|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
23.12.2009 19:08:10   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

pozdravljene tudi jaz se selim med vas splav sem imela v 8 ntednu ko na ultrazvoku ni bilo ploda imela sem tudi čiščenje 28 oktobra in sedaj v ponedeljek še enkrat saj so me slabo ščistili. Sedaj pa počakamo 3 user posted image in naprej v nove boje.Upamo da bo to leto lepše in bolj srečno za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravljena si na pravem mestu tukaj smo same punce z isto izkušnjo, za začetek ti bom povedala da sem tudi jaz imela ss v začetku oktobra v 11 t.
Je pa hudo ko bereš da nekaterim naredijo dvakrat abraziji, ker jo prvič ne opravijo dovolj dobro..
Drugače smo pa tukaj same fejst punce, ki si stojimo ob strani se spodbujamo če pride user posted image in smo vesele če katera zagledauser posted image user posted image .
Boš videla ti trije meseci bodo hitro naokoli in kmalu bomo brale da si srečka nosečka. Je bila to tvoja prva nosečnost?
lp

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
23.12.2009 19:14:32   
aischa1
ne to je bila moja4 nosečnost saj imam doma 3 hčerke a je bila tudi ta načrtovana in se mi to še ni zgodilo zato se mi je podrl svet ko je ginekolog na 2 pregledu rekel da ni ploda saj od 1 pregleda do2 nisem krvavela

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
23.12.2009 19:18:36   
nadka30
pri meni je bila to druga nosečnost, prva je potekala več kot super, pri drugi pa je šlo vse narobe, najprej se ni videl srček, potem je bilo to ok, in ko bi morala imeti nuhalno( v ponedeljek)se mi je v soboto pojavil majhen izcedek in to je bil začetek konca in dejansko sem namesto da bi šla na nuhalno šla na abrazijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .TUdi jaz nisem vse do tiste sobote nisem ne krvavela, ne da bi se slabo počutila
Po dveh user posted image sma se odločila da grema ponovno v boj in v teh dnevih čakamo kaj bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
23.12.2009 19:40:33   
nadka30
pa danes pa res ni nikjer nobene, kaj vse krasite smerečke user posted image
Mene bo pa zdravje nekaj spigalo, imam nahod, pa mal me zbe tako da vročina ni daleč, še dobro da jutri delam samo do 12
aischa1 koliko pa imaš stare punčke?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
23.12.2009 21:53:23   
Teni_
Uf, končno doma. Sprememb še ni nobenih, user posted image se šđe ni vlila in upam, da se ne bo.

aischa - sicer se ne sliši lepo, ampak vseeno dobrodošla med nami, pa čeprav bi bilo lepše, da ti ne bi bilo treba sem.

Smrečico bomo krasili jutri, ko pridem iz službe. Delam jutri od 7 do 17 ure(plus kake pol ure podaljška).

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
24.12.2009 5:28:51   
Teni_
Dobro jutro, babike.

ŠE vse spite?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
24.12.2009 12:51:15   
Kliki
Evo mene! Včeraj mi je zmankalo časa za javljanje pa se bom sedaj malo.
Ja žurka je bila res polomija pa kaj čmo bo naslednjič bolje.
Drugače sem zelo OK. Danes greva z mojimuser posted image na večerjo k moji mamici in se že ful veselim.
Sedaj moram pa še do 18ih v službo in se mi res ne da.
Sonček Aleks je res užival na kopanju.
Nadka kako kaže pri tebi bosta user posted image ?
aischa dobrodošla.

Vsem skupaj pa en lep božični večer in jutrišni Božič.

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
24.12.2009 15:52:11   
nadka30
ho-ho-ho božiček tu
kje ste vse, smerečke  okrašujete, lepo, lepo si jih bom ponoči pogledal ko darilca okrog prinesem.
Želim vam vesel Božič ter da čim prej zagledamo pluske.
ho-ho-ho

Kliki bomo jutri videli kaj bo, jutri naredim test in pol bo kar bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
24.12.2009 18:49:28   
Teni_
Pri meni še vedno nič novega, če je do zjutraj ne bo, naredim test. Je bil možek priden in šel v lekarno po test, ker sem jaz delala, pa nisem imela časa. Držite prosim pesti, da mi Božiček prinese najlepše darilo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
24.12.2009 20:51:09   
sonček85

V teh dneh prejemate mnoga voščila:
ena so romantična, druga bolj stvarna,
ena izvirna druga uradna in suhoparna.

Kaj naj vam zaželimo mi?

