Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:53:31
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm a vi še kar šopingirate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:53:57
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke... Tančy lepe praznike tudi tebi in tvojim . Katjuša- zelo dober kolaž,joj so men všeč te tvoje kape samo Patricija ima pa dve gor obe se vidita. Barbara-Tok sem vesela zate super no javi še kako pa kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:54:51
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci....... ...pogrešam te.....upam, da ste zdravi...in da si ok...če kaj potrebuješ.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:58:32
|
|
|
|
črticaa
|
[katjuša carski je nebi mogel biti boljši
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 20:27:49
|
|
|
|
tanci29
|
hvala vsem za objemčke in lepe želje urša-otročka sta super sta zdrava vesela in zelo razigrana...jest hodim v službo tko da sem orng zaposlena ampak mi paše da malo pozabim na vse skupaj onasiss-thanx...sem kar ok ampak kaj več raje po praznikih da vam ne morim tukaj...raje se imejte radi in uživajte še zadnje dni v veselem decembru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 20:29:42
|
|
|
|
tanci29
|
no pa da še dam podatke za seznam hana-10 mes. 8800 in 73 cm.....vstane ob opori od 16.12. cepljena je bila drugo dozo pnevmokoke...pa na provokacijo v pediatrično sva naročene šele 6.4.2010...
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 23.12.2009 20:30:40 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 20:47:31
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ deja......bo vrtec med prazniki kaj zaprt?.....lepo se imej in naj ti deloven dan hitro mine ne žal ne bo, ker bomo meli skoraj vse otroke - če pa bi jih bilo manj, pa bi bila naša enota zaprta.... sem pa si zrihtala malo dopusta, tako da sem v ponedeljek in torek doma... brkn - nam je uspelo iti na Božička - sicer je bilo fulll malo otrok, pa vseeno je blo fajn... Žiga se ni nič bal, mu je skoraj brado dol potegnil ;) Ajvy - ja imeli smo slavnostno kosilo.... govejo juho s prazničnimi žličniki, mlince, pečenega pišeka, solato in sladoled s smetano... pred tem pa se malo sfriziramo in napackamo z bleščicami da je bolj svečano... tancy-lepo da si se javila... no pa še fotka z današnjega srečanja....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 20:47:55
|
|
|
|
Urša08
|
tanci dej mi še povej kako je z alergijo - pri Hani? Kakšni so bili izvidi? Pa zapomni si da ne moriš in da sem vesela, da si se javila. Po novem letu pa obvezno kavica pade
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 20:49:09
|
|
|
|
Urša08
|
Sem si skuhala dozo čaja tako da grem na kavčka pit čaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 20:57:04
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no pa da še dam podatke za seznam hana-10 mes. 8800 in 73 cm.....vstane ob opori od 16.12. cepljena je bila drugo dozo pnevmokoke...pa na provokacijo v pediatrično sva naročene šele 6.4.2010... ej tanči koliko sta te stali dozi,..jaz razmišljam da bi ceoila dominika,...pa da vem koliko moram našpararati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:14:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no pa da še dam podatke za seznam hana-10 mes. 8800 in 73 cm.....vstane ob opori od 16.12. cepljena je bila drugo dozo pnevmokoke...pa na provokacijo v pediatrično sva naročene šele 6.4.2010... ej tanči koliko sta te stali dozi,..jaz razmišljam da bi ceoila dominika,...pa da vem koliko moram našpararati zdej je akcija 1 palačaš ena je zastonj pa ta tretjo spet plačaš...stane pa 71 € ena doza...starejši ko so manj doz rabijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:16:12
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci dej mi še povej kako je z alergijo - pri Hani? Kakšni so bili izvidi? Pa zapomni si da ne moriš in da sem vesela, da si se javila. Po novem letu pa obvezno kavica pade urša sem klicala včeraj in mi je rekla da je negativno po telefonu pa da se moram naročit na provokacijo in sva dobile tale smešen datum...bom počakala na izvide po pošti pol pa bom pediatrinjo vprašala kaj ona predlaga in če je kej narobe da bi ji kar sama probala dat, ker tole čakanje do aprila je kar nekaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:23:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no pa da še dam podatke za seznam hana-10 mes. 8800 in 73 cm.....vstane ob opori od 16.12. cepljena je bila drugo dozo pnevmokoke...pa na provokacijo v pediatrično sva naročene šele 6.4.2010... ej tanči koliko sta te stali dozi,..jaz razmišljam da bi ceoila dominika,...pa da vem koliko moram našpararati zdej je akcija 1 palačaš ena je zastonj pa ta tretjo spet plačaš...stane pa 71 € ena doza...starejši ko so manj doz rabijo Tale akcija je že nekaj časa....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:27:17
