Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:16:21
|
|
|
|
baki
|
urša veliko užitkov ob kapučinu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:17:23
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki darila so zavita in skrita pod postlo.še dobro da tamala ne odpira postle gor.vrjame pa še v božička.čim bol dolgo tem boljše je.ko smo mi vrjeli je blo najbol lušno. Baki to se pa strinjam, najlepši čas je ko kot otrok verjameš v božička. Pri nas letos Nejc prvič dojema božička in sva z adventnim koledarjem odštevala kdaj bo božiček darilo prinesel, seveda če bo priden. Kolk je pa Katja (saj je Katja al sem kej pomutila) stara? 8 let
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:19:08
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem Žiga položila v postelco in je zgleda spet zaspančkal sam, sej vem da se že tri dni ponavljam sam sem tok vesela Zdej si grem pa en kapučin narest urša a ni fajn ko sami zaspijo.pol se navadijo sam moreš vztrajat.si sploh ne znam predstavlat da bi ga mogla nosit tk kot sem katjo.mi roke vn pomeče pa križ mi crkne. Ja res je fino Jaz ga zvečer še vedno uspavam pa ne vem al iz navade , ker ga sploh ne dam budnega v postelco Se tko rada z njim v naročku pocartam , medtem pa mali pikec že zaspančka in ko vidim ta angelski obraz ga morm kar par minutk gledat tok mi je toplo pri srčku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:19:37
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: antonia Evo, božićni kruh po receptu od Tamike: http://picasaweb.google.si/pjuly0/Bozicek?locked=true#5418527391834051346 Poskusili ga bomo jutri. Tamika, koliko časa pa ta kruh lahko stoji? meni ne pokaže slike dokler ga ne zmanjka
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:23:41
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:24:28
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša te kapljice so ZAKON!!!!!!!!!!!!! jaz sem jih glih šla v nedeljo iskat pol sem pa vzela še materino dušico, tea tree in evcaliptus v spreyu.... nisem upala kapljic... ta sprej je pa res fin... mal nasprejam Vitu pod povšter in lepoaja potem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:24:30
|
|
|
|
Urša08
|
Za vse en kapučin
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:25:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša te kapljice so ZAKON!!!!!!!!!!!!! jaz sem jih glih šla v nedeljo iskat pol sem pa vzela še materino dušico, tea tree in evcaliptus v spreyu.... nisem upala kapljic... ta sprej je pa res fin... mal nasprejam Vitu pod povšter in lepoaja potem... In zakaj vse se uporabljajo te kapljice 31?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:25:25
|
|
|
|
simonakr
|
GGGGggggrrrrrrrrrrrrr Moški pa njihovo pospravljanje! Ne najdem ne jaslic pa ne štalce!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:26:20
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša te kapljice so ZAKON!!!!!!!!!!!!! jaz sem jih glih šla v nedeljo iskat pol sem pa vzela še materino dušico, tea tree in evcaliptus v spreyu.... nisem upala kapljic... ta sprej je pa res fin... mal nasprejam Vitu pod povšter in lepoaja potem... In zakaj vse se uporabljajo te kapljice 31? Zato ker so fajn in res pomagajo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:27:00
|
|
|
|
Onasiss
|
baki....hvala za zs.... sedaj te bom dala na seznam in ti ga preposlala na mail....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:27:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr GGGGggggrrrrrrrrrrrrr Moški pa njihovo pospravljanje! Ne najdem ne jaslic pa ne štalce!!!!! .....med šraufe poglej....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:29:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša te kapljice so ZAKON!!!!!!!!!!!!! jaz sem jih glih šla v nedeljo iskat pol sem pa vzela še materino dušico, tea tree in evcaliptus v spreyu.... nisem upala kapljic... ta sprej je pa res fin... mal nasprejam Vitu pod povšter in lepoaja potem... In zakaj vse se uporabljajo te kapljice 31? Zato ker so fajn in res pomagajo! Verjamem da so fajn, sam mene zanima kdaj naj jih uporabim, pri čem če me zastopiš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:30:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Zato ker so fajn in res pomagajo! ...notri je 31 različnih zelišč... jaz jih uporabljam za najine kopeli, dam jih v "čajnik"...tisto ko prižgeš svečko pa v pososdico vodo naliješ... pa za inhalacije...tudi za otroke, samo dam mogoče samo 1 kapljico, pa če me po grlu kaj ščipa se namažem po zunanji in notranju strani, če imam kak herpes, baje so dobre pri opeklinah...., navlažim plenico in nakapljam kake 3 -5 kapljic in na radiator, lahko daš tudi v svoj čaj in to popiješ...no ni da ni!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:30:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr GGGGggggrrrrrrrrrrrrr Moški pa njihovo pospravljanje! Ne najdem ne jaslic pa ne štalce!!!!! .....med šraufe poglej.... Moj je isi k se on spravla red delat potem nč več ne najdem, sem za veliko noč vse stvari iskala ker je on tko dobr pospravu Zdej mu pa določenih stvari ne pustim več pospravlat al mi more pa pokazat kam je dal.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:31:17
