|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
23.12.2009 19:34:28   
BabyKitty
elanor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
23.12.2009 19:55:25   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

plodovnico odvzamejo če so na NS izvidi slabi oz. kažejjo na to da bi lahko biu bolan...nima n zveze z morfologijo...

vzamejo ti jo proti koncu da preverijo zrelost vode,..a je že čas za porod

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
23.12.2009 20:04:06   
elanor
joj vse mi tko čestitate, jst pa kr ne morm bi sigurna če je res... user posted image
bom vrjela šele ko bom vidla konkreten + na CB user posted image

kako je pa z ostalimi ki čakajo + v teh dneh?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
23.12.2009 21:49:55   
witch
elanor - upam, da je to to user posted image user posted image ponovi še 1x test pa javi kak bo user posted image
jaz user posted image še vedno nisem dobila (je 6 dni mimo), testa ponovnega še nisem delala. Me je pa danes fant skušal prizemljiti in mi je rekel, da vi moji "simptomi" (ful boleča prsa, špikanju v trebuhu user posted image pa ni, glavoboli, utrujenost, pa včasih mi hoče biti ful slabo), da si verjetno vse to domišljam, če sta bila 2 testa negativna. Mislim, da bom šla kar kupit CB in še en test naredit pa bomo videli na čem smo.

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.12.2009 9:32:05   
nincy29
emibu premislila bi dobro če bi pri nadaljnih preiskavah po nuhalni ugotovili da otrok ni zdrav.

črticaa v kalliste greva user posted image

elanor čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.12.2009 10:41:53   
witch
Ka vse pečete pa pospravljate pa jeste pa... kje ste?? user posted image
Jaz sem včeraj še medenjake napekla, danes pa sem smrekico okrasila user posted image user posted image user posted image user posted image jeej kak je lepa user posted image zdaj pa letim še po mah pa naredit jaslice user posted image

A katera ve kaj s tino?? Zdaj pa že mora biti doma iz P?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.12.2009 13:34:15   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Ka vse pečete pa pospravljate pa jeste pa... kje ste?? user posted image
Jaz sem včeraj še medenjake napekla, danes pa sem smrekico okrasila user posted image user posted image user posted image user posted image jeej kak je lepa user posted image zdaj pa letim še po mah pa naredit jaslice user posted image

A katera ve kaj s tino?? Zdaj pa že mora biti doma iz P?

a res mislš da me ša čas za računalnik,...če je pametna spi takrat ko otrokuser posted image user posted image

ninčy kaliste je best off,...vredni svojega denarja,...pa res se ti posveti celih 60 minut

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.12.2009 14:00:11   
emibu
hei hei*

jst sm pa lih torto spekla morm priznat da se mi je kr ratala user posted image user posted image
zdej bo pa čez pou urce kosilo pol eno urco spanja nato nohte uredit itd. pa hop na večerjo

želim vam prijeten božič* papa

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.12.2009 17:38:43   
elanor
joj puce mene tolk živčki dajejo... a je bil tisto res user posted image , ali ni bil...
joj...
čist se mi meša user posted image ne vem kaj naj naredim da bi odmislila stvar za kakšen dan...

sicer je prav lušno božično vzdušje, jaz se pa s temi neumnimi mislimi ukvarjam...user posted image

Lepo praznujte božič!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
24.12.2009 18:44:38   
mladika
Hej hej!

Kaj še nisi ponovila testa ponovno??
Jst sm pa potičko spekla,zdj pa kuham večerjico zame in za user posted image .glede user posted image pa čakamo pa čakamo in upam da kej dočakamouser posted image .31.12. naj bi prišla user posted image ,samo upam da je ne bo.vam poročam...

