|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
21.12.2009 9:04:06   
soncek_25
Sonček čakam slikicouser posted image
Nadka sej veš nazdravimo tvojemu plusku ali pa pluskoma v januarjuuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
21.12.2009 9:08:47   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Sonček čakam slikicouser posted image
Nadka sej veš nazdravimo tvojemu plusku ali pa pluskoma v januarjuuser posted image

ja eno ali drugi.Sem pa včeraj srečala tisto damo, včasih kolekico, ki mi je takrat ko sem imela ss, takrat ko mi je bilo najbolj hudo;  tako ponosno pod nos kazala svojega sineka. In veste kaj sploh mi ni bilo težko, mislim da je bilo njej kar nerodno, se me je kar malo izmikala ampak veste kaj jaz sem stopila k njej jo pozdravila, vprašala kako je sinek in odšla z dvignjeno glavo naprej. Sem ponosna sama naseuser posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
21.12.2009 9:23:26   
sonček85
Sonček:poslanouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2228
21.12.2009 9:35:56   
soncek_25
user posted image Nadka, tako se dela!
O Aleks je pa res užival se mu prav vidi...pa te lepe okiceuser posted image ...pravi sonček, kot mamica, ki je verjetno zeloooo ponosna na takšnega sineka!Hvala za slikico! Pa enga lupčka mu pošiljam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
21.12.2009 18:39:32   
Kliki
Sonček85 jast bi tudi rada vidla vaše slikce. Hvala.
Nadka upam da zagledaš en velik +.user posted image user posted image user posted image
Tani upam da se ne vlije do končno in postaneš srečka user posted image . user posted image user posted image user posted image

Jast pa počakam mojega user posted image  in potem bova postavilauser posted image .
Jutri imam pa službeno žurko in bomo veselo user posted image novemu letu. Ne vem pa kdaj bom vspela nabavit  user posted image . Sem pa v sredo prosta in bom sla že zjutraj malo po trgovinah.
Pri nas še vedno user posted image user posted image user posted image . Upam da se ne spremeni to vuser posted image in bo jutri grozna poledica.

Kje pa ste vse?user posted image
Kako je naša Kepica?

Neposredna povezava do sporočila: 2230
21.12.2009 20:35:17   
sonček85
nadka:ja uživali na polno,komaj čakam naslednjič
S kepico sem pa danes govorila,je ok,samo pač nima časa se javit.Uživa z dragim ko ima dopustuser posted image user posted image
Sonček:ni zakaj ,hvala tebi za pohvale.Ja ponosna sem pa res nanj ,je moj veliki zaklad ,ponos ,sreča,ljubezenuser posted image
kliki:poslanouser posted image
Joj žurka to  bo uživanj in želim vama veselo postavljanje smrečke.mi kr odlašamo ,smao jutri pa res moremo.Ma vedno pride nekaj vmes

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
21.12.2009 21:22:12   
Teni_
Zaenkrat se še ni vlila. Tistih par kapljic je bilo zjutraj na papirju, pol pa nič več cel dan. Sem pa za hec naredla test, ki je seveda negativen.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.12.2009 6:40:08   
Teni_
Dobro jutro!

Še spite?

Pri meni še vedno nič. Ne upam kaj preveč upat, ker mi je že zamujala kar tako, me pa malo begajo tisti krvavi fleki na papirju, ki jih seveda več ni. Bomo videli čez kaka dva dni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.12.2009 7:55:04   
soncek_25
Jutro!
Sem ugotovila, da so se vse stare borke umaknile na drugo temo, jih kar pogršeamuser posted image
Teni počakaj še kakšen dan, pa ponovi test. Sej verjetno si grala kako je blo pr men, najprej mal rjavega izcedka, pol vse belo in potem M, kar neki, sem pa tudi jaz delala testuser posted image Ampak dokler se ne ulije ornk je še vedno upanje. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image
Nadka kje se skrivaš? Kako je s črvičenjem? a veš kaj me zanima, sem te včeraj pozabla vprašat...kolk časa sta se vidva trudila za Nadjo in potem drugo nosečnost?

