|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
20.12.2009 19:44:03   
egleria
verjamem da mi ne zavidašuser posted image saj sem mela izbiro med slovenj gradcem (ki je zelo lepa in prijazna porodnišnica) pa celjem. ampak sem pač gledala na druge stvari ne na urejenost porodnišnice. v SG je ful velika panika zaradi nove gripe, pa prometne povezave do tja so slabše, moj dragi ma tudi službo ki je zelo blizu celja... sicer pa tudi ni važno nič drugega kot to da se moj otročiček rodi zdravuser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.12.2009 19:45:48   
arupnik3
ČESTITAM ZA NOVO user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.12.2009 21:20:38   
Zvezdici
babykitty - ahaa, sem mislila, da boš tam rodila. No potem pa sploh ni problema user posted image

egleria - no ja.. na tleh lih ne bi user posted image . Saj drugače sem pa tu na RR brala o CE P in je bilo večinoma pohvale, da so lepo prenovili.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.12.2009 22:44:32   
mladika
Hej!

Najprej use čestitke naši novopečeni mamiciuser posted image user posted image user posted image .pa je le končno dočakala svojo pupiko,samo upam da se nam kmalu javi s podrobnejšimi novicami in pa seveda s slikicouser posted image .no mi pa zdj sedimo pa čakamo na konec leta,da vidimo kaj smo predelali ta mesec user posted image ali pa user posted image . smo bli pa zloo pridni kar se tiče user posted image , upam da ba zdj bo kej...bi biu že čas...user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.12.2009 22:47:20   
BabyKitty

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

upam da ba zdj bo kej...bi biu že čas...user posted image

Se popolnoma strinjam user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
21.12.2009 11:01:30   
elanor
wohooo, Tincy90 čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas še nič novega... bradavičke so mi ratale grozno občutljive, pa sm brala da je bil tudi to pri enih znak za user posted image - bomo vidli če bo res... mogoče bom v sredo probala naredit test - sicer mi na pregnology piše, naj ga (glede na o) naredim šele 26.12., glede na zadnjo m bi ga lahko pa okol 22.12.. Ah...pa sej teli dm testki so itak poceni, lahko žrtvujem enega že malo prej user posted image Sm imela pa včeraj skoraj 38 vročine...upam da to ne kaj slabo vpliva na vso stvar user posted image

drgač je tud pri nas sneg - ful je lepo, ampak tudi ful preveč mrzlo...

Neposredna povezava do sporočila: 3031
21.12.2009 11:30:39   
egleria
elanor testki so res poceni samo potem je razočaranje če ga prekmalu narediš pa je potem minus.. tak sem tud jaz naredila, ker sem nekako v sebi čutila da sem noseča in sem naredila test prej pa je bil - .. čez en teden pa sem zvedela pri G da sem nosečkauser posted image
zvezdici celjska P ni nič kaj obnovljena. sem bla tam na začetku oktobra pa je blo grozno za videt. ampak ni važno :) me niti ne zanima kake barve so stene samo da so zdravniki vredu..

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
21.12.2009 11:47:26   
elanor
egleria sej vem..samo po drugi strani je pa tko da tej današnji testki že dost zgodej pokažejo +, ali pa vsaj rahlo črtico... no - če ne bom mogla zdržat ga bom naredila v sredo, če ne pa v soboto user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.12.2009 13:51:29   
egleria
jaz sem delala Clear Blue pa mi je vseeno minus pokazal. sem pa slišala da so zdej neki novi CB-ji prišli v prodajo ki pokažejo nosečnost tudi nekaj dni pred pričakovano M. ne vem pa koliko so res zanesljivi. upam da zagledaš težko pričakovani plusek elanor user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.12.2009 14:24:36   
witch
hej hej user posted image
evo še mene da nekaj pametnega povem user posted image
meni user posted image danes že tretnji dan zamuja. prvi test, narejen en dan pred pričakovano je bil negativen, drugi test, dva dni po pričakovani bil negativen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak da mislim, da mi user posted image nagaja isto kot lun1ci user posted image
jaz bi že imela user posted image pa ga še sploh naredila nisem user posted image uh mi je to čakanje težko. naj že 1x zanosim user posted image
držim pesti za vse ki še čakate + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image elanor upam, da tebi uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
21.12.2009 16:08:51   
elanor
witch, dokler ni user posted image je še upanje...mogoče si imela pa bolj pozno o...
a imaš kakšne znake?

