Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
no, prilezi že gor...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2009 10:11:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2009 10:27:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaaaaaaaaaaa!!!! spomnila sem se....jst ji bom prinesla 1 zakelj domacega krompirja. ima stara mama v kleti tolko krompirja, da ga bomo stran metali....pa se kaj se bo naslo v kleti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2009 10:28:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:30:07
|
|
|
|
blaža
|
Če gresta čez Senožeče. sem v torek fraj, pa se ustavita na kavici in piškotkih.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2009 10:30:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:32:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Ooo, saj res, SENOŽEČE... Miška, čez Senožeče greva. Ti javim na zs Tel številko, pa javi kdaj prideta.
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
vazi! dada, od kje tebi, da imam jaz karavana??? moj avtek je hundy Lantra! ampak ima veliiiiik prtljaznik!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2009 10:35:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
imam!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2009 10:40:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
jih ne bos sama spekla?
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:42:27
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Babuške... jaz "moram" it' v shopping, tako, da bom malo odsotna. Če bi do jutri zvečer katera kaj oddala za Mio in otroka v Ljubljani, naj mi piše na lisicka.dada@gmail.com, da se zmenimo za uro prevzema. Če je še katera med LJ in Izolo, naj se oglasi tukaj. Večjih stvari (če niso zložljive) žal ne bomo mogli peljati v karavanu (Miška mi že grozi, da bova jaz in štedilnik zadaj ), za manjše in zložljive pa najbrž ne bo problema. V skrajni sili gremo lahko 29. ali 30.12. še enkrat (Miška je pripravljena peljati). Za vse ostale pa "po starem" - paketke lahko same pošljete na Miin naslov, če boste pa pošiljale denar, je pa bolj zaželjeno vrednostno pismo ali poštna nakaznica (ljubimo slovensko DURS in CSD ), drugače pa Kliki in podobno. Če je pa še katera s Primorske, se pa lahko dobimo tam. Okrog 11-ih računam, ampak ura gor ali dol za rezervo. Če bo dež, sva se z Miško vseeno odločili, da greva. Če bo pa slučajno sneg ali tista čudna burja, ki je včeraj prekucnila neke tovornjake, potem pa ostaneva doma do 29. ali 30. decembra. V avtu bo majhen otrok, tako, da ni preveč za riskirati. Kave po poti so pa dobrodošle. No, potem se pa v Ljubljani vzdržta kafeta, pa bomo na Vrhniki enga skupej spil. Mojo telefonsko ima pa Antilopa.
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
No, potem se pa v Ljubljani vzdržta kafeta, pa bomo na Vrhniki enga skupej spil. Mojo telefonsko ima pa Antilopa. kaj ce bi te kafete mal spustile... da ne bi Dada cela naspidirana in pod dozo prilezla na Unec ob 12ih!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:46:58
|
|
|
|
lillchy123
|
dan a mi lahko ena pove, kok so stari otroci? jaz mam drugače en okvir za posteljo 160x180 in dva jogija, pa posteljnino, nekaj posode, multipraktik, nekaj igrač, oblačil, čevljev,lahko ji podarim kakšno rožo, pa še kaj bi se našlo... če pride kaj od tega prav, mi naj ena pošlje zs, da se dogovorimo kaj in kako...
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
lilči, od kje si? posteljo prisparaj. ne bomo mogle v torek peljat. otroci so veliki....15 let punca in 23 let fant. multipraktik bi pa prav prisel ze v torek
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
po mojem nima niti kaj kroznikov, salčk, kozarcev, jedilnega pribora......
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:52:06
|
|
|
|
lillchy123
|
miska, sem iz Dobena, delam pa v LJ. uf, to so pa že velki otroci ja, za mlado damo, bi lahko mela en kup zanimivih stvari.. dej mi pošlji zs, ker meni neki nagaja...
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
imas ZS
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 10:55:17
|
|
|
|
Raho
|
A lahko dobim naslov od Mie? Dajte mi ga vrečt na ZS ali pa na FB.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 11:11:04
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute imas ZS sem ti že odgovorila
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 11:34:18
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute antilopa....si tii rekla, sa mi bos pustila stvari v luxorju? bi morala ZS je precekirat. a se velja? al jih bos na unec pripeljala? ja, sem rekla, ja... ker nisem vedela, da sem jaz tista, ki pelje iz Ljubljane Sem se pa malo prilagodila, tako da bom špricala par urc službe... pa še na eno kavico bomo lahko šle... do Izole jih boste spile glih enih 5
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2009 11:50:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 20.12.2009 12:06:48
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Antilopa... kdaj torej midve štartava iz LJ (in od kod točno)? Meni je vseeno, kam te pridem iskat... tako da kar ti povej. Jaz bi šla magari enkrat pred sedmo proti Ljubljani, ker po sedmi je že strašna gužva, tako da bi lahko iz Ljubljane štartale že pred osmo uro. Edino kar ne vem je to, če bom morala še po neke stvari za službo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?