|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
15.12.2009 15:06:03   
brigita23
halo drage mamice

kako ste kaj?
Mi smo kar dobro, smo full veseli ko je tak lepi snegec zunaj pa lučke pa to....zdej je res čutiti božično-novoletno vzdušje. Naš Nik vsak dan bolj čebla in spravlja atija in mamico v dobro voljo. Grize ne več "trkam" :)))), drugače pa smo mu danes kupili prve prave copatke in škorenjčke (te so bolj za mraz) v Cicibanu. Zdej se splača imajo 30% Božični popust. No in zdej ko imamo take lepe nove copatke imamo tudi veliko dela z njimi:))), sej veste vezalke in to.
Ponoči spimo tako-tako, zizamo še vedno 2-3x na noč drugače pa pančkamo v svoji posteljici.
Punce če ima katera kak dober link za spletno nakupovanje otroških oblačil naj mi ga prosim pošlje. Zadnje čase ne hodimo v centre, pa je treba kaj za oblečt nabavit user posted image .

Nič lep dan še naprej

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
15.12.2009 21:21:27   
Anonimen
Dober večer drage babuške user posted image !
Moja mucka sladko spančka user posted image , sva se od padca prvič sami kopali user posted image , je bila mamica tako super previdna, da še muha ne bi mogla zleteti iz hlač user posted image user posted image user posted image . Ni kaj, dragi cel december dela popoldan in da bi se kopali samo čez vikend se mi enostavno ne zdi dovolj, saj Ela v kopanju zelo uživa, fajn se osveži, danes sem ji dala še kapljico Justovih alpskih rožic noter, tako da bo spančkala kot angelček user posted image . Ko je tako skopana, v sveži mehki pidžamici in v svoji prijetni posteljici, se očka heca, da bi najraje kar sam zlezel v njeno posteljico, ko vidi, kako se ima fajn user posted image . Sedaj nam je že 2-krat odpadla fizioterapija, ker je F bolna, tako da delamo kar iste vaje. Komaj čakam, da bo Ela že orng sama sedela, da bo začela raziskovat plazenje, jo prav vidim, kakšna detektivka bo user posted image user posted image user posted image . Toda še vedno ostaja moje vprašanje:
user posted image Tiste, ki vam otroci že plazijo, kako izvedete tuširanje ali karkoli drugega, pri čemer ne morete cel čas gledat otročka, kje je in kaj dela? A imate vse stajice?

Aha, pa še to: user posted image Ali že vse redno umivate zobke? Mi smo nabavili tisti štumfek za zobke, pa smo ga doslej uporabili le enkrat user posted image user posted image . Kar nekako še nismo umivanja zobkov spravili v redno dnevno rutino. Dajte mi povedat, kako to ve počnete, kako pogosto, kdaj, s čem ... Hvala! user posted image

Skoraj vsak večer poslušamo pravljico Muca copatarica in že pri uvodni melodiji Ela vriska, tako ji je všeč pravljica user posted image . Se mi zdi, da smo ustvarili kar fajn večerno rutino user posted image , tako da Ela že točno ve, kaj sledi in zato tudi pridno zaspi okrog med 20h in 21h, ponavadi okrog 20.30, odvisno od dneva, kako hitro vse poštimamo. Se je pa včeraj po pol ure zbudila v joku, si drgnila pod noskom, očitno ven rinejo zgornje enke. Smo rabili kakšno slabo uro, da se je potolažila in seveda v naročju zaspala, potem pa sva jo dala spat kar k nama user posted image . Ni kaj, ko se bomo selili v večje stanovanje, bomo obvezno rabili posteljo 180x200, saj ko bomo štirje, bo kar gužva v najini postelji user posted image user posted image user posted image . Toda do takrat je še čas, saj sva se z dragim odločila, da na drugem otročku začneva delat drug Božič, torej šele čez eno leto. Po eni strani komaj čakam ponovno nosečnost in vse tiste čudovite občutke, ki pridejo zraven user posted image , toda če se pa spomnim na zadnji mesec, ko sem se komaj premikala in me je vse bolelo od velikanskega trebuha, pa me malo mine user posted image user posted image user posted image .

