|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
20.12.2009 10:02:29   
nadka30
teni hayuser posted image user posted image user posted image
O ti si že jutri na vrsti jaz moram pa počakat do božičnega jutra sem se odločila da ga prej ne naredim pa če je ne vem kaj, če bo pa tečka pa tako vem kje sem
na začetkuuser posted image user posted image
Danes je pa tako lep dan, sonček sije in tako bodo danes nastale lep slike, batrije že filam tako da grem potem v akcijo ko se bomo kepali bom probala še par slikic naredituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.12.2009 10:06:06   
Teni_
Saj jaz še ne bom jutri delala testa. Če bo šlo, bom počakala na 24.  Če bom seveda vzdržala, ampak jutri še 100% ne bom delala. Upam, upam, upam, da se to leto vsaj lepo konča, če je že bilo čez leto brezveze. Začel se je december kar lepo, glede na to, da so me vzeli nazaj v službo.

Mi dobimo potem popoldan en obisk, tako, da ne bomo danes nič po snegu skakali.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.12.2009 10:11:21   
nadka30
potem bo pa mogoče letošnji božič pravi za naju, leto res ni bilo bogve kako lepo, se je pa začelo lepšat z ponedeljkom ko sem imela na cesti več sreče kot pameti, po mojem je bil nekdo z manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je pazil name.
Moram priznat malo sem pa le radovedna ampak se bom zadržala, upam le da user posted image ne bo in ima moje dovoljenje da pride drugo leto za božičkauser posted image user posted image user posted image .
Sedajle pa poslušam radijo na so same božične pesmi, dobiš kar tak praznični filing- driving home for Christmasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.12.2009 10:17:54   
Teni_
Ne vem, če si kaj napisala, ker nisem imela časa brat. Kaj je bilo v ponedeljek?

V ponedeljek je imela sodelavka smolo na cesti. Se je zaletela, ampak na srečo nič hujšega, včeraj pa je malo manjkalo, da bi se en v njo. Ga je zaneslo in ji je priletel nasproti.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.12.2009 10:22:03   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce eno lepo jutro, prav srečna sem da vas lahko pozdravim, včeraj bi se lahko zgodilo to kar si še v mislih nisem mislila.
Sonček 85 ti boš najbolj vedela kje se je zgodili iz smeri stranice proti frankolovem po tistih ovinkih, ko sem se peljala v službo me je naenkrat zaenslo in trikrat zavrtelo okrog, ker je bila strašna poledica na cesti, pa se nisem peljala več kot 50 na uro, ko sem  sedela v avtu sem samo čakala da bo poknilo oz, me bo zadel druga avto ali pa me bo vrglo v jarek z vodo.
Povem vam včeaj je bil nekdo z mano, ker sem se ustavila cca 20 m od betonskega jaška, če bi poknila v njega bi bil vprašaj kaj bi bilo iz mene, tako pa me je vrglo v zgornji jarek od koder pa nisem mogla več priti na cesto, še dobro da so mi pomagali in veste kaj je največji čudež da na avtu ni nobene praske, meni ni nič je pa res ko sem prišla v službo je vse to prišlo za mano in roke ter noge so se mi tako tresle da bi lahko šla delat v slaščičarno krofe s cukrom nasipavat.
Imam občutek kot da je nekdo bil ob meni  in me je  dejansko obvaroval da se mi ni nič zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image

se kar prekopirala tanjuši. Še danes ne morem verjet da se mi ni nič zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.12.2009 10:32:20   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ne vem, če si kaj napisala, ker nisem imela časa brat. Kaj je bilo v ponedeljek?

V ponedeljek je imela sodelavka smolo na cesti. Se je zaletela, ampak na srečo nič hujšega, včeraj pa je malo manjkalo, da bi se en v njo. Ga je zaneslo in ji je priletel nasproti.

ja ponedelje je res bil dan D. ŠEle sedaj sem videla da sem še ime narobe prilimala. Se oparvičujem teni, mislila sem nate prilimala sem pa tanjuši. Joj kaj vse se ne naredi živemu človeku.
In drugače kako smo ,kakšno je počutje, imaš kakšne posebne znakeuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.12.2009 10:56:02   
Teni_
Joj, mene je tega snega na cesti strah kot hudič. Sem skoraj prav panična in komaj čakam, da pridem v takem domov in si oddahnem.

Hvala bogu, da se ni nič zgodilo. Pa dobro, tudi če bi pleh nastradal, samo, da tebi ni nič.

Nimam nobenih znakov, ampak jih nikoli nimam. Niti pred nosečnostjo niti pred user posted image . Sicer sem full utrujena zadnji teden, ampak to je lahko, ker nisem vajena več vstajat ob 4:40 in mi manjka spanje, pa zgaga me je pekla zdaj dva dni, ampak to me je prejšnji mesec tudi, pa nisem bila user posted image .