Lepo praznujte...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
24.12.2009 18:53:24   
elanor
ne nism še user posted image sm rekla da ne bom takoj drug dan delala... mogoče jutri ali pa pojutrišnem...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
24.12.2009 21:51:15   
biba88
vesel božični večer še naprej!!!!!!!!

jest sem spekla danes vsaj 5 potic velikih in ene 10 manjših in to v krušni peči user posted image  njaminjami... zdej sem se pa tok najedla da bom padla dol sem tok sita da bi kr bruhala hahahahaha..tale december

elanor držim pesti da bo to to in boš pestvala hahahaha drgač sem jest delala ene čist pocen v bistvu najcenejše testke pa je pokazaluser posted image  majhno slabo črticouser posted image
mladika veliko sreče in uspešnega user posted image  mogoče pa božiček le kaj prineseuser posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
24.12.2009 21:56:11   
črticaa
Naj bo vaš božič toplo ognjišče
sredi mrzle zime s srebrno zvezdo v očeh.
Ob novem letu pa en sončen žarek več v vašem srcu
in en nasmeh več na vašem obrazu

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
25.12.2009 9:02:21   
witch
Bliža se božič in z njim praznovanje, ki že nestrpno ga čakamo vsi. Božje drevesce krasi stanovanje, v jaslicah detece božje leži. Naj uresničijo vaše se sanje – vedno le dobro naj se vam godi! VeseŁ božič ..! ;***

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
25.12.2009 9:04:31   
witch
Punce, da še vam sporočim. Meni je božiček poslal svet en velik minus user posted image user posted image user posted image delala sem že tretji test (ta je bil zdaj cb) in spet negativen..user posted image tak da mi očitno user posted image nagaja. Če je pa spet nebo pa nisem več pametna da bi vedela ka je user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
25.12.2009 10:04:22   
sa5i
Božično dobro jutro!

Witch, saj bo uspelo, le ne obupaj bo videla, da bo, ko boš najmanj pričakovala. Punce, ki ste že mamice ali pa te, ki ste noseče, jeste pršut sedaj? pa biftek? Jaz sem mela negativen test za tox. in do novega testiranja je še več kot mesec. vse povsod berem, da ne smem surovih jajc, to pomeni sedaj tudi francoske ne? ker so jajca v majonezi, pa surovega mesa biftek pa pršut sta surova je too kar kupiš v trgovini varno? mislim vsa leta odkar pomnim jem te stvari skozi leto in itak za novo leto in imam strašno slabo vest, sem včeraj jedla francosko pa pršut a je res možno, da to ravno zdaj zaužijem s hrano, če 20 let nisem?? ufff sem zakomplicirala mislim, da me bo od tega straha kar v posteljo položilo od včeraj sem čisto aut kašljam vse me boli jauu.  če je sedaj vse tak dobro jaz vidim pa ne bi smela kaj ve mislite poznate koga, ki je mel kake izkušnje s tem??

hvala za odgovor pa uživajte v zelenem božiču

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
25.12.2009 12:23:06   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

Božično dobro jutro!

Witch, saj bo uspelo, le ne obupaj bo videla, da bo, ko boš najmanj pričakovala. Punce, ki ste že mamice ali pa te, ki ste noseče, jeste pršut sedaj? pa biftek? Jaz sem mela negativen test za tox. in do novega testiranja je še več kot mesec. vse povsod berem, da ne smem surovih jajc, to pomeni sedaj tudi francoske ne? ker so jajca v majonezi, pa surovega mesa biftek pa pršut sta surova je too kar kupiš v trgovini varno? mislim vsa leta odkar pomnim jem te stvari skozi leto in itak za novo leto in imam strašno slabo vest, sem včeraj jedla francosko pa pršut a je res možno, da to ravno zdaj zaužijem s hrano, če 20 let nisem?? ufff sem zakomplicirala mislim, da me bo od tega straha kar v posteljo položilo od včeraj sem čisto aut kašljam vse me boli jauu.  če je sedaj vse tak dobro jaz vidim pa ne bi smela kaj ve mislite poznate koga, ki je mel kake izkušnje s tem??

hvala za odgovor pa uživajte v zelenem božiču

jaz sem francosko jedla,..saj jo lahko narediš brez jajc,..... pa pol nosečnosti sem jedla suho salamo ker mi je ful pasala (paše med pršut in te suhe izdelke),... majoneza je bila v vsakem sendviču,.........

