črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i Božično dobro jutro! Witch, saj bo uspelo, le ne obupaj bo videla, da bo, ko boš najmanj pričakovala. Punce, ki ste že mamice ali pa te, ki ste noseče, jeste pršut sedaj? pa biftek? Jaz sem mela negativen test za tox. in do novega testiranja je še več kot mesec. vse povsod berem, da ne smem surovih jajc, to pomeni sedaj tudi francoske ne? ker so jajca v majonezi, pa surovega mesa biftek pa pršut sta surova je too kar kupiš v trgovini varno? mislim vsa leta odkar pomnim jem te stvari skozi leto in itak za novo leto in imam strašno slabo vest, sem včeraj jedla francosko pa pršut a je res možno, da to ravno zdaj zaužijem s hrano, če 20 let nisem?? ufff sem zakomplicirala mislim, da me bo od tega straha kar v posteljo položilo od včeraj sem čisto aut kašljam vse me boli jauu. če je sedaj vse tak dobro jaz vidim pa ne bi smela kaj ve mislite poznate koga, ki je mel kake izkušnje s tem?? hvala za odgovor pa uživajte v zelenem božiču jaz sem francosko jedla,..saj jo lahko narediš brez jajc,..... pa pol nosečnosti sem jedla suho salamo ker mi je ful pasala (paše med pršut in te suhe izdelke),... majoneza je bila v vsakem sendviču,......... pa sva oba2 zdrava,...no ja jaz sem se mal preveč zredila sam ne od tega,..ampak od večernih prigrizkov - te so smrt za ohranjanje teže privošči si v meji normale,..če ti ne bo sedel boš takoj vedla,....ti bo telo oz sporoču,.... aja razn če si imela ful probleme z jutranjo slabostjo in bruhanjem,..potem mal pretehtej,.......... sicer pa sama najbolj veš kaj ti oz vama paše odmisli skrbi in se pusti malo razvajati,...potem ko boš rodila bodo itak vsi poabil nate,..bom pomemben samo še ,.... brez zamere
|