Pa ti?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.12.2009 11:02:24   
nadka30
teni za pleh mi je tako vseeno tega se da popravit mene se pa ne bi dalo. Ko sem se spravila iz avta sploh nisem mogla verjet da mi ni nič in to res čisto nič, šele potem sem pogledala avto, mislim da še nikoli nisem tako butaso gledala, ko sem videla da avtu tudi ni nič.user posted image user posted image user posted image .
MOji znaki; jih sploh nimam, raz tega da me že cca14 dni boli v križu, od česa pa nimam pojmauser posted image user posted image , možen je da sem se kaj nahladila sam po mojem bi to sedaj že nehalo, lah pa da imam že privide, pustimo se enostavno presenetit.
Upam da bo božiček letos radodaren z pluski, če je že začetek leta bil slab naj bo vsaj konec leta dober. Teni preberi si eno stran nazaj, pol mi pa povej kaj misliš?
O plo si pa že zgodnja, no saj jaz tudi ne zaostajam nič kaj za tabo, ko se zjutraj v službi vstanem ob 5.00 in se mi zdi da se tisti teden ko sem zjutraj sploh ne morem naspat in spočit.
Bomo videli kaj je božiček pripravil za nas upam da kaj dobregauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.12.2009 11:07:39   
Teni_
Kateri del naj preberem? Daj mi skopiraj sem, prosim.

Saj bi se lahko bolj pozno vstajala, ker začnem ob 7 delat, ampak jaz rabim en čas, da pridem k sebi. Prve pol ure me ne sme noben niti pogledat.user posted image Ob pol šestih potem mali2 zbudim, da jih ob šestih dostavim v vrtec in šolo(oboje v krogu 300 m), potem pa pičim proti službi, ampak še gremo zjutraj vedno na kavo, tako, da sem 6:20 v službi, pol pa do sedmih pijemo kavo v miru.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.12.2009 11:08:39   
nadka30
Danes pa prižgemo zadjo svečko in to pomeni da je božiček že skoraj tukaj, zunaj pa tako lepa zimska idilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.12.2009 12:21:39   
Teni_
Ja, ta teden bo kar naporen. Delam popoldan tri dni, v četrtek delam od 7 do 17., potem v petek smo fraj, v soboto pa delam od 7 do  18, pa Teja ima rojstni dan in bomo potem v nedeljo praznovali.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.12.2009 13:16:12   
tanjusi
Ja, ta teden bo kar naporen. Delam popoldan tri dni, v četrtek delam od 7 do 17., potem v petek smo fraj, v soboto pa delam od 7 do 18, pa Teja ima rojstni dan in bomo potem v nedeljo praznovali.

Pa če boš dočakala + boš videla, da ti bo vse laže in ti bo tudi teden hitro minil...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.12.2009 13:20:56   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Ja, ta teden bo kar naporen. Delam popoldan tri dni, v četrtek delam od 7 do 17., potem v petek smo fraj, v soboto pa delam od 7 do 18, pa Teja ima rojstni dan in bomo potem v nedeljo praznovali.

Pa če boš dočakala + boš videla, da ti bo vse laže in ti bo tudi teden hitro minil...
user posted image

tukaj se pa jaz tudi podpišem in se popolnoma strinjam, jaz sem pa včeraj zvedela da mi 26 ne bo treba delat da bom pa verjetno 2.1.2010, rajši sem fraj 26 kot pa 2.1.
če bomo pa še plus zagledali bo pa še tolk boljš.user posted image
Smo se zdajle kepali, sankali, delali angelčke v snegu edino snežene može se ne da delat ker je sneg presuhuser posted image
Drugae je pa prečudovit dan, gremo pa potem še na prireditev za otroke, tako da bo dan več kot prečudovituser posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.12.2009 15:11:19   
Kliki
Evo en snežni pozdravuser posted image !

Jast sem prišla iz službe in čakam da dragi pride da greva na kosilo. Pri nas pa je tako mrzlo da niti pomislim ne da bi se šla kepat. Pa sej bom mogoče drugo leto postavila kakega snežaka s svojim bejbijem(želje za novo leto da ga končno dočakam)

Držim pesti za vse ki je ne pričakujete v naslednjih dneh.

