Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 13:45:04
|
|
|
|
soncek_25
|
o kLIKI jaz sem pa tolk držala pesti... Bo pa januarja, najlepši začetek leta, boš videla , 2009 nam ni bil glih naklonjen kar optimistično... No, sedaj sva pa že 2 v januarju, da se bova spodbujali
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 14:14:14
|
|
|
|
twixy
|
Twixy is back.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 14:18:40
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Twixy is back. ooo, pupa..... doma? kako si? tako sem te vesela.... bi te kar objela...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 19:23:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Twixy is back. jupi naša miška Ja sonček danes sem že boljš ,sva se ves dan potepala pri tašči ko je bil Božiček moj tam Nadka:matični mleček sem imela tablete al kak,morem pogledat tko na hitro zdaj pa Aleksa šibam za spat dat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 19:56:14
|
|
|
|
tanjusi
|
da se malo oglasim,.. Berem vas šs kar stalno, pišem pa bolj malo, ker ni časa. je v ponedeljek prišla v vsej svoji veličini in potem je bila do srede fuuul ampak res ful močna , včeraj skoraj nič, danes pa še malo, mislim da se za ta mesec poslavlja. Še eno počakam potem pa upam da bo počasi plusek. Danes sem pripravila testo za medenjake, jih delam prvič, upam da bojo ok, testo je že dobro. Drugače imamo pa tu pri nas pravo zimo....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 20:35:13
|
|
|
|
sonček85
|
kliki in tanjuši:zelo mi je žal da vaju je obiskala tečka,vama pa želim kot vsem ostalim ,da zagledate v naslednjem mesecu plusek in potem nadaljnih 9m veliko lepih trenutkov do rojstva malih angelčkov
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 20:36:19
|
|
|
|
tanjusi
|
kliki in tanjuši:zelo mi je žal da vaju je obiskala tečka,vama pa želim kot vsem ostalim ,da zagledate v naslednjem mesecu plusek in potem nadaljnih 9m veliko lepih trenutkov do rojstva malih angelčkov jaz moram počakat še eno, tako ,d a če bo vse po sreči bom plusek pričakovala v februarju
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 20:52:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi kliki in tanjuši:zelo mi je žal da vaju je obiskala tečka,vama pa želim kot vsem ostalim ,da zagledate v naslednjem mesecu plusek in potem nadaljnih 9m veliko lepih trenutkov do rojstva malih angelčkov jaz moram počakat še eno, tako ,d a če bo vse po sreči bom plusek pričakovala v februarju
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 9:10:38
|
|
|
|
Teni_
|
Jutri, punce moje! Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek. Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 9:31:45
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Twixy is back. Joj, poglej jo punco. Si domov prišla, kako sem te vesela. Še vedno mislim na vas in držimo pesti, da se kaj takega ne ponovi in bo zdaj potekalo kot je potrebno. Si nisem mislila, da te bodo še domov spustili. Pazite nase!!! Vsem, ki vas je presenetila M želim veliko uspeha v naslednjem krogo, za ostale pa še držim pesti. Da se bo le kakšen plusek pridelal ta mesec! Potem pa vsak mesec kakšen dodaten in boste vse prišle kmalu na vrsto. Tako, zdaj se grem pa mal za zagovor pripravljat, me že malo preganja misel na to...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 10:26:58
|
|
|
|
Kliki
|
Sonček25 ja se bova spodbujale v naslednjem mesecu. Sem si ravno računala kdaj naj bi nastopila O in sem ogotovila da ravno 31.12. Tako da bo noč vesela. Sonček85 hvala za lepe želje. Upam da si ti sedaj OKin že veselo skačeš za svojim čmrlom. a.biba hvala tudi tebi za navijanje. Jast sem pa sama doma in me kar malo skrbi ker je moral moj v Ljubljano in upam da so vsaj avtoceste kakor toliko. Drugače pa pri nas še vedno malo sneži. Tečka mi pa tudi teži in me hoče nekaj zvijati, sem kar tablet vzela. Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 11:34:12
|
|
|
|
Kliki
|
Ja kje pa ste vse? Jast sedaj potem pa veselo na delo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 11:37:59
|
|
|
|
tanjusi
|
JAz sem spekla medenjake , prvič v življenju. So užitni ... bravo jaz, mož kuha kosilo... ene trikrat na leto in to ravno danes... otroci delajo nalogo, eden je bolan... , zunaj pa zeeeelo sneži!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 11:51:30
|
|
|
|
Kliki
|
Super da so medenjaki uspeli. Ja tudi pri nas še vedno sneži in me je kar malo strah kaj je na cesti ampak drugače ne gre je treba it v službo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 15:24:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Jutri, punce moje! Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek. navijamo in držimo pesti da je ne bo kliki:ja sem ok ,in res že ve3selo skačem in čistim za njim tanjuši:priden možek,in čim prejšnjo ozdravitev tvojega enega otročka,drugemu pa da nebi zbolel
