|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
6.12.2009 16:38:46   
JABOLKO3
Živijo!

Tokrat se javljam iz hiše, v kateri je zavladala gripa... začelo se je z 'virozico', kot jo je poimenovala pediatrinja, pri Juretu, res ni bilo nič posebnega, 2 dni vročine in teden dni sitnoba, utrujenost, nič jest... nato je zakuhal srednji junak na podoben način, pri njem se je po treh dneh začelo še s smrkljem v vsej njegovi barvitosti od rumene do zelene in nato še z ušesom, v torek zjutraj sem že jaz imela hud glavobol, boleče grlo, mrazenje in popoldne še vročina... Danes je zbolel še naš starejši in sedaj s strahom čakamo, če bo 'padel' še tastar... pa tašča, ki je Jureta 2 dni čuvala, pa moja starša, ki sta bila v nedeljo na kosilu pri nas... kot domine.

Rada bi povedala, da če je to res to (moja D je rekla, da je ziher), potem ni kaj hudega... morda je ravno zato malo bolj zahrbtna, ker se ne počutiš tako slabo kot pri 'navadni' gripi, traja krajši čas, vročina ni tako visoka, le pekoča bolečina v prsih je mene malo skrbela, a je po 2 dneh nehalo bolet... Jaz sem najbolj skrbela zaradi Jurčka, ki še ne zna povedati, kaj ga muči in kako hudo je... pa jo je prebolel, da še vedeli nismo, da je to gripa.

Sicer pa pri nas nič neobičajnega... včeraj smo čakali in dočakali Miklavža... danes prižgali drugo svečko na venčku... veselimo se praznikov in počitnic...

lepo se imejte in ostanite zdravi...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
8.12.2009 17:55:00   
sinskaT
Hejjjj

da nas malo gor spravim : )

Kako ste kej, po pisanju ali bolje rečeno nepisanju sodeč, polno zaposlene v teh decembrskih dneh. Pri nas že stoji smrekica, ker je bila Hani tako všeč, ko jo je videla pri kolegih. Zaenkrat smo vsi bp kar se zdr. stanja tiče. Jabček še dobro, da ste pri vas tako btw. opravili z gripo, ker me vsake toliko kar stisne ko je toliko govora o tem. Ampak kot je rekla Posadka," boh nas obvari".

No, še nekaj nenavadnega se nam je pripetilo. Ko smo šli pozdravit miklavžeka na prešerca je zgleda Hani tako dogajalo, da je imela celo noč neke vrste more. Katastrofa! Celo noč mami pa ati pa duda pa ueeee...zjutraj pa vse ok.

No upam, da ste vsi fajn pa, da se v kratkem vidimo oz. vsaj tipkamo!user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
8.12.2009 18:45:14   
Majček28
čer...

še jaz mal na hitrco...smo vsi OK, upam da nas kakšna gripa ne 'uhvati' ker se ni še noben cepil...upam, da kdaj ne bom obžalovala tele odločitve....Brina vsak dan več pove in pogrunta, tako da dolgčas nam ni...buši raste, počasi, kile so šle dol in še zdaj nisem na začetni, se kar nočejo premaknit navzgor user posted image sej ne vem kaj naj rečem HB al WTF user posted image

v službi kakšnega pretiranega dela sicer ni, moramo pa urejat razne baze podatkov in cel dan bulim v ta ekran pa iščem pa 'čistim' in potem sledi en beden izgovor, da ni časa za RR...moram priznat, da čas je ampak meni se ne da več bulit v ekran user posted image ...lenoba, lenoba, zvesta ti bom do groba!

Vsem bolančkom želim čimhitrejše okrevanje, vsem zdravim pa da ne zbolite user posted image

Uživajte vsak dan posebaj in do konca...danes smo, jutri nas ni!

papa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.12.2009 12:35:37   
Isabellabina
Dan

Huh pri nas smo tudi zaenkrat še zdravi in upam ,da tako tudi ostane.

Jabolko--potem pa le ni tak bav-bav ta gripa,kot govorijo.Upam ,da ste sedaj pa že vsi o.k,in da "gazda "ni podlegel gripi.

Mi smo imeli danes cepljenje in ga je prestal z majhnim jokom,a je pa zdajle bilo hudo,ko je šel spat,saj je skoz jokal ,da buba in kazal nogico....no zdaj že nekaj časa spi in upam ,da se bo naspal in da bo potem nogica vredu.