Pri nas pa spet pada sneg user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.12.2009 16:34:51   
witch
elanor - gleda znakov.. ne vem. Dojke me bolijo isto kot pred vsako user posted image , čudno pa mi je da imam krče že več kot en teden (včasih me cel dan zvija, včasih kako uro, tak neredni so ti krči) po navadi jih imam pa še v roku enega dneva dobim user posted image . Zdaj pa kar trajajo in trajajo. Sem tudi zelo trujena zadnje čase, pa močne glavobole imam. To pa je to. Aja pa nenormalo kumaric požrem user posted image če ta stara vraža drži potem bi mogla biti user posted image
pri nas pa nič snega danes user posted image je bil pa spet tak lep dan user posted image sonce, sneg pa mraz.... zelo lepo user posted image
škoda da bo dež, pa toplo user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.12.2009 16:41:23   
biba88
čestitam tincy za bebiko!!!!! ostalim pa želim čimprej plusek!!! glede na to da je meni ratalo zanosit iz prve user posted image  si sploh ne predstavljam kako se počutite tiste ki se že dolgo trudite pridelatuser posted image  men bi se verjetno zmešal!!! ste zelo močne punce oziroma ženske in če ne prej resnično upam da se vam v novem letu uresničijo sanje in dobite user posted image  in zdravo bebiko!!! držim pesti kot zmešana vi pa pridnouser posted image
zanima me tiste ki ste ble noseče ali ste noseče koliko ultrazvokov ste oziroma boste imele. pa zanima me kako ste opravljale morfologijo ali ste jo pri svoji G ALI STE ŠLI DRUGAM KER JEST SEM BRALA DA MA STRAH  ( V DOMŽALAH)ENE FUL DOBRE PREISKAVE. mal me zanima user posted image  sem firbčna

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.12.2009 16:50:22   
elanor
witch krče mam pa tud jst... do zdej me je špikalo v jajčnikih, danes so bli pa prav krči, ampak nič ne kaže da bi bla to user posted image , nimam nobenih izcedkov... na kolendarčku mi piše da bi mogla bit danes vgnezditev - mogoče je pa to user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.12.2009 17:15:05   
Lun1ca
Tincy90 čestitke za pupiko, ki je končno privekala user posted image user posted image user posted image user posted image pa ime mi je tut zelo všeč user posted image zdej bojo pa še lepši prazniki za mlado družinico user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.12.2009 17:32:30   
emibu
čer!!!user posted image

elanor-držimo pesti da je res to to in da zagledašuser posted image
biba88-jst bom morfologijo delala kar v brežicah tam tut hodim na preglede do sedaj ( 18 tednov) sem mela okol 5 UZ-jev..
witch-upam da tudi ti zagledašuser posted image jaz nism imela nč krčev na začetku kisle kumarice bi pa mogle kaj povedat ijauser posted image vso srečo aja pa še nekaj meni še po 3 tednih oz 4 tednih nosenosti ni test nič pokazau oz. zelo zelo zelo malo nevidno črtico..
mladika-vso srečouser posted image user posted image
zvezdici-napiši božičku pa ti bo prinesel sanke pol pa hitro hop na snegecauser posted image user posted image

no jst sm pa dans opraula use te nakupe za božička huh čez 100 euru pa ni nč videt  eieieie ema emauser posted image user posted image user posted image

lep večer še naprej!