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 18:29:41
|
|
|
|
nadka30
|
dober večer punce, snega imamo dovolj, samo ko sem morala v službo mi je bilo pa kar slabo ko sem videla kakšne so ceste kliki sem pa mislila da je pri tebi ne bo , držim pesti da je ta zadnja tanjuši še malo pa si na dobri poti za plus teni najprej si ti na vrsta za plus, nato pa jaz, kje je še božič , upam da božiček prinese lepo darilo twiksy lepe pozdrave, kako je lepo brat da si nazaj, sedaj pa še čisto malo in tvoja punčka bo stabo bravo za medenjake tanjuši jutri se boma pa z nadjo kepale, se že veselim čaw
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 19:05:36
|
|
|
|
tanjusi
|
jutri se boma pa z nadjo kepale, se že veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image čaw joj moj starejši sine, ki je že od ponedeljka doma, zaradi bolezni, si je danes grozno želel na sneg vendar ga zaradi hudega mraza nisem spustila ven , če bo jutri vsaj malo sonca , mu bom pa privoščila malo uživancije na snegu, saj je že toliko boljši, da menda bo....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 19:06:12
|
|
|
|
tanjusi
|
nadka , koliko je tvoja nadja stara?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 19:12:37
|
|
|
|
nadka30
|
Naša biba je pa konec avgusta bila stara pet let in sem pred dnevi računala če imamo ta mesec plusek bom imela rok v začetku septembra in je možnost da rodim na njen rojstni dan.Tudi za nadjo sem imela rok v začetku septembra pa je bla dama pa se je odločila da pride na poletni mesec. Tako da zaenkrat so vse karte še odprte.Bi bil pa hec Tako da jutri ima športni dan, kjer se boma kepali, sankali ter seveda sneženi mož ne sme manjkat. Moram ji dati veselje, ker vidim kako je srečna če ga znjo sračkam po snegu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 19:40:47
|
|
|
|
nadka30
|
pa še malo prazničnega vzdušja pa da vas spomnim jutroi je potrebno prižgati zadnjo svečko na božičku sem pisala , škratje so pismo skrbo prebrali in se odločili da mi pošljejo v njem pa . Teni zate je pa bojde darilo enako Jutri boma pa z nadjo delale ter se veselo lp Upam da se tele besede uresničijo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 19:48:21
|
|
|
|
nadka30
|
Sonček 25, kliki in tanjuši za vas ima pa darilo dedek mraz, samo on bo malo zamudil, baje pride šele januarja 2010, je sporočil, da ima toliko dela da letos verjetno ne bo zmogel da pa je januarja sigurno pri vas tako da ne pozabit imeti nogavičko obešeno da bo imel kam darilo dat Punce imam vas rada in rada bi se vam zahvalila, ker me poslušate, berete čeprav vem da nisem vedno dobro razpoložena tukaj bi rada rekla hvala tudi sončeku 85 ter seveda ne morem mimo naše kepice ter a. bibe, twiksy, pilotince ter seveda vsem starim borkam; rižkoo, nogavica, drobtinica, zvesta,.... želim vam prekrasno naslednje leto, ter obilo vsega kar si same želite, seveda pa predvsem lepe, zdrave bejbije
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 19:50:32
|
|
|
|
tanjusi
|
nadka, ti pa si danes čisto ,,kičasto,, razpoložena , ne najdem primernejšega izraza, ja tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam, ki si jih izrekla!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 19.12.2009 19:59:14
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi nadka, ti pa si danes čisto ,,kičasto,, razpoložena , ne najdem primernejšega izraza, ja tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam, ki si jih izrekla!! ja imaš kar prav, moja dobra volja je na višku, zunaj snegec jaz na toplem in res sem se želela zahvalit vsaki, ki me je poslušala oz. brala ker vem da nisem bila vedno užitna a zdaj je to za menoj in sedaj grem naprej. Vem da so mi veliko pomagale besede, ki ste mi jih namenile torej še nekrat hvala vam ter seveda srečno 2010 ter predvsem veliko otroške igrivosti z vašimi sončki, se vam bomo pa me, ki čakamo plus kmalu pridružile in naslednje leto je tudi naše leto to so pa šopki za vsako punco eden
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 9:52:59
|
|
|
|
nadka30
|
en lep nedelji pozdrav, vidim da sem kar sama tukaj verjetno se vse stiskajo z ali pa božajo bušije. Sedaj skuham kosilo potem pa je na vrsti kepanje in vrgolije v snegu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 9:58:48
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro, zasneženo jutro. Danes je že ok, ko gledam sneg samo pri oknu ven. Včeraj pa ni bilo prijetno v tako it z avtom. Mene še en dan loči do (ne)prihoda . Upam, da je ne bo zaradi , da ne bo zamujala kar tako, ker potem se mi vso upanje podre.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
17%)
lana (
38%)
neža (
40%)
vanesa (
6%)
Število vseh glasov: 101Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!