|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.12.2009 7:53:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Praznična pomoč za našo Mio
22.12.2009 8:03:36   
lillchy123
bejbe, good luck! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 452
22.12.2009 11:39:25   
blaža
Evo dada, je rekla, da napišem, da mi je fouš za mojo hiško. user posted image user posted image user posted image user posted image

So ble tle na kavici in odnesle likalnik, par šalčk in Difenbahijo.

Mia, lepo jo zalivaj.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.12.2009 11:44:26   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo dada, je rekla, da napišem, da mi je fouš za mojo hiško. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.12.2009 12:12:40   
buči
Dada, sporoči kaj, kako je Mia včeraj opravila, ves čas mislim nanjo in pa seveda na vas. Dobro opravite!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 455
22.12.2009 13:24:26   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image user posted image user posted image

jaz sem se pred eno uro dobila z Dado in Miško, tako da so zdej že v Izoliuser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 456
22.12.2009 14:36:32   
Onasiss
Ampak glede na to, da so bile do fulla nafilane z robo je moralo zgledati noroooo.  Ko sem se nazad nje slišala z Lisičko je ravno otroka futrala.....user posted image

So what....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.12.2009 14:38:46   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

jaz sem se pred eno uro dobila z Dado in Miško, tako da so zdej že v Izoliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v Izoli!!!

zdaj verjento pridno kafetkajo, cartajo Nino, pospravljajo...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.12.2009 15:27:31   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v Izoli!!!

zdaj verjento pridno kafetkajo, cartajo Nino, pospravljajo...

jupi!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.12.2009 15:57:40   
buči
Komaj čakam poročilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.12.2009 17:25:28   
Anonimen
evo nas!!!!
akcija uspela- mija presrecna! se zahvaljuje vsaki posebej. saj se bo javila, samo da pride malo k sebi.
v glavnem, dnevna soba zafilana z vreckami in skatlami. slike sledijo, samo , da dada najde kabel od USB-ja.

(odgovor članu buči)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
22.12.2009 17:28:54   
buči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.12.2009 18:29:33   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.12.2009 18:42:15   
Mia007
PUNCE MOJE ZLATE... HVALA VAM ..  Koliko dobrote je v vas, sem danes videla. Čisto vsaka stvar nam bo zelo uporabna, in se iz srca zahvaljujem v imenu svojem in obeh otrok za tako hitro koristno pomoč. Obenem sem spoznala  tri krasne mamice  Lisičko, Miško in ABC.. fenomenalne ženske. Ninika od miške je pa ZLATI OTROK, pridano, bistro.. user posted image kako sva za nekaj minut skupaj čebljali. Lepa, bistra pupika.user posted image Spominja me na mojo Lano, ki je bila tudi tako priden dojenček.  Če bo katero kdaj zaneslo v Izolo naj me pokliče, da se spoznamo. V mojem srcu ste se zasidrale in tam boste ostale.. POLJUBČKE OBJEMČE OD VSEH NAS TREH.

Bučka moja.. Moje sranje tam spodaj je samo še v ???? Jutri moram dat markerje Ca215 in CEA, neki takega, ne da se mi zdaj pogledat.. potem pa .. če bo to zelo povišano bom itak naredila paniko, srčno si pa želim, da kri ne bi nič pokazala, v obratnem primeru, pa ne vem kakšna bo reakcija.   V glavnem  začelo se je tako. 12 dan po menstruaciji sem opazila temno rjav izcedek, pa potem temo rdeč, pa malo nič, pa kr neko packanje to je trajalo od ponedeljka naprej, v petek sem bila že pri svoje ginekologu, ki jeuser posted image .. Me pregleda, vzame bris, in reče, da bom dobila menzes. Ampka meni nekaj ni dalo mira, tako, da je sodelavka poklicala kar ona v bolnico za samoplačniški UZ, in k sreči je bilo fraj zvečer ob 18.40. Jaz pridem tja.  Povem kako in kaj. In pravi, da me bo pregledal. Jaz pa rečem, ne gospod doktor, jaz nimam toliko denarja za pregled pa uz.. Pa pravi, ne sekirat se, bomo že naredili da bo prav. No  in pogleda od spodaj in pravi je temna kri, potem naredi UZ po trebuhu in vidi mali miom. In jaz.. to hočem, da mi takoj odstranite. Pa pravi, ja seveda sploh to ni noben problem. Prideš zjjutraj, naredimo podobno kot pri splavu, očistimo in če je vse ok zvečer greš domov. Ampak! Gleda naprej in vidi 2 cisti na jačniku. Jaz mislim, da je desni, ma danes na papirju piše levo. Dobro to ni noben problem. Problem je bil ta, ker je ena cista vodena, druga ima pa 1/3 zgoščene snovi, ki se ne ve kaj je. In tukaj sem se jaz pošteno prestrašila, sploh , ko je rekel da bomo vzeli markerje, da bi potem se odločili kakšen poseg bo treba, odvisno od izvida krvi. Tako da jutri ob 7.00 sem spet samopolačniško v laboratoriju, ker le tako dobim takoj izvid, na napotnico, ga čakam ne vem koliko dni in ta izvid ne pride v roke meni, ampak mojemu smotanemu ginekologu, ta ki me je v petek pregledal.. O ne ne, ni vredno,pa da nima kaj v usta dat, pri taki stvari, pa bom jaz prva, ki bom izvedela kako je z mano in  se pogovorila s tem ginekologom, ki me je včeraj pregledat in bil z mano zelo prijazen in me miril. Sem namreč zelo paničen človek. Vem, da ni prav, ampak ne znam si pomagat, da ne bi zganjala panike. Ko se gre za stvar ali je rak, ali ni... tu  pa želim čimprej izvedet situacijo, in parv je tako. A ne da je? Opažam , da ginekologi samo svoj rutinski pregled naredijo, vzamejo bris PAP, in tu se konča. Punce moje,  1 x letno si uredite en UZ, sam pregled ni dovolj. Ko imate pregled in UZ maternice in jačnikov za sabo, potem ste lahko 100 %, da je vse v redu.