Sem pa imela včeraj en dogodek ,ki me je pretresel kljub temu ,da sem ga doživela velikokrat pri svoji sestri....namreč ena od mojih varovank je dobila med spanjem oz.je še počivala medtem ,ko sem jaz previjala drugo deklico kar naenkrat vročinski krč .To zgleda grozno,ko vidiš kakšen je otrok,samo sem HB vedela kaj moram narest in je krč kmalu minil,samo jaz sem bila kljub temu ful pretresena.Z njeno mamico sta ostali v bolnici na opazovanju in upam ,da bo vse v redu,menda pa so krči dedni ,ker jih je imel tudi njen očka kot otrok.No jaz upam ,da bo vse o.k in da se spet kmalu vrne med nas,saj jo naš Jernej takoj pogreša.Ko vstane tako šiba gledat kje so punčke in jo tako lepo pokliče po imenu sicer skrajšano ampšak vemo ,da je to ona.

No toliko ,šibam zdaj malo časopis prelistat...dokler še najmlajša 2 spita...Jakob je pa tule zraven in tečnari naj mu naštimam "traktorje"na Youtubeuser posted image

Lepo se imejte in naj vas za vikend ne zamede prevečuser posted image

< Sporočilo je popravil big mamma -- 9.12.2009 12:36:29 >

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
10.12.2009 7:49:00   
Isabellabina
Dobro jutro

Današnja noč je bila grozna,spet po dolgem času.No kot že veste sva imela z Jrnejem včeraj cepljenje in drugega kot to ,da je jokal ko dež in je kazal na nogico ,da ga buba ni bilo,vse do večera.Zaspal je ob 20.00 in se zbudil ob 21.30 s strašnim jokom in vroč .Vročina je bila 39.7 in tudi po Calpolu ni padla,ponoči je še bruhal ,samo ga je vročina oz.ga še vedno spremlja.Zdajle sicer še spi,ampak tako čudno diha skozi celo noč,da si nisem upala oči zapret.Tale reakcija je pa huda in nimam pojma koliko časa bo trajala.Zdaj me bolj skrbi ,da se ni mogoče kakšna viroza skrivala v njem in je bil cepljen.,pa je izbruhnila včeraj....Ponoči urgence sploh nisem dobila na telefonuser posted image da bi vsaj malo povprašala,če je to normalno,da čez dan nič vročine potem pa zvečer kar naenkrat tolikouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.12.2009 10:24:13   
sinskaT
Ojoj BM, tole pa ni fajn... bošček mali. Smo na podobnem, le da je naš Nikson včeraj dobil "šele" 2. pikico in tudi zvečer jok, vročina...nespanje - se mi je takoo smilil, ker je načeloma tak dobrovoljček, pa zaspanc ; ) in nasploh cuker mali. Totalno sem koma danes, ampak HB je zdaj bp, no vsaj kaže tako. Res nevem kaj je s temi cepljenji zadnje čase, samo to še poslušam kakšne hude reakcije, da so.

Pošiljam enga Zdravića za vse!user posted image

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.12.2009 10:50:03   
NiLe
Ojej, tale cepljenja so pa ratala hudo zoprna user posted image ... mi imamo s Tio cepljenje naslednji teden in po vseh teh izkušnjah, ki jih opisujete, me kar malce skrbi.
Vsekakor želim Jerneju in malemu Nikcu, da se čim prej opomoreta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.12.2009 11:45:06   
sinskaT
NiLe hvala! No naj te potolažim, da Hana ni imela nobene reakcije (ok, malo bolj je bila tečkasta kakšen dan), tko da brez veze v naprej pričakovat slabo.

Imam en Q: Urejanje fotk...sem se spravila urejat v Picasi in zdaj ne znam poslat, da bi dala razvit fotke v npr. dm foto. Kakšen predlog? Posadka  user posted image morda ?
Hvala

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.12.2009 12:41:47   
sinskaT
sem že pogruntala user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
11.12.2009 12:11:47   
Isabellabina
En megleni pozdrav iz naših logovuser posted image user posted image

No naš mali je od včerajšnjega popoldneva že brez vročine in je danes že čisto o.k.,je pa včeraj bil še tako tečen in jokavast da je blo groza....proti večeru pa se je stanje stabiliziralo.Tako ,da je res bila reakcija na cepljenje in nismo dobili kakšne viroze.

