Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 10:02:29
|
|
|
|
nadka30
|
teni hay O ti si že jutri na vrsti jaz moram pa počakat do božičnega jutra sem se odločila da ga prej ne naredim pa če je ne vem kaj, če bo pa tečka pa tako vem kje sem na začetku Danes je pa tako lep dan, sonček sije in tako bodo danes nastale lep slike, batrije že filam tako da grem potem v akcijo ko se bomo kepali bom probala še par slikic naredit
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 10:06:06
|
|
|
|
Teni_
|
Saj jaz še ne bom jutri delala testa. Če bo šlo, bom počakala na 24. Če bom seveda vzdržala, ampak jutri še 100% ne bom delala. Upam, upam, upam, da se to leto vsaj lepo konča, če je že bilo čez leto brezveze. Začel se je december kar lepo, glede na to, da so me vzeli nazaj v službo. Mi dobimo potem popoldan en obisk, tako, da ne bomo danes nič po snegu skakali.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 10:11:21
|
|
|
|
nadka30
|
potem bo pa mogoče letošnji božič pravi za naju, leto res ni bilo bogve kako lepo, se je pa začelo lepšat z ponedeljkom ko sem imela na cesti več sreče kot pameti, po mojem je bil nekdo z mano in je pazil name. Moram priznat malo sem pa le radovedna ampak se bom zadržala, upam le da ne bo in ima moje dovoljenje da pride drugo leto za božička . Sedajle pa poslušam radijo na so same božične pesmi, dobiš kar tak praznični filing- driving home for Christmas
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 10:17:54
|
|
|
|
Teni_
|
Ne vem, če si kaj napisala, ker nisem imela časa brat. Kaj je bilo v ponedeljek? V ponedeljek je imela sodelavka smolo na cesti. Se je zaletela, ampak na srečo nič hujšega, včeraj pa je malo manjkalo, da bi se en v njo. Ga je zaneslo in ji je priletel nasproti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 10:22:03
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce eno lepo jutro, prav srečna sem da vas lahko pozdravim, včeraj bi se lahko zgodilo to kar si še v mislih nisem mislila. Sonček 85 ti boš najbolj vedela kje se je zgodili iz smeri stranice proti frankolovem po tistih ovinkih, ko sem se peljala v službo me je naenkrat zaenslo in trikrat zavrtelo okrog, ker je bila strašna poledica na cesti, pa se nisem peljala več kot 50 na uro, ko sem sedela v avtu sem samo čakala da bo poknilo oz, me bo zadel druga avto ali pa me bo vrglo v jarek z vodo. Povem vam včeaj je bil nekdo z mano, ker sem se ustavila cca 20 m od betonskega jaška, če bi poknila v njega bi bil vprašaj kaj bi bilo iz mene, tako pa me je vrglo v zgornji jarek od koder pa nisem mogla več priti na cesto, še dobro da so mi pomagali in veste kaj je največji čudež da na avtu ni nobene praske, meni ni nič je pa res ko sem prišla v službo je vse to prišlo za mano in roke ter noge so se mi tako tresle da bi lahko šla delat v slaščičarno krofe s cukrom nasipavat. Imam občutek kot da je nekdo bil ob meni in me je dejansko obvaroval da se mi ni nič zgodilo se kar prekopirala tanjuši. Še danes ne morem verjet da se mi ni nič zgodilo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 10:32:20
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Ne vem, če si kaj napisala, ker nisem imela časa brat. Kaj je bilo v ponedeljek? V ponedeljek je imela sodelavka smolo na cesti. Se je zaletela, ampak na srečo nič hujšega, včeraj pa je malo manjkalo, da bi se en v njo. Ga je zaneslo in ji je priletel nasproti. ja ponedelje je res bil dan D. ŠEle sedaj sem videla da sem še ime narobe prilimala. Se oparvičujem teni, mislila sem nate prilimala sem pa tanjuši. Joj kaj vse se ne naredi živemu človeku. In drugače kako smo ,kakšno je počutje, imaš kakšne posebne znake
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 10:56:02
|
|
|
|
Teni_
|
Joj, mene je tega snega na cesti strah kot hudič. Sem skoraj prav panična in komaj čakam, da pridem v takem domov in si oddahnem. Hvala bogu, da se ni nič zgodilo. Pa dobro, tudi če bi pleh nastradal, samo, da tebi ni nič. Nimam nobenih znakov, ampak jih nikoli nimam. Niti pred nosečnostjo niti pred . Sicer sem full utrujena zadnji teden, ampak to je lahko, ker nisem vajena več vstajat ob 4:40 in mi manjka spanje, pa zgaga me je pekla zdaj dva dni, ampak to me je prejšnji mesec tudi, pa nisem bila . Pa ti?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 11:02:24