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci...lepe mere. Kaj pomeni tale provokacija oz kako izgleda??? Glede na to, da grem malce na dopust preden grem delat, upam in želim, da se boš lepo imela s svojo družino oz v krogu najdražjih. Upam pa, tako kot Urša, da po praznikih kaka kava. Urša...upam, da ne zameriš, ker jeta teden splavalo po vodi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:32:42
|
|
|
|
Urša08
|
se še malo javim predno grem še zadnja darila zavit Tanci če prav zastopim naj Hana ne bi več mela alergije na mleko ampak morjo še dodatne teste narest. Super bi bilo da bi lahko končno uvajale mlečne izdelke v prehrano, ful majn komplikacij. Onasiss itak da nisem nč zamerla, pa sej ta teden se je tud meni non stop neki dogajalo tko da ni panike, po novem letu Aha sem oddala kupončke danes Kdaj šibate na dopust'
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:34:13
|
|
|
|
Urša08
|
Deja super za uživanje pri božičku grem darila zavijat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:36:09
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 se še malo javim predno grem še zadnja darila zavit Tanci če prav zastopim naj Hana ne bi več mela alergije na mleko ampak morjo še dodatne teste narest. Super bi bilo da bi lahko končno uvajale mlečne izdelke v prehrano, ful majn komplikacij. Onasiss itak da nisem nč zamerla, pa sej ta teden se je tud meni non stop neki dogajalo tko da ni panike, po novem letu Aha sem oddala kupončke danes Kdaj šibate na dopust' 1- kava ???? jaz tudi,....mal od doma uiti 2- mlea kdaj greste na dopust ker popusti ne veljajo med 24 in 31,12....če jih nimaš dovolj, jih imam tud jaz,..samo zate sem jih uzela sam te zmeri pozabim poklicat,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:36:43
|
|
|
|
Onasiss
|
V soboto zjutraj pičimo.... Sem naredila izpit...si vidla??? Mi je lepo popestrilo praznike... No jutri gremo verjetno za 5 minut v cerkvico jaslice pogledat, potem pa k mojmu fotru na večerjo, potem pa domov. V petek pa k teti po cinkovo olje, pa božička nest...Sploh ne vem kako bi šla do mat voščit, ker sem še vedno ful jezna nanjo... ...no pa še spakirat...ah bo že... največja muka mi je to pakiranje, ker se vedno bojim, da bom kaj nujnega doma pozabla.... verjetno nisem edina???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:39:30
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss V soboto zjutraj pičimo.... Sem naredila izpit...si vidla??? Mi je lepo popestrilo praznike... No jutri gremo verjetno za 5 minut v cerkvico jaslice pogledat, potem pa k mojmu fotru na večerjo, potem pa domov. V petek pa k teti po cinkovo olje, pa božička nest...Sploh ne vem kako bi šla do mat voščit, ker sem še vedno ful jezna nanjo... ...no pa še spakirat...ah bo že... največja muka mi je to pakiranje, ker se vedno bojim, da bom kaj nujnega doma pozabla.... verjetno nisem edina??? a si vidla kaj sem ti napisala??
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:41:08
|
|
|
|
Onasiss
|
črticaa....tisto bomo šli januarja smučat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:41:55
|
|
|
|
črticaa
|
a okm,,.......nism si zapomnila,....kam pa greste sedaj??? a ima mogoče katera kakšno bogbang nelepko viška
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:45:57
|
|
|
|
sjmm
|
Pozdravljene! urša..zdej pa ne šopingiramo več, sej smo dopoldne opravli, sam moj nebi bil moj, če nebi imel za zravn še neki za posel za porihtat, pa super, da lepo čajčkaš...naj grejo bacilčki hitr dam...popoldan pa sem še tvoje kukije spekla...super, sam za nas bo treba mal količine podvojit.....aja, sva na konc le našla tiste legice za Jančija in Mihca, Jan je imel še nastop popoldan v šoli, pa kitaro sta imela, pa smrekco smo okrasili, zdej sam še darila spodi pa bo, aja še 1x..pa še moja dolgoletna d best frendica je bla pr men...sva mal kofetkale, ko je Maj dremčkal in so se kukiji pekl tanči...lepo slišat od tebe....pozdravčke , sam, da ste dobro katjuša....super so te naše februarske mojstrovine...tvoja pa sploh...pa vsi imajo kapce...najs res ..zelo pridna...aja, dans sem oddala...ful ponosna...voščilnice onassis... za izpit, če sem prov zasledila,sej me sam en popoldne ni blo, pa toook robe za branje no, pa še za vse k ste tko brezglavo zapravlale...ne se sekirat..mi smo tud, pa sigurn ne tazadnjič grem neki pomalcat...čeprav je že ful pozn, a se mi zdi, da že od treh nism nič jedla, sam tist kofi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 21:52:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa a okm,,.......nism si zapomnila,....kam pa greste sedaj??? a ima mogoče katera kakšno bogbang nelepko viška kwa nis prej rekla...jo je Vito, da na kahlo-zajca nalimu namesto oči ...pol je pa dol sprasku.... A ma kera polnilec za LG telefon KU580....SLUČAJNO!!!!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?