Zdajle najmlajša 2 spita---še nismo v polni zasedbi,pa mi kar nekaj manjka ,ker imam več časauser posted image ,deklica ,ki je imela krče je pa tudi vredu,kot ,da se nebi nič zgodilouser posted image

Jo@n---kako kaj v vašem koncuuser posted image user posted image ??????

No toliko.....

Lepo se imejte.....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
11.12.2009 17:56:42   
SpeliG
Jabolko, lepo da ste dobro prestali gripo in upam, da ste zdaj že vsi spet OK.
Big mamma, potem je tudi vaš mali slabo prenesel cepljenje;no, važno da si je hitro spet opomogel.
Naša Martina je imela reakcije po čisto vsakem cepljenju (no, tole zadnje je bilo višek vsegauser posted image ), ampak kljub temu se ne dvomim, ali bomo dajali drugega ravno tako cepit. Je pač kakšen dan ali dva po cepljenju malo hudo, ampak gre potem na bolje, otrok je pa le zaščiten pred boleznimi (vsaj upam).

Mi smo zelo v redu, še vedno vsi zdravi, zaenkrat. Jaz sem v enem krasnem raspoloženju, ko se samo smehljam - očitno res v blagoslovljenjem stanju...
Martina že daljše obdobje spet lepo spi (hm, spi od pol osmih zvečer pa do cca pol devetih zjutrajuser posted image ) in tako hodim spočita naokrog. V službi sem tudi že povedala za mojo nosečnost in so ful lepo sprejeli. Danes me zvečer čaka še službena novoletna zabava, na katero se mi sicer ne da, ampak to se mi nikoli ne da, potem pa mi je prav všeč.
Za jutri imamo plan nabrat mah za jaslice (letos smo že kar pozni, to vedno naredimo prej sicer), potem postavit božička in jelenčka iz lučk pred hišo in za konec če se nam bo še kaj dalo, božični nakupi.
Martina govori sto na uro, še v spanju ne more biti tiho, klepetulja mala, le po kom je to....user posted image

Lepo se imejte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1586
12.12.2009 13:34:16   
trnuljčica
Mi imamo danes Dedka mraza pri babici v službi in smo v prestolniciuser posted image .
Sicer smo vsi zdravi kot ribe. Mali je še vedno edini otrok v vrtcu, ki nima niti smrkljev v nosu in nikoli ne manjka. Je pa verjetno tudi edini cepljen proti gripi. Skratka vsi smo cepljeni in uživamo v radostih decembra, množicah, druženju... Se ne pustimo...user posted image
Uživajte

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.12.2009 15:12:31   
kekec in mojca
Trnuljčica, danes ob 17.ih pride dedek Mraz tudi pod Pohorje... Prideta mogoče?

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
12.12.2009 15:13:07   
kekec in mojca
Aja, sem površno brala, sem šele zdaj vidla, da ste v LJ. 

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
13.12.2009 19:18:58   
trnuljčica
K&M upam, da ste se imeli lepo pod Pohorjem.
Naš je bil čisto zadovoljen v naročju dedka Mraza- no ja, za 5 sekund. Potem se je pa sklanjal in gledal vrečo, ki jo je dobil.
Je pa res ves čas gledal lutkovno predstavo pred tem. Tako, da razmišljam, da bomo spomladi začeli zahajati ob sobotah v lutkovno gledališče. Samo še prostovoljca, ki bo šel zraven moramo določitiuser posted image .

Jaz ga ob sredah (ne vsako) peljem v knjižnico. Ker je čisto nor na knjige. BTW to sredo je ena ful dobra pravljica z glazbili v knjižnici v K. Pokliči me, če te zanima. Midva greva.

Naš nespečnež (iz prvega leta in +) se je zadnja dva tedna prelevil v zaspanca.  Sedaj ga moram zjutraj celo zbuditi!????? In to njega - za katerega sta še moja dva septembra rekla, da bo ta očitno spal pri petih letih. No, vidite, vse je možno. Tudi prejuser posted image . Si pa ne lastimo zaslug pri tem. Mogoče se je extra potrudil za dedka Mraza??? Samo, da ne začne svirat januarja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
13.12.2009 19:25:48   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Res, kako kaj Jo@n?

