|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
22.12.2009 13:44:11   
emibu
hei hei

ja jst mam PDP 19.5...a ta 3D moreš doplačati? uprašala bi še a ste use ki ste nosečke šle na NS?
alina88- le pridno user posted image pa bo kmaluuser posted image

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
22.12.2009 13:52:02   
nincy29
jaz sem šla na nuhalno in jo pač priporočam..sem bolj umirjena zdaj ko vem da je z bebiko use ok.je pa stvar presoje.ti si šla na nuhalno?

glede 3d ja pride za plačat..moraš pa se naročit tam kjer to delajo..nima vsaka gin. tega..npr mi na goriškem nimamo in greva z mojim v domžale. pride pa 80€+12€ če hočeš na dvdju imet slikce pa posnetke.

lp,nina

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
22.12.2009 16:00:54   
emibu
ja no jaz mam zdravnico v družini pa tako sem se pozanimala pa nuhalna je zelo daleč od 100% točnega rezultata zato nisem šla veliko žensk je šlo potem splavit a so možnosti da bi biu otrok zrau iste ali skoraj večje kot za to da bi imel bolezen...zato nisem šla drugač mi je pa žau samo zaradi slikc pa tega ne zaradi izvidov...večina teh bolezni je tudi dednih...no seveda je pa to odvisno od usake posameznice

lep deževen packast danuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
22.12.2009 16:32:46   
donna22
Jaz sem tudi bla na NS in mi ni žal, predvsem zato, ker sma oba s fantom bila na pregledu, ki je bil malo daljši in sma dobila čudovite slikice od najine user posted image ... Res je bilo krasnouser posted image Od tega je zdaj že celo leto - 29.12. lani sem imela NS in je res nepozabnouser posted image Po resnici povedano, z rezultati se nisem nič obremenjevala pred tem, pa bili so zelo dobri, čeprav niso 100 %; če pa so slabi, pa itak lahko delaš še nadaljnje preiskave, ki potem so 100 %. To spraševanje, ali bo user posted image zdrav, je prišlo šele kaka 2 tedna pred rokom ... in bila sem najbolj srečna, ko sem zvedla, da je moja pupa zdravauser posted image

Bila sem tudi na 3D, kjer je Zala zelo lepo pozirala in sem dobla krasne slikice njenega obrazauser posted image Tudi nepozabno ...user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
22.12.2009 18:30:18   
biba88
dober večer bejbe!
men je blo tut tok dobr na nuhalni predvsem pa zato ker je biu lahko moj možek zraven in sem lahko delila občutke z njim ker tukaj v kamniku do morfologije ne pustijo da je mož zravenuser posted image  ne vem zakaj sej je biu zraven ko smo ga delal user posted image  in moj je biu nad kamnikom zlo razočaran ker ni mogu it zraven!

jest pa razmišljam da bi šla na morfologijo v domžale kjer sem mela nuhalono poleg tega da grem v kamnik sam ne vem če je smiselno. ker za 3d mi je rekla naj pridem februarja da takrat najboljš

ne vem a sem sam jest tok smotana sam jest komaj čakam ultrazvoke da vidim bebiko bi mela to kr doma pa bi skos bebiko gledala kva zganja notr! jest bi uredila tko da bi mel vsak mesec en ultrazvok ( no jest ga mam) to bi blo najboljšuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
22.12.2009 19:04:44   
elanor
to more bit res lepo user posted image na uz gledat... jst bi šla kr na vse-ns, 3d... ampak se mi zdi malo drago user posted image ok, ns itak, ampak 3d se mi zdi pa že malo tko..nepotreben. je pa fajn ideja za darilo - recimo da ti za rd častijo 3d user posted image

kakšno vreme je danes...grozno... user posted image

jst sm pa dns testke kupla - pa bom ju3 kr enega reskirala user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
22.12.2009 19:17:12   
donna22
Ja, saj je drago vse to ... Ampak po drugi strani je neprecenljivo, ko gledaš svojega user posted image v trebuščku ...
Večkrat pomislim, kako bo Zala nekoč lahko gledala vse te slikice in posnetke iz časov, ko je bila še v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
22.12.2009 21:05:12   
Zvezdici
čer punce!
Sem vas prišla samo na hitro pozdravit, preden šibam v posteljo.

