|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
13.12.2009 8:29:54   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Dan!
Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še.user posted image user posted image user posted image
Hvala za odgovore!

kaj pa activia-sliva si probala??? meni je rekla p da donat brez co2...ali pa imaš en tak komarček čaj-filter vrečke...

Saj donat sem mu prevrela,da je co2 šel ven.Komarčka pa redno pijema.Bom vidla,kaj bo,sem pa z activio tudi že probala,pa tudi ni pomagalo.

kaj pa če namažeš z oljem palčko za ušesa pucat pa mu razdražiš rito???...sam ne ta navaden komarček...en čaj je-filter, je iz večih rastlin pa kao vpliva na prebavo...vem da sem ga enkrat po pomoti skuhala mojemu pa ni mogel iz wcja, sicer je res, da nima problemov z prebavo...če pa drugo ne pomaga pa imaš v lekarni sirupe in če to ne bo pomagal mu daj svečko....ali pa probi 100% jabolčni sok, moja maja če pije jabolčni sok dobi drisko....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
13.12.2009 11:20:45   
matcar
Detelja,sem slišala da juice tudi požene.Tak,da sem mu 2 oranži stisnila,pa malo sladkala.Bomo vidli.To z palčko pa sem že tudi probala,pa je bil 2x efekt,pol pa nič več.Upam,da se mu bo porihtalo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
13.12.2009 11:23:13   
veronikab
matcar s palčko raje ne prevečkrat žbokat, ker se lahko otrokova ritka (mišica zapiralka) navadi na to in ti pol ne bo mogel več drugače kakat. Upam, da se kakanje čimprej porihta. user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
13.12.2009 12:05:19   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Dan!
Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še.user posted image user posted image user posted image
Hvala za odgovore!

kaj pa aloe vera? ali una zadeva za mehcanje blata, ki jo dr predpisejo. za aloe vero ne vem,kok mali jo lahko uzivajo, vem pa da mojo ta veliko ornk pozene user posted image  

Bom še to poskusla,samo moram kupit.Je najbrž sok za dobit,predvidevam.Hvala še za ta nasvet.

glede aloe bi vprasala farmacevtke ali pediatrinjo se bolje. dobi se 100% sok v lekarni, v mercatorju so uni s 6%, ki jih jaz ne bi dajala tok micenim. Lekarne LJ imajo trenutno akcijo - aloe vera z okusom goznih sadezev je z jabucki (njihov bonitetni sistem) znizana z 20 na 13€.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
13.12.2009 12:27:36   
rea27
matcar..mi smo šli na homeopatijo ko je vse odpovedalo. Naša Eva Lana je bila zaprta 9 dni..in potem smo ji dali mislim, da je bila camomilla in je šlo...od takra ni nobenih problemov več..trkam na les.
Če te bo zanimalo, mi piši na zs...

rea27

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
13.12.2009 19:14:15   
detelja

Detelja,sem slišala da juice tudi požene.Tak,da sem mu 2 oranži stisnila,pa malo sladkala.Bomo vidli.To z palčko pa sem že tudi probala,pa je bil 2x efekt,pol pa nič več.Upam,da se mu bo porihtalo.

ja ziher pomaga...ker tudi meni pomaga pri prebavi...kislina...in vama je ratal???

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
13.12.2009 21:12:03   
sonček85
Punce moj dragi sprašuje če je imela kdaj katera kakšno diplomsko ali podobno na temo FITOFARMACEVTSKA SREDSTVA,saj mora narediti diplomsko do marca in bi bil vesel za kakršen koli podatek-HVALA V NJEGOVEM IMENU

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
14.12.2009 9:37:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce moj dragi sprašuje če je imela kdaj katera kakšno diplomsko ali podobno na temo FITOFARMACEVTSKA SREDSTVA,saj mora narediti diplomsko do marca in bi bil vesel za kakršen koli podatek-HVALA V NJEGOVEM IMENU

