|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
23.12.2009 19:53:31   
Urša08
sjmm a vi še kar šopingirate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
23.12.2009 19:53:57   
SURF
Pozdravčke...

Tančy lepe praznike tudi tebi in tvojimuser posted image user posted image .

Katjuša-user posted image user posted image zelo dober kolaž,joj so men všeč te tvoje kapeuser posted image samo Patricija ima pa dve goruser posted image obe se vidita.

Barbara-Tok sem vesela zateuser posted image super nouser posted image javi še kako pa kajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
23.12.2009 19:54:51   
Onasiss
tanci.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pogrešam te.....upam, da ste zdravi...in da si ok...če kaj potrebuješ.....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
23.12.2009 19:57:22   
SURF
Vsem vam,drage moje in vašim najdražjim želim lep Božič!
http://2.bp.blogspot.com/_U1EeGEWC6Qg/SVNY-EsYX2I/AAAAAAAAALc/R5OLfrle4yA/s400/Christmas%2520tree.jpg

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
23.12.2009 19:58:32   
črticaa
[katjuša carski je nebi mogel biti boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
23.12.2009 20:27:49   
tanci29
hvala vsem za objemčke in lepe želje

urša-otročka sta super sta zdrava vesela in zelo razigrana...jest hodim v službo tko da sem orng zaposlena ampak mi paše da malo pozabim na vse skupaj

onasiss-thanx...sem kar ok ampak kaj več raje po praznikih da vam ne morim tukaj...raje se imejte radi in uživajte še zadnje dni v veselem decembru

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
23.12.2009 20:29:42   
tanci29
no pa da še dam podatke za seznam

hana-10 mes. 8800 in 73 cm.....vstane ob opori od 16.12. cepljena je bila drugo dozo pnevmokoke...pa na provokacijo v pediatrično sva naročene šele 6.4.2010...

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 23.12.2009 20:30:40 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
23.12.2009 20:47:31   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
deja......bo vrtec med prazniki kaj zaprt?.....lepo se imej in naj ti deloven dan hitro mineuser posted image user posted image user posted image

ne žal ne bo, ker bomo meli skoraj vse otroke - če pa bi jih bilo manj, pa bi bila naša enota zaprta.... sem pa si zrihtala malo dopusta, tako da sem v ponedeljek in torek doma...

brkn - nam je uspelo iti na Božička - sicer je bilo fulll malo otrok, pa vseeno je blo fajn... Žiga se ni nič bal, mu je skoraj brado dol potegnil ;)

Ajvy - ja imeli smo slavnostno kosilo.... govejo juho s prazničnimi žličniki, mlince, pečenega pišeka, solato in sladoled s smetano... pred tem pa se malo sfriziramo in napackamo z bleščicami da je bolj svečano...

tancy-lepo da si se javila...

no pa še fotka z današnjega srečanja....
user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
23.12.2009 20:47:55   
Urša08
tanci dej mi še povej kako je z alergijo - pri Hani? Kakšni so bili izvidi? Pa zapomni si da ne moriš in da sem vesela, da si se javila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po novem letu pa obvezno kavica pade user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
23.12.2009 20:49:09   
Urša08
Sem si skuhala dozo čaja tako da grem na kavčka pit čaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
23.12.2009 20:57:04   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hana-10 mes. 8800 in 73 cm.....vstane ob opori od 16.12. cepljena je bila drugo dozo pnevmokoke...pa na provokacijo v pediatrično sva naročene šele 6.4.2010...

ej tanči koliko sta te stali dozi,..jaz razmišljam da bi ceoila dominika,...pa da vem koliko moram našpararati

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
23.12.2009 21:14:18   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ej tanči koliko sta te stali dozi,..jaz razmišljam da bi ceoila dominika,...pa da vem koliko moram našpararati

zdej je akcija 1 palačaš ena je zastonj pa ta tretjo spet plačaš...stane pa 71 € ena doza...starejši ko so manj doz rabijo

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
23.12.2009 21:16:12   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci dej mi še povej kako je z alergijo - pri Hani? Kakšni so bili izvidi? Pa zapomni si da ne moriš in da sem vesela, da si se javila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po novem letu pa obvezno kavica pade user posted image

urša sem klicala včeraj in mi je rekla da je negativno po telefonu pa da se moram naročit na provokacijo in sva dobile tale smešen datum...bom počakala na izvide po pošti pol pa bom pediatrinjo vprašala kaj ona predlaga in če je kej narobe da bi ji kar sama probala dat, ker tole čakanje do aprila je kar nekaj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
23.12.2009 21:17:42   
antonia
Evo, božićni kruh po receptu od Tamike:

http://picasaweb.google.si/pjuly0/Bozicek?locked=true#5418527391834051346

Poskusili ga bomo jutri. Tamika, koliko časa pa ta kruh lahko stoji?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
23.12.2009 21:23:46   
Onasiss

zdej je akcija 1 palačaš ena je zastonj pa ta tretjo spet plačaš...stane pa 71 € ena doza...starejši ko so manj doz rabijo

Tale akcija je že nekaj časa....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
23.12.2009 21:27:17   
Onasiss
tanci...lepe mere. Kaj pomeni tale provokacija oz kako izgleda???

