|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
26.12.2009 20:03:34   
katy83
ojla souser posted image .

Se vam še jaz malo javim. Praznike smo preživeli tako kot vsako leto. Malo tu, malo tam, dosti hrane in čvekanja. Aja, pa darila seveda. Moj božiček je bil  radodaren, saj mi je prinesel letno vinjeto, pa še avto mi je tankal. user posted image  Drugo leto pa zna biti zelo zanimivo, saj bodo v družini 3 novi user posted image .   user posted image

Kepica - hej, pa si nazaj. user posted image  Pa kar v bolnici si bila? No, samo, da je vse ok zdaj. user posted image  Jaz pa se res moram bolj pazit očitno. Sva se z dragim odločila, da ne bom več delala.  A, beba se je že obrnila? Pa misliš, da je to to? Se več ne obrne nazaj? Ne vem, s tem še nisem seznanjena.   Kaj si že gospa? Sta se že poročila?

Brcike -  najin user posted image  je zelo dejaven. Njegove brce čutim cel dan, in ne samo jaz, ampak tudi ati čuti kar očitno. Sem pa včeraj nečaku dala roko gor na trebušček, pa je beba kar fejst bincala, ampak on ni nič čutil. Verjetno ni vedel kako naj to pričakuje. Sicer pa pride zdaj za 2 dni na počitnice, pa nam bo že uspelo, da bo tud on kaj čutil.

Ela24 - jaz bom posteljnino dala šivat kolegici, pa zavese verjetno tudi. Drugače pa dekoracijo za sobo sva z mojim v baby centru kupila.

Aprilčica - normlano, da bo torta uspela, pa tud če ne bi. Namen je važen. user posted image

Cojka - ja, jaz sem te spraševala, če mi posodiš bratranca. user posted image  Kje pa sploh ima studio? Sem mojemu pravla o tebi, pa slikice kazala, pa je bil navdušen, samo kam daleč se on ne bi vozil. no, do Ljubljane pa ga že prepričamo. user posted image

Punce, mislim, da sem vse pokomentirala kar sem mislila.

Aja, še to. Kaj je še kateri tako vroče? Jaz sem bila vedno med bolj zmrzljivimi, zdaj pa mi je non stop vroče.

nič, uživajte, se ju3 kaj pišemo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 20:06:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 20:12:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
26.12.2009 20:14:33   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Katy- no, potem pa nisem zmešala. Bratranec ima studio v Ljublajni - Šiška. Če mi na ZS pošlješ mail, ti lahko pošljem par slikic, ko me je sam slikal.
Prav si se odločila, da ne boš več delala.

sem že poslala ZS.
Glede dela - ma ja, sva rekla, da je beba na prvem mestu, da bova že nekako, saj imam štipendijo, pa bo že.  Pa srečo imava, da sva veliko opreme in oblačil dobila, tako da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
26.12.2009 20:19:51   
Anonimen
lep pozdrav aprilčice..kako ste kaj ..praznike ste preživele..koliko sem uspela prebrati ..nekatere same ,nekatere z družino...midve z hči smo bile za Božič ,kar same ,moj pa v službi....danes ,pa smo šli jaslice gledati..je bilo kar zaminivo...
nekaj me zanima ...meni full utrdeva trebuh...ima še katera podobne težave ...
ne vem a naj grm G ali naj počakam ..do naslednjega pregleda...
drugače ,pa vidim ..da ste se kar na čvekale ..lepo to ...lep večer pa ,lepe sanje...lp..

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
26.12.2009 20:22:16   
Kepica83
cojka imaš zs. Niti mi ne govori o okornosti. Jaz se komaj obuvam sama. Križ pa je vsak dan slabši. Že 3 mesece me boli križ tako da se mi meša in dvomim da bo boljšeuser posted image

Katy83 ta obrat ni dokončen. Lahko se še obrne nazaj. Ampak upajmo da se nebo. Mene je obrat kar bolel pa še grozno zgledauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.12.2009 20:25:04   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

lep pozdrav aprilčice..kako ste kaj ..praznike ste preživele..koliko sem uspela prebrati ..nekatere same ,nekatere z družino...midve z hči smo bile za Božič ,kar same ,moj pa v službi....danes ,pa smo šli jaslice gledati..je bilo kar zaminivo...
nekaj me zanima ...meni full utrdeva trebuh...ima še katera podobne težave ...
ne vem a naj grm G ali naj počakam ..do naslednjega pregleda...
drugače ,pa vidim ..da ste se kar na čvekale ..lepo to ...lep večer pa ,lepe sanje...lp..