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša te kapljice so ZAKON!!!!!!!!!!!!! jaz sem jih glih šla v nedeljo iskat pol sem pa vzela še materino dušico, tea tree in evcaliptus v spreyu.... nisem upala kapljic... ta sprej je pa res fin... mal nasprejam Vitu pod povšter in lepoaja potem... če govorite o olju 31 ali evkaliptovih kapljicah...zakon za prehlad in še marsikatero tegobo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:31:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Zato ker so fajn in res pomagajo! ...notri je 31 različnih zelišč... jaz jih uporabljam za najine kopeli, dam jih v "čajnik"...tisto ko prižgeš svečko pa v pososdico vodo naliješ... pa za inhalacije...tudi za otroke, samo dam mogoče samo 1 kapljico, pa če me po grlu kaj ščipa se namažem po zunanji in notranju strani, če imam kak herpes, baje so dobre pri opeklinah...., navlažim plenico in nakapljam kake 3 -5 kapljic in na radiator, lahko daš tudi v svoj čaj in to popiješ...no ni da ni!!!!!!! hvala ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:32:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo...posesano...Tyson noče zaspat... je v postelji sicer... grem darila zavijat...vsakega posebej.... Simona...naše jaslice so še vedno pijane...če si vidla slike na fb-ju.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:33:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Zato ker so fajn in res pomagajo! ...notri je 31 različnih zelišč... jaz jih uporabljam za najine kopeli, dam jih v "čajnik"...tisto ko prižgeš svečko pa v pososdico vodo naliješ... pa za inhalacije...tudi za otroke, samo dam mogoče samo 1 kapljico, pa če me po grlu kaj ščipa se namažem po zunanji in notranju strani, če imam kak herpes, baje so dobre pri opeklinah...., navlažim plenico in nakapljam kake 3 -5 kapljic in na radiator, lahko daš tudi v svoj čaj in to popiješ...no ni da ni!!!!!!! lahk tud kako kapljico na kocko ali malo žličko sladkorja in lepo poližeš...za grlo fenomenale...ali če te bilo zob...nakaljaš gor in fuul oblaži..pa še ene 100 stvari...mam nekje zapiske..poiščem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:33:52
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm...31 kapljice.....jaz jih uporabljam mnogo let.... sem pa hotla vzez evkaliptusove pa je rekla, da so premočne za majhne otročke, sem potem vzela sam sprejček...in pošpricam zrak ko gresta spat in res lepo diši....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:35:46
|
|
|
|
Onasiss
|
aja..jaz si namažem tudi po sencah če me glava boli....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:36:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss sjmm...31 kapljice.....jaz jih uporabljam mnogo let.... sem pa hotla vzez evkaliptusove pa je rekla, da so premočne za majhne otročke, sem potem vzela sam sprejček...in pošpricam zrak ko gresta spat in res lepo diši.... a misliš, da so premočne tudi tako za na radiator..no, meni ni moj zastopnik nič omenil, da so premočne za v prostor?'
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:36:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja..jaz si namažem tudi po sencah če me glava boli.... ja, ja sej res
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:39:19
|
|
|
|
Urša08
|
onasiss in sjmm si jih bom obvezno kupila A še kej druzga priporočata (mam tea tree kremo in materino dušico)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 10:47:19
|
|
|
|
sjmm
|
moj je malega mal na luft odnesel, zdej sem zaklječla z biznisam...mam poln kufr za letos, ne pogledam več teh klin....čevih računov in ponudb....adijos zdej grem našga lososka v marinado napopat, pa še par e- voščilnic pošljem pol pa eno enolončnico za kosilo, pa palačinke....pol pa naprej ampak morm povedat, da po dolgih letih nimam nič kej pospravln za božič...sem kr mal , sam kaj, ko vse sproti raznesejo...jih bom popoldne mal zaposlila, da bodo vsaj za svojim ritkam pospravl ...ta velka mi je že včeri ful živc potegnla...je fuuul težial, da hoče puder za obraz k ima nekaj mozoljčkov....seveda ji kupim, pa še kremco, pa korektor, pa pilico za nohte in en lep lak, pa še parfumček in glos za ustnice, vse v eni znamki....pol se neki napudra, pa začne vpit, da zdej se ji pa še bol vidi...pol sem ji razložila postopek pudranja..k sem enga v kremi vzela in še enga v prahu...in me gleda k da sm čist za luno...pa reče...a to misliš da bom jz delal..pa za to porabih ziher 10 minut...ah, sej ga sploh ne rabm..... ...HALO...sva ble nakurjene cel popoldne...sem samo s fanti smrekco okrasila, sem bla kr mal užaljena...sej vem najstniške fore pa to...sam kr je pa preveč je pa preveč...pol pa še zvečer...da nima nobene lepe majice...pa sva ji par dni nazaj v Tom tailorju kupila 3 majice, je ena skor 15e...no, to pa imaš pol za zahvalo...sva jo ful preveč razvajala...je razvajena k ostali 3 skupaj...Janči pa je bil toook priden mi je cel popoldne pomagal..spet..tko, da ne vem kaj je s puncami današnjega cajta...sva imela pol z mojim tehnični sestanek zvečer, sva mal uskladila vzgojne prijeme...tko, da bo dons verjetno čist iz sebe k jo bova mal privila...a drugače bo šit...že tko sva mal pozna... joj, sorry, cel roman...a mi je še dans fuuul težko pri srcu...no, pa zdej ni cajt za take...fajn se imejte!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?