Reby
|
Dobro jutro! Se* - objemček zate draga pupa. Včasih res pride tako, da se vedno naenkrat vse zgrne na človeka. Zate vem, da si zlata pupa, pa doma imaš še enega sončka in verjamem, da bo vsak dan lažji in lepši Semper - iiiii, cuker Klemen , pa ornk fant je že tole. Kakšne sladke učke, nosek, ustece, pa no, cel je šikan! Sej po mojem bo naš ziher imel takšne mere Mi smo dali za 1. odmerek Rota skor 80 EUR, pa še januarja ima 2. in bo spet 80 EUR. A vi ste to plačali za oba odmerka? mojsonček, Se*, Goldy, ajsi, semper - kako sem vam favš, ko vaši tako pridno zizajo, kar vesele bodite, ko ne veste, kakšne borbe imamo mi in dretje na joški čez dan. Tako da ponoči dojimo, včasih če nam rata čez dan, drugače pa se borimo s črpanjem in dodatki. Goldy - iiiii, kakšna lepotička je vaša Alja . Super so ti ratali tile okvirčki A ji daš svečke, če ima vročino? Nam je rekla, če bi neutolažljivo jokal po cepljenju, naj mu dam kar svečko. lučka - super, da Neža pridno papa in joj za te alergije. Jaz zdej že normalno vse jem, tudi solato, mandarine, banane, pa nimamo nobenih reakcij, sem ful vesela. Kaj pa Rižko, a si ga dodajala k hrani? Če si, katerega si? Mi bomo najprej s tem začel. Čeprav mu dam vsakič, ko jem banano, pol žličke banane in ful poje, je tak smešen, ko zraven veselo cmoka. mojsonček - ja, seznam mam od P, lahko napišem še naprej za 8. in 9. mesec, ko bom imela čas Ah, veš da imajo vsepovsod različno, jaz mislim, da je treba malo gledat na seznamček, v glavnem pa kr po svojem instinktu delat. Footmuf sem jaz tud prek ebaya naročla, pa sem dobla v 5 dneh iz Nemčije. kruce - kako se obnese sling? obi - ja, glavco ma pokonc, ko plava, ko se pa utrudi, jo pa položi na obroč, ful je smešen, ker take glasove zram spušča, ko brca in se matra. Ta vikend bo spet šel mal plavat. Vidim pa, da Enej počasi in lepo napreduje Tole skupno spanje na veliki postelji je dobra ideja, ampak naš je takšen norček ponoči, da dol padeš. Med spanjem se obrača na trebuh, jaz ga pa skoz popravljam. A vaši še spijo na boku. A ga kar pustim na trebuhu? Naš otroček je pa ful priden čez dan in se dosti sam igra, že dovolj mu je, da ga dam v stajico ali pa v ležalnik na mizo, da me gleda, jaz pa se veselo pogovarjam z njim. Danes pa pride moja mami na obisk, komaj čakam. Sem včeraj že naredila rezančke za juhco, pa solatko že spucala, danes pa spečem celo pipiko. Danes je pa sončeeeeeekkkkk
|