|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
24.12.2009 8:08:08   
Urša08
čebel@ in baki hvala za pikepoke, se nalivam s čajčki pa upam da čim prej mine

čebela ti kr na računalnik naredi ta bon, sej bo zastopiluser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
24.12.2009 8:08:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

nik je dons spet ustal ob 5.10.zakaj morejo biti vsi moji otroci tk zgodnji(z dedcem vred)user posted image user posted image user posted image

Ma če je tud tvoj tok zgoden nej pa on takrat ko ni v službi vstaja z otroki, ti pa pospi zjutrajuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
24.12.2009 8:10:00   
baki
če bi nik normalno vstajal bi že zdavnaj spal 1x na dan

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
24.12.2009 8:23:26   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

nik je dons spet ustal ob 5.10.zakaj morejo biti vsi moji otroci tk zgodnji(z dedcem vred)user posted image user posted image user posted image

Ma če je tud tvoj tok zgoden nej pa on takrat ko ni v službi vstaja z otroki, ti pa pospi zjutrajuser posted image

mah vstane ko se mali zbudi sej jst pa tudi tk hitro drgač vstajam.sam nik bi lohk bol dolgo spal

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
24.12.2009 8:55:47   
Ajvy
jutro....

noč bedna...sanje grozne...uf...zdej pa še sestanek...

punci pridni....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
24.12.2009 8:55:54   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy super za hiško user posted image user posted image user posted image Kdaj jo greš iskat? Če greš jutri dopoldan se obvezno oglasi pri meni na kavici in piškotkihuser posted image

oi,...je šel moj takoj zvečer iskat...tko da nas žal ne bo...bi pa rade volje...enkrat po NOvem letu..če bo še kaj piškotkovuser posted image user posted image

Ajvy velja, pa po novem letuuser posted image Bom sigurno kake piškotke nardila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
24.12.2009 8:56:00   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

user posted image

dobro jutro.....lepa slikca take imam najrajši

popolna idila-....res je krasna.....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 24.12.2009 8:57:35 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
24.12.2009 8:57:08   
Ajvy
user posted image je grozna...špika...boli...krčki...lije iz mene....čist sem ko cunja.....uf

Urša...čimprej se poceli....a si se kej prešvickala zvečer...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
24.12.2009 9:14:39   
Čebel@

user posted image je grozna...špika...boli...krčki...lije iz mene....čist sem ko cunja.....uf

user posted image user posted image user posted image NAJ GRE ČIMPREJ MIMO....opa črke.....moja user posted image  gre že proti koncu.....a si imela spet more?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
24.12.2009 9:17:37   
Čebel@
včeraj zvečer gresta Hana pa user posted image  gledat lučke na smrekco,pa moj prižge še vlakec.....pa tko čez ene 5 minut,slišim mojga:MAMI,HANA JE PA VLAH IZTIRLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
24.12.2009 9:18:46   
Čebel@
pri nas diši po poticiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tašča pekla,zato meni letos ne bo treba ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
24.12.2009 9:46:00   
Onasiss
Dobro jutrooooooooooooooo.... jeeeeeeeeeeeeee... sem dobre volje................user posted image user posted image user posted image user posted image  jingl bels jingl bels.....

Smo celo noč lepo spali!!!!! Ne bubajo več zobki pa tud lačna ni bla.... je jedla za kosilo krompir in neko omakico........

Urša.... namaži se z31 kapljicami če jih imaš...jaz si kar po grlu namažem... pa je hitro dobro....

Čebel@....zaradi tega sem te včeraj tudi klicala .... V Lecleru so jih še prejšnji teden imeli zelo lepe... ampak jih je bilo zelo malo.... pa hitro grejo....user posted image user posted image  tako, da če boš predolgo čakala lahko poidejo.....

Ajvy....naj user posted image  hitro mine...jaz sem jo tud dobla...user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
   [Brisano sporočilo]
24.12.2009 9:47:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
24.12.2009 9:48:08   
simonakr
Jutro punce!

Naša mala je prespala celo noč, se zbudila ob 5.30, popila flašo in spala do 9.00! user posted image user posted image user posted image user posted image No sej jest pa do pol 9!