Neposredna povezava do sporočila: 1591
13.12.2009 20:53:55   
lepa posadka
Dober večer!

Vidim, da je situacija na RR postala resna. Še dobro, da Štajerke rešujejo našo temo pred potonom.
Pridni Trnuljčica in KM :-)

Pa Big mamma se tudi še pridno javlja. Upam, da bo sedaj Jernej bolje. Tele reakcije so res hude. Jaz Tomaža ne bom nič vozila v ZD. Za moje pojme je zdrav in razvit fantič, cepili ga bomo pa, ko bodo vse te norije okoli takšnih in drugačnih grip mimo. Tam bomo samo še kaj drugega staknili po nepotrebnem. Zaenkrat smo zdravi, samo to je hitro pokvarljiva roba, tako da se s to temo raje n bom hvalila. Pravzaprav, sem še najslabše jaz, saj kreham kot star kadilc. Trenutno lepo zaudarjam po materini dušici, pa menda tudi meni pomaga.

Ta teden imamo v službi pestro, potem pa sem bo menda začelo že bolj praznično vzdušje.

Tomažek je trenutno res simpatičen fantek. Počasi mu bo zrasla še zadnja štirica, tako da sta bili zadnji dve noči spet bolje veseli. Veliko rpepeva, se skriva po hiši in pod dekami, oponaša ta velike, in knjigice so tudi njegova trenutna strast. V mojem naročju in z isto knjigico, presedi tudi po celo uro. V vrtcu se ima luštno in posledično je tudi doma lušten. Prav pozna se kako so veliko v v rtcu za mizo in tako tudi doma veliko prenaša naokrog svoj krožnik in sedi za mizo, še preden je kosilo na mizi :-))) Ob večerih je lušten, ko prižgemo svečke na adventnem venčku in je ves rečen, ko mu jih dovolimo upihniti.

Upam, da ste tudi ve in vaši škratki zdravi, da uživate v tem predprazničnem času. Menda nam v teh dnevih nameče tudi nekaj snega, temperature so že postale zimske. Mi smo danes privlekli iz predalov kapice in šale... pa tudi žabe smo nadeli Tomažu.

Srečka, upam, da ste že veselo preseljeni in se boste lahko veselili tudi snega :-)

Oglasite se še kaj, da s starim letom ne pospravimo še našega foruma :-)

Še dve slikici našega uživača z bane :-)

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1592
14.12.2009 20:46:19   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Res, kako kaj Jo@n?

Ah ja, ni za prehvalit user posted image

Jaz pa danes res komaj čakam, da bo konec dneva. Sicer smo 14… ampak meni izgleda, kot da smo petek 13… OK, mali je bil v varstvu, tako da on ni nič kriv user posted image . Tudi vročine nima več, jaz pa sem tudi že v službi, saj lahko amoksiklave papam tudi za pisalno mizo user posted image

In se je seveda začelo že zjutraj, z zasneženo cesto, k sreči je bilo snega bolj malo, tako da ni bilo težav z vožnjo po strmem klancu. Na šihtu itak totalna gužva, miljavžent sestankov in usklajevanj, kot da hočejo vsi vse naredit in oddat še ta teden. Zgleda da bo drug teden konc sveta… No, na poti domov me zmoti  telefonski klic, da se je doma na terasi na ploščicah zložil moj fotr, naj pridemo čimprej domov, ker ima najbrž zlomljeno nogo in bo težko oddrsal sam en štuk višje na toplo. No, mu je uspelo, razlog za njegovo potepanje po naši terasi pa je v prekopavanju dvorišča, ker nam napeljujejo plinovod in je (komunalce, koga pa drugega), sneg malo presenetil… OK, odbrzimo domov, že na poti uspešno usmerimo rešilca (90 kilskega možaka je pač malo težko nosit iz nadstropja okrog po stopnicah, pa v avto in do dr…)… Mami je šla za njim v avtu, z MM sva hitela futrat mačke in ugašat luči po stanovanju in ugotovila, da se je zataknila edina ključavnica stanovanja. Seveda se je zataknila zaklenjena, kaj pa drugega…mi pa vsi zunaj…
Zvečer za povrh vsega pa še MM z milnico za mehurčke delat zalije malega  po obrazu, pižami in še pol dnevne sobe...user posted image

Tako da, verjemite, imam poln k… današnjega dne.

