|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 21:11:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

benjamin dons neče zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da hodma enkrat možek enkrat jst v sobo ga cartat in dudo popravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mal mu dma še časa pol pa morma mi2 it

mogoče se je čez dan že naspal

ni veliko spal..... bojda se je včeraj tud oglašal in babi kot babi ga je dvignla in šla z njim v dnevno pa ga cartala in mu čajeka dala...... pač čist kontra k mi delamo in verjetno zdej testira kdaj bo babi prišla, da bo uslišala njegovo željouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u ja,to pa možnouser posted image

to pa ni glih fajn...sam take so pač pridne babiceuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.12.2009 21:11:20   
Čebel@

men je pa možek kakav skuhal,zraven se pa baševa z čokoladnimi rozinami-mjamiiiii

čokoladne rozineuser posted image user posted image user posted image sem že na poti sej vem kje si doma..... šparajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prepoznaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

si bom zapomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa grem mal migat da mi ne bodo čokoladne rozine po glavi skakaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imejte se in naj vsa obdajajo same lepe misli in lepi trenutkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan vas imam raje in vsak dan sem bolj odvisna od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn švicaj in zmagaj!.....rozine bova še lahko jedli.......uživajta(ps:pozdravi tvojega v mojem in od mojga moža imenuuser posted image )

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
17.12.2009 21:11:41   
sunny24
onasis, knjigo oz knjige sm vse prebrala, me malo firbec daje za film! Hvala za naslov, ga grem potegnt! user posted image

katjusa, uživejte na pinkponku! user posted image

čaj/skutke...čaj ji dajem komarček od Hippa, baby čaj od 1001 in ene rošce, Hipp marelica in pa sokce od Frutka ji mešam z vodo. Skutke in jogurte pa ponavadi uzamem prej iz hladilnika-će pozabim pa jih za kako minutko dam v toplo vodo da ni lih ledeno.

jutta, ja, mama mi pride večkrat kej pomagat ko sm sama...Tata ahta Gajo, jst in mama pa usaka kej nardimo, pa dostikrat mi kej dobrega skuhajo...user posted image   Me še razvajajo malo! user posted image

Še kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
17.12.2009 21:12:02   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Punce eno user posted image user posted image user posted image
Ko malčkom naredite čaj, a ga naredite vsakič novega? Ali ga skuhate, ponudite za pit in potem pustite v flaški in čez npr. 3 ure ponuite spet istega?
Kaj pa jogurti in skute? Jih prej kaj segrejete ali jih ponudite direkt iz hladilnika?

Čaj pije naša kakršnegakoli... u bistvu istega kot pijemo mi samo brez limone. Skuhamo pa vsako jutro svežega in ji damo flašo na dosego rok in ko je žejna jo vzame....in ko spije sama opozori, da bi še pila....

Skutice in jogurtke pa kake pol ure preden ji ponudimo vzamemo ven.... če pa je sila pa malce pod toplo vodo segrejem...

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
17.12.2009 21:13:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

onasis, knjigo oz knjige sm vse prebrala, me malo firbec daje za film! Hvala za naslov, ga grem potegnt! user posted image

čaj/skutke...čaj ji dajem komarček od Hippa, baby čaj od 1001 in ene rošce, Hipp marelica in pa sokce od Frutka ji mešam z vodo. Skutke in jogurte pa ponavadi uzamem prej iz hladilnika-će pozabim pa jih za kako minutko dam v toplo vodo da ni lih ledeno.

jutta, ja, mama mi pride večkrat kej pomagat ko sm sama...Tata ahta Gajo, jst in mama pa usaka kej nardimo, pa dostikrat mi kej dobrega skuhajo...user posted image   Me še razvajajo malo! user posted image

Še kdo tuki?

pridna mama , jaz imam tud na velko srečo takšno mamo...sicer mal daleč, a vseeno se vsak teden vidimo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
17.12.2009 21:13:21   
Čebel@

Čebela - Vid je imel izpuščaje po celem telesu. Sva dobila pri P neko kremo, češ da gre za alergijo oz. dermatitis... Krema je ful pomagala, ker ga je grozno srbelo, samo če ga kakšen dan ne namažem se mu spet pojavijo - najprej po trebuhu in za ušesi in po čelu... se ful praska in je cel razpraskan. Krema pa vsebuje kortikosteroide, zato ni dobro non stop mazat, ker se koža navadi in se povrhnjica stanjša...
Hano izpuščaji srbijo?
hm,mislim da jo ne srbijo......danes se ji je spet rita vnela(moj jo ni takoj previl) in jih je dubila tudi med pregibi na nogicami(med mišelinkama).....jo moram malo uporajtat če jo kaj srbiuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
17.12.2009 21:14:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10muser posted image

pozabla si podpis : PONOSNA MAMA...user posted image user posted image user posted image user posted image
sam sem resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
17.12.2009 21:14:46   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Hvala punce za odgovore -zlate ste user posted image user posted image ...

JUTA jaz nimam instant cajev,ampak kr one vreckice kot jih mi pijemo ampak da so otroski caji...imas od 1001 cvet,alete -zeliscni caji...

A mu kaj sladkaš?

jaz vedno dam en ščepec sladkorja

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
17.12.2009 21:15:24   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja, kadarkol po 9ti...a torej ti je jasn kje smo??

Ja...sem dobila zs... bom najdla, drugače te pokličem.... ok u bistvu te pokličem preden bom šla od doma....user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
17.12.2009 21:16:19   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Hvala punce za odgovore -zlate ste user posted image user posted image ...

JUTA jaz nimam instant cajev,ampak kr one vreckice kot jih mi pijemo ampak da so otroski caji...imas od 1001 cvet,alete -zeliscni caji...