Ja svečke  na user posted image pa že gorijo.
Komaj čakam da bo user posted image  nosil user posted image .
Pa še malo za popestritev
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.12.2009 19:16:57   
frufru
Mi smo danes okrasili smrekico, šli po škripajočem snegu na občinskega dedka Mraza (1x za spremembo pametno darilo: brisača za na plažo z motivom Človek ne jezi se in ploščicami, ter kocko) napekli cimetove in spekulas piškotke. Pomagal smo si pa kar z Lovrovim valjarčkom za plastelin za odtiskovanje.user posted image  No ja bomo imeli piškotne lokomotive, letala, ladjice, policaje in gasilce, ampak boljš kot ničuser posted image

Zdaj pa gledamo pujso Pepo, pol pa spat user posted image . Odštevamo dneve do božiča in našega izleta na morje

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.12.2009 19:29:53   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Itak, da se strinjam. Pa saj ni problem, ker hitro mine, samo malo me nervira, ker v četrtek več nimajo pouka in bo Tejo mama čuvala, pa da bom v soboto na Tejin rojstni dan priletela domov ravno, ko gresta spat in ne bom nič z njo na njen dan.

Smo imeli celo popoldne obiske in se nisem imela praj čas oglasit, zdaj pa sta mali2 v postelji in je mir pri hiši. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.12.2009 8:00:54   
zvesta
Prosim, tiste, ki ste na FB, postanite oboževalec skupine in potrdite pri naslednjih dveh slikah LIKE ali VŠEČ MI JE. Prosim! Rabimo še nekaj glasov :)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2796075&o=all&op=1&view=all&subj=182136124833&aid=-1&id=756644770&oid=182136124833

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2796075&o=all&op=1&view=all&subj=182136124833&aid=-1&id=756644770&oid=182136124833#/photo.php?pid=2796073&o=all&op=1&view=all&subj=182136124833&aid=-1&id=756644770&oid=182136124833&fbid=190047349770

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.12.2009 8:09:13   
nadka30
Naj bo leto 2010 uspešno,
lahko malo glasno
naj bo očarljivo, igrivo, bahavo
z veliko sladkosti in največ modrosti
Naj bo mirno, minljivo in večno.
Preprosto srečno

Punce želim vsem, ki še čakamo na dve magični črti da te čimprej zagledamo,
tiste, ki ga že imate da bi vaša nosečnost potekala čim bolj gladko
vsem, ki pa že imate v naročju otroke pa čim več starševske ljubezni ter otroške igrivosti z vašimi sončki
Želim vam prekrasen Božič ter začetek najlepšega leta v vašem življenju.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.12.2009 8:25:32   
soncek_25
Jutro!
Nadka si tukaj? Kako si,kakšni znakci?
Men se je v soboto moja draga M malo bolj ulila...jupsi! Zdej user posted image takoj po NL, tam okrog 2.1. user posted image
Punce zanima me, kje v Italiji lahko kupim primetrium, zasledila sem na Fernetičihuser posted image . Govorila sem z G, pa je rekla da mi ne more škodit, če ga jemljem preventivno, pa še pomagal mi bo odebelit sluznicouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.12.2009 8:37:38   
Teni_
Očitno nismo bili dovolj pridni in se moja user posted image že nakazuje. Očitno ta mesec točna kot urca.user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.12.2009 8:45:34   
sonček85
nadka:hvala ,seveda rade beremo ,poslušamo in s tem tudi probamo nekako v dobro voljo spravit ,čeprav nam mogoče ne uspe vedno.Tukaj smo da si pomagamo,se spodbujamo in smo vesele

rtm
teni:danes držimo pesti.Joj boga sodelavka,nekateri pa res ne pazijo na cesti kako vozijo
frufru:kako lepo,sedaj je smrečka unikatnauser posted image
zvesta:meni ne gre več,razen če dam ni mi všeč in potem nazaj VŠEČ MI JE,saem pa že na obe slikici dalauser posted image

mi smo pa včeraj na polno uživali v Podčetrku in mami je kr uste mela odprte ko je zagledala v kakem luksuzu smo se kopali.Namreč bili smo v novem delu in uživali na polnoooooooooooooooooooooooo.

Hvala pa seveda moji mamici ki mi je odstopila karte ,ki jih je dobila za RDuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.12.2009 8:47:53   
nadka30
sonček tukaj sem, znakcov ni ne enih ne drugih tako da ne vem kje semuser posted image user posted image user posted image
pustimo se presenetituser posted image user posted image upam da pozitivno
tenii mogoče pa še ni vse izgubljenouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.12.2009 8:54:48   
soncek_25
O Sonček to pa ste uživali...Aleks plaval?
Teni ni še vse izgubljeno user posted image

Nadka močno držim pesti...komaj čakam Božič in tvoj smsuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.12.2009 8:57:05   
sonček85
SONČEK:a veš kako je užival ti na ZS pošljem slikco ,ker jih tudi ne bom več tukaj devala gor

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.12.2009 9:01:20   
nadka30
Sonček 85 ste uživali, najbolj pa verjetno aleksuser posted image user posted image user posted image
Kako je pa kaj s kepico nič ni od nje slišat, upam da je vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?