Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 19:08:10
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1 pozdravljene tudi jaz se selim med vas splav sem imela v 8 ntednu ko na ultrazvoku ni bilo ploda imela sem tudi čiščenje 28 oktobra in sedaj v ponedeljek še enkrat saj so me slabo ščistili. Sedaj pa počakamo 3 in naprej v nove boje.Upamo da bo to leto lepše in bolj srečno za vse nas pozdravljena si na pravem mestu tukaj smo same punce z isto izkušnjo, za začetek ti bom povedala da sem tudi jaz imela ss v začetku oktobra v 11 t. Je pa hudo ko bereš da nekaterim naredijo dvakrat abraziji, ker jo prvič ne opravijo dovolj dobro.. Drugače smo pa tukaj same fejst punce, ki si stojimo ob strani se spodbujamo če pride in smo vesele če katera zagleda . Boš videla ti trije meseci bodo hitro naokoli in kmalu bomo brale da si srečka nosečka. Je bila to tvoja prva nosečnost? lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 19:14:32
|
|
|
|
aischa1
|
ne to je bila moja4 nosečnost saj imam doma 3 hčerke a je bila tudi ta načrtovana in se mi to še ni zgodilo zato se mi je podrl svet ko je ginekolog na 2 pregledu rekel da ni ploda saj od 1 pregleda do2 nisem krvavela
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 19:18:36
|
|
|
|
nadka30
|
pri meni je bila to druga nosečnost, prva je potekala več kot super, pri drugi pa je šlo vse narobe, najprej se ni videl srček, potem je bilo to ok, in ko bi morala imeti nuhalno( v ponedeljek)se mi je v soboto pojavil majhen izcedek in to je bil začetek konca in dejansko sem namesto da bi šla na nuhalno šla na abrazijo .TUdi jaz nisem vse do tiste sobote nisem ne krvavela, ne da bi se slabo počutila Po dveh sma se odločila da grema ponovno v boj in v teh dnevih čakamo kaj bo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 19:40:33
|
|
|
|
nadka30
|
pa danes pa res ni nikjer nobene, kaj vse krasite smerečke Mene bo pa zdravje nekaj spigalo, imam nahod, pa mal me zbe tako da vročina ni daleč, še dobro da jutri delam samo do 12 aischa1 koliko pa imaš stare punčke?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.12.2009 21:53:23
|
|
|
|
Teni_
|
Uf, končno doma. Sprememb še ni nobenih, se šđe ni vlila in upam, da se ne bo. aischa - sicer se ne sliši lepo, ampak vseeno dobrodošla med nami, pa čeprav bi bilo lepše, da ti ne bi bilo treba sem. Smrečico bomo krasili jutri, ko pridem iz službe. Delam jutri od 7 do 17 ure(plus kake pol ure podaljška).
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.12.2009 5:28:51
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro, babike. ŠE vse spite?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.12.2009 12:51:15
|
|
|
|
Kliki
|
Evo mene! Včeraj mi je zmankalo časa za javljanje pa se bom sedaj malo. Ja žurka je bila res polomija pa kaj čmo bo naslednjič bolje. Drugače sem zelo OK. Danes greva z mojim na večerjo k moji mamici in se že ful veselim. Sedaj moram pa še do 18ih v službo in se mi res ne da. Sonček Aleks je res užival na kopanju. Nadka kako kaže pri tebi bosta ? aischa dobrodošla. Vsem skupaj pa en lep božični večer in jutrišni Božič.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.12.2009 15:52:11
|
|
|
|
nadka30
|
ho-ho-ho božiček tu kje ste vse, smerečke okrašujete, lepo, lepo si jih bom ponoči pogledal ko darilca okrog prinesem. Želim vam vesel Božič ter da čim prej zagledamo pluske. ho-ho-ho Kliki bomo jutri videli kaj bo, jutri naredim test in pol bo kar bo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.12.2009 18:49:28
|
|
|
|
Teni_
|
Pri meni še vedno nič novega, če je do zjutraj ne bo, naredim test. Je bil možek priden in šel v lekarno po test, ker sem jaz delala, pa nisem imela časa. Držite prosim pesti, da mi Božiček prinese najlepše darilo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 24.12.2009 20:51:09
|
|
|
|
sonček85
|
V teh dneh prejemate mnoga voščila: ena so romantična, druga bolj stvarna, ena izvirna druga uradna in suhoparna. Kaj naj vam zaželimo mi? Naj bo naša želja tokrat nasvet: ne pozabite nase, imejte se radi, hitite počasi, ljubite življenje... Praznujte teni:zate pa še posebaj stiskamo pesti in javi veselo novičko
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 8:55:58