Hej levinjica. Jaz sem prejšnji teden v bolnici spoznala punco Katera je bila 1 teden v bolnici zaradi tega otrdevanja. Če ti full otrdeva pojdi k dežurnemu. Bodo prevelili popadke. Tu pa tam to otrdevanje ne pomeni nič slabega če pa je konkretno pa se treba it pokazat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.12.2009 20:28:57   
Anonimen
kepica 83..koliko je pa bila ona punca noseča ,ko si jo spoznala v bolnici...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
26.12.2009 20:32:41   
Kepica83

kepica 83..koliko je pa bila ona punca noseča ,ko si jo spoznala v bolnici...

Tista je bila noseča 34tednov. Mene je moja G tudi napotila na merjenje popadkov zaradi otrdevanja trebuha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 20:36:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
26.12.2009 20:39:20   
Kepica83

katy in kepica- sem vama poslala slike

Šibam gledat to našo lepotičkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
26.12.2009 20:42:00   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Mi smo prej monopoly igrali!user posted image

Zdej bomo pa večerjo imeli!

Jaz brc ne štejem pa tudi v prvi jih nisem štela!

Kepica83 super da je vse ok in da si zdej doma!

Glede zaves in tega jaz nisem nič kupovala ker pač tamala nima svoje sobe!
Nalepkice za na steno ji je pa moja sestra kupila v baby centru!
Posteljnino smo pa tudi v baby centru kupili sam nismo tistih celih kompletov ker je kar drago smo samo jogi rjuho kupili pa tudi tisto za okoli posteljice nismo kupili ker je pa ulala drago!
Nekaj posteljnine je pa od sorodnikov dobila pa nekaj je moja mami še od mene in moje sestre imela!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.12.2009 20:42:59   
Anonimen
kepica83...sem opazila ,da imaš ti 4 dni prej rok ..kot jaz ...a ebi se je velikokrat pojavilo ,da ti je trebuh utrdeval...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
26.12.2009 20:46:31   
Kepica83
COJKA ČUDOVITA SIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.12.2009 20:49:55   
Kepica83
Levinjica meni je zelo malo kdaj otrdeval. Sem pa prejšnjo sredo imela full bolečine in otrdevanje pa me je kar  v bolnico poslala. Kjer sem ostala 3 dni. Pol je bilo bolje.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.12.2009 20:51:43   
Anonimen
kepica hvala z odgovore...čau

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
26.12.2009 20:53:52   
Kepica83

kepica hvala z odgovore...čau

Malenkostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.12.2009 21:00:35   
katy83

katy in kepica- sem vama poslala slike

Hej, Cojka, hvala. user posted image

Res so dobre slike, pohvale modelu in fotografu. user posted image

Mi2 z mojim bi se pa kaj skupaj slikala. Kaj to je tudi možno?
Samo po moje, moraš bit za takšno fotografiranje tudi malo nadarjen. Ker jaz ko se nastavljam, vedno malo hecno izpadem. user posted image

nič, se ju3 pišemo, grem pred tv malo.
lp, katy

Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 21:07:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
26.12.2009 21:54:25   
tanjaklemen
ojla.
kar dost ste nacvekale.nas bejbi tut zlo brca.me pa nekaj zanima mene kriz glih ne boli me pa v kolku zlo boli posebej ce en cas sedim pa ko ustanem komaj zacnem hodit. a se katero drugo.a bi mogla k zdravniku....res je da mam tak siht da skos stojim posebej pa se zdaj ko so praziki ko se gospe frizirajo.

Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 22:12:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
27.12.2009 0:49:57   
dacy
Kepica83  lepo da si ze doma in da si vredu user posted image ... tudi moje dete je obrnjeno na glavico, tak je rekel zdravnik ko mi jje v ponedeljek nardil UZ ... se pa baje lahko se par krat obrne, tak da ni nujno da je to zdaj dokoncno user posted image
No vglavnem midva sva vredu in v bolniski ... koncno malo pocitka user posted image Po eni strani mi prav pase, po drugi pa mi je prav dolgcas, prav ne vem kaj si naj zacnem in na case sem prav sitna in depresivna zarad tega... pol pa mora moj dragi me tolazit in se pac malo vec z mano ukvarjat ko je doma user posted image
Meni pa je danes kolegica prinesla za bozicka cist novo prenosno posteljico za nasega bebija... sem bla cist sokirana za to darilo ... njeen dragi dela bannerje za baby-shop.si in je dobil se extra popust in sta mi kupila tole posteljico
http://www.baby-shop.si/si/prenosna-posteljica-noella-i86.shtml
ta bo seveda kar v MB, saj sem dosti tukaj in bo prisla zelo prav user posted image

brcike - moj dragi pa sploh nima nekega obcutka v roki ... ga je dete direkt v roko konkretno nabrcalo ampak moj dragi ni cutil nicesar ... je bil ze prav jezen ker je mislil da ga zajebavam user posted image user posted image user posted image ... no pa sej bo ze se cutil ... menda user posted image

cojka jaz tud slikice user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 422
27.12.2009 10:31:17   
pupa*81
hej punce!

kako ste kaj? ta dežek danes je pa prav bljak, sva mislila it po smrekco, pa se nama ne da po blatu gazit, tako da bo počakala še kakšen dan v hosti user posted image
kepica83 bravo za povratek iz bolnice user posted image fajn da ni blo nč hujšega... mah ta trebuh pa bo zgleda zdej skoz otrdeval, ker se maternica pripravlja, bo treba Mg papat. sej dokler otrdevanje ni boleče se jst ne bi sekirala... kaj pa vem, vsak drugače pove user posted image

glede velikosti otročkov se pa ne sekirat, sam poglejte razlike v velikostih pri porodu user posted image tako da normalno da so že zdej odstopanja... cojka če bi blo kej za sladkorno bi ti pa že zdavnej g težila, ne skrbi user posted image

no punce uživajte, v pričakovanju 2. dela praznikov!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
27.12.2009 10:35:37   
amelie
glede obračanja - moj se obrača nonstop. prejšnji teden na pregledu je bil nekak postrani, glava spodaj desno, pa potem ritka levo in noge desno nad glavo user posted image  naslednji dan je bil na glavi in to je bil dan, ko sem spet lulala normalno - kot pred nosečnostjo, na božični večer pa je spet stal na mehurju in me prav frajersko brcal, da sem cel večer hodila na wc in ga milo prosila, naj neha user posted image  zdaj je pa spet nekak postrani, ker me brca v levi zgornji del trebuha. se mi pa zdi, da je včeraj zvečer izvajal obrat, ker me je vsake toliko malo tiščalo v trebuhu.
glede sladkorne - moj mulček je tudi večji za dober teden, ampak je večji že od nuhalne dalje. jaz sem si pač mislila, da te mere niso tako natančne, ker tudi piše zraven, da lahko odstopajo za teden gor ali dol, kar pomeni, da je mogoče malo bolj krepak fantek, ne pa ravno velikan user posted image  kakšni pa so še znaki nosečniške sladkorne? jaz moram priznat namreč, da se tako dobro še nisem počutila in čeprav imam že precej velik trebuh, sem bila bolj okorna pri štirih mesecih, he he user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.12.2009 17:30:12   
dacy
Ne morem verjet ... kje ste vse cveke danes ... prav dolgcas mi je ko nimam kaj prebrat user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes sla malo do mojga ateja v bolnicoo na obisk in moram rect da se je stanje kar popravilo in se tudi boljse pocuti in upam da bo tak tudi ostalo user posted image

Potem sva pa z mamo sle malo po stacunah in kupila sem si ene fajn udobne sportne zzimske cevlje ... da bom lazje hodila po snegu, zdaj treba malo  bolj pazit pac na ssebe ... ne bi blo fajn ce bi padla user posted image Med iskanjem cevljev pa je moje dete zacelo tolk divjat po meni da sem prav oddrvela iz trgovine in morala wc poiskat ker drugace bi nardila poplavo ... zgleda da prav uziva ko mi skace po mehurju user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?