Naj bo naša želja tokrat nasvet:
ne pozabite nase,
imejte se radi,
hitite počasi,
ljubite življenje...
Praznujte
user posted image

teni:zate pa še posebaj stiskamo pesti in javi veselo novičkouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.12.2009 8:55:58   
nadka30
Tečke še ni, sem delala test FS je negativen, tako da sedaj pa res ne vem pri čem sem.Če ima namen priti naj že pride da lahko gremo v nove bojeuser posted image
SEdaj mi pa ne preostane drugega kot čakanje, čez nekaj dni naredim test, če tečke še ne bo, tokrat ga naredim z CBuser posted image
ŽElim vam vesel Božič ter lepo praznovanje.
Teni upam da bo viden plus.
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.12.2009 9:10:59   
Teni_
Enako. Zdaj samo čakam, da se končno vlije, če se že mora. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.12.2009 9:16:06   
nadka30
midve imama pa res srečo, upam da bo vsa ena od naju videla na koncu plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
25.12.2009 9:22:51   
sonček85
Dobro jutro v vesel Božič

Nadka:tudi jaz sem na istem kot ti ,M ni ,test- a jaz jo pričakujem medtem ko je ti ne.Tko da držim pesti da je ne bo in ti čez 1--2 pokaže +user posted image
teni .navijamuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
25.12.2009 9:24:12   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Dobro jutro v vesel Božič

Nadka:tudi jaz sem na istem kot ti ,M ni ,test- a jaz jo pričakujem medtem ko je ti ne.Tko da držim pesti da je ne bo in ti čez 1--2 pokaže +user posted image
teni .navijamuser posted image user posted image

sonček 85 hvala, mogoče pa na koncu obe zagledama +user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
25.12.2009 9:59:38   
Teni_
Ne vem, ampak po prejšnjih izkušnjah bo na koncu kar user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.12.2009 10:11:25   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ne vem, ampak po prejšnjih izkušnjah bo na koncu kar user posted image

teni dokler je še ni imama še vedno nekaj možnosti da je ne bo in da bo na koncu +. Kar je tako ne moremo več spremenit, tako da ti kljub temu želim vesel božič, lepo praznuj in ne misli preveč na to,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
25.12.2009 10:16:04   
Teni_
Enako tudi tebi. Pa saj je res, da ne moremo nič spremenit, ampak da bi se vsaj vlila, da lahko gremo čimprej v nov krog, zdaj pa sploh ne vem, če bo va januarju karkoli za pričakovat.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
25.12.2009 10:20:11   
nadka30

Enako tudi tebi. Pa saj je res, da ne moremo nič spremenit, ampak da bi se vsaj vlila, da lahko gremo čimprej v nov krog, zdaj pa sploh ne vem, če bo va januarju karkoli za pričakovat.

se pa s tem stavkom strinjam, če že ima namem se vlit naj se vlije in gremo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.12.2009 10:39:18   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žeilim vam prekrasen Božič ter izpolnitev vseh želja v letu 2010

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.12.2009 11:21:56   
Teni_
Evo, moja user posted image se je prikazala v vsej svoji večilini. Zdaj vsaj lahko startamo z novim krogom. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
25.12.2009 11:35:27   
nadka30

Evo, moja user posted image se je prikazala v vsej svoji večilini. Zdaj vsaj lahko startamo z novim krogom. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti da v januarju v tvojem mesecu zagledaš plususer posted image
jaz pa še kar čakam, upam da kaj dočakamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
25.12.2009 13:46:15   
Anonimen
Ej punceee....
Še od mene.. in upam, da uživate kjerkoli že ste... Naj srček poln bo topline in obraz z izrazom zadovoljstva

user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
25.12.2009 18:42:06   
soncek_25
Dober večer drage moje!
Se opravičujem, ampak nisem imela časa sploh, da kaj napišemuser posted image
Aischa1 dobrodošla in upam, da boš kmalu spet zagledala+user posted image
Nadka šele zdej sem pogledala tvoj naslov, dobiš čestitko v živo, pa sej je še bolj takouser posted image Aja, pestke še kar držim, dokler ni M je upanje.
Sonček hvala za tako lepo vošlilo...objem in lupčka tebi in Aleksu!
Teni user posted image za M, ampak bo pa januarja bolj veselo, kot sem že rekla Nadki novo leto, nov začetek!
Rižkoo hvala tudi tebi za voščilo.

Nič, zdej grem pa mal TV gledat, zjutraj pa malo proti morju!
Lep vikend vsemuser posted image
Nadka ti se pa le kej javiuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.12.2009 18:58:13   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček:hvala enako

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?