|
|
|
|
nadka30
|
teni za pleh mi je tako vseeno tega se da popravit mene se pa ne bi dalo. Ko sem se spravila iz avta sploh nisem mogla verjet da mi ni nič in to res čisto nič, šele potem sem pogledala avto, mislim da še nikoli nisem tako butaso gledala, ko sem videla da avtu tudi ni nič. . MOji znaki; jih sploh nimam, raz tega da me že cca14 dni boli v križu, od česa pa nimam pojma , možen je da sem se kaj nahladila sam po mojem bi to sedaj že nehalo, lah pa da imam že privide, pustimo se enostavno presenetit. Upam da bo božiček letos radodaren z pluski, če je že začetek leta bil slab naj bo vsaj konec leta dober. Teni preberi si eno stran nazaj, pol mi pa povej kaj misliš? O plo si pa že zgodnja, no saj jaz tudi ne zaostajam nič kaj za tabo, ko se zjutraj v službi vstanem ob 5.00 in se mi zdi da se tisti teden ko sem zjutraj sploh ne morem naspat in spočit. Bomo videli kaj je božiček pripravil za nas upam da kaj dobrega
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 11:07:39
|
|
|
|
Teni_
|
Kateri del naj preberem? Daj mi skopiraj sem, prosim. Saj bi se lahko bolj pozno vstajala, ker začnem ob 7 delat, ampak jaz rabim en čas, da pridem k sebi. Prve pol ure me ne sme noben niti pogledat. Ob pol šestih potem mali2 zbudim, da jih ob šestih dostavim v vrtec in šolo(oboje v krogu 300 m), potem pa pičim proti službi, ampak še gremo zjutraj vedno na kavo, tako, da sem 6:20 v službi, pol pa do sedmih pijemo kavo v miru.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 11:08:39
|
|
|
|
nadka30
|
Danes pa prižgemo zadjo svečko in to pomeni da je božiček že skoraj tukaj, zunaj pa tako lepa zimska idila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 12:21:39
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, ta teden bo kar naporen. Delam popoldan tri dni, v četrtek delam od 7 do 17., potem v petek smo fraj, v soboto pa delam od 7 do 18, pa Teja ima rojstni dan in bomo potem v nedeljo praznovali.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 13:16:12
|
|
|
|
tanjusi
|
Ja, ta teden bo kar naporen. Delam popoldan tri dni, v četrtek delam od 7 do 17., potem v petek smo fraj, v soboto pa delam od 7 do 18, pa Teja ima rojstni dan in bomo potem v nedeljo praznovali. Pa če boš dočakala + boš videla, da ti bo vse laže in ti bo tudi teden hitro minil...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 13:20:56
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Ja, ta teden bo kar naporen. Delam popoldan tri dni, v četrtek delam od 7 do 17., potem v petek smo fraj, v soboto pa delam od 7 do 18, pa Teja ima rojstni dan in bomo potem v nedeljo praznovali. Pa če boš dočakala + boš videla, da ti bo vse laže in ti bo tudi teden hitro minil... tukaj se pa jaz tudi podpišem in se popolnoma strinjam, jaz sem pa včeraj zvedela da mi 26 ne bo treba delat da bom pa verjetno 2.1.2010, rajši sem fraj 26 kot pa 2.1. če bomo pa še plus zagledali bo pa še tolk boljš. Smo se zdajle kepali, sankali, delali angelčke v snegu edino snežene može se ne da delat ker je sneg presuh Drugae je pa prečudovit dan, gremo pa potem še na prireditev za otroke, tako da bo dan več kot prečudovit
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 15:11:19
|
|
|
|
Kliki
|
Evo en snežni pozdrav ! Jast sem prišla iz službe in čakam da dragi pride da greva na kosilo. Pri nas pa je tako mrzlo da niti pomislim ne da bi se šla kepat. Pa sej bom mogoče drugo leto postavila kakega snežaka s svojim bejbijem(želje za novo leto da ga končno dočakam) Držim pesti za vse ki je ne pričakujete v naslednjih dneh. Ja svečke na pa že gorijo. Komaj čakam da bo nosil . Pa še malo za popestritev
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 19:16:57
|
|
|
|
frufru
|