Še fotrov epilog, zlomljen gleženj user posted image  user posted image  user posted image in 6 tednov gipsa, ravno odhaja na operacijo. Jaz pa pod tuš in v mižale, z željo, da bo ponedeljka, 14. čimprej konec.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 14.12.2009 20:49:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1593
14.12.2009 21:33:27   
lepa posadka
Jejhata Joan... tole pa res ni bil simpatičen dan. Dobro se naspi, pa naj bo jutri drugačen dan.

Pri nas je bil bolj letnemu času primeren in vzdušje razposajeno.
user posted image

Lahko noč :-)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
15.12.2009 8:32:28   
sinskaT
O Joan tebe sem že prav pogrešala, pa Srečka pravite, se seli...kje so pa ostale - Simvir, Ketrin & mnoge druge..oglasite se kaj..Po možnosti še letos ; )

Posadka - prečudovite fotke. A to so že z novim fotičem posnete?

LP

♪♫♪♫♫

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
15.12.2009 20:58:00   
Isabellabina
Čer

Hja naše nekoč odvisnice od foruma ,so sedaj čisto izpregleuser posted image .....Pa le niso tako odvisne ,kot so zatrjevale.......

No najbolj pogrešam Srečko.......

Hja ,danes sem tko utrujena ,da azdajle samo še pod tuš in spat....pospravljanja imam za danes dovolj in ,če mi gre še kdo zdajle rezat kruh ,bom huda k user posted image user posted image user posted image .Mislim...kar neki,komaj pospravim za enim ,pride drug in spet vse nasvinja...tud tastar ni nč boljši...matr.....

Drugače sem si pa zdajle ožela 5 pomaranč in iz naše smrekice snela nekaj bonbončkov...hmmmm dobra kombinacija...a ne!!!!

Ja pri nas že imamo postavljeno smrekico in je prav vabljiva za vse otroke...sploh je našemu Jerneju všeč ena sama bunkica ,ki jo lahko prestavim drugam ,jo bo spet  našel in sneluser posted image ....

No drugač pa imamo od zadnjega cepljenja spet hude nočne more in se mi že kar malo trga...pa že tako lepo je spal ,zdaj pa se kar dere in ga je komaj za pomirit...upam ,da ne bo nadaljeval tako dolgo kot naš Jakob ,ki zdaj pri skoraj 4 letih lepo prespi noč,sicer pol noči pri nama,ampak se vsaj joče ne več....

Ah toliko.....javite se kaj več...in res še letos,kot je napisala SinskaT---BTW--lušten avatarček

Pa lahko noč in dobro spimouser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
17.12.2009 22:32:53   
Roberta69
Ojla!

Vidim, da RR bolj sameva user posted image Jaz sem si končno vzela malce časa, da kaj napišem...

Sploh ne morem verjet, ko prebiram, da od Trnjulčice mirno sedi in gleda predstavo, gre v knjižnico... mi2 sva zadnjič poskusila z lutkovno predstavo v InteRšparu (Žogica Marogica), ja pa jade - Liam jo je ta prvo minuto (še prej) popihal in v času predstave (cca pol ure) sva mi2 že ene 20x obdelala Intešpar po dolgem in počez user posted image ... in Tomažek, da tako pridno sedi... saj Liamu so knjigice tudi zanimive, ampak to traja najdalj 5 minut; najbolj zabavne pa so mu tiste z majhnimi odprtinami, kamor vstavlja ploščice z živalicami (sicer zaenkrat še ne vstavi ta prave na pravo mesto user posted image ). Skratka pri nas imamo kot ponavadi sršene v rit user posted image .

