Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 19:49:01
|
|
|
|
tanjusi
|
jaz pa kar samevam in se pogovarjam sama z sabo. Pogrešam kepico in sončka25user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se ti oproščam da sem te zapustila, ampaka sem leteča, delam sto stvari zraven računalnika...zdajle sem mogla po ta večjega na plesne
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 19:52:35
|
|
|
|
tanjusi
|
za 24. 12. bom delala po vsej verjetnosti do 14.30., potem šibam domov, ob 17.00 je otroška polnočnica, predvidevam da bomo nekje do 18.30 doma, potem pa bomo pripravili večerjo. Najbrž puranje zvitke, pomes frites in solato, pa pride tašča na večerjo pa mi in to bo to, aja pa navadno smrekico krasimo na ta večer. Letos bo še posebej fajn in posebno vzdušje, ker bo prvič v novi hiši .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 19:53:45
|
|
|
|
tanjusi
|
adka lahko pa me dodaš na msn in lahko kdaj poklepetama, če želiš msn javi pa ti pošljem nazs..., pa lahko tudi katera druga
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:07:56
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi adka lahko pa me dodaš na msn in lahko kdaj poklepetama, če želiš msn javi pa ti pošljem nazs..., pa lahko tudi katera druga jaz pa nimam msn, boma pa tako klepetali. Moj dela pa še samo jutri in zato sem se tudi odločila da nadje v četretk ne bom dala v vrtec, da bodo tudi vzgojiteljice lahko šle prej doma, ker vem da se tisti dan vsakemu mudi domov. Jaz pa delam samo do 12 v četrtek, ker imamo kao sobotni delovni čas, yeeeeeeeeeeeeeeee. Tako da šibam domo, delat solate, potem to peljem k mami ter gremo k otroškim polnočnicam. Tanjuši to bo pa fajn, če bost letos prvič v novi hiši, boš videla drugo leto bo pa še en zraven in vas bo več, mogoče boš pa v tem času glih v porodnišnici Sem pa zdajle gledala da se je odprla tema september 2010, enkrat sem že bila med septemberkami pa potem avgustko dobila, joj bi bilo fajn če bi se lahko pridružila tej temi. Včasih me mal zanese pa bo že
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:10:30
|
|
|
|
tanjusi
|
Sem pa zdajle gledala da se je odprla tema september 2010, enkrat sem že bila med septemberkami pa potem avgustko dobila, joj bi bilo fajn če bi se lahko pridružila tej temi. Včasih me mal zanese pa bo že tole pa tudi jaz vsake toliko preverim in razmišljam, kje bi lahko bila zraven, na katerem mesecu....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:12:52
|
|
|
|
tanjusi
|
sedaj pa se bom spet poslovila, se moremo stuširat pol pa počasi spat, komaj čakam!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:12:54
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi kdaj si imela rok, ne vem če si kdaj povedala, lahko da si pa sem jaz pozabila.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:13:35
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi kdaj si imela rok, ne vem če si kdaj povedala, lahko da si pa sem jaz pozabila.user posted image junijka sem bila- konec junija, pa ti?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:14:39
|
|
|
|
nadka30
|
si pogledala kako tipkama, samo za 2 sekundi si me prehitela-ha-ha-ha Pa eno bolho za lahko noč ti želim, jaz pa tudi počasi odhajam čao
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:15:44
|
|
|
|
nadka30
|
Jaz pa točno na sredi aprila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:17:01
|
|
|
|
tanjusi
|
čao!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:18:04
|
|
|
|
tanjusi
|
Jaz pa točno na sredi aprilauser posted image user posted image user posted image j sedaj bova pa jesenke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 20:26:11
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Jaz pa točno na sredi aprilauser posted image user posted image user posted image j sedaj bova pa jesenke pod to se pa podpišem in te držim za besedo, jaz sem septembra rojena mogoče pa dobim posebno darilo za rojsti dan
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 21:13:13
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi tanjusi kdaj si imela rok, ne vem če si kdaj povedala, lahko da si pa sem jaz pozabila.user posted image junijka sem bila- konec junija, pa ti? tanjusi, pol sva pa mi2 bili skupaj sam da sem bla jaz sredinska junijka , mogoče bova pa spet skupaj "kokali"
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 21:35:00
|
|
|
|
Teni_
|
Čer, punce. Jaz sem iz službe. Je zdaj ta teden kar naporen. Je nenormalno gužva in sem že dva dni čisto hin, ko pridem domov. Nadka, mene tudi skrbi. PRvič sem zanosila 3. mesec, drugič in tretjič pa takoj prvi, zdaj pa kar ni in ni.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 21:38:19
|
|
|
|
nadka30
|
Teni saj bo, ne obupat, boš videla da je naslednje letu tudi naše leto in poleti bomo veselo razkazovale naše okrogle bušije, jeseni pa stiskale kepice k srčeku Punce glavo pokonci, čeprav vem da je težko ampak nam drugega tudi ne preostane ter pustimo da čas naredi svoje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 8:33:36
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro, punce moje. Kje se potepate, da je tako zatišje tukaj? Nadka, je že kaj novega znanega?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 12:40:00
|
|
|
|
Kepica83
|
Živjo punce! Kako ste kaj? Kaj novega? Je že katera nosečka? NADKA sem videla da me pogrešaš. Tudi jaz sem mislila nate, le časa za javljanje ni bilo. Mi smo se v petek obrnili na glavico. Uh je bilo kar boleče to preobračanje . Ampak glavno da uživamo. Kako si nadka??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 16:27:27
|
|
|
|
sonček85
|
lej jo našo Kepico********* pogrešala sem te tle. Hvala za čestitko zvesta:hvala enako lp aJA DANES SMO STARI 8M
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 16:35:54
|
|
|
|
nadka30
|
Zvesta hvala za voščilo imaš pa doma prelepega božička Ja kepica mal smo pa te pogrešali, super da se je obrnil na glavico sedaj pa uspešno do konca O kaj je minilo že 8 m, še malo pa bomo hodili v vejo lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 18:00:12
|
|
|
|
nadka30
|
hallo danes sem spet sama , pa kje se skrivate vse In jutri je tukaj božični večer, kako ga boste preživele
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 18:12:35
|
|
|
|
Kliki
|
Evo mene se na hitro javim. Žurka včeraj dolkcajt pa še hrana nič posebnega. Drugače se je pa moja M poslovila in gremo v akcijo. SE vam še kaj javim sedaj grem kuhat večerjo za dragega. Lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 18:16:12
|
|
|
|
nadka30
|
hallo kliki, kako smo? Super da je tečka šla in sedaj naj pride čez dobro leto . Ja to pa res ni fajn če žurka ni bla glikh super, če pa še hrana ni ok pol pa res ni kaj za komentirat. Pa dobro večerjo skuhaj za dragega Kje je pa sonček25, hallllllllllllllllllllllo, kje ses krivaš
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 19:02:05
|
|
|
|
aischa1
|
pozdravljene tudi jaz se selim med vas splav sem imela v 8 ntednu ko na ultrazvoku ni bilo ploda imela sem tudi čiščenje 28 oktobra in sedaj v ponedeljek še enkrat saj so me slabo ščistili. Sedaj pa počakamo 3 in naprej v nove boje.Upamo da bo to leto lepše in bolj srečno za vse nas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?