Mi smo danes okrasili smrekico, šli po škripajočem snegu na občinskega dedka Mraza (1x za spremembo pametno darilo: brisača za na plažo z motivom Človek ne jezi se in ploščicami, ter kocko) napekli cimetove in spekulas piškotke. Pomagal smo si pa kar z Lovrovim valjarčkom za plastelin za odtiskovanje. No ja bomo imeli piškotne lokomotive, letala, ladjice, policaje in gasilce, ampak boljš kot nič Zdaj pa gledamo pujso Pepo, pol pa spat . Odštevamo dneve do božiča in našega izleta na morje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 20.12.2009 19:29:53
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Ja, ta teden bo kar naporen. Delam popoldan tri dni, v četrtek delam od 7 do 17., potem v petek smo fraj, v soboto pa delam od 7 do 18, pa Teja ima rojstni dan in bomo potem v nedeljo praznovali. Pa če boš dočakala + boš videla, da ti bo vse laže in ti bo tudi teden hitro minil... Itak, da se strinjam. Pa saj ni problem, ker hitro mine, samo malo me nervira, ker v četrtek več nimajo pouka in bo Tejo mama čuvala, pa da bom v soboto na Tejin rojstni dan priletela domov ravno, ko gresta spat in ne bom nič z njo na njen dan. Smo imeli celo popoldne obiske in se nisem imela praj čas oglasit, zdaj pa sta mali2 v postelji in je mir pri hiši.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 8:09:13
|
|
|
|
nadka30
|
Naj bo leto 2010 uspešno, lahko malo glasno naj bo očarljivo, igrivo, bahavo z veliko sladkosti in največ modrosti Naj bo mirno, minljivo in večno. Preprosto srečno Punce želim vsem, ki še čakamo na dve magični črti da te čimprej zagledamo, tiste, ki ga že imate da bi vaša nosečnost potekala čim bolj gladko vsem, ki pa že imate v naročju otroke pa čim več starševske ljubezni ter otroške igrivosti z vašimi sončki Želim vam prekrasen Božič ter začetek najlepšega leta v vašem življenju.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 8:25:32
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro! Nadka si tukaj? Kako si,kakšni znakci? Men se je v soboto moja draga M malo bolj ulila...jupsi! Zdej takoj po NL, tam okrog 2.1. Punce zanima me, kje v Italiji lahko kupim primetrium, zasledila sem na Fernetičih . Govorila sem z G, pa je rekla da mi ne more škodit, če ga jemljem preventivno, pa še pomagal mi bo odebelit sluznico
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 8:37:38
|
|
|
|
Teni_
|
Očitno nismo bili dovolj pridni in se moja že nakazuje. Očitno ta mesec točna kot urca.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 8:45:34
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:hvala ,seveda rade beremo ,poslušamo in s tem tudi probamo nekako v dobro voljo spravit ,čeprav nam mogoče ne uspe vedno.Tukaj smo da si pomagamo,se spodbujamo in smo vesele rtm teni:danes držimo pesti.Joj boga sodelavka,nekateri pa res ne pazijo na cesti kako vozijo frufru:kako lepo,sedaj je smrečka unikatna zvesta:meni ne gre več,razen če dam ni mi všeč in potem nazaj VŠEČ MI JE,saem pa že na obe slikici dala mi smo pa včeraj na polno uživali v Podčetrku in mami je kr uste mela odprte ko je zagledala v kakem luksuzu smo se kopali.Namreč bili smo v novem delu in uživali na polnoooooooooooooooooooooooo. Hvala pa seveda moji mamici ki mi je odstopila karte ,ki jih je dobila za RD
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 8:47:53
|
|
|
|
nadka30
|
sonček tukaj sem, znakcov ni ne enih ne drugih tako da ne vem kje sem pustimo se presenetit upam da pozitivno tenii mogoče pa še ni vse izgubljeno
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 8:54:48
|
|
|
|
soncek_25
|
O Sonček to pa ste uživali...Aleks plaval? Teni ni še vse izgubljeno Nadka močno držim pesti...komaj čakam Božič in tvoj sms
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 8:57:05
|
|
|
|
sonček85
|
SONČEK:a veš kako je užival ti na ZS pošljem slikco ,ker jih tudi ne bom več tukaj devala gor lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 9:01:20
|
|
|
|
nadka30
|
Sonček 85 ste uživali, najbolj pa verjetno aleks Kako je pa kaj s kepico nič ni od nje slišat, upam da je vse ok
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?