Zdele pe čakajo še jaslice za postavit pa posesat! Pol pa fertik, finito!

Kr grem da bom čim prej frej!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
24.12.2009 9:56:25   
sjmm
DANNNNNNNNN!

Pri nas vse skup kar ok. Sam zdele morma na brzino še neki za posel zrihtat, pol pa za praznične zadeve.

urša...bogica....navijam da hitr mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa glih zdele te je srečal, joj, joj, sej te bodo tvoji fanjtje zdej mal pocrkljal....pa hvala za čestitko...zelo lepo, ste tok lušniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...no, tud pri vas pestro in po protokolu vidim, ja, smo tko navajen, a neuser posted image , naj se vaš Majkl hitr pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy....imava pa usklajen čas za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bolečine, sam jz sem dons že mal bol, je že ta tretji dan, sam sm še zmer cunjasta k me je tok bolel, da tud tablete niso mele učinka, je reku moj naj še enga ta kratkega čez ruknem,no, pol me pa ene tri dni ne bi blo na spregled...........no, naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

siminakr in čebel@ pa onassis...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo spanje....pridni otročki

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
24.12.2009 10:01:29   
Maksi1
Dobro jutro!

Vesele in miren praznike vam želim!

Katjuša - čudovit kolaž si naredila!

Onasiss - pridna punca!

Urša - kode sem ti poslala. Hvala za čestitko - full je lepa.

Tako zdej pa šibam še mal pospravit....baj

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
24.12.2009 10:05:20   
baki
VSEM FEBRUARČICAM ŽELIM VESELE IN SREČNE BOŽIČNE PRAZNIKE.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
24.12.2009 10:06:09   
Urša08
ojla

Kolumbo sej nč ne delam, počivam pa velik pijemuser posted image user posted image user posted image Mam srečo da bo moj že ob pol enih doma, potem vse v avto naložimo in gremo se razvajatuser posted image

onasiss
a veš da teh kapljic pa nimamuser posted image bo treba kupit

Pa superca povsod kjer diši po poticiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
24.12.2009 10:06:42   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

včeraj zvečer gresta Hana pa user posted image  gledat lučke na smrekco,pa moj prižge še vlakec.....pa tko čez ene 5 minut,slišim mojga:MAMI,HANA JE PA VLAH IZTIRLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
24.12.2009 10:07:49   
Urša08

Urša...čimprej se poceli....a si se kej prešvickala zvečer...

Enkrat sem se pa res, pa je očitno premaluser posted image Mah sej vem kako je s prehladom pravjo 3 dni gor 3 dni dol in nč ne moreš pritrucati na žalost.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
24.12.2009 10:07:56   
baki
želim si samo še da bi usulo snega tega pa mi božiček ne more datiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
24.12.2009 10:08:46   
Urša08
Sem Žiga položila v postelco in je zgleda spet zaspančkal sam, sej vem da se že tri dni ponavljam sam sem tok veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej si grem pa en kapučin narestuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
24.12.2009 10:11:54   
baki
darila so zavita in skrita pod postlo.še dobro da tamala ne odpira postle gor.vrjame pa še v božička.čim bol dolgo tem boljše je.ko smo mi vrjeli je blo najbol lušno.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
24.12.2009 10:14:50   
baki

Sem Žiga položila v postelco in je zgleda spet zaspančkal sam, sej vem da se že tri dni ponavljam sam sem tok veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej si grem pa en kapučin narestuser posted image

urša a ni fajn ko sami zaspijo.pol se navadijo sam moreš vztrajat.si sploh ne znam predstavlat da bi ga mogla nosit tk kot sem katjo.mi roke vn pomeče pa križ mi crkne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
24.12.2009 10:14:56   
Urša08

darila so zavita in skrita pod postlo.še dobro da tamala ne odpira postle gor.vrjame pa še v božička.čim bol dolgo tem boljše je.ko smo mi vrjeli je blo najbol lušno.

Baki to se pa strinjam, najlepši čas je ko kot otrok verjameš v božička. Pri nas letos Nejc prvič dojema božička in sva z adventnim koledarjem odštevala kdaj bo božiček darilo prinesel, seveda če bo priden. Kolk je pa Katja (saj je Katja al sem kej pomutila) stara?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?