sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: sjmm moj je malega mal na luft odnesel, zdej sem zaklječla z biznisam...mam poln kufr za letos, ne pogledam več teh klin....čevih računov in ponudb....adijos zdej grem našga lososka v marinado napopat, pa še par e- voščilnic pošljem pol pa eno enolončnico za kosilo, pa palačinke....pol pa naprej ampak morm povedat, da po dolgih letih nimam nič kej pospravln za božič...sem kr mal , sam kaj, ko vse sproti raznesejo...jih bom popoldne mal zaposlila, da bodo vsaj za svojim ritkam pospravl ...ta velka mi je že včeri ful živc potegnla...je fuuul težial, da hoče puder za obraz k ima nekaj mozoljčkov....seveda ji kupim, pa še kremco, pa korektor, pa pilico za nohte in en lep lak, pa še parfumček in glos za ustnice, vse v eni znamki....pol se neki napudra, pa začne vpit, da zdej se ji pa še bol vidi...pol sem ji razložila postopek pudranja..k sem enga v kremi vzela in še enga v prahu...in me gleda k da sm čist za luno...pa reče...a to misliš da bom jz delal..pa za to porabih ziher 10 minut...ah, sej ga sploh ne rabm..... ...HALO...sva ble nakurjene cel popoldne...sem samo s fanti smrekco okrasila, sem bla kr mal užaljena...sej vem najstniške fore pa to...sam kr je pa preveč je pa preveč...pol pa še zvečer...da nima nobene lepe majice...pa sva ji par dni nazaj v Tom tailorju kupila 3 majice, je ena skor 15e...no, to pa imaš pol za zahvalo...sva jo ful preveč razvajala...je razvajena k ostali 3 skupaj...Janči pa je bil toook priden mi je cel popoldne pomagal..spet..tko, da ne vem kaj je s puncami današnjega cajta...sva imela pol z mojim tehnični sestanek zvečer, sva mal uskladila vzgojne prijeme...tko, da bo dons verjetno čist iz sebe k jo bova mal privila...a drugače bo šit...že tko sva mal pozna... joj, sorry, cel roman...a mi je še dans fuuul težko pri srcu...no, pa zdej ni cajt za take...fajn se imejte!!!!!!!! kaj me še čaka ah, sej če si stroga že zdej, bo bolje...sam pri men so bli ful..pol sm pa jz popuščala...se ne splača