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.12.2009 10:51:58   
soncek_25
Sem prej pozabila...Sonček ti si res priden sonček, da se nam še javljaš tkoleuser posted image
Pilotinca sporoča, da je z njo in Pilotkom vse ok, za spol še ni vprašala, tko da je še presenečenje... user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadka kje se mi skrivaš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.12.2009 12:16:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro!

Še spite?

Pri meni še vedno nič. Ne upam kaj preveč upat, ker mi je že zamujala kar tako, me pa malo begajo tisti krvavi fleki na papirju, ki jih seveda več ni. Bomo videli čez kaka dva dni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da se ne vlijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonćek:ti kar pokukaj včasih pri nas in kaj napišiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.12.2009 16:05:09   
nadka30
Hay punce tukaj sem , sem videla da me pogrešate.user posted image user posted image user posted image
Zjutraj sem delala tako da sedaj sem pa fraj, kaj naj ti rečem sonček25, še vedno me občasno črviči in mam filing da bo zdaj zdaj pritekla, tako da si zaenkarat ne delam kakih upov, pa tudi nobenih nosečniških znakov nimam, tako da je vse v luftu, bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nadjo smo naredili v cca 3mesecih, drugilč sem bila noseča še tisti mesec, tretjič pa še sam bog ne ve kdaj bouser posted image user posted image user posted image
Mal sem se mogla skisat pa bo že, komaj čakam da se že tečka odloči al pride al ne pride, upam da me ne bo predolgo žicala če že ima namen prit.
Teni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.12.2009 17:02:04   
nadka30
Danes sem pa kar sama tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.12.2009 18:15:53   
tanjusi
kako kaj punce? Vse pripravljeno za paznike?Jaz nimam še skoraj nič, pa tudi denarja ne.user posted image Nekaj bo že, kakšna uporabna pozornost za vsakega. Delam še dva dni, potem pa sem do prazniukov doma,,oz. čez praznike, se mi kar fajn zdi. Me pa zdeluje utrujenost in nimam neke prave volje za ničuser posted image .

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.12.2009 18:21:01   
nadka30
končno nisem več sama, sem mislila da danes ne bo več nobene na obisk.
Jaz sem pa sedajle spekla kekse, pol sma jih z nadjo že tako pojedleuser posted image user posted image user posted image user posted image .
In kako smo?, še malo pa boš lahko šla ponovno v boj za plusek, ali greš v boj že ta mesec ali greš januarjauser posted image user posted image .
Je smerečka že postavljena. Boš imela pa prave male počitnice, zame se bo pa delo šele začelo sedaj ko bodo prazniki in bo gužva v trgovinahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.12.2009 18:25:44   
tanjusi
Jaz sem pa sedajle spekla kekse, pol sma jih z nadjo že tako pojedleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz sem naredila v soboto medenjake in tisti ostanki, ko obrežeš recimo smrekico , se mi ni ljubilo še enkrat gnest in sta tiste pečene ostanke vse sina pojedla, lepi medenjaki pa so ostali za boljšeuser posted image .

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.12.2009 18:27:42   
tanjusi
In kako smo?, še malo pa boš lahko šla ponovno v boj za plusek, ali greš v boj že ta mesec ali greš januarjauser posted image user posted image

20. januarja imam pregled zaradi ciste in če bo vse ok lahko gremo v akcijo, samo se mi zdi da bo to malo pozno, ker imam zgleda ovulucijo kar hitro , no mogoče pa rata, plusek bom čakala februarjauser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.12.2009 18:30:00   
tanjusi
Je smerečka že postavljena. Boš imela pa prave male počitnice, zame se bo pa delo šele začelo sedaj ko bodo prazniki in bo gužva v trgovinahuser posted image user posted image user posted image

ja saj trgovci ste se mi zmearj smilili, ko vidim ravno za praznike najbolj polne trgovine.
Ja mene pa v službi ne bojo potrebovali, pa sem prav srečna, bom uživala doma- upam

