katy83
|
Evo nas nazaj iz kina. Jelenček Niko je lepa risanka, kokic smo se najedli, pa coca cole tudi napili. Bebek pa je tak bincal v kinu kot še nikoli. pa ne morem verjet, da je ura pol 9, jaz pa že stuširana in v pižami. Paše malo včasih. dacy - kak to, da si imela test glukoze? kaj imaš povišan sladkor? ali imate sladkorno v družini? Ali kar tako? Ker meni je v začetku nosečnosti tudi rekla, da bova to naredili, zdaj pa še ni nič omenila. Nikkybo - čestitke za brcike , pa za službo. Pa joj, no. Zdaj pa imaš res dosti letanja in rihtanja. Škoda. aja pa čestitke za . Bodo naši aprilčki imeli vsaj kaj izbire. Di_di - ja, se res ok počutim. problem nastane le, če dalj časa hodim ali kaj dalj čas delam. Takrat začne bolet. Je pa res fajn, da sem porihtala napotnico. Tudi vama Nejanejc in Cojka hvala za skrb. Aja, di_di, ja H&M je res ok. Imajo kar lepe stvari, pa tudi cene dokaj normalne. Sicer pa jaz če mislim še kaj cotik kupovat, še bom kaj v C&A, pa tudi Kik ima kar simpatične in poceni. Baby center in Pikapolonica se mi zdita predraga. Cojka - ja, Legofer sem dobila. Pa kaj to bo zdaj treba do konca pit ali samo do izboljšanja? Ker po moje se res tega naveličaš vsako jutro na tešče. aja, pa hvala za kontakt od bratranca. Konjsko meso?Suho sadje? Pesin sok? joj, to ni nič zame. Kaj kakšna bela viki krema pomaga. uuuuuu, Nincy še en fantek. Mislim, da smo poleti bolj fantke delale. Ja, ta sestra pa je res čisti . Halo, kaj pa naj bi zdaj, hujšala ali kaj? IZVIRNO SPOROČILO: dacy hahaha ... se prav imas in se dobro, da imajo tam prodajo LOM cokolad in dobis kg za zelo malo ceno aja, kaj to tudi obstaja? kak cool. nič , pa je spet nastal roman. lepo se imejte. Katy
|