pa sva oba2 zdrava,...no ja jaz sem se mal preveč zredila sam ne od tega,..ampak od večernih prigrizkov - te so smrt za ohranjanje teže

privošči si v  meji normale,..če ti ne bo sedel boš takoj vedla,....ti bo telo oz user posted image  sporoču,.... aja razn če si imela ful probleme z jutranjo slabostjo in bruhanjem,..potem mal pretehtej,.......... sicer pa sama najbolj veš kaj ti oz vama paše

odmisli skrbi in se pusti malo razvajati,...potem ko boš rodila bodo itak vsi poabil nate,..bom pomemben samo še user posted image ,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez zamere

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
25.12.2009 15:04:49   
emibu
Lep božični pozdravček*

kako ste preživele božični večer...jaz sem se najedla razdelila darila in seveda prejela potem smo šli pa z baklami na pounočnice...danes grem pa pogledat žive jaslice ob prepevanju alfija nipičauser posted image jaz sem tudi jedla francosko in pršut škodi če boš pojedla celo "taco" pršuta in pa kakih 10 kg majoneze je meni rekla zrdavnica že na začetku da jem naj kar mi paše..tako da se tega kar držimuser posted image user posted image no lep dan še naprej preživite ga kar se da lepo in lep pozdravček*

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
25.12.2009 15:46:55   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce, da še vam sporočim. Meni je božiček poslal svet en velik minus user posted image user posted image user posted image delala sem že tretji test (ta je bil zdaj cb) in spet negativen..user posted image tak da mi očitno user posted image nagaja. Če je pa spet nebo pa nisem več pametna da bi vedela ka je user posted image

Witch počakaj še malo! Pri meni, ko sem delala CB sem morala imeti kar fajn izostanek user posted image , da je pokazal debel +. Prej, pa nič. Samo BC in FS sta mi pokazala user posted image .
Še vedno držim pestke in upam, da user posted image ne nagaja ampak da bo res kaj. Drugače, pa rajši še kakega BC probaj!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
25.12.2009 18:29:33   
Zvezdici
Katera že kaj ve, je tina že doma???

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
26.12.2009 9:10:33   
egleria
punce če niste ziher pejte v laboratorij pa tam plačajte testek. tist pa pokaže že na pričakovani dan M.. vsaj meni je pokazal.. pa sem bila komaj 3 tedne in 2 dni nosečka..
baje da za majonezo ni panike če je kupljena pa če ni dolgo odprta, doma narejene majoneze pa se res ne sme.. glede suhega mesa - jaz ga ne jem. sem se pregrešila vmes ampak mi je blo žal. moja teta je tudi jedla suho meso pa je dobila toxo in s tem en kup problemov.. tak da se raje ne hecam s tem. raje se odpovem za nekaj časa pa preživljam nosečnost brez strahov.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
26.12.2009 11:14:35   
witch
evo da se vam še malo javim. tak me vse boli spodaj, da mislim, da bo danes user posted image prišla. drugače pa danes zvečer grem in 5. pridem nazaj. Tak da bom takrat poročala kako je bilo.
Želim vam, da lepo praznujete in čuvate svoje pikice. Vsem, ki + čakamo, pa upam, da nam ga bo novo leto prineslo user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep vstop v novo leto vam želim.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
26.12.2009 11:59:04   
witch

KJUB MLADOSTI BOMO MAMICE

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image

Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ? 

zlatolaska             xx.09           21 let       1. krog      Medvode
IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM 

kago                     xx.10.         25 let         7. krog          ?

mladika                 15.11.          21.let         8.krog           LJ
elanor                     26.11.        21.let          6.krog (?)     Primorskaa

Lun1ca                  1.12.            22let          4.krog         MB
BOSTINA              15.12.          25.let         10.krog       CE 
pinky86                18.12.           23let          3.krog        Lj-okolica
kajkakr                 19.12.           20let            ?                ?
alina88                  ?.12.             21.let         2.krog         ?
witch                      ?.1.            24.let            2. krog               ?

