abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada No, ja... no, ja... no, ja... bolj, ko gledam, manj mi je jasno... tukaj na RR so nicki, na Gmailu so Vaša prava imena in priimki... jaz ne vem več, kdo je kdo. Torej... - včeraj je Kasso dostavila 3 vrečke ne-vem-česa Antilopi - danes dopoldan sta bili 2 vrečki (friteza in oblačila) dostavljeni k meni - danes ob 14-ih se dobim z lilchy in njenimi 4 vrečkami vsega mogočega - danes ob 19-ih se dobim z Leo, ki tudi nekaj prinese - jutri ob 8:00 Antilopa pobere mene in cca. 7 vrečk v BTC-ju (look like Strojans, yes) - po zdravi logiki okrog 8:30 srečamo Abc100 na Petrolu na Vrhniki (nema kofeta, baaah) in gremo naprej kot račke do Unca - tam Antilopa cca. 7 vrečk in svojo škatlo preloži v... no, očitno ne k Miški, ampak k Abc100 (ki gre dalje do Kopra) - in, jasno, kava (kje na Uncu lahko pa kavo pijemo?)... pred 10:00 ne bo šlo z Unca, grem stavit'. - majčken problemček... ustaviti se moramo pri Blaži v Senožečah... to je enourni ovinek oz. postanek, glede na vreme... Abc100, do kdaj moraš biti ti v KP? - Thaiss nas počaka nekje v Izoli (kje se dobimo, Thaiss? - kje v bližini Mie, mogoče?) - uškinamama bo tudi tam nekje, menda (ZS-ji so mi zablokirali - kje boš?) Sklepam, da bomo opoldan v Izoli. Ampak samo sklepam. Razmišljam, ali bi notebook vzela s sabo, če bomo slučajno karkoli potrebovale (ima katera wireless internet/modem? - jaz ga nimam več). Digitalec je, navigacija je, mobiteli so, polnilci in baterije tudi... Da čevljev za dež očitno nimamo, že vemo, ampak bomo imele pa vsaj oprane noge. Najmanj ena ura v Izoli (slutim, da bo prej več, kot manj), potem pa via la nazaj. Abc100, kdaj greš ti nazaj? Miška, očitno me boš peljala do Viča, kakor je bilo rečeno na začetku (tam grem pa na avtobus ali v taxi, bom še videla - velja?) - do 17-ih boš vseeno lahko doma. BarbaraGS - spomni me, od kod si? Omenjala si pralni stroj. Je še na voljo? Abc100 ima sicer prostor zanj v avtu, ampak vse ostalo mi pa ni jasno. Jaz moram v Koper nekaj dostaviti do 18 ure, tako da se mi nikamor ne mudi. Iz kje je miška? Če je ona iz Rakeka, je brez veze, da te ona vozi na VIč, ker sem jaz bližje Viča doma, tako da te v Lj lahko jaz zapeljem.