Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:50:27
|
|
|
|
baki
|
a vete punce da se mi zdi da me februarčice največ čvekamo.....al se motim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:51:55
|
|
|
|
simonakr
|
Ko prižgejo božične se luči, vsak v srcu si nekaj zaželi. Naj Božič bo prijazen,naj bodo prijazni v njem ljudje, naj misli bodo iskrene in veselo bo srce. DRAGE MOJE PUNCE! VAM IN VAŠIM DRUŽINAM ŽELIMO MIR IN BLAGOSLOVA NA IN V VSEH STVAREH KI JIH POČNETE! NAŠIM SKORAJ MALČKOM PA ZDRAVJA, NAVIHANOSTI IN IGRIVOSTI, PA DA BODO VSAJ ENKRAT UBOGAL KO JIM REČEŠ NE! NAŠIM PA ČIMBOLJ MIRNO IN ZDRAVO NOSEČNOST! Simona, Larisa in Marko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:52:07
|
|
|
|
Čebel@
|
kateri je boljši????
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 24.12.2009 11:55:01 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:52:18
|
|
|
|
Urša08
|
Cita sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:53:18
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......a je ta premajhen?......sem pomanjšala na vzorček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:54:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Men se rola..... punce hvala vam za čestitke tako po mailu kot po forumu ..... jst se ubadam s koledarji in kolažem (mi ni shranlo včeraj in delam na novo no vsaj napise ).... čaka me stanovanje za spucat..... nimamo kam niti smrečice postavit sam znorim še lahko.... Katjuša zdej pa mal zadihej, pa pust kolaž ker ni nujno, stanovanje nared tist kar je nujno da boste smrekco postavili, ostalo bo že. Dons je čas da se poveselimo s svojimi najdražjimi, da jim poklonimo svoj čas, nasmeh,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:55:04
|
|
|
|
Urša08
|
zdaj pa šibammmm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:56:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čebela sej sliko imam sam v corelu nimam k patricija nima vredu kapice pa sem hotla popravit in morem vse na novo delat..... tko rada bi da bi blo OK narejeno in imam tako malo časa..... sploh mi ni do praznikov........ ko pomislim na našo 2 metrsko smrečico me vse mine vsako leto po večini sama nardim, da ne govorim da jo sama pospravljam in ne ne da se mi...... daila hja florjan ga bo najbolj vesel vsaj ene 5 minut itak, ga pa božiček ponoči prinese... tko da šele jutri.... ma zdej so se mi pa še solze ulile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 11:58:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 zdaj pa šibammmm lepo se imejte in uživajte še za nas..... upam, da boste imel še snegeca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:00:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čebela sej sliko imam sam v corelu nimam k patricija nima vredu kapice pa sem hotla popravit in morem vse na novo delat..... tko rada bi da bi blo OK narejeno in imam tako malo časa..... sploh mi ni do praznikov........ ko pomislim na našo 2 metrsko smrečico me vse mine vsako leto po večini sama nardim, da ne govorim da jo sama pospravljam in ne ne da se mi...... daila hja florjan ga bo najbolj vesel vsaj ene 5 minut itak, ga pa božiček ponoči prinese... tko da šele jutri.... ma zdej so se mi pa še solze ulile POSLUŠAJ(OZ.BERI) ME!!! NE SIKERAJ SE S KAPICO IN PODOBNIMI STVARMI.....JAZ BOM DALA NA SEZNAM TA KOLAŽ-SEM PREPRIČANA DA SURF NE BO JEZNA KER IMA NJENA MALA 2 KAPICI(JO VSAJ UŠESKA NE BOJO BOLELA)......SE BOŠ UKVARJALA S KOLAŽEM PO NOVEM LETU.......OK?......NAPREJ:NAJ TI FLORČI POMAGA OKRASIT SMREKICO,PRIŽGITE SI BOŽIČNE PESMI IN NE SIKERAJ SE,PROSIM!......STANOVANJE TE BO POČAKALO.....TUDI JAZ IMAM BOMBO,PA KAJ......NISI SAMA,JAZ TE IMAM RADA RES IN NOČEM!DA SI ZA PRAZNIKE ŽALOSTNA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:01:55
|
|
|
|
Katjusa
|
Majchy kr tole dej k se poveča če jo klikneš...... Surf sorry zaradi Patricijine kapice sej bom popravla sam ne rata mi zdle..... OPROSTI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:02:05
|
|
|
|
Čebel@
|