Glede na to, da grem malce na dopust preden grem delat, upam in želim, da se boš lepo imela s svojo družino oz v krogu najdražjih. Upam pa, tako kot Urša, da po praznikih kaka kava. Urša...upam, da ne zameriš, ker jeta teden splavalo po vodi...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
23.12.2009 21:32:42   
Urša08
se še malo javim predno grem še zadnja darila zavituser posted image

Tanci če prav zastopim naj Hana ne bi več mela alergije na mleko ampak morjo še dodatne teste narest. Super bi bilo da bi lahko končno uvajale mlečne izdelke v prehrano, ful majn komplikacij.

Onasiss itak da nisem nč zamerla, pa sej ta teden se je tud meni non stop neki dogajalo tko da ni panike, po novem letuuser posted image user posted image Aha sem oddala kupončke danesuser posted image Kdaj šibate na dopust'

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
23.12.2009 21:34:13   
Urša08
Deja super za uživanje pri božičku user posted image user posted image user posted image user posted image

grem darila zavijat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
23.12.2009 21:36:09   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

se še malo javim predno grem še zadnja darila zavituser posted image

Tanci če prav zastopim naj Hana ne bi več mela alergije na mleko ampak morjo še dodatne teste narest. Super bi bilo da bi lahko končno uvajale mlečne izdelke v prehrano, ful majn komplikacij.

Onasiss itak da nisem nč zamerla, pa sej ta teden se je tud meni non stop neki dogajalo tko da ni panike, po novem letuuser posted image user posted image Aha sem oddala kupončke danesuser posted image Kdaj šibate na dopust'

1- kava ???? jaz tudi,....mal od doma uiti user posted image user posted image

2- mlea kdaj greste na dopust ker popusti ne veljajo med 24 in 31,12....če jih nimaš dovolj, jih imam tud jaz,..samo zate sem jih uzela sam te zmeri pozabim poklicat,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
23.12.2009 21:36:43   
Onasiss
V soboto zjutraj pičimo.... Sem naredila izpit...si vidla???user posted image  Mi je lepo popestrilo praznike...

No jutri gremo verjetno za 5 minut v cerkvico jaslice pogledat, potem pa k mojmu fotru na večerjo, potem pa domov. V petek pa k teti po cinkovo olje, pa božička nest...Sploh ne vem kako bi šla do mat voščit, ker sem še vedno ful jezna nanjo...user posted image ...no pa še spakirat...ah bo že... največja muka mi je to pakiranje, ker se vedno bojim, da bom kaj nujnega doma pozabla.... verjetno nisem edina???user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
23.12.2009 21:39:30   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

V soboto zjutraj pičimo.... Sem naredila izpit...si vidla???user posted image  Mi je lepo popestrilo praznike...

No jutri gremo verjetno za 5 minut v cerkvico jaslice pogledat, potem pa k mojmu fotru na večerjo, potem pa domov. V petek pa k teti po cinkovo olje, pa božička nest...Sploh ne vem kako bi šla do mat voščit, ker sem še vedno ful jezna nanjo...user posted image ...no pa še spakirat...ah bo že... največja muka mi je to pakiranje, ker se vedno bojim, da bom kaj nujnega doma pozabla.... verjetno nisem edina???user posted image

a si vidla kaj sem ti napisala??

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
23.12.2009 21:41:08   
Onasiss
črticaa....tisto bomo šli januarja smučat

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
23.12.2009 21:41:55   
črticaa
a okm,,.......nism si zapomnila,....kam pa greste sedaj???

a ima mogoče katera kakšno bogbang nelepko viška

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
23.12.2009 21:45:57   
sjmm
Pozdravljene!

urša..zdej pa ne šopingiramo več, sej smo dopoldne opravli, sam moj nebi bil moj, če nebi imel za zravn še neki za posel za porihtat, pa super, da lepo čajčkaš...naj grejo bacilčki hitr dam...popoldan pa sem še tvoje kukije spekla...super, sam za nas bo treba mal količine podvojit.....aja, sva na konc le našla tiste legice za Jančija in Mihca, Jan je imel še nastop popoldan v šoli, pa kitaro sta imela, pa smrekco smo okrasili, zdej sam še darila spodi pa bo, aja še 1x..pa še moja dolgoletna d best frendica je bla pr men...sva mal kofetkale, ko je Maj dremčkal in so se kukiji pekl

tanči...lepo slišat od tebe....pozdravčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam, da ste dobrouser posted image

katjuša....super so te naše februarske mojstrovine...tvoja pa sploh...pa vsi imajo kapce...najs resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..zelo pridna...aja, dans sem oddala...ful ponosna...voščilniceuser posted image

onassis...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit, če sem prov zasledila,sej me sam en popoldne ni blo, pa toook robe za branje

no, pa še za vse k ste tko brezglavo zapravlale...ne se sekirat..mi smo tud, pa sigurn ne tazadnjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem neki pomalcat...čeprav je že ful pozn, a se mi zdi, da že od treh nism nič jedla, sam tist kofiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
23.12.2009 21:52:33   
Onasiss

a okm,,.......nism si zapomnila,....kam pa greste sedaj???

a ima mogoče katera kakšno bogbang nelepko viška

kwa nis prej rekla...jo je Vito, da na kahlo-zajca nalimu namesto očiuser posted image user posted image user posted image ...pol je pa dol sprasku....

A ma kera polnilec za LG telefon KU580....SLUČAJNO!!!!!!!

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?