včeraj bili  na celodnevnem potepu v LJ. Smo se imeli super, crknjena pa sem tudi bila tak, da sem totalno mrknila pred TV.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.12.2009 9:00:57   
*bubi*
Ena fotka (če bo sploh prilimalo):

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?