NOSEČKE 

user posted image

Sasy                     20.11. 2009       20 let           LJ 
 Tincy90              12.12.2009         18let         Dolenjska                              
tinncyka               12.01 2010        19 let           CE  
Portorožegleria   16.1.2010           20 let        Velenje 
Anneri                  23.01.2010         25 let           MB 
P1ka23                18.2.2010           23 let            ?      
kemo                    19.1.2010           23 let        Celje 
Zvezdici                24.3.2010           21 let          LJ 
Chi_Pita               01.04.2010         23 let        Izola   
lenčy                    28.03.2010           ?                 ? 
nincy29                27.04.2010         18 let          Go
patella                  xx.5.2010            23let           LJ    
biba88                  25.5.2010           21let            ?
 kaya333              08.5.2010           21let            ?
 sa5i                      22.6.2010           20let           MS
 nanny.girll           26.5.2010            19let           LJ
 lila26                   ??.?.2010             18let            ?
tix                         ?.?.2010                 ?let            ?
sunshine84           ?.?.2010                25.let         KR

MLADE MAMICE 
user posted image

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) 
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) 
***Snoopyka (1.  pri 18. letih)*** (2009) 
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) 
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009) 
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009) 
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) 
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008) 
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008) 
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) *** 
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) *** 
*** petra88 (1.  pri 20. letih) *** 
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) *** 
*** čebelica01 (1.   pri 20. letih)***
***M1987 (1.  pri 21. letih)***2009
***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009 
***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009 
***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 
***jancyika (1. pri 19. letih)***2009
***kaya333 (1.pri 20. letih)***2008

user posted image

Kljub mladosti bomo mamice song 

Mlade smo, polne energije, 
čakamo, da se nam  odkrije. 
Da nam bo čimprej uspelo, 
vsak dan  veselo . 

Mlade nosečke se veselijo, 
saj kmalu svojo pikico dobijo. 
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, 
da zagledamo   nepozaben. 

Nekatere med nami pa so že mamice, 
pomagajo nam lajšati naše težavice. 
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, 
mamice pa nam pomagati hitijo.

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
26.12.2009 12:07:49   
Tincy90
Olaaaaaa!user posted image

Končno se vam lahk oglasm madonca hehe. Najprej hvala vsem za čestitke.user posted image mam poune rokce dela, dojenje, uspavanje, previjanje, crklanje, lupčkanje...user posted image zto mam zdj na hitr čas, da se vam javim, ko tamala spančka. Domov sm pršla v četrtek, ker sm js mela še poseg na maternici kr so mi mogl še neki tkiva odstrant k je ostal od postlce. Bla sm tud mal rezana tko da me edin to mal boli, drgač smo pa obe zdravi. Moja porodna zgodba: v petek sem ostala v P zaradi visokega pritiska in še isti dan so mi dal neko svečko za mehčanje materničnega vratu in da bi se mal pospešl moji popadki. Dobila sm še dve svečke u soboto in še zmer sm bla mal odprta, 2cm. Kljub temu se je G odločla d mi bodo kr sprožil porod. Petnajst minut do 6ih popoldne sm šla čist flegma v porodno sobo kr sm bla neznansko vesela, da bom že rodila. Najprej mi je G predrla čep al kaj je že tisto in sm mela res ogromno plodovnice. Potem so mi počas dal infuzijo z umetnimi popadki, o marija sveta kok so mene bolel teli popadki, naravni so se mi zdel blagi proti tem. Pa nočem nobene nč strašit kr kot vidte sm preživela.user posted image sm že skor obupala na postli k se je bližalo koncu, sm mela  filing d mi bo razneslospodn del trebuha, ampak sm mela dobro babco tko da na konc je moja punčka dokaj hitr za prvi porod pršla na svet. Ko sm jo dobila v naročje, sm pozabila na vse bolečine kr sm mela in mam najlepši zakladek na svetu. Tok mal, da se javim, da ne boste misnle d sm pozabila na vas, ker nism! Ste ble pa res pridne ste se razpisale, ko me ni blo, sploh ne vem kko naj vse preberem za nazaj.user posted image vsem tistim, ki ste zagledale + čestitam, za ostale pa user posted image user posted image user posted image da vam uspe čim prej.user posted image aja, slikce od tamale pa še naložim u tist album k ga že mam. Aja, pa še vesel božič vsem, mal sm pozna, ampak useen.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
26.12.2009 12:15:34   
witch
tina user posted image dobrodošla nazaj user posted image
lepa zgodbica user posted image samo da sta obe zdrave in ok user posted image čestitke še enkrat pa lepo se cartajta user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?