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.12.2009 18:59:58   
egleria
jaz sem mela do zdej 4 UZ-je (na prvem pregledu, da je potrdila nosečnost, potem nuhalna svetlina, morfologija, zdej nazadnje je pa samo pogledala če se je moje dete obrnilo pa mere..). aja drugače pa sem v zadnjem mesecu..
witch jaz sem mela zelo podobne znake kot ti.. najprej močni krči, pa glavoboli so se potem začeli, pa utrujenost ki me je spremljala kar do tretjega meseca.. držim pesti da je to to..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.12.2009 20:02:08   
biba88
witch jest sem mela tut take simptome tok sem mela hude krče da sem misla da bo treba k zdravniku user posted image  sem si misla marička tale M bo pa močna pa joške so mi ful zatekle pa ful sem mela občutljive. upam da bo to to držim pesti!!!!!
jest sem mela do 17 tedna 4 preglede v bistvu jutr mam četrtega pa je rekla da bova na hitr pogledale če je vse kul  k je mečla mami moja ful probleme( mami moja je skor umrla na porodni zarad napake zdravnikov-otrok ji je umrl-zdrav)  za mene se pa bojijo. a bo bedno, če je rekla da bo na hitr pogledala, če vprašam za spol pa če mi nardi slikco.
zadnjič sem G vprašala kok je zanesljiv spol na nuhalni pa me je grdo pogledala pa rekla da to itak ni važn kaj je user posted image  mal mi je tko rekla kokr kok sem smotana da to sprašujemuser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.12.2009 20:54:57   
emibu
biba88 lahko da je imela G slab dan drugač pa če ti dela UZ itak minutka pa je slikca vn ti kr reč pa ne sekiraj se preveč zaradi tistih kremž tamuser posted image ti kr upraši če se vidi več kot grdo pogledat t eres nemore čene drugač pa še ti malo grdo poglej user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.12.2009 20:59:36   
biba88
maš res emibu! jutr bom kr zinla hahaha sej je mela verjetn slab dan ker drgač je kul G! kdaj maš pa ti rok?

jest popravlam rok za seznam (ne znam sama gor dat) PDP 31.5.2010 KRAJ KAMNIK Sem že pozabla user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
22.12.2009 10:12:52   
nincy29
tincy čestitke ob rojstvu tvoje male alise!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ki čakate pluske med temi lepimi prazniki držim močno pesti dam vam božiček,dedek mraz polepša dneve!!!user posted image

mene pa loči še 6 dni od morfologije..ufa komaj čakam da z dragim spet najino pikico vidiva.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3046
22.12.2009 10:44:29   
emibu
Dobro jutrouser posted image

biba88 ma ja tut men se je že to zgodil čeprou naj zdrauniki nej nebi stresal tega na svoje paciente ampk ok pustmo podrobnostiuser posted image user posted image jst mam rok 19.5...

nincy29 jst mam pa morfologijo šele 5.1 user posted image   se vleeeečeee user posted image user posted image

lep dan*

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
22.12.2009 10:47:24   
witch
jutro punce user posted image
Hvala vam za besede, ki so me ful pomirile user posted image hja mogoče pa kaj bo user posted image prsi me res vsak dan bolj bolijo user posted image
vse ki ste user posted image pa le poročajte kako vaše pikice rastejo user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
22.12.2009 10:55:33   
nincy29

nincy29 jst mam pa morfologijo šele 5.1 user posted image   se vleeeečeee user posted image user posted image

[/quote]

jao vem kako je..sam maš tut kmalu 1 mesec za menoj rok ane??
mi bomo potem še 1x malega vidli 20.1.2010 ko grem na 3Duser posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
22.12.2009 13:13:13   
alina88
Živjo punce!user posted image

Je bil že čas, da se spet malo oglasim...Najprej čestitke tincy!!!! Ime mi je zelo všeč!user posted image user posted image user posted image Želim vam lepe praznike z malo pikico.user posted image
Pri nas smo se odločili, da kljub novi službi nadaljujemo s "pridelovanjem" user posted image , saj je želja po user posted image premagala vse skupaj,tako da smo v 3. krogu! Dodatna vzbodbuda k temu pa je bila novica, da bo moj user posted image postal stric...jst pa "mala" teta! Novica je prijetno presenetila vse in najino željo po družinici še toliko bolj povečala! Moj dragi je bil novice tako vesel...kaj bo šele, ko bo enkrat izvedel, da je nama uspelo!! he he...

Drugače pa vse želim lepe praznike,da bi božiček prinesel čimveč user posted image tistim, ki si jih želite!

Lep pozdravček user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?