Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.11.2009 14:15:28
|
|
|
|
pinky86
|
KJUB MLADOSTI BOMO MAMICE ali PRIČAKUJEMO Patrishka 20.08. 23 let 3.krog LJ katix xx.08. 20 let 5. krog ? zlatolaska xx.09 21 let 1. krog Medvode IsabellaLana xx.09. 25 let 3. krog NM kago xx.10. 25 let 7. krog ? mladika 15.11. 21.let 8.krog LJ elanor 26.11. 21.let 6.krog (?) Primorskaa Lun1ca 1.12. 22let 4.krog MB BOSTINA 15.12. 25.let 10.krog CE pinky86 18.12. 23let 3.krog Lj-okolica kajkakr 19.12. 20let ? ? alina88 ?.12. 21.let 2.krog ? witch ?.12. 24.let ? ? NOSEČKE Sasy 20.11. 2009 20 let LJ Tincy90 12.12.2009 18let Dolenjska tinncyka 12.01 2010 19 let CE Portorožegleria 16.1.2010 20 let Velenje Anneri 23.01.2010 25 let MB P1ka23 18.2.2010 23 let ? kemo 19.1.2010 23 let Celje Zvezdici 24.3.2010 21 let LJ Chi_Pita 01.04.2010 23 let Izola lenčy 28.03.2010 ? ? nincy29 27.04.2010 18 let Go patella xx.5.2010 23let LJ biba88 25.5.2010 21let ? kaya333 08.5.2010 21let ? sa5i 22.6.2010 20let MS nanny.girll 26.5.2010 19let LJ lila26 ??.?.2010 18let ? tix ?.?.2010 ?let ? sunshine84 ?.?.2010 25.let KR MLADE MAMICE *** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) *** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) ***Snoopyka (1. pri 18. letih)*** (2009) ***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) *** pondelak (1. pri 19. letih) *** (2009) *** zoja10 (1. pri 22. letih) *** (2009) *** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) *** Pikica5 (2. pri 21. letih)*** (2008) ***arupnik3 (1. pri 20. letih)***(2008) *** Ploha ( 1. pri 21. letih) *** *** angel_rebelde (1. pri 19. letih) *** *** petra88 (1. pri 20. letih) *** *** pikica36 (1. pri 18. letih) *** *** čebelica01 (1. pri 20. letih)*** ***M1987 (1. pri 21. letih)***2009 ***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009 ***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009 ***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 ***jancyika (1. pri 19. letih)***2009 ***kaya333 (1.pri 20. letih)***2008 Kljub mladosti bomo mamice song Mlade smo, polne energije, čakamo, da se nam odkrije. Da nam bo čimprej uspelo, vsak dan veselo . Mlade nosečke se veselijo, saj kmalu svojo pikico dobijo. Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, da zagledamo nepozaben. Nekatere med nami pa so že mamice, pomagajo nam lajšati naše težavice. Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, mamice pa nam pomagati hitijo. vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami... če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.11.2009 14:25:15
|
|
|
|
pinky86
|
Hey punce... Vse "ta nove" sem vas že dala na seznamček...pa dobrodošle Jaz se imam zadnje 10 dni ful lepo, sva se končno preselila JUHEJ sva že 1 teden v novem - najinem - stanovanju, dela kar ni konec - ampak z veseljem urejava... Aja, pa še poročila sva se hihi kar tako, na hitrco Domače sva čisto presenetila, ampak so bili ful veseli - mini poroka na občini, 10 svatov, pogostitev doma in to je to - brez kompliciranja, ugodno s finančnega vidika, sproščeno in lepo hmmm...pluska potem ni bilo, menstra mi je sicer zamudila 2 dni, pa nisem niti testka delala, ker sem itak rekla, da mi lahko zamuja zaradi vsega, kar se mi je dogajalo prejšnji teden...tako da, je prišla in tudi že odšla...zdj greva v 3.krog...nič pritiska, saj se nama zaenkrat še nič ne mudi...ampak me vseeno tko tik pred menstruacijo matra, ali je ali ni - ah, pa sej to je normalno. Lun1ca, držim pesti zate!!!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.11.2009 14:46:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - pri meni je pa to nekako ''normalno'' da imam beli tok. Ga imam nonstop. Ok zdaj med nosečnostjo je pač skos prisoten, vendar sem ga tudi prej imela. Res, pa da sem imela velikokrat vnetje mehurja in ledvic. Za to so pa kšne brusnice super. Mogoče imaš kakšno vnetje mehuja? pinky86 - čestiiiiiiiitaam za novega možeka in vajino skupno gnezdece!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.11.2009 16:33:09
|
|
|
|
arupnik3
|