Vas grem še malo pokomentirat in prebrat user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
15.12.2009 21:30:00   
sonček85
nena:kopanje.Mi imamo kad in ga lepo posedem notri da se najprej lepo igra,potem pa ga dam na trebušček in ga zadaj umijem potem pa obrnem in je ok,Seveda pa moraš res pazit da se ti na začetku ko še ne bo stabilna ne prevrne nazaj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
15.12.2009 22:09:07   
Anonimen
Miška2006 - Čestitke za 9m user posted image ! Pa hvala za objemčke user posted image !
tinaaja - Čestitke za mere user posted image ! Kakšen test pa je denver? user posted image Kdaj že imate operacijo žrelnic? Držimo pesti, da bo vse čim prej mimo in vse ok user posted image user posted image user posted image ! Pa upam, da je Dita že ok user posted image . Mater, da se nalezeš pri DR, ta pa je dobra user posted image .

klavdyk - Čestitke za 8m user posted image ! A ti imaš tudi težave z datumi user posted image user posted image user posted image ? Jaz sem rabila par let, da sem si zapomnila rojstni dan od dragega, ker sem totalno švoh s številkami user posted image user posted image user posted image . Pa da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image !
brigita23 - Bravo za Nikca, da več ne grize mamice user posted image ! Je ugotovil, da če še želi malo papcat pri mamici, to ni najboljša pot, a ne? user posted image Papir pa je tudi pri nas totalni zakon. Saj jaz ji kar dam za trgat časopis, pa reklame, toda moram obvezno bit zraven, saj ji vedno v ustih iščem koščke papirja. Pred nekaj dnevi je celo pokakala en zelen kos papirčka, je bil še čisto cel user posted image user posted image user posted image . Od takrat se sedaj učiva, da jo zares ves čas gledam in vsakič, ko hoče dat papir v usta, ji ne dovolim, tako da jo učim, da naj samo trga, ne pa je. Toda, samo da za sekundo pogledam vstran, gre spet v usta user posted image user posted image user posted image . Pa vsako kartonsko stvar najprej poslini, pol pa začne trgati in jesti, je šmrklica mala ugotovila, kako se lotiti zadeve user posted image user posted image user posted image . Očitno ji primanjkuje celuloze .
Pa bravo za copatke in škorenjčke user posted image . Mi smo Eli za božička kupili copatke, podložene z ovčjo volno, toda zaenkrat smo še kar v debelih volnenih nogavičkah, čeveljci pa pridejo na vrsto, ko bo čas za postavljanje na noge, najbrž enkrat spomladi user posted image .
Junona - Kako lepo je brat, ko si tako vesela za sestrico user posted image user posted image user posted image . Ne vem zakaj, toda pomislila sem: Ali sta dvojčici, ali pa sta izjemno povezani user posted image .

Sonček85 - A sta oba z dragim edinca, da ne boš nikoli tetka? Pol pa Aleks obvezno rabi še vsaj dve sestrici ali bratca, če ne bo imel bratrancev in sestričen user posted image .

matcar - Ne vem, kje sem brala, toda čaj baje jemlje vodo iz telesa (je na nek način diuretik), tako da ima Saš morda zato tako trd kakec, glede na to, da spije toliko čaja. Najbrž je žejen, toda bolj, ko pije, manj vode ima v telesu in je še bolj žejen. Jaz bi na tvojem mestu čaj v celoti zamenjala za vodo, pa sem prepričana, da se mu bo prebava uredila. Baje je itak najbolj zdravo, da se otrok čim prej navadi pit vodo, čaj pa le, ko je bolan. Si pa prestavljam, da ti je bilo gotovo zelo hudo, ko si videla, da krvavi iz ritke user posted image . Držim pesti, da se vama čim prej porihta prebava user posted image user posted image user posted image .