Decembrski čas... jaz kar padam na okraševanje itd., ampak mi velikokrat zmanjka časa in tudi letos je tako, zato je adventi venček kupljen (pa sem sama zelo lepe in z veseljem delala) in še to bolj pozno user posted image , z drugimi okraski sem se pa ubadala danes in me je kar bolela glava, namreč sem pristaš klasične rdeče zlate kombinacije (za kakšne pisane fore nisem), ker pa imamo sedaj stanovanje čisto v belem, edino robovi vgradnih omar, napa, korito, pipa, okrasni kamen (delno) so sivo srebrni, nekaj je črne in rdeče le na slikah, pa kakšna bež okrasna blazina se najde, to je pa kar se tiče barv to (Liamova soba seveda izvzeta user posted image ) mi zlata kar ni in ni šla zraven... pa sem tuhtala in tuhtala - namreč srebrne nisem nikoli preveč marala, mi je prehladna - in na koncu nisem mogla iz svoje kože, da se barvno ne bi ujemalo... tako sem kupila velike bele krogle (v stilu sneženih kep), ki bodo na parih koncih visele s stropa + zasnežene krogle iz temnih vej (na različnih višinah), meter visoko vazo sem napolnila z belimi visokimi vejami, na teh bodo bele lučke (pa savski kamni naj bi bili noter, ampak mi jih še ni uspelo nabrat - bo pa ta dekoracija najbrž ostala kar za skos, ker mi je fuuuul všeč), na smerčici pa bo kombinacija prozornih, bleščičnih (belih) in perlastih bunkic ter beli ptički (ki že mejijo na kičavost in sem jih bolj s težkim srcem kupila, ampak ima Liam ptičke tako rad (kar je zvečer tudi pokazal, je tako lepo pel skupaj s ptički user posted image )..., jaslic letos ne bo, ker res nimam časa, da bi jih delala, kupljenih ali takšnih na hitro pa ne maram. Sicer je tole bolj recept za kakšno ledeno goro kot plamenčke v kaminu user posted image , ampak J...bi..ga, vsak ima svoje. Bom poročala še s slikovnim materialom, kako se je izšlo.

Božič bomo praznovali pri očiju (kot vsako leto), edino letos bo fajn, ker bo imel Liam zraven svojo sestrično (drugače pa ni take sreče kot Hana (k vas je k Rusov user posted image ), z MM-jeve strani po sestri ima le eno (staro 24 let user posted image - je pa res, da bo ona najbrž imela otroke primernejše generacije za Liama) in pa od mojega brata eno (tu se obeta še največ 1 otrok) in to je to user posted image . Novo leto pa najbrž kar doma, razen če se nam še z eno družino ne nasmehne sreča in gremo za par dni v kak apartma, malo na smučke, sanke itd. (smo malo mencali, pa je vse, kar nam je dišalo, pošlo).

user posted image user posted image user posted image VSEM ŽELIM PRIJETNO PRAZNOVANJE, PREDVSEM POLNO LJUBEZNI, TOPLINE IN VESELJA... V PRIHODNJEM LETU PA ŠE VEČ URESNIČENIH NAČRTOV IN NORIH DOGODIVŠČIN user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.12.2009 0:28:08   
trnuljčica
Ha, ha, saj naš ima tudi sršene v riti. Samo izlet v knjižnico mu je ta naj, naj, kar mu lahko daš. Ker se mu od listanja knjig čisto zmeša (tudi 1 uro). Po prijetno ga je opazovati pri tem. Ter seveda kako gre do otrok in izprosi kakšno knjigo, ki jo imajo v rokah. Ko pa drugi pridejo do njega s tem namenom, pa še ni pripravljen deliti...
Potem pa sledi kdo lovi po celi knjižnici 15 x. V teku seveda, pa smeh in vriski.
Joj, ne vem kaj so si v sredo mislili obiskovalci knjižnice po glasbeni pravljici... Ker našemu se je po njej čisto zmešalo. Tekel je po knjižnici in dirkal med nogami ljudi, ter se skrival za policami, ob tem pa vriskal, da ga je slišala čisto cela knjižnica. Samo so se večinoma vsi nazaj smejali, ker je bil prav nabrito vesel. Ene dva krat mi je čisto pobegnil, ko sem ga lovila. Prebrisanec. Se je počepnil in skril za kupom knjig, potem pa kukal med policami, če kje vidi moje noge v sosednji vrsti.  Prav zares pa je bil edini otrok za katerega se bi tisti dan lahko reklo, da je živahen.
Med pravljico je na začetku imel nekaj sršenjih težav, ko pa so z bobni začeli glasneje tolči se je umiril in gledal kot čuk. Zraven pa ploskal in govoril Buummmm, bummmmm, buummmmuser posted image . Ja kitara in ostala glasbila so za našega očitno prenežna...
Je pa ta knjižnica nova in zelo lepo urejena za malčke. Knjigice so v lesenem vlakcu na tleh ( v vagonih). Torej ne klasično na policah. Imajo ogromno igrač. Od sestavjank, igrač na vrvice, ...vse je iz lesa... Pa izdelan imajo pisan prestol za prince in princeske. Naš vzame knjigo, spleza na stol in potem modro lista. Drugi otroci imajo nekako rešpekt pred stolom, naš ne.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.12.2009 0:32:47   
trnuljčica
Tasyo, Posadka,...: a ja, od 10-17.1 bomo v Čatežkih t. Se lahko dobimo v NM. Ali pa se nam pridružite pri plavanju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.12.2009 10:27:08   
JABOLKO3
Živijo!