punce živjo se samo malo oglasim sm bolna tko da nimam volje pisat.... lepo bodite papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.11.2009 17:00:16
|
|
|
|
kitty87
|
Lun1ca jaz pa hodim v ZD Adolfa Drolca, tako da se tako in tako nebi mogle srečati,... Verjamem, da ti je hudo, ko srečaš sošolko, ki ji uspe zanosit, ko si niti ne želi, sama pa bi rada pa ne gre. Pa saj bo - morda že ta mesec. Držim pesti zate. LP
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.11.2009 20:31:54
|
|
|
|
donna22
|
alina88, dobrodošla in naj vama čim prej uspe tudi witch dobrodošla sa5i, za trebušček še je čas Navadno se pred 3. mesecem sploh ne pozna, meni se je po 3. mesecu začelo malo poznat, da pa je postal bolj izrazit, pa je trajalo nekje do polnih 5 mesecev No, potem pa me je kar razgnalo narazen Zvezdici, naj ti hitro mine Tincy90, ti pa si skoraj skoraj na vrsti Pa skoraj same punčke na tej temi, hehe pinky86, čestitke za poroko in novo stanovanje arupnik3, čimprej se pozdravi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.11.2009 20:43:44
|
|
|
|
donna22
|
Aja, nosečniške težave: moja nosečnost je potekala super od začetka do konca, brez slabosti, nobene zgage proti koncu in do zadnjega dne sem spala kot dojenček Pa še zdrava sem bila bolj kot kdajkoli, prebavo sem tudi imela boljšo kot prej ... V glavnem, blo je fajn
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 27.11.2009 22:08:54
|
|
|
|
Lun1ca
|
pinky86 wauuuu tole pa ful lepo res.. čestitke za vajin novi domek in seveda za poroko. Prav super Veliko sreče in ljubezni v vajinem zakonu vama želim Kar se pa stanovanja tiče, pa verjamem da je ogromno dela ja.. mi2 še kr renovirama in še kr sma pri kuhni. Vedno ko misliš da boš konec ugotoviš da še manka par stvari. Se mi že počasi meša.. ampak ta vikend pa mislim da bo kuhinja res konec Kje je še kopalnica, wc in dnevna da ne govorim še o ostalih sobah.. se mi bo še zmešalo če bo vse tak dolgo trajalo Zvezdici mnja jaz sm tut to kot normalno jemala, da mam beli tok, ker pač sem ga skoraj večinoma vedno imela. POl mi je pa G rekel da ni to glih najbolj "normalno" No pa saj vseeno, glih tak normalno živimo s tem in funkcioniramo Z mehurjem pa nimam nikoli težav, še nisem mela vnetja v življenju Tudi z ledvicami nimam problemov.. arupnik3 pozdravi se čimprej pa velik čaja pit dokler ti mali zviti repek ne zraste je vse ok Hecam se malo.. brez zamere kitty87 sej to je ZD Adolfa Drolca.. sam jaz hodim v tega tu na Taboru na Jezdarski ulici.. maš jih pa še ene par.. en je npr. v Novi Vasi tam pri policiji.. itd. boma ugotovile še mi2 da se poznama se mi zdi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.11.2009 9:51:53
|
|
|
|
egleria
|
tudi jaz sem ena izmed tistih ki redno berejo pa se redko oglašajo zdaj že grem tudi proti koncu nosečnosti.. komaj čakam da vidim svojo bebico.. zdej z današnjim dnem sem v 34. tednu.. drugače pa tudi jaz nisem mela nobenih problemov v nosečnosti. razen zdej me malo križ boli pa noge ko preveč hodim...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.11.2009 12:05:58
|
|
|
|
Tincy90
|
Hejla in vse tiste, ki še boste ! Kako ste kej? Js morm povedat d me to vreme čist izčrpava, vsa sm neka gnila. sam še čakam d me prime d grem rodit kr se prekladam doma k slon, sm tok okrogla da se komi premikam. tko da ja donna22 upam, da me hmal prime in šibam rodit pa da čim prej pridem pol domov kjer bom bebico crklala. dans ponoč sm prvič po dolgeeeem času spala tko dobr juhuu! pa še zgaga me ni matrala in sm enkrat sm šla na wc, oujea! kako kej druge spite? Vas tud kej vreme matra?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 28.11.2009 15:24:58
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - hmm.. ja no saj imaš prav. Normalno lih ni . Pa res.. živeti se da s tem, malo je moteče zaradi madežev ampak se tudi to da preživet, hehe. Res je. egleria - kdaj pa imaš rok? Tincy90 - Me veseli, da si se uspela naspati . Jaz, pa spim bolj za en drek . Me vse boli, pa nikakor se ne moram naštimat. Imam, pa zadnje čase srečo, da hodim samo po 1x mogoče 2x na wc ponoči . Njaamaa.. jaz sem 2 uri kasnje po kosilu že spet lačna. Ne vem od kje mi je sedaj prišla želja po ričetu . Njaaaaam, hahaha.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.11.2009 11:24:54