A mu kaj sladkaš?

jaz vedno dam en ščepec sladkorja

jaz pa ji nič čajev ne sladkam

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
17.12.2009 21:17:08   
Čebel@

Še kdo tuki?

pridna mama , jaz imam tud na velko srečo takšno mamo...sicer mal daleč, a vseeno se vsak teden vidimo

moja je prišla le 2x ko sem rodila in to je to.....gre rajši k sestriuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
17.12.2009 21:17:32   
sjmm

ja, kadarkol po 9ti...a torej ti je jasn kje smo??

Ja...sem dobila zs... bom najdla, drugače te pokličem.... ok u bistvu te pokličem preden bom šla od doma....user posted image

zmejenu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
17.12.2009 21:18:04   
Onasiss
Mi pa uporabljamo samo rjavi sladkor ali pa javorjev sirup...samo je rjavi sladkor boljši, ker ni tok sladek....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
17.12.2009 21:18:04   
Jutta
Vidim, da vaši malčki pridno pijejo. Midva pa se od tega tedna dalje ne dojiva več podnevi, ampak samo še ponoči in lump noče pit ne čaja ne vode. Spije samo kakšen požirek iz kozarčka, potem pa zavrača. Flaško pa si ogleduje in se ji smeji, ali pa prežvekuje cuceljuser posted image Ne vem, kaj naj... Drugače vedno ful lula ponoči, danes pa ni bila plenička zjutraj čisto nič polulanauser posted image

Kakšna dva tedna nazaj je ful kazal navdušenje nad kozarcem. Je hotel vedno pit, kadar sem pila jaz. Potem pa je enkrat, ko sem mu držala kozarec, prijel zanj, se vrgel nazaj in valda vse polil po sebiuser posted image . Nekaj mu je po moje steklo še skozi nos... Zdaj pa cela štala... Kakšna ideja?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
17.12.2009 21:18:10   
Čebel@

Še kdo tuki?

moja je prišla le 2x ko sem rodila in to je to.....gre rajši k sestriuser posted image
sem pozabla napisat,da pomagat,na obisku je bila pa v 5 letih kar me ni doma,šene 10x,pa smo narazen par kmuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
17.12.2009 21:18:26   
sunny24

pozabla si podpis : PONOSNA MAMA...user posted image user posted image user posted image user posted image
sam sem resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana!!!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
17.12.2009 21:19:20   
Čebel@

Vidim, da vaši malčki pridno pijejo. Midva pa se od tega tedna dalje ne dojiva več podnevi, ampak samo še ponoči in lump noče pit ne čaja ne vode. Spije samo kakšen požirek iz kozarčka, potem pa zavrača. Flaško pa si ogleduje in se ji smeji, ali pa prežvekuje cuceljuser posted image Ne vem, kaj naj... Drugače vedno ful lula ponoči, danes pa ni bila plenička zjutraj čisto nič polulanauser posted image

Kakšna dva tedna nazaj je ful kazal navdušenje nad kozarcem. Je hotel vedno pit, kadar sem pila jaz. Potem pa je enkrat, ko sem mu držala kozarec, prijel zanj, se vrgel nazaj in valda vse polil po sebiuser posted image . Nekaj mu je po moje steklo še skozi nos... Zdaj pa cela štala... Kakšna ideja?

kaj pa kakšen magičen lonček?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
17.12.2009 21:20:02   
Onasiss
Jaz pa moje raj ne vidim.... user posted image user posted image user posted image me začne kar zmerjat, če ji ne dam kaj od alkohola za pit....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
17.12.2009 21:20:18   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana!!!user posted image

zdej je pa povsod......tanajrajši pa kabel od hladilnikauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
17.12.2009 21:21:24   
Čebel@

Jaz pa moje raj ne vidim.... user posted image user posted image user posted image me začne kar zmerjat, če ji ne dam kaj od alkohola za pit....user posted image user posted image user posted image
to je pa zelo žalostnouser posted image user posted image user posted image .....jaz jo verjetno tudi raje nebi videvala če bi bila v alkostanjuuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
17.12.2009 21:21:35   
Jutta
Pri magičnem lončku je pa še slabše. Sploh ne pošteka, oz. noče potegnit... Imam pa tistega od Aventa...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
17.12.2009 21:22:30   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana

boma2 :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
17.12.2009 21:23:12   
sunny24
Uf, jst mam pa z mojimi starši full ok odnos. Redno hodmo na kavice skupi, slišimo se vsak dan, pri meni so vsaj 3x na teden (tudi če samo z 5 min), z mamo hodmo skupi v šoping. Pr 17ih sm še hodila žurat skupi z njimi...user posted image user posted image user posted image

Meni je že full čudno k pr mojmu nimajo tazga odnosa kot mi. Moj mami in tatu pravi stara/stari al pa una/uni (tko so navajeniuser posted image )...Jst pa še v življenju nisem staršem rekla (niti v klapi) "ta stari"...Vedno sta bla mama in tata! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
17.12.2009 21:23:46   
Čebel@

Pri magičnem lončku je pa še slabše. Sploh ne pošteka, oz. noče potegnit... Imam pa tistega od Aventa...
kaj pa vem kaj je boljše:al da kar tečejo ali pa da morajo vleči(da ne kapljajo).......Hana zaenkrat pije še iz flašče ampak  imam doma že lonček s trdim cucljem in morava poiskusit.....če je full kriza da noče piti,bi mu jaz dajala po žlički

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
17.12.2009 21:23:49   
Jutta
Joj, onasiss, upam, da ne zameriš, ampak sploh mi ni potegnilo, sem mislila (ker se glih pogovarjamo, o malčkih, koliko pijejo), da se hecaš in misliš Evito...
Res hudo, če je alkohol pri hiši...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?