lahk vpr. prijateljico katera je farmacevtka,...ampak nič ne obljubim ker je že dolgo od študija:)))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
14.12.2009 9:42:48   
detelja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rabim nasvet...moja majči od torka, ko smo imeli pregled zaradi viroze noče več spat, se samo dere...čist je drugačna...in pol gremo kot vedno spat pa spi mogoče 1-2 h pol 1000x vstane pa sploh nič ne rabi...ali pa vstane in kar nekja ur ne gre spat...npr. včerja je šla pol 7 spat in je pol 9 vstala in do 24 smo bili auf...od drenja in vsega je bruhala in nato zaspala...ne pomaga, če jo cartam, ji pojem, govorim, jo nosim...ji vrtim glasbo, pravljice...nič ne pomaga...tudi čez dan je drugačna...pa sem 3 dni probala jo dat samo 1 x spat pa je isto...2h spi pa to je to...sicer mi je zadnjič znanka rekla, da ima eno prijateljico katera ima iste probleme kot mi...odkar so bili v bolnišnici zaradi dehidracije niso več spali, ne jedli, ne se sami igrali nič...so pa tudi boščeka celega prepikal ker niso našli primerne žile za metuljčka...zdaj pa ne vem, če to majo tako podzavestno muči ali kaj..prej nismo imeli problemov ko smo šli k zdravniku, zadnjič v torek ko pa smo imeli kontrolo pri svoji p pa katastrofa...drla se je tk...pa doma tudi bog ne daj, da kdo poleg stoji ko se slačiva, preoblačiva ali pripravljava na kopanje...tudi meni ne da npr. da bi ji v nosa dala fiz.razstopino....

če je imala katere podobne ali iste probleme mi naj prosim napiše kak nasvet...tudi druge katere imate ali ste imele probleme spanjem...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
14.12.2009 10:11:51   
nmagk
Detelja to je normalna reakcija,Maja ima slabo izkušnjo in sedaj se boji,ne upa zaspat,ker se boji,da bodo zopet okoli nje tujci in jo zbadali,to bo minilo verjemi samo bodi potrpežljiva,otročki take slabe stvari včasih dolgo nosijo v podzavesti,takrat si jo tudi cartala in ljubčkala pa so vseeno drugi,dr.,prišli in ji zadali bolečino,zato ti sedaj ne zaupa čisto,bo pa počasi pozabila,ti le vztrajaj s svojim redom,če noče spat jo potolaži in bo pač zaspala ko bo že zelo utrujena,počasi bo našla svoj stari ritem in bo vse ok.Take stvari se lahko dogajajo tudi,ko gre otrok v vrtec,to so za take malčke šoki in marsikdo malo dlje rabi,da pride nazaj na svoj ritem in da sprejme novo zadevo.Tvoja Majči je bolj občutljiva,kar ji pa ni za zamerit,je le prestala nič kaj lepo izkušnjo.Mami le pogumno,vse bo ok.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
14.12.2009 10:13:14   
nmagk
Miška2006 vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
14.12.2009 11:12:43   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Detelja to je normalna reakcija,Maja ima slabo izkušnjo in sedaj se boji,ne upa zaspat,ker se boji,da bodo zopet okoli nje tujci in jo zbadali,to bo minilo verjemi samo bodi potrpežljiva,otročki take slabe stvari včasih dolgo nosijo v podzavesti,takrat si jo tudi cartala in ljubčkala pa so vseeno drugi,dr.,prišli in ji zadali bolečino,zato ti sedaj ne zaupa čisto,bo pa počasi pozabila,ti le vztrajaj s svojim redom,če noče spat jo potolaži in bo pač zaspala ko bo že zelo utrujena,počasi bo našla svoj stari ritem in bo vse ok.Take stvari se lahko dogajajo tudi,ko gre otrok v vrtec,to so za take malčke šoki in marsikdo malo dlje rabi,da pride nazaj na svoj ritem in da sprejme novo zadevo.Tvoja Majči je bolj občutljiva,kar ji pa ni za zamerit,je le prestala nič kaj lepo izkušnjo.Mami le pogumno,vse bo ok.

Se podpišrm po to. Maja bo s časom pozabila na neljubo izkušnjo in bo spet ta stara. Držita se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
14.12.2009 12:04:29   
rea27
detelja user posted image user posted image user posted image , da nevšečnosti čimprejminejo!!
Miška2006 vse najboljše tudi od mene user posted image user posted image user posted image

drugače sem pa danes, drage moje aprilčice 2009, v user posted image !!!! Sem doma, na tako lepo snežno jutro zaslišala našega srčka z ASjem!!!
Sem bila tako vesela, presrečna!!! Še Evi Lani sem tlačla tiste slušalke gor hehehuser posted image user posted image user posted image , samo, seveda, je ni zanimalo...

hehe, lep dan, s čimveč snega in čim manj težavami na cesti vam želim :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3463
14.12.2009 12:11:15   
m..tina
Detelja...Saj bo minilo. Vi se kr cartajte in stiskajte pa bo!¨user posted image user posted image user posted image

Miska2006...user posted image user posted image user posted image Vse naj naj!  user posted image user posted image user posted image

Rea27...Bravo! Js sem ful uživala med nosečnostjo, tako da ful pogrešam tiste čase. Jah, bo treba še enga, ni druge! Uživaj vsako minuto! user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
14.12.2009 12:25:38   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Rea27...Bravo! Js sem ful uživala med nosečnostjo, tako da ful pogrešam tiste čase. Jah, bo treba še enga, ni druge! Uživaj vsako minuto! user posted image

hvala tina!! Vi pa le v akcijo, pa čimprej kak plusek :)

rea27

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
14.12.2009 12:37:38   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

drugače sem pa danes, drage moje aprilčice 2009, v user posted image !!!! Sem doma, na tako lepo snežno jutro zaslišala našega srčka z ASjem!!!
Sem bila tako vesela, presrečna!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
14.12.2009 13:57:08   
Pat74
Miška vse naj naj naj... boljše!

Neposredna povezava do sporočila: 3467
14.12.2009 15:14:29   
detelja
miška vse najboljše za rojstni dan...

user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
14.12.2009 16:13:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

lahk vpr. prijateljico katera je farmacevtka,...ampak nič ne obljubim ker je že dolgo od študija:)))

če ti ni odveč.Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
14.12.2009 16:13:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: rea27drugače sem pa danes, drage moje aprilčice 2009, v user posted image !!!! Sem doma, na tako lepo snežno jutro zaslišala našega srčka z ASjem!!!
Sem bila tako vesela, presrečna!!! Še Evi Lani sem tlačla tiste slušalke gor hehehuser posted image user posted image user posted image , samo, seveda, je ni zanimalo...

hehe, lep dan, s čimveč snega in čim manj težavami na cesti vam želim :)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja:joj to pa ni dobro,samo po moje bo čez čas bolje in se bo navadila nazaj na stari tiruser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
14.12.2009 22:19:17   
janja*
Nene Lena sem zelo vesela zate,da je vse okej z Elo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi meni je Nik padel s postelje pa sploh nimam pojma kako mu je to uspelo.Imel je malo buškice na čelu in pa popraskan nosek.Tako sem se ustrašla
,da sem se še nekaj časa tresla,zato vem kaj si prestajala.Samo,da je vse okej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
14.12.2009 22:34:08   
janja*
Detelja držim pesti,da bo čimprej vse okej!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
15.12.2009 8:58:32   
detelja
jutro...končno belo jutrouser posted image user posted image user posted image včeraj je šla maja ob pol 7 spat in je vsako uro (5 min pred polno uro) vstala...celo noč...najprej jok, pol ji dam neki za pit pa spimo dalje...za uro oz. 5 do polne ure jovo na novo do danes zjutraj...sicer je moj rekel, da je njegov sodelavec mu povedal, da se pri njih tudi to dogaja...da vstanejo 10x na noč in da vedno samo malo pije in pol dalje spijo...ne vem več ali je kriva bolnišnica, ali zobje, ali pač ima tako čudno obdobje ali kaj...smo bili včeraj 1 h zunaj na snegu je kar fajn snežilo...doma je tk jokala pa se drla...igra se pa se poleg z odprtimi očmi dere...zunaj pa je sedela v vozičku kot kip....pa sploh ji nisva dala one prevlke za dež...ful sva jo oblekla in ful je uživala...zdaj pa gremo v avstrijo po mleko...upam, da se ji to čimprej porihta...ker sploh več ne veva kaj ji je ali kaj naj narediva...sicer sem jo ponoči enih 2x slišala, da je neki v snu govorila "seveda v svoji šprahi" pa sem mislila, da se je zbudila pa ne spala je...pa drugače sva že vse preštudirala pa se ji ni nič čudnega zgodilo da bi npr. padla kje ali kaj...

sam včeri mi je glih ena mamica rekla, lahko imaš 10 otrok pa še vedno ne boš vedel kaj je prav kaj ni, kaj je narobe kaj ni...zakaj je otrok tak ali drugačen...pa ji dam čist prav....

kako ste ve kaj???

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
15.12.2009 9:00:24   
detelja
matcar moj mi je povedal, da mu je sodelavec povedal, da so imeli doma s sinom ful probleme oz z njegovo prebavo...in da so probali sirupe, svečke itd...pa nič ni pomagalo pol pa so probali ta produkt pa je mali kakal kot nor...to dobiš v interšparu pa mislim da tudi v drugih trgovinah...uporabljali pa so slivo-jabolko...sicer pa upam, da ste že porihtal prebavo...

http://www.valfrutta.com/valfrutta_100polpa.html

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
15.12.2009 12:38:04   
Pat74
Še malo heca za danes:

MLADENKA JE PRIŠLA K SPOVEDNIKU IN POVEDALA,  DA IMA FANTA.
SPOVEDNIK JO VPRAŠA: "ALI  TE FANT KAJ OTIPAVA?"
"DA."
"ZGORAJ?"
"DA."
"SPODAJ?"
"TUDI."
"ALI KAJ GREŠITA?"
"TO PA NE,  ZMERAJ ZADENE!"

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?