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.12.2009 18:30:58   
nadka30
Po mojem bo cista zginila in tako boš veselo februarja čakal plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja keksi, medenjaki so pa tako zapeljivi da se človek komaj zadrži da jih ne poje, kako si pa delala medenjake imaš kak simplih recept oz. je dolga priprava
Jaz sem pa sedaj v čakalnici ali bo ali ne bo, sam filing nimam glih nosečniškiuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
22.12.2009 18:34:39   
tanjusi
Jaz sem pa sedaj v čakalnici ali bo ali ne bo, sam filing nimam glih nosečniškiuser posted image

jaz sedaj pri tej neuspeli nosečnosti sploh nisem imela kakega filinga, oz. prej filing da bo prišla user posted image kot pa da sem noseča, pa ni blo tauser posted image in sem pač nardila test in + .
sem pa vse tri nosečnoszi zanosila v 1. poskusuuser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
22.12.2009 18:39:59   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

jaz sedaj pri tej neuspeli nosečnosti sploh nisem imela kakega filinga, oz. prej filing da bo prišla user posted image kot pa da sem noseča, pa ni blo tauser posted image in sem pač nardila test in + .
sem pa vse tri nosečnoszi zanosila v 1. poskusuuser posted image

to je pa lepo brat da je vse šlo tako gladko, tudi jaz nisem dolgo čakala na plus, kako bo pa sedaj pa nimam pojma, ampak res ko sem bila prvič noseča sem še preden sem delal test mojemu rekla da sem noseča, ko sem bila drugič noseča pa še testu nisem verjela da je res plu.
Ampak pri prvi nosečnosti me je bolel full križ, pri drugi ničesar, sedaj pa nimam nobenega posebnega znaka, razne da me črviči v trebuhu to pa sp znaki prihoda tečke. Bo kar bo, upam da si bo hitro premislila in da je potem nekaj časa ne bo.

Ja mi bomo pa sedajle največ delali, prav zanimivo, ko vidiš v trgovini dan za dnem iste ljudi in vedno full polne vozičke, včasih se človek vpraša kam spravijo toliko hraneuser posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
22.12.2009 18:49:40   
tanjusi
včasih se človek vpraša kam spravijo toliko hraneuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
ja verjamem , da prodajalke čisto drugače gledate na nas kupceuser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
22.12.2009 18:54:37   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

včasih se človek vpraša kam spravijo toliko hraneuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
ja verjamem , da prodajalke čisto drugače gledate na nas kupceuser posted image

moram rečt da je včasih prav fajn gledat ljudi kaj kupujejo, sedajle je strašen naval na 100 in en način klobase, siri, v glavnem narezki, različni sokovi, vina.
Včasih se moram prav nasmejat ko vidim koliko brezveznih stavri ljudje kupijouser posted image user posted image user posted image user posted image , včasih samo zato, ker piše akcija.
Kaj boš pripravila za božično večerjo?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
22.12.2009 19:06:43   
nadka30
Mi gremo pa k mojim staršem na večerjo, prej še otroškim polnočnicam. Mama bo spekla pečenko, jaz bom naredila francosko, pa krompirjevo solato. Sem mami rekla da naj ne pripravlja ne vem kaj veliko, ker potem se tako pol ne poje, sem ji rekla rajši vidim da speče samo pečenko jaz bom naredila solate in to je to.
Ker se mi zdi da je že to veliko, samo ko sem pa poslušala kaj vse bodo pa ljudje pripravljali se ti pa kar v glavi zvrti.

Imam občutek da določeni že malo preveč komplicirajo z temi večerjami, darili,...
Jaz sem letos kupila darilo samo nadji in mojemu malemu nečaku, že tako je vsega preveč v decembru.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.12.2009 19:45:25   
nadka30
jaz pa kar samevam in se pogovarjam sama z sabo. Pogrešam kepico in sončka25user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?