|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
18.12.2009 13:45:04   
soncek_25
o kLIKI jaz sem pa tolk držala pesti...
Bo pa januarja, najlepši začetek leta, boš videlauser posted image , 2009 nam ni bil glih naklonjenuser posted image
kar optimistično...
No, sedaj sva pa že 2 v januarju, da se bova spodbujaliuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
18.12.2009 14:14:14   
twixy
Twixy is back.

Popolnost.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.12.2009 14:18:40   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Twixy is back.

ooo, pupa..... doma? kako si? tako sem te vesela.... bi te kar objela... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.12.2009 19:23:05   
sonček85

Twixy is back.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi naša miška

Ja sonček danes sem že boljš ,sva se ves dan potepala pri tašči ko je bil Božiček moj tam
Nadka:matični mleček sem imela tablete al kak,morem pogledat

tko na hitro zdaj pa Aleksa šibam za spat dat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.12.2009 19:56:14   
tanjusi
da se malo oglasim,..
Berem vas šs kar stalno, pišem pa bolj malo, ker ni časa.
user posted image je v ponedeljek prišla v vsej svoji veličini in potem je bila do srede fuuul ampak res ful močna , včeraj skoraj nič, danes pa še malo, mislim da se za ta mesec poslavlja.
Še eno počakam potem pa upam da bo počasi plusek.
Danes sem pripravila testo za medenjake, jih delam prvič, upam da bojo ok, testo je že dobro.
Drugače imamo pa tu pri nas pravo zimo....user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.12.2009 20:35:13   
sonček85
kliki in tanjuši:zelo mi je žal da vaju je obiskala tečka,vama pa želim kot vsem ostalim ,da zagledate v naslednjem mesecu plusek in potem nadaljnih 9m veliko lepih trenutkov do rojstva malih angelčkov

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.12.2009 20:36:19   
tanjusi
kliki in tanjuši:zelo mi je žal da vaju je obiskala tečka,vama pa želim kot vsem ostalim ,da zagledate v naslednjem mesecu plusek in potem nadaljnih 9m veliko lepih trenutkov do rojstva malih angelčkov

jaz moram počakat še eno, tako ,d a če bo vse po sreči bom plusek pričakovala v februarjuuser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.12.2009 20:52:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

jaz moram počakat še eno, tako ,d a če bo vse po sreči bom plusek pričakovala v februarjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.12.2009 9:10:38   
Teni_
Jutri, punce moje!

Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek.

Zunaj je nenormalno. Očitno jih je spet presenetilo. Samo, da mi je uspelo v službo prit, pa je vse ok. Pol pa še ob pol dveh domov, pa sem na konju.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.12.2009 9:31:45   
a.biba

Twixy is back.

Joj, poglej jo punco. Si domov prišla, kako sem te vesela. Še vedno mislim na vas in držimo pesti, da se kaj takega ne ponovi in bo zdaj potekalo kot je potrebno. Si nisem mislila, da te bodo še domov spustili. Pazite nase!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki vas je presenetila M želim veliko uspeha v naslednjem krogo, za ostale pa še držim pesti. Da se bo le kakšen plusek pridelal ta mesec! Potem pa vsak mesec kakšen dodaten in boste vse prišle kmalu na vrsto.

Tako, zdaj se grem pa mal za zagovor pripravljat, me že malo preganja misel na to...

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.12.2009 10:26:58   
Kliki
Sonček25 ja se bova spodbujale v naslednjem mesecu. Sem si ravno računala kdaj naj bi nastopila O in sem ogotovila da ravno 31.12. Tako da bo noč vesela.
Sonček85 hvala za lepe želje. Upam da si ti sedaj OKin že veselo skačeš za svojim čmrlom.
a.biba hvala tudi tebi za navijanje.

Jast sem pa sama doma in me kar malo skrbi ker je moral moj v Ljubljano in upam da so vsaj avtoceste kakor toliko.
Drugače pa pri nas še vedno malo sneži. Tečka mi pa tudi teži in me hoče nekaj zvijati, sem kar tablet vzela.

Kako ste kaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.12.2009 11:34:12   
Kliki
Ja kje pa ste vse?
Jast sedaj user posted image  potem pa veselo na delo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.12.2009 11:37:59   
tanjusi
JAz sem spekla medenjake , prvič v življenju. So užitni ... bravo jaz, mož kuha kosilo... ene trikrat na leto in to ravno danes... otroci delajo nalogo, eden je bolan... , zunaj pa zeeeelo sneži!

(a camus)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.12.2009 11:51:30   
Kliki
Super da so medenjaki uspeli.

Ja tudi pri nas še vedno sneži in me je kar malo strah kaj je na cesti ampak drugače ne gre je treba it v službo.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.12.2009 15:24:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Jutri, punce moje!

