Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 9:04:06
|
|
|
|
soncek_25
|
Sonček čakam slikico Nadka sej veš nazdravimo tvojemu plusku ali pa pluskoma v januarju
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 9:08:47
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Sonček čakam slikico Nadka sej veš nazdravimo tvojemu plusku ali pa pluskoma v januarju ja eno ali drugi.Sem pa včeraj srečala tisto damo, včasih kolekico, ki mi je takrat ko sem imela ss, takrat ko mi je bilo najbolj hudo; tako ponosno pod nos kazala svojega sineka. In veste kaj sploh mi ni bilo težko, mislim da je bilo njej kar nerodno, se me je kar malo izmikala ampak veste kaj jaz sem stopila k njej jo pozdravila, vprašala kako je sinek in odšla z dvignjeno glavo naprej. Sem ponosna sama nase
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 9:23:26
|
|
|
|
sonček85
|
Sonček:poslano
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 9:35:56
|
|
|
|
soncek_25
|
Nadka, tako se dela! O Aleks je pa res užival se mu prav vidi...pa te lepe okice ...pravi sonček, kot mamica, ki je verjetno zeloooo ponosna na takšnega sineka!Hvala za slikico! Pa enga lupčka mu pošiljam.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 18:39:32
|
|
|
|
Kliki
|
Sonček85 jast bi tudi rada vidla vaše slikce. Hvala. Nadka upam da zagledaš en velik +. Tani upam da se ne vlije do končno in postaneš srečka . Jast pa počakam mojega in potem bova postavila . Jutri imam pa službeno žurko in bomo veselo novemu letu. Ne vem pa kdaj bom vspela nabavit . Sem pa v sredo prosta in bom sla že zjutraj malo po trgovinah. Pri nas še vedno . Upam da se ne spremeni to v in bo jutri grozna poledica. Kje pa ste vse? Kako je naša Kepica?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 20:35:17
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:ja uživali na polno,komaj čakam naslednjič S kepico sem pa danes govorila,je ok,samo pač nima časa se javit.Uživa z dragim ko ima dopust Sonček:ni zakaj ,hvala tebi za pohvale.Ja ponosna sem pa res nanj ,je moj veliki zaklad ,ponos ,sreča,ljubezen kliki:poslano Joj žurka to bo uživanj in želim vama veselo postavljanje smrečke.mi kr odlašamo ,smao jutri pa res moremo.Ma vedno pride nekaj vmes
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.12.2009 21:22:12
|
|
|
|
Teni_
|
Zaenkrat se še ni vlila. Tistih par kapljic je bilo zjutraj na papirju, pol pa nič več cel dan. Sem pa za hec naredla test, ki je seveda negativen.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 6:40:08
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Še spite? Pri meni še vedno nič. Ne upam kaj preveč upat, ker mi je že zamujala kar tako, me pa malo begajo tisti krvavi fleki na papirju, ki jih seveda več ni. Bomo videli čez kaka dva dni.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 7:55:04
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro! Sem ugotovila, da so se vse stare borke umaknile na drugo temo, jih kar pogršeam Teni počakaj še kakšen dan, pa ponovi test. Sej verjetno si grala kako je blo pr men, najprej mal rjavega izcedka, pol vse belo in potem M, kar neki, sem pa tudi jaz delala test Ampak dokler se ne ulije ornk je še vedno upanje. Pošiljam ti Nadka kje se skrivaš? Kako je s črvičenjem? a veš kaj me zanima, sem te včeraj pozabla vprašat...kolk časa sta se vidva trudila za Nadjo in potem drugo nosečnost?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 10:51:58
|
|
|
|
soncek_25
|
Sem prej pozabila...Sonček ti si res priden sonček, da se nam še javljaš tkole Pilotinca sporoča, da je z njo in Pilotkom vse ok, za spol še ni vprašala, tko da je še presenečenje... Nadka kje se mi skrivaš?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 12:16:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Dobro jutro! Še spite? Pri meni še vedno nič. Ne upam kaj preveč upat, ker mi je že zamujala kar tako, me pa malo begajo tisti krvavi fleki na papirju, ki jih seveda več ni. Bomo videli čez kaka dva dni. držim pesti da se ne vlije sonćek:ti kar pokukaj včasih pri nas in kaj napiši
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 16:05:09
|
|
|
|
nadka30
|
Hay punce tukaj sem , sem videla da me pogrešate. Zjutraj sem delala tako da sedaj sem pa fraj, kaj naj ti rečem sonček25, še vedno me občasno črviči in mam filing da bo zdaj zdaj pritekla, tako da si zaenkarat ne delam kakih upov, pa tudi nobenih nosečniških znakov nimam, tako da je vse v luftu, bomo videli Nadjo smo naredili v cca 3mesecih, drugilč sem bila noseča še tisti mesec, tretjič pa še sam bog ne ve kdaj bo Mal sem se mogla skisat pa bo že, komaj čakam da se že tečka odloči al pride al ne pride, upam da me ne bo predolgo žicala če že ima namen prit. Teni
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 17:02:04
|
|
|
|
nadka30
|
Danes sem pa kar sama tukaj
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:15:53
|
|
|
|
tanjusi
|
kako kaj punce? Vse pripravljeno za paznike?Jaz nimam še skoraj nič, pa tudi denarja ne. Nekaj bo že, kakšna uporabna pozornost za vsakega. Delam še dva dni, potem pa sem do prazniukov doma,,oz. čez praznike, se mi kar fajn zdi. Me pa zdeluje utrujenost in nimam neke prave volje za nič .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:21:01
|
|
|
|
nadka30
|