Danes sem pa res vesela, da je petek... je bilo v službi toliko enih zoprnih reči za reševat ta teden, da je prav fajn, da ga je konec.

Mi smo v glavnem premagali viroze (jaz še nekaj kašljam) in se veselimo praznikov pred nami. Miklavž nas je obiskal, pisma za Božička smo oddali, pa zobna miška je bila vmes na obisku...

Jure nas zabava, zelo všeč mu je igra 'jaz skrijem, vi iščete' - mobije, daljince, lonček za čaj... ali pa 'prižgimo čim več luči po celi hiši'. Tudi bere rad, a lista izključno sam in se nikakor ne sme kdo drug dotaknit knjige... on odpre knjigo, pokaže stvari, ki jih pozna in če mu ti hočeš še kaj pokazat, je zelo hud - takoj zapre knjigo, jo vrže nekam daleč, te grdo pogleda in reče ni ni ec... Tako mi v pol ure 'obdelamo' kakšnih 15 knjig. Obožuje pa gradnjo česarkoli iz duplo kock - to izgleda tako, da ti on podaja najrazličnejše kocke, ti pa moraš iz tega nekaj zgradit... pa naj bo to navadna kocka, okno, krava ali avto... pa ni tu, da bi se kaj prešvercal in kakšno stvar sam vzel iz škatle ali kaj zamenjal... ti je takoj odvzeto in zraven tisti pogled izpod čela.

Glede praznične okrasitve mi letos še nič nismo dali od sebe... da bi se tako profi lotila kot Roberta, mi tako ne bi zneslo, ker hočejo otroci pri tem svoje veselje... pa tudi pri našem najmlajšem se bojim, da tiste veje in lučke ne bi bile dolgo na svojem mestu... sem še tisto edino ubogo lončnico, ki je bila v dnevni sobi na tleh, lepo odnesla v drug prostor, ker mi je bilo že dovolj pospravljenja izkopane zemlje, odtrganih listkov... Venček seveda imamo, drugo pa še prav nič... zunanje lučke še čakajo na soboto, večja mulčka sta naredila snežinke iz papirja, a jih še nismo nalepili na okna... Tudi novih okraskov za smrečico še letos nismo nič delali - ta vikend bo tako precej delaven in kreativen.

No, na smrečici so, odkar imamo otroke, pri nas raznorazni okraski, ki smo jih nekaj naredili z otroci sami, nekaj pa kupili in ki se ne zlomijo v ostre črepinje - leseni, iz čebeljega voska, iz das mase, prozorne plastične kroglice, ki jih poslikamo z barvami za steklo, pa kak trak iz blaga dodamo - vsako leto kaj na novo naredimo, pa seveda veliko drobnih lučk in najpomembnejše - čokoladni bonboni in piškoti. Jaslice postavimo na tleh, v večji, z zeleno folijo oblepljeni odrezani kartonski škatli, tako da je cca 10 cm roba, da se mah ne raznaša po celi sobi - tu so spet glavni otroci in naredijo po svoje in prve dni kar naprej 'preurejajo' zadevo...

Meni so v tem času tudi zelo pomembne vonjave v hiši - cimet, klinčki, pomaranča, vanilija... zato pridno prižigam dišavne lučke. Pa seveda glasba - vse tiste bolj ali manj zlajnane božične pesmi... imamo nekaj CD-jev in velikokrat proti večeru, ko se vsi že malo umirimo, kakšnega naštimam in potem malo pojemo zraven, včasih še plešemo...

Tako, sem naštimala nekaj čtiva, zdaj moram pa še malo delat... danes imam v planu koristit kakšno uro v dobrem in malo prej zapustit prizorišče, da grem še v šoping, preden začnem pobirat otroke...

Lep vikend vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......