|
|
|
|
Lun1ca
|
zdravo punce.. Kak preživljate vikend? Jaz se še kr borim s polnim noskom in kašljem in pridno čakam da mine še današnji in jutrišnji dan, da vidimo ali bo prišla ali me razveseli in ne pride, ter zagledam . Čisto sem že neučakana Polek tega se moram pod nujno še spravi v kino gledat Mlado Luno včasih se res počutim kot kaka 15 letnica (ali majn - nevem točno do kerih let je zdaj v teh časih še moderno se metati za zvezdniki ) Namreč s tem Somrakom sm čist obsedena, predvsem zaradi knjig.. že nasplošno me namreč navdušujejo vampirji in vse kar je z njimi povezano No mam dve taki "hibi".. vampirji oz. somrak in še kr in še kr Siddharta Mate ve tut kakšne take "obsedenosti" ? Al sm jaz edina še tak nora Tak zdaj pa grem malo posesat in podobno
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.11.2009 12:09:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - jaz sem ga ravno včeraj šla gledat, pa mi je žal da se mi je toliko mudilo, ker je bila seveda dvorana polna in na žalost sem imela to ''srečo'' da sem okolis ebe imela same klepetulje in se sploh nisem morala osredotočiti na film . Drugače je bila tudi cela dvorana kar živahna, ni bilo miru in ni bilo. Tako, da če res želiš uživati v filmu še malo počakaj. Moram pa reči, da je film res rees dober! Tako, da ga bom šla po vsej vrjetnosti gledat še enkrat, da bom sploh lahko uživala . Priporočam zelo! Testerčke že imaš doma predvidevam, hehe? Pa ne pozabi poročat !
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.11.2009 13:49:18
|
|
|
|
kago
|
moj vikend je tak bolj "učenjaški" :) je treba narest seminarsko, pa se kej naučit... hvala bogu je tako vreme, da nimam slabe vesti, ko visim za računlanikom in knjigami... :D joj... danes je šele 27. dan ciklusa... ta mesec se mi vleče, mogoče sem se tudi zato tako vrgla v šolo, da malo pozabim vse skupaj :)
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.11.2009 14:24:38
|
|
|
|
Lun1ca
|
zvezdici ja sej jaz sm prvo misla it na premiero pa sm si premislila.. smo se pa s kolegicami odločle da gremo v torek, ker šele takrat mamo vse čas. Uf jaz tak pričakujem da bo film dober, ker knjiga je bla svetovna.. itak si bom film pol še potegnila dol in verjetno pogledla še par krat doma.. obsedenka čist.. sej pravim Testov pa itak mam celo zalogo.. še za naslednjih 5 krogov verjetno kago pridna.. lahk še za mene nardiš kako domačo nalogo, mam namreč 2 za oddat.. pa še učiš se lahk namest mene
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.11.2009 15:05:15
|
|
|
|
arupnik3
|
a evo včeraj vidla la toyo pa sploh ni tok grda prov lušna je je šla pa seveda do konca...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.11.2009 17:47:31
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - hehe bi rekla. Jaz ko sem jih delala, sem jih delala en ta drugim, in jih na koncu naštela 7 . Ker nisem in nisem vrjela, da vidim prav . Veliko sreče jutri, ter da zagledaš +! V torek, pa uživaj v kinu. No, to boš sigurno, hehe. arupnik - kako to misliš je šla do konca? Malo sem zgubljena. Si najbrš že prej kaj napisala.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.11.2009 18:44:51
|
|
|
|
pinky86
|
hehe Lun1ca nič nisi obsedena, pač ti je všeč;)) Men so knjige res dobre...take napete, lepo se jih bere, sploh nočeš nehat, zgodba fenomenalna - jaz obožujem fantastiko, če je pa povezana z love story pa še tok boljše!! Jaz sem že lani prebrala vse knjige, še v angleščini...SUPER SO! Prav sproščujoče branje...sem bila pa v kinu v četrtek in moram rečt da je bil film prou dolgočasen res, prou razočarana sem bla...mislm itak se film nikol ne more primerjat s knjigo, ker pač slika ne more zajet vseh detajlov in misli glavnega lika, tko da...si greš v kino sam učke mal napast Joj, veste kok je šele dober 3. del, pa 4. jao Drugače pa sem jaz tut fanica Siddharte ne v smislu, da norim ko jih kje vidim, ali da bi imela sobo polno plakatov...to sem že prerasla heh Samo muska je ODLIČNA!! Komi čakam naslednjo turnejo, da grem na koncert yei Drugače sem soboto preživela na faxu, popoldne sva še barvala stene v dnevni, danes pa kosilo pri tašči in pospravljanje doma...nedelja pač... Aja, pa na Galu Gjurinu sva bla včeraj - sem zadela karte na radiu Antena - super ne;)) Je bilo zelo romantično, take luštne komade ima, ki grejo fajn v uho...sam na netu se ne da nobenga dubit škoda.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.11.2009 20:38:18