Zadnje čase me ni nič doma, tako da komaj najdem čas za pisanje. Bom jutri nadoknadila ko bom doma user posted image .

Ali katera že kaj ve kdaj Tina pride domov?

Lep večer, pa se jutri tipkamo!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
22.12.2009 22:32:25   
emibu
donna22-hm..saj če se gre samo za daljši pregled je morfologija isto daljši pregled...me zanima kak je blo pred leti s tem?user posted image
a slikice dobite pri usakem pregledu al ste jih samo na NS? jst jih dobim pri usakem pol pa lepim v albumček pa zapisujem zravenuser posted image user posted image jst bi bla pa rada mal kinder suprise pa bi potem ko se rodi vidla te njene/njegove potezice...user posted image user posted image
res je da je neprecenljivo ampak sej vedno dobiš slikico usaj jst na usak UZ in nekateri imajo/mo omejena sredtva recimo teh 60 eu al kok bo šlo za druge pripomočke za njega/njo se mi zdi bol pametno kot pa da ji zato prikrajšan/a za neke stvari zaradi slikc seveda če so pa sredstva neomejena pa vsekakor na use preglede pa še 3 povrh za usak slučajuser posted image user posted image
biba88-men je tut ful fino gledat ko se premika po enkrančku tak lepooouser posted image user posted image

elanor-se strinjam s predlogom za darilouser posted image user posted image

zvezdici-tudi mene to zanima ampak žau jst nevem user posted image nočnoč*

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
22.12.2009 22:33:49   
emibu
upsii še neki sm pozabla

a če bi izvedle na NS da obstajajo možnosti da je bolan bi šle delat splav?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
22.12.2009 22:39:17   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

upsii še neki sm pozabla

a če bi izvedle na NS da obstajajo možnosti da je bolan bi šle delat splav?

nikoli sploh nisem pomislila na to,..sm si po prvem pregledu izbila vse negativne misli iz glave,..sicer pa nisem mela nuhalne ker so zaj*** datume in je dil tamau že prevelik,......itak je pa pri nas najmanj možnosti,.....

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
22.12.2009 22:42:57   
emibu
sj tut jst nism misnla na to oz. sem in moj odgovor je da bi ga obrdžala sej ni igrača k opaziš d ne poje pol jo pa greš nazaj zamenat user posted image user posted image user posted image user posted image ampak zrd tega norenja s pregledi takimi in drugačnimi pri odvzemu plodovnice ki je nadalni pregled od nuhalne so možnosti 1 do 2 % za splau in kok gre lahko pol ženska čist flegma tja se opr. sej vem da ma usak svojo mnenje sam zgleda da mi mal hormončki škodjo pa se neki razburjamuser posted image težko zastoptuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
22.12.2009 22:47:02   
črticaa
glej,..moja izkušnja

morfologija,..sm bla ful zadovoljna dokler nism šla na 3d in mi je tam G pokazala res vseeeeeeeee in sm kr mal pomislila kaj vse mi moj G ni pokazal,...
ns je bilo že prepozno

uz so bli ok slikic nimam ker se mali ni nikoli lepo obrnil,...pa tudi nikoli mi ga ni zmeril (proti koncu) nism vedla koliko bo velik,..nič
včasih moraš Gmal terat,....3D je neprecenljiv nikoli v življenju mi ne bo žak za tistih 80 eurov

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
22.12.2009 22:48:07   
črticaa
aja pa nobene plodovnice mi niso odvzeli pa ctg-ja tud nisem imela,..do dneva ko sm rodila

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
22.12.2009 22:55:57   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

jaz sem šla na nuhalno in jo pač priporočam..sem bolj umirjena zdaj ko vem da je z bebiko use ok.je pa stvar presoje.ti si šla na nuhalno?