|
|
|
|
nadka30
|
Tečke še ni, sem delala test FS je negativen, tako da sedaj pa res ne vem pri čem sem.Če ima namen priti naj že pride da lahko gremo v nove boje SEdaj mi pa ne preostane drugega kot čakanje, čez nekaj dni naredim test, če tečke še ne bo, tokrat ga naredim z CB ŽElim vam vesel Božič ter lepo praznovanje. Teni upam da bo viden plus. lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 9:10:59
|
|
|
|
Teni_
|
Enako. Zdaj samo čakam, da se končno vlije, če se že mora.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 9:16:06
|
|
|
|
nadka30
|
midve imama pa res srečo, upam da bo vsa ena od naju videla na koncu plus
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 9:22:51
|
|
|
|
sonček85
|
Dobro jutro v vesel Božič Nadka:tudi jaz sem na istem kot ti ,M ni ,test- a jaz jo pričakujem medtem ko je ti ne.Tko da držim pesti da je ne bo in ti čez 1--2 pokaže + teni .navijam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 9:24:12
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Dobro jutro v vesel Božič Nadka:tudi jaz sem na istem kot ti ,M ni ,test- a jaz jo pričakujem medtem ko je ti ne.Tko da držim pesti da je ne bo in ti čez 1--2 pokaže + teni .navijam sonček 85 hvala, mogoče pa na koncu obe zagledama +
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 9:59:38
|
|
|
|
Teni_
|
Ne vem, ampak po prejšnjih izkušnjah bo na koncu kar .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 10:11:25
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Ne vem, ampak po prejšnjih izkušnjah bo na koncu kar . teni dokler je še ni imama še vedno nekaj možnosti da je ne bo in da bo na koncu +. Kar je tako ne moremo več spremenit, tako da ti kljub temu želim vesel božič, lepo praznuj in ne misli preveč na to,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 10:16:04
|
|
|
|
Teni_
|
Enako tudi tebi. Pa saj je res, da ne moremo nič spremenit, ampak da bi se vsaj vlila, da lahko gremo čimprej v nov krog, zdaj pa sploh ne vem, če bo va januarju karkoli za pričakovat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 10:20:11
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Enako tudi tebi. Pa saj je res, da ne moremo nič spremenit, ampak da bi se vsaj vlila, da lahko gremo čimprej v nov krog, zdaj pa sploh ne vem, če bo va januarju karkoli za pričakovat. se pa s tem stavkom strinjam, če že ima namem se vlit naj se vlije in gremo naprej
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 10:39:18
|
|
|
|
nadka30
|
žeilim vam prekrasen Božič ter izpolnitev vseh želja v letu 2010
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 11:21:56
|
|
|
|
Teni_
|
Evo, moja se je prikazala v vsej svoji večilini. Zdaj vsaj lahko startamo z novim krogom.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 11:35:27
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Evo, moja se je prikazala v vsej svoji večilini. Zdaj vsaj lahko startamo z novim krogom. želim ti da v januarju v tvojem mesecu zagledaš plus jaz pa še kar čakam, upam da kaj dočakam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 13:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej punceee.... Še od mene.. in upam, da uživate kjerkoli že ste... Naj srček poln bo topline in obraz z izrazom zadovoljstva
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 18:42:06
|
|
|
|
soncek_25
|
Dober večer drage moje! Se opravičujem, ampak nisem imela časa sploh, da kaj napišem Aischa1 dobrodošla in upam, da boš kmalu spet zagledala+ Nadka šele zdej sem pogledala tvoj naslov, dobiš čestitko v živo, pa sej je še bolj tako Aja, pestke še kar držim, dokler ni M je upanje. Sonček hvala za tako lepo vošlilo...objem in lupčka tebi in Aleksu! Teni za M, ampak bo pa januarja bolj veselo, kot sem že rekla Nadki novo leto, nov začetek! Rižkoo hvala tudi tebi za voščilo. Nič, zdej grem pa mal TV gledat, zjutraj pa malo proti morju! Lep vikend vsem Nadka ti se pa le kej javi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 18:58:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Evo, moja se je prikazala v vsej svoji večilini. Zdaj vsaj lahko startamo z novim krogom. Sonček:hvala enako
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?