Meni se bo pa zdaj vikend vlekel, ker je ne pričakujem v ponedeljek.

navijamo in držimo pesti da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kliki:ja sem ok ,in res že ve3selo skačem in čistim za njimuser posted image user posted image user posted image user posted image
tanjuši:priden možek,in čim prejšnjo ozdravitev tvojega enega otročka,drugemu pa da nebi zbolel

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.12.2009 18:29:41   
nadka30
dober večer punce, snega imamo dovolj,
samo ko sem morala v službo mi je bilo pa kar slabo ko sem videla kakšne so ceste
kliki sem pa mislila da je pri tebi ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti da je ta zadnja
tanjuši še malo pa si na dobri poti za plususer posted image user posted image user posted image
teni najprej si ti na vrsta za plus,  nato pa jaz, kje je še božičuser posted image user posted image user posted image user posted image , upam da božiček prinese lepo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image
twiksy lepe pozdrave, kako je lepo brat da si nazaj, sedaj pa še čisto malo in tvoja punčka bo stabouser posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za medenjake tanjušiuser posted image user posted image user posted image
jutri se boma pa z nadjo kepale, se že veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image
čaw

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.12.2009 19:05:36   
tanjusi
jutri se boma pa z nadjo kepale, se že veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image
čaw

joj moj starejši sine, ki je že od ponedeljka doma, zaradi bolezni, si je danes grozno želel na sneg vendar ga zaradi hudega mraza nisem spustila ven , če bo jutri vsaj malo sonca , mu bom pa privoščila malo uživancije na snegu, saj je že toliko boljši, da menda bo....

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.12.2009 19:06:12   
tanjusi
nadka , koliko je tvoja nadja stara?

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.12.2009 19:12:37   
nadka30
Naša biba je pa konec avgusta bila stara pet let in sem pred dnevi računala če imamo ta mesec plusek bom imela rok v začetku septembra in je možnost da rodim na njen rojstni dan.Tudi za nadjo sem imela rok v začetku septembra pa je bla dama pa se je odločila da pride na poletni mesec. Tako da zaenkrat so vse karte še odprte.Bi bil pa hecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da jutri ima športni dan, kjer se boma kepali, sankali ter seveda sneženi mož ne sme manjkat. Moram ji dati veselje, ker vidim kako je srečna če ga znjo sračkam po sneguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.12.2009 19:40:47   
nadka30
pa še malo prazničnega vzdušja

pa da vas spomnim jutroi je potrebno prižgati zadnjo svečko na
user posted image

božičku sem pisala

user posted image , škratje so pismo skrbo prebrali

user posted image in se odločili da mi pošljejo

user posted image v njem pa user posted image user posted image . Teni zate je pa bojde darilo enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri boma pa z nadjo delaleuser posted image ter se veselo user posted image

lp
Upam da se tele besede uresničijo

user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.12.2009 19:48:21   
nadka30
Sonček 25, kliki in tanjuši za vas ima pa darilo dedek mraz, user posted image

samo on bo malo zamudil, baje pride šele januarja 2010,

user posted image
je sporočil, da ima toliko dela da letos verjetno ne bo zmogel da pa je januarja sigurno pri vas

user posted image tako da ne pozabit imeti nogavičko obešeno da bo imel kam darilo datuser posted image

Punce imam vas rada in rada bi se vam zahvalila, ker me poslušate, berete čeprav vem da nisem vedno dobro razpoložena tukaj bi rada rekla hvala tudi sončeku 85 ter seveda ne morem mimo naše kepice ter a. bibe, twiksy, pilotince ter seveda vsem starim borkam; rižkoo, nogavica, drobtinica, zvesta,....

user posted image

želim vam prekrasno naslednje leto, ter obilo vsega kar si same želite, seveda pa predvsem lepe, zdrave bejbije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.12.2009 19:50:32   
tanjusi
nadka, ti pa si danes čisto ,,kičasto,, razpoloženauser posted image user posted image , ne najdem primernejšega izraza, ja tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam, ki si jih izrekla!!

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.12.2009 19:59:14   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

nadka, ti pa si danes čisto ,,kičasto,, razpoloženauser posted image user posted image , ne najdem primernejšega izraza, ja tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam, ki si jih izrekla!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja imaš kar prav, moja dobra volja je na višku, zunaj snegec jaz na toplem in res sem se želela zahvalit vsaki, ki me je poslušala oz. brala ker vem da nisem bila vedno užitna user posted image user posted image user posted image a zdaj je to za menoj in sedaj grem naprej. Vem da so mi veliko pomagale besede, ki ste mi jih namenile torej še nekrat hvala vam ter seveda srečno 2010 ter predvsem veliko otroške igrivosti z vašimi sončki, se vam bomo pa me, ki čakamo plus kmalu pridružile in naslednje leto je tudi naše leto
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to so pa šopki za vsako punco edenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.12.2009 9:52:59   
nadka30
en lep nedelji pozdrav, vidim da sem kar sama tukaj user posted image user posted image user posted image
verjetno se vse stiskajo z user posted image ali pa božajo bušije.
Sedaj skuham kosilo potem pa je na vrsti kepanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vrgolije v sneguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
20.12.2009 9:58:48   
Teni_
Dobro jutro, zasneženo jutro.
user posted image

Danes je že ok, ko gledam sneg samo pri oknu ven. Včeraj pa ni bilo prijetno v tako it z avtom.

Mene še en dan loči do (ne)prihoda user posted image . Upam, da je ne bo zaradi user posted image , da ne bo zamujala kar tako, ker potem se mi vso upanje podre.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (17%)

lana (38%)

neža (40%)

vanesa (6%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!