še predstavljaj si me ,da grdo gledam in ti žugam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:03:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čebela sej sliko imam sam v corelu nimam k patricija nima vredu kapice pa sem hotla popravit in morem vse na novo delat..... tko rada bi da bi blo OK narejeno in imam tako malo časa..... sploh mi ni do praznikov........ ko pomislim na našo 2 metrsko smrečico me vse mine vsako leto po večini sama nardim, da ne govorim da jo sama pospravljam in ne ne da se mi...... daila hja florjan ga bo najbolj vesel vsaj ene 5 minut itak, ga pa božiček ponoči prinese... tko da šele jutri.... ma zdej so se mi pa še solze ulile POSLUŠAJ(OZ.BERI) ME!!! NE SIKERAJ SE S KAPICO IN PODOBNIMI STVARMI.....JAZ BOM DALA NA SEZNAM TA KOLAŽ-SEM PREPRIČANA DA SURF NE BO JEZNA KER IMA NJENA MALA 2 KAPICI(JO VSAJ UŠESKA NE BOJO BOLELA)......SE BOŠ UKVARJALA S KOLAŽEM PO NOVEM LETU.......OK?......NAPREJ:NAJ TI FLORČI POMAGA OKRASIT SMREKICO,PRIŽGITE SI BOŽIČNE PESMI IN NE SIKERAJ SE,PROSIM!......STANOVANJE TE BO POČAKALO.....TUDI JAZ IMAM BOMBO,PA KAJ......NISI SAMA,JAZ TE IMAM RADA RES IN NOČEM!DA SI ZA PRAZNIKE ŽALOSTNA!!!!!!!!!!!!!! hvala čebela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:04:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še predstavljaj si me ,da grdo gledam in ti žugam ni kej to so pač zame najbolj depresivni dnevi v letu..... ja kr pripravte se se nadaljuje tja do 14 januarja vsako leto ista pesem no na koncu pa ugotovim, da niti ni blo tko slabo..... grem sedežno ven metat k mi je napoti in nimam kam smrečice postavt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:05:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čebela sej sliko imam sam v corelu nimam k patricija nima vredu kapice pa sem hotla popravit in morem vse na novo delat..... tko rada bi da bi blo OK narejeno in imam tako malo časa..... sploh mi ni do praznikov........ ko pomislim na našo 2 metrsko smrečico me vse mine vsako leto po večini sama nardim, da ne govorim da jo sama pospravljam in ne ne da se mi...... daila hja florjan ga bo najbolj vesel vsaj ene 5 minut itak, ga pa božiček ponoči prinese... tko da šele jutri.... ma zdej so se mi pa še solze ulile POSLUŠAJ(OZ.BERI) ME!!! NE SIKERAJ SE S KAPICO IN PODOBNIMI STVARMI.....JAZ BOM DALA NA SEZNAM TA KOLAŽ-SEM PREPRIČANA DA SURF NE BO JEZNA KER IMA NJENA MALA 2 KAPICI(JO VSAJ UŠESKA NE BOJO BOLELA)......SE BOŠ UKVARJALA S KOLAŽEM PO NOVEM LETU.......OK?......NAPREJ:NAJ TI FLORČI POMAGA OKRASIT SMREKICO,PRIŽGITE SI BOŽIČNE PESMI IN NE SIKERAJ SE,PROSIM!......STANOVANJE TE BO POČAKALO.....TUDI JAZ IMAM BOMBO,PA KAJ......NISI SAMA,JAZ TE IMAM RADA RES IN NOČEM!DA SI ZA PRAZNIKE ŽALOSTNA!!!!!!!!!!!!!! hvala čebela upam da mi ne zameriš,ker sem bila tako ostra ,ampak res ti polagam na srce:2x globoko vdihni,prižgi si muziko in ustvari božično vzdušje .....maledva bosta navdušena nad smrekico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:06:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še predstavljaj si me ,da grdo gledam in ti žugam ni kej to so pač zame najbolj depresivni dnevi v letu..... ja kr pripravte se se nadaljuje tja do 14 januarja vsako leto ista pesem no na koncu pa ugotovim, da niti ni blo tko slabo..... grem sedežno ven metat k mi je napoti in nimam kam smrečice postavt vsakič ko boš depresivna,povej ali pa napiši in se bova pogovorili ....zdej pa flikni sedežno ven in na delo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:07:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: baki moj dons spet kuha.peče kurje bedrce+riž .mogoč mi ga pa rata zdresirat Jest na tvojmu mestu ne bi preveč upala! Redki so ki se pustijo zdresirat! A pol je moj izjema..... .... imam skrivni recept...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:07:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čebela sej sliko imam sam v corelu nimam k patricija nima vredu kapice pa sem hotla popravit in morem vse na novo delat..... tko rada bi da bi blo OK narejeno in imam tako malo časa..... sploh mi ni do praznikov........ ko pomislim na našo 2 metrsko smrečico me vse mine vsako leto po večini sama nardim, da ne govorim da jo sama pospravljam in ne ne da se mi...... daila hja florjan ga bo najbolj vesel vsaj ene 5 minut itak, ga pa božiček ponoči prinese... tko da šele jutri.... ma zdej so se mi pa še solze ulile POSLUŠAJ(OZ.BERI) ME!!! NE SIKERAJ SE S KAPICO IN PODOBNIMI STVARMI.....JAZ BOM DALA NA SEZNAM TA KOLAŽ-SEM PREPRIČANA DA SURF NE BO JEZNA KER IMA NJENA MALA 2 KAPICI(JO VSAJ UŠESKA NE BOJO BOLELA)......SE BOŠ UKVARJALA S KOLAŽEM PO NOVEM LETU.......OK?......NAPREJ:NAJ TI FLORČI POMAGA OKRASIT SMREKICO,PRIŽGITE SI BOŽIČNE PESMI IN NE SIKERAJ SE,PROSIM!......STANOVANJE TE BO POČAKALO.....TUDI JAZ IMAM BOMBO,PA KAJ......NISI SAMA,JAZ TE IMAM RADA RES IN NOČEM!DA SI ZA PRAZNIKE ŽALOSTNA!!!!!!!!!!!!!! hvala čebela upam da mi ne zameriš,ker sem bila tako ostra ,ampak res ti polagam na srce:2x globoko vdihni,prižgi si muziko in ustvari božično vzdušje .....maledva bosta navdušena nad smrekico pa kje jezna..... v bistvu sem ti res hvaležna me je kr sram da tle jokam k mali otrok namesto da bi kruh pekla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:09:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Men se rola..... punce hvala vam za čestitke tako po mailu kot po forumu ..... jst se ubadam s koledarji in kolažem (mi ni shranlo včeraj in delam na novo no vsaj napise ).... čaka me stanovanje za spucat..... nimamo kam niti smrečice postavit sam znorim še lahko....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:10:25
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: baki moj dons spet kuha.peče kurje bedrce+riž .mogoč mi ga pa rata zdresirat Jest na tvojmu mestu ne bi preveč upala! Redki so ki se pustijo zdresirat! A pol je moj izjema..... .... imam skrivni recept... A ga zaupaš? Recept mislim!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:14:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa kje jezna..... v bistvu sem ti res hvaležna me je kr sram da tle jokam k mali otrok namesto da bi kruh pekla ah dej no.....ne rabi ne bit sram-zato smo tukaj......upam da veš,da me lahko KADARKOLI pokličeš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:27:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: baki moj dons spet kuha.peče kurje bedrce+riž .mogoč mi ga pa rata zdresirat Jest na tvojmu mestu ne bi preveč upala! Redki so ki se pustijo zdresirat! A pol je moj izjema..... .... imam skrivni recept... A ga zaupaš? Recept mislim! NEEEEEEEE
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:32:49
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: baki moj dons spet kuha.peče kurje bedrce+riž .mogoč mi ga pa rata zdresirat Jest na tvojmu mestu ne bi preveč upala! Redki so ki se pustijo zdresirat! A pol je moj izjema..... .... imam skrivni recept... A ga zaupaš? Recept mislim! NEEEEEEEE Baraba!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 12:59:27
|
|
|
|
Onasiss
|
Simona....kwa bi se rada tepla....te bom z jaslicami namahala.... a si jih že našla????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 24.12.2009 13:00:16
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...oi...sestanek je bil kul..je full upoštevala moje mnenje in predloge...tako da sem bila zelo vesela.....res.... Čebela...joj...ne govor....to je bilo nadaljevanje enih sanj iz prejšnjega meseca....matr..to me čist izžame....hvala za skrb Dobra prigoda KOlumbo...o joj....kje pa bo potem pobec v varstvu??? Matr..to je pa hudo..... Hvala za srkb.... Simonakr...pupa ve ,da imaš ti dopust sjmm...mah ja...mine ja...sma moraš zdržat..najbolj me moti to , ko bolečina je ena konstantna..pol pa še krči gor...si res ko cunja....ampak me gor drži tale sestanek z vzgojiteljico..se je izkazala za ok.....res..... Urša...naredi si inhalacijo...pejt po mentoklar al pa Po-ho kapljice v lekarno.,..jutr boš že vsa spucana, pa mentolska Super za Žigo in uspavanje ...sem zelo vesela za te.... Baki...jst tut komaj čakam zavijanje.....super da si že vse opravila
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?