glede 3d ja pride za plačat..moraš pa se naročit tam kjer to delajo..nima vsaka gin. tega..npr mi na goriškem nimamo in greva z mojim v domžale. pride pa 80€+12€ če hočeš na dvdju imet slikce pa posnetke.

lp,nina

kam v domžale pa,...kaliste al ZD

kaliste bl priporočam,...pa meni so zaračunali samo uz ker nisem dobila nobene slikice ,..se mali ni hotel prav obrniti,..je raje spal

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
22.12.2009 23:20:38   
L009
čer punce
a se vm loh še jst prdružm, čeprou mam že skor enoletno punčko domauser posted image ?

vidm da lih poteka debata o 3d/4d ultrazvokih...jst sm bla u domžalah pr kalliste in je blo res ful dobr in ful so bli prjazni...moja punčka pa ni hotla pokazat obraza, da bi nardil lepo slikco pa je rekla da nej grem en krog peš po domžalah pa pridm nazaj, da pogleda če bo kej nastaula obraz, pa ga nažalost ni. tko da mi je sam filmčk dala in še zdej ga velikrat pogledam pa čeprou lahko mojo punčko gledam usak dan kako miga ampak je to čist drugač, k se mal spominjaš kako je blo k si biu nosečuser posted image ...pa ful časa si je uzela una k mi je ultrazvok delala, mene je ful zanimal kaj bo al fantk al punčka pa je 100x pogledala kaj bom mela, pa zmerla jo je velikrat, uglaunm res ful fajnuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
22.12.2009 23:32:44   
črticaa
L009 tebe se pa spomnimuser posted image user posted image user posted image

ja u kaliste je najbolj,..mojga je skos žokala iz vseh strani da bi se okol obrnu,...in pokazala nama je lulčka pa jajčke,...user posted image user posted image user posted image user posted image res najbollllljjjjjjj

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
23.12.2009 8:10:45   
emibu
plodovnico odvzamejo če so na NS izvidi slabi oz. kažejjo na to da bi lahko biu bolan...nima n zveze z morfologijo...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
23.12.2009 12:14:58   
elanor
evo - nrdila testek -->čisto rahla user posted image (na fotki se ne vidi, v živo pa ja)

ja...bomo nrdili še kakšnega čez par dni user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
23.12.2009 12:21:49   
egleria
jaz sem šla na NS pa mi ni žal. pri meni je žal tako da moja zdravnica dela samo dva obvezna UZ-ja v nosečnosti in sem pač zato šla še na NS. pa da je dragi lahko bil zraven. če bi bile velike možnosti da je otroček bolan bi ga vseeno obdržala..
danes sem mela prvi CTG in še ni nič popadkov, odprta še tudi nisem nič tak da bo dete lepo na toplem še čez praznike.. (vsaj upamuser posted image )

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
23.12.2009 16:37:46   
biba88
hello!
elanor čestitam verjetn bo čez par dni močna črtica vsaj tko je blo pri meni sem nardila 18 dni po nezaščitenem user posted image  testek in je bil rahlo pozitiven tko mal dvoumen to je blo 3 dni pred pričakovano M user posted image  čestitke!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.12.2009 17:11:25   
emibu
elanor tut pri meni je bila rahla črtica tako da mislim da je to to in ti čestitam ter držim pesti da imam prauuser posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
23.12.2009 17:18:01   
egleria
elanor tudi jaz ti čestitamuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
23.12.2009 17:49:01   
elanor
upam da imate prav in bo to to... user posted image
bom probala počakat še par dni (če mi bo uspelouser posted image ) in bom potem naredila še kakšen testek...
upam da ni kej s testom narobe no - ta fs je že par punc zafrknil...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
23.12.2009 18:50:01   
Zvezdici
elanor - če je že po zaostanku user posted image kupi CB.. ali ba BC sta zelo natančna. Jaz vem če bi bila ti, da bi že takoj jutri šla delat novega. Ker jaz sem jih kar nekaj naredila dokler je bila močna user posted image  user posted image . Pomoje je tudi to to! In držim pestke!! user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?