končno nisem več sama, sem mislila da danes ne bo več nobene na obisk. Jaz sem pa sedajle spekla kekse, pol sma jih z nadjo že tako pojedle . In kako smo?, še malo pa boš lahko šla ponovno v boj za plusek, ali greš v boj že ta mesec ali greš januarja . Je smerečka že postavljena. Boš imela pa prave male počitnice, zame se bo pa delo šele začelo sedaj ko bodo prazniki in bo gužva v trgovinah
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:25:44
|
|
|
|
tanjusi
|
Jaz sem pa sedajle spekla kekse, pol sma jih z nadjo že tako pojedleuser posted image user posted image user posted image user posted image . jaz sem naredila v soboto medenjake in tisti ostanki, ko obrežeš recimo smrekico , se mi ni ljubilo še enkrat gnest in sta tiste pečene ostanke vse sina pojedla, lepi medenjaki pa so ostali za boljše .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:27:42
|
|
|
|
tanjusi
|
In kako smo?, še malo pa boš lahko šla ponovno v boj za plusek, ali greš v boj že ta mesec ali greš januarjauser posted image user posted image 20. januarja imam pregled zaradi ciste in če bo vse ok lahko gremo v akcijo, samo se mi zdi da bo to malo pozno, ker imam zgleda ovulucijo kar hitro , no mogoče pa rata, plusek bom čakala februarja
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:30:00
|
|
|
|
tanjusi
|
Je smerečka že postavljena. Boš imela pa prave male počitnice, zame se bo pa delo šele začelo sedaj ko bodo prazniki in bo gužva v trgovinahuser posted image user posted image user posted image ja saj trgovci ste se mi zmearj smilili, ko vidim ravno za praznike najbolj polne trgovine. Ja mene pa v službi ne bojo potrebovali, pa sem prav srečna, bom uživala doma- upam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:30:58
|
|
|
|
nadka30
|
Po mojem bo cista zginila in tako boš veselo februarja čakal plus Ja keksi, medenjaki so pa tako zapeljivi da se človek komaj zadrži da jih ne poje, kako si pa delala medenjake imaš kak simplih recept oz. je dolga priprava Jaz sem pa sedaj v čakalnici ali bo ali ne bo, sam filing nimam glih nosečniški
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:34:39
|
|
|
|
tanjusi
|
Jaz sem pa sedaj v čakalnici ali bo ali ne bo, sam filing nimam glih nosečniškiuser posted image jaz sedaj pri tej neuspeli nosečnosti sploh nisem imela kakega filinga, oz. prej filing da bo prišla kot pa da sem noseča, pa ni blo ta in sem pač nardila test in + . sem pa vse tri nosečnoszi zanosila v 1. poskusu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:39:59
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Jaz sem pa sedaj v čakalnici ali bo ali ne bo, sam filing nimam glih nosečniškiuser posted image jaz sedaj pri tej neuspeli nosečnosti sploh nisem imela kakega filinga, oz. prej filing da bo prišla kot pa da sem noseča, pa ni blo ta in sem pač nardila test in + . sem pa vse tri nosečnoszi zanosila v 1. poskusu to je pa lepo brat da je vse šlo tako gladko, tudi jaz nisem dolgo čakala na plus, kako bo pa sedaj pa nimam pojma, ampak res ko sem bila prvič noseča sem še preden sem delal test mojemu rekla da sem noseča, ko sem bila drugič noseča pa še testu nisem verjela da je res plu. Ampak pri prvi nosečnosti me je bolel full križ, pri drugi ničesar, sedaj pa nimam nobenega posebnega znaka, razne da me črviči v trebuhu to pa sp znaki prihoda tečke. Bo kar bo, upam da si bo hitro premislila in da je potem nekaj časa ne bo. Ja mi bomo pa sedajle največ delali, prav zanimivo, ko vidiš v trgovini dan za dnem iste ljudi in vedno full polne vozičke, včasih se človek vpraša kam spravijo toliko hrane
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:49:40
|
|
|
|
tanjusi
|
včasih se človek vpraša kam spravijo toliko hraneuser posted image user posted image ja verjamem , da prodajalke čisto drugače gledate na nas kupce
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 18:54:37
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi včasih se človek vpraša kam spravijo toliko hraneuser posted image user posted image ja verjamem , da prodajalke čisto drugače gledate na nas kupce moram rečt da je včasih prav fajn gledat ljudi kaj kupujejo, sedajle je strašen naval na 100 in en način klobase, siri, v glavnem narezki, različni sokovi, vina. Včasih se moram prav nasmejat ko vidim koliko brezveznih stavri ljudje kupijo , včasih samo zato, ker piše akcija. Kaj boš pripravila za božično večerjo?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 19:06:43
|
|
|
|
nadka30
|
Mi gremo pa k mojim staršem na večerjo, prej še otroškim polnočnicam. Mama bo spekla pečenko, jaz bom naredila francosko, pa krompirjevo solato. Sem mami rekla da naj ne pripravlja ne vem kaj veliko, ker potem se tako pol ne poje, sem ji rekla rajši vidim da speče samo pečenko jaz bom naredila solate in to je to. Ker se mi zdi da je že to veliko, samo ko sem pa poslušala kaj vse bodo pa ljudje pripravljali se ti pa kar v glavi zvrti. Imam občutek da določeni že malo preveč komplicirajo z temi večerjami, darili,... Jaz sem letos kupila darilo samo nadji in mojemu malemu nečaku, že tako je vsega preveč v decembru.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 22.12.2009 19:45:25
|
|
|
|
nadka30
|
jaz pa kar samevam in se pogovarjam sama z sabo. Pogrešam kepico in sončka25
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?