detelja - Po moje je bila bolnica za Majo tak stres, da je sedaj malo razštelana. Gotovo se vama bo ritem spet uredil user posted image , samo bodita mogoče par dni več doma, čim bolj znane stvari, čim manj novosti in sprememb, da se spet sprosti. Jaz sem na primer pri Eli opazila, da od padca naprej noče več jesti na žlico oziroma nekako protestira in po novem je uspeh, če 2-krat na dan normalno jeva na žlico. Enostavno noče jesti, če ji pa zmešam kašico v flaško (je seveda redkejša, da jo lahko pije), pa spije vse, celih 150 ml. Sem nekako sklepala, da je šla zaradi strahu nekoliko nazaj v dojenčkasto stanje in se ne sekiram. Bo že prišel čas, ko bo spet normalno vse obroke čez dan jedla na žlico. Ni kaj, pri tako mičkenih se očitno vsaka stresna situacija toliko bolj pozna, saj še nimajo razvitih obrambnih mehanizmov in je vse takoj vidno navzven. V glavnem: vse, kar počneš (ujčkanje, petje, božanje, lubčkanje ...), je prava pot user posted image , le Maja bo očitno rabila še nekaj časa, da se potolaži in notranje spet sprosti. Boš videla, kmalu bosta spet na starem ritmu user posted image . Sem šele sedaj prebrala, kaj ti je napisala naša super mamica nmagk in se podpišem user posted image . Napisala si tudi, da ponoči ful pije. Kaj pa, če ji je vroče? user posted image Ela se vedno zbuja, če jo preveč pokrijem, pa zvečer pred spanjem ji obvezno moram dat vsaj enih 5-krat za pit, vsako minuto ji ponudim, da se fajn napije. Mogoče v sobi, kjer spi, tudi bolj zapreš raidatorje, da bo nekoliko bolj hladno. Pri nas to deluje user posted image .
rea27 - Jeah, kako lepo user posted image user posted image user posted image ! Ko to berem, dobim kar lušte, da bi tudi jaz bila spet noseča user posted image .

janja* - Hvala user posted image . Ja, res je grozen občutek user posted image . Ni kaj, je bila kar orng šola in mislim, da se bom Eli še milijonkrat opravičila. Jo pa sedaj zato še bolj pazim, čeprav se mi je že prej zdelo, da sem superprevidna.

Evo, pa sem prišla do konca user posted image . Se grem še malo pocartat k dragemu user posted image , skupaj spijeva čaj, potem pa hop v toplo posteljico user posted image . Se je ravno spekel kruh v kruhomatu in tako vse diši po kruhu, da se mi že kar lušta zajtrk user posted image user posted image user posted image . Mirno noč vam želim, naj vaši zakladki pridno spančkajo user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
16.12.2009 11:16:22   
veronikab
Punce v LJ spet sneži. In sneg se prijema. Joj kako je to lepo videti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image Me pa nekaj zanima - naš mišek mi zadnja 2 dni po celi črt štrajka glede hrane - zavrača hrano po žlički in tudi dojenje. Sedaj me že malček skrb. Upam, da je le tako obdobje (faza) in da ne bo trajalo predolgo. A ima mogoče še katera podobne težave?

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
16.12.2009 12:00:48   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce v LJ spet sneži. In sneg se prijema. Joj kako je to lepo videti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image Me pa nekaj zanima - naš mišek mi zadnja 2 dni po celi črt štrajka glede hrane - zavrača hrano po žlički in tudi dojenje. Sedaj me že malček skrb. Upam, da je le tako obdobje (faza) in da ne bo trajalo predolgo. A ima mogoče še katera podobne težave?

veronikab..hvala enako..nočemo nič jest..nič nič nič. Za zajtrk, ko je ponavadi jabolko in banana ali pa še kivi..ni šans..Ne odpre ust. Ko ji dam pa piškot za grickat..tisto paaaaa! :) Mislim, da se bližajo zg. enojke, ker se tudi naša mala piškamiška drgne pod noskom in tudi v joku zaspi zadnje dva dni...ne vem...bomo tudi to...Po moje gre za fazo, obdobje..

Je pa pri nas veliko bolj mirno in veselo odkra sem nabavila jantarjeve ogrlice, ki baje pomagajo pri izraščanju zobkov. Sedaj Eva Lana spi dop dve uri, in popoldne 1,5h tako, da je pravo veselje, saj lahko med tem časom še kaj postorim. Tudi ponoči je lepše in bolj kvaliteten spanec je.. Saj se še zbudi, a ne več v joku in tako krčevito. Danes je, recimo, do 00:00 nekaj cincala, po polnoči pa zaspala kot mala miška do 7:48