PUNCE KERA MI JE V KOZICO DALA V VREČKI KUHANO MESO?user posted image Kaj bi pa to pomenilo? Upam, da ni to kakšen urokuser posted image . V eni od tistih srebrnih kozic, je bil en kos kuhanega mesa v vrečki.

RADA VAS IMAM, IN VAM ŽELIM VSEM ZDRAVJA IN SREČE. HVALA ŠE ENKRAT. Preživite prijetne praznike v krogu svojih najdražjih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.12.2009 18:53:19   
Mia007

Bom bom blaža. skrbela za tako lepo rožo.... Veš kako  je  polepšala prostor. user posted image Pa likalnik, uh, ta je manjkal doma. Sine je reku superca mami...   HVALA BLAŽI pa prijetne praznike v krogu  tvojih najdražjih..user posted image user posted image user posted image

novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas

HVALA VSEM..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.12.2009 18:55:56   
Onasiss
Mia..... IMEJ LEPE PRAZNIKE TUDI TI... user posted image user posted image user posted image  Ko dobim tvoje podatke te pokličem. user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   [Brisano sporočilo]
22.12.2009 20:10:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
22.12.2009 20:24:15   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Mia, koliko se ti je pa denarja nabralo? 

Do danes 145,00 evrov. Mirno nočko. Hvala tudi tebi

HVALA VSEM..

Neposredna povezava do sporočila: 468
22.12.2009 20:28:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Mia007

Bom bom blaža. skrbela za tako lepo rožo.... Veš kako  je  polepšala prostor. user posted image Pa likalnik, uh, ta je manjkal doma. Sine je reku superca mami...   HVALA BLAŽI pa prijetne praznike v krogu  tvojih najdražjih..user posted image user posted image user posted image

ja likalnik ni lih neka firma, ma da te potolažim, da tale naš ko smo kupli za 50e od philipsa nič kej boljše ne lika, sem prav razočarana.

No rožico pa kr zalivaj, pa bo lepa. jaz nisem preveč skrbna za zalivanje, vem, da bo pri tebi lepše rastla.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.12.2009 20:29:10   
blaža

No vsaj za eno špežico novoletno bo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.12.2009 20:35:42   
Mia007

No vsaj za eno špežico novoletno bo.user posted image

user posted image Ne-ne. Špežo ste mi ve podarile. 60,00 evrčkov bo šlo za te moje zdr. težave.  Za Božič grem  z otrokoma na pizzo. Ostalo bomo priložili k najemnini.. user posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.12.2009 20:39:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia007)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
22.12.2009 20:48:22   
sonček33
miška..a je očka ponosen na svojo hčer.... ma čist prov

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.12.2009 20:52:59   
Anonimen
om je zaljubljen v vnukinjouser posted image ....je pa res, da sem mu jo jaz pridelalauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
22.12.2009 21:17:01   
buči
Mia, srčno upam, da bodo izvidi ok. Držim pesti. Pa moji 3 fantje tudi, čeprav ta mali še ne ve, zakaj se gre, ta velik itak ves čas sprašuje, moj mož pa ... Kot pač vsi moški. Vsaj moralno je zraven. Upam, da si dobila našo pošto, če ne danes, bo pa najbrž jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?