|
|
|
|
Lun1ca
|
Knjige so fenomenalne res je.. Jaz drugače nism prebrala še samo 4. dela.. si šparam malo Tak ko sm rekla jaz sm že nasplošno "oboževalka" vampirjev in mam tut take knjige in filme zlo rada.. Kar se filmov tiče so mi najboljši itak bli Underworld vsi deli... Ker mam rada tut take bolj akcijske in napete Ampak tu pri teh Somrak sagah pa hm.. nekaj je v tej zgodbi.. ta privlačnost med njima in on sam.. njegovo razmišljanje, pozornost, ljubezen... uf. Ja no o Edwardu govorim Kar se pa Jacoba tiče.. priznam da mi je v prvem delu šel mičkeno "na živce" ko sm pa tretji del prebrala pa več nism najbolj vedla za koga bi navijala Sej film pa menda enkrat junija pride ven.. Siddharta pa.. ja men tut njihova muzika.. mam vse albume.. Sicer ne orginalnih ampak ok pustimo malenkosti. Drugače se pa morm pohvalit da so bli prejšnji teden tukaj v MB v Chillout Caffe Center (kafič od radia Center) in mi je kolega zrihtal karte, ker je blo pač omejeno št. in so žrebali od teh ki so se prijavli.. no skratka spoznala sem jih v živo.. sicer so bili samo trije.. ampak slikal smo se, pogovarjali pa tak.. v ozadju pa se je vrtel njihov nov album in blo je fenomenalno, neka nepozabna izkušnja oz. dogodek.. čist sm bla nora tam pinky86 nedelja pa tak delaš? pridna si. Jaz pa sem danes, razen tega da sem še odnesla nekaj svojih "kuhinjskih" stvari dol v svoje stanovanje oz. kuhinjo, bol kot ne lenarla in prav pasalo je Od tega Gala, pa sem pogledla, maš na partisu cel album in če želiš ti ga lahko potegnem dol (če nimaš ničesar za downloadad torrente) pa mi daj mail na ZS in ti pošljem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.11.2009 9:08:42
|
|
|
|
Zvezdici
|
pinky86 - za uživancijo! Si bla pa pridna, da si bila v soboto na faksu. Joj groza.. pa vikend. No ampak zdj pa že speet ponedeljek. Upam, da teden hitro mine! lun1ca - testerček že naredila? Priznam.. sem še jaz nestrpna .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.11.2009 9:37:22
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla ja misnla sm da se je slekla do konca čist gola in to ker ponavadi intimne dele pustijo kr pokrite.... tko no
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.11.2009 9:38:24
|
|
|
|
Lun1ca
|
zvezdici ne še.. še študiram, če naj počakam do ju3 ko naj ne bi prišla ali naj kr nardim.. in zdaj sedim tu s polnim mehurjem in razmišljam če druga ne so pa rezultati enga izpita in sm nardila in jeeeeej sm vesela še en manj.. 4 more to go
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.11.2009 9:59:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - aveš, da sem jaz tudi ravnokar izvedela, da sem naredila 1 izpit, haha. Za naju!! Ojoj, to pa vrjamm.. ko ne veš ali bi ali ne bi, haha. Katere testerčke pa imaš? Če imaš une ki zaznajo malo hormona lahko že danes. Baby check je dober, pri meni je zaznal 3 dni pred .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.11.2009 12:16:08
|
|
|
|
Lun1ca
|
no čestitam sma pa pridni študentki midve mam Seratec, Baby check mini, clear blue... izbira je velika.. še v lekarni nimajo včasih tolk različnih Sm se odločla da bom počakala.. bom nardila ju3 zjutraj al pa morda počakala še če bo prišla.. in če je ne bo, bom pol pojutrišnjem zjutraj nardila testek Če bom seveda zdržala do takrat Nočem namreč spet samo v eno črtico bulit
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.11.2009 13:13:49
|
|
|
|
nanny.girll
|
Lun1ca držim pesti da tokrat miklavž prinese . pa čestitke za izpite =) men se še do faksa ne da pridt....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?