Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 10:57:56
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Kolikor mi je znano, je Mia do 12-ih v službi (dela za 4 ure). Jo bom kontaktirala po 12. uri in povprašala za to, pa še za konfekcijsko številko in številke čevljev (po tem se je tudi spraševalo). No super, potem pa sporoči. Jaz iamm itak nekaj zanjo, tako da se dobimo zjutraj na Vrhniki. Potem grem pa v Koper, tako da mi res ni težko kaj peljati. Imam čas, plac in voljo.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 10:59:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 10:59:51
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Verjetno če bo že dobila kuhinja bo potrebovala še kakšnega da ji zmontira. Zato mislim, da ni nič narobe, če kuhinja pač malo počaka in se najprej sploh vidi, kako ima razporejeno stanovanje..... Šalce in krožnike ima ta čas lahko tudi na tleh zložene... Mi smo se na novo selili in smo na kuhinjo čakali 8 tednov...med tem časom sem imela vse po tleh in po škatlah spravljeno.... he he, jst sem bla brez kuhinje pol leta!!
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
coool, pol mamo s5 2 avta? jst mam 1 kuhinjsko omarico se mi zdi. moram pogledat.samo je stara. samo za silo za kroznike pa posodo notri dat bo. pa pol ce dobi novo kuhinjo, to stran vrze. zdaj meni cimprej javite, kolko lahko jaz prtljaznik moje lantre zabasem...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 11:02:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:03:22
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute coool, pol mamo s5 2 avta? jst mam 1 kuhinjsko omarico se mi zdi. moram pogledat.samo je stara. samo za silo za kroznike pa posodo notri dat bo. pa pol ce dobi novo kuhinjo, to stran vrze. zdaj meni cimprej javite, kolko lahko jaz prtljaznik moje lantre zabasem... Ja ne vem, ve povejte, če rabite še kaj prostora. Jaz v vsakem primeru grem dol in edina stvar, ki bo v avtu poleg mene, je en majhen žakel. tako da če imate toliko robe, jo komot peljem. Bolje, kot da zaradi tega ne gre vse k Mii.
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
aja cakte...abc pride v ljubljano? torej vec kot lahko pelje tak ne boste zbasale v karavana...torej lahko jaz svoj avto nabasem do vrha...kajne? upam, da mi bo spelo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 11:05:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
abc bi te pobrala a Vrhniki....hmmmm. abc!!!!lahko prides po dado v BTC?
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:08:39
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute abc bi te pobrala a Vrhniki....hmmmm. abc!!!!lahko prides po dado v BTC? A je ne pobere Antilopa?
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 11:08:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
omg hahaha....ja.... nic. ne bom se vmesavala...zmenite se, pa ood 9ih do 10ih naj bo jutri dada z natovorjenim avtom na Uncu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 11:10:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jao kaka zmesnjava je nastala.... se pravi: antilopa pelje dado do vrhnike. na vrhniki pretovorite stvari v karavana od abc. potem se z abc in dado in mojo upam polno lantro dobimo na uncu. in gremo proti izoli. karavan ob abc in moja lantra. stekam????
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Ajme... grem jest mlečni riž s cimetom. jst pa ruknit 1-ga kratkega
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 11:14:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Zdi se mi, da kar prav razumeš, Miš, ampak mene pa zanima še nekaj drugega. A bomo v celem dnevu počeli še kaj drugega (pametnega?), razen tega, da bomo prekladali stvari iz enega prtljažnika v drugega in pili kavo? ne!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
pol je plan narejen! zdj pa nic vec spreminjat!!! ce ne res ne bo pol nic!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:17:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Oprostite, prosim, ampak meni ni nič več jasno, kdo kam pride in kdo kam gre . Vse, kar vem, je to, da bomo jaz in vrečke ob 8-ih zjutraj na Petrolu v BTC-ju. Pa ni hudič potem, da me bo že kdo pobral, no. Strojanovi....
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
abc, si preverila....imas vinjeto? registracija se velja? nisi avta komu obljubila? zdj je počas cajt, da se za 100% zmenimo...kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:18:59
|
|
|
|
Antilopa
|
Crkavam od smeha Dajte nehat, nooo... Lisička, te pridem jaz iskat, sploh ni problem... avto je že spet rezerviran. Abc, kdaj pa ti lahko kreneš z Vrhnike?
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Oprostite, prosim, ampak meni ni nič več jasno, kdo kam pride in kdo kam gre . Vse, kar vem, je to, da bomo jaz in vrečke ob 8-ih zjutraj na Petrolu v BTC-ju. Pa ni hudič potem, da me bo že kdo pobral, no. Strojanovi....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 11:19:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
s samo rabimo : fotoapara(dada) sravfencigerje(moja malenkost) meter (moja malenkost) se kaj?
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 21.12.2009 11:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute abc, si preverila....imas vinjeto? registracija se velja? nisi avta komu obljubila? Miš, si preverila, da ti ne bo avto razpadel?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?