Anonimen
|
Evo me babuške, mucka spi, jaz pa s krastami pod nosom od brisanja tukaj pri vas . Še sreča, da ni nalezljivo preko neta . Kje sem že ostala, aja na strani 103 . detelja - Bravo za pregled in mere. Smo pa tudi mi še brezzobi . nmagk - Čestitke za prvi zobek! Mi smo že strašansko nestrpni, pa vsak dan rečem, zdaj zdaj bo pa ziher . Pa bravo za jedilnico . Morda si pa nabavita walki talkie? In če srečam kje v luftu eno babnico na čokoladnem 3.0, te vsekakor nežno mahnem po glavi s štilom (takšna je namreč moja troblja) . Mater si me nasmejala . Ampak detelja pa se je uštimala, a ne? brigita23 - Bravo za oba zobka in pridno spanje. Pa da te je nehala bolet glava. Brez pralnega stroja je res katastrofa ja , se strinjam, morda bi vzdržali dan ali dva, tretji bi pa bila že orng kriza. In kaj ste nabavili? Glede obračanja in rokice, pa najbolje, da vedno, ko si zraven, mu popraviš rokico, da se nekako navadi, da se obrača z rokico zgoraj. Je treba bit kar vztrajen. Tudi Ela to počne, enkrat bolj, drugič manj, si jo potem nekako izpodrine ven, toda tudi meni se včasih zdi, da mora biti ful gibljiva, da si nič ne zvije . Kar se tiče vročine od zaprtja, mislim, da je to čisto logičen odziv telesa, ki ima v sebi odpadne strupe, ki bi morali ven. Alergija na hrano se pa lahko pokaže na več načinov, mislim da dojenčki najpogosteje odreagirajo s kožnimi izpuščaji. Gotovo dobi pikice okoli ust in po obrazu, lahko pa tudi po celem telesu. Blueeyes - Bravo za mere in kako lep nasmešek ! veronikab - Bravo za pregled in mere ! Aha, pa pri vas tudi palijo domače živali . Kar se tiče GH, pa Ela ne mara koščkov, nekako jih poje oziroma prežveči pri sadju (sadje pravzaprav pasirano noče, če ji pa malo zgrizem v ustih in položim na jabolko, da kao sama odgrizne, pa ima zelo rada), toda pri zelenjavi pa jo zelo motijo. Recimo če zmiksaš grah, še vedno ostanejo majhni koščki lupine in kao neke nitke, to vse ven zmeče . Je pa seveda odvisno od otroka do otroka, ene moti bolj, druge manj. Pa hvala za nasvet, kako pravilno odreagirati, če se otroku kaj zaleti . Sem prebrala tudi dragemu, da bova oba vedela. Glede tega, kako otroka pripraviti, da bi več pil, pa morda poskusiš s tem, da mu vsake pol ure ponudiš vodo, da popije vsaj požirek ali dva, pa se počasi nabere. Ela tudi včasih kar odrine flaško, kao da ne bo, toda jaz vztrajam in potem, ko naredi požirek, ugotovi, da je fajn in kar nekaj spije. Pijeva pa počasi čez cel dan, redko popije naenkrat več, razen po hrani ali zvečer, pa še to sedaj, ko je mrzlo manj. Poleti je ful več pila. tinaaja - Se popolnoma strinjam s tabo, da je izjava P, da je treba otroka pustit, da je lačen in potem bo že jedel GH, čisto kretenska , ne morem reči lepše. Nekateri otroci se izključno dojijo do 8m ali celo enega leta in vsak otrok ima svoj ritem, kdaj je pripravljen na GH. Prav tako pa kot si rekla imajo svoj okus oziroma rabijo svoj čas, da se navadijo na nove okuse. Ko recimo Eli dam nek čisto nov okus, vedno tako skremži faco kot bi ji dala 100 limon , potem pa ko mine nekaj sekund in če ugotovi, da je dobro, odpre usta in hoče več. Toda če ji pa ni dobro, pa ni šans, da bi jo silila. Tako da zares ne vem, kakšni P so to, da lahko kaj takšnega izjavijo. Tako da detelja ti se nič ne sekiraj, Maji čim večkrat daj par žličk za poskusit, se ji bo že enkrat odprlo, boš videla . Sem prišla eno stran naprej in vidim, da že pridno jesta . Super! Tinaja, kruha mi še ne jemo, bomo počakali vsaj do 8. meseca, zaradi kvasa. klavdyk - Takole jo mašira tvoj korenjak iz ene postelje na drugo . Mi moramo tudi že pazit, če je Ela na najini postelji, saj se obrača kot vrtavka in je naenkrat na robu postelje, četudi jo dam po dolžini, torej ima 2 metra . Pa držim pesti, da čim prej poštimata s flekci na hrbtu . matcar - Uuu, zdaj pa vem, koga naročimo za muziko, ko se bo Ela poročila . Pa čestitke za 7 mesecev in sedenje! m..tina - Bravo za spanje do 8h ! Pri nas je nova ura pomenila vstajanje okrog 6h, sedaj smo nekako spet nazaj na 7h, toda 8h je pa že minula pravljica . pikaro - Bravo za pregled in mere . Pa le pridi večkrat . Pa bravo za aerobiko , te čisto razumem, kako dober občutek je. Jaz hodim vsak torek na jutranji tai chi in sem potem kot prenovljena. Ok, nekoliko potem zaspana, ker se moram vstati ob 6h, saj je začetek že ob 7h , toda je vredno . janja* - Jeah za morje! Vam kar zavidam . Pa bravo za zobke ! smrti v Izolski porodnišnici - Grozljivka! Najbolj katastrofalno pa je to, da si bodo doktorji med sabo ščitili riti in seveda ne bodo čisto nič krivi. Uf, me to dvigne! lili82 - Držim pesti, da čim prej ukrotite bronhitis . sonček85 - Toliko snega je zapadlo na Savinjskem? In glej ga maminega srčka, kako lepo opazuje . nova gripa - Jaz definitivno ne bom dala Ele cepit, tudi midva se ne bova cepila, saj je cepivo še ful nepreverjeno in na IVZ-ju sploh ne povedo vseh možnih stranskih učinkov. Sem dobila mail od SVOOD-a in niso vsi nedolžni. Je pa seveda to stvar posameznika in njegove odločitve. Ko pa sem videla tvoj post Pat74, pa me je spet zagrabil čisti bes na slovensko medicino . Mater nekaj bo treba spremenit, jim orng stopit na vrat! Moram it, ker Ela protestira, sem ostala na 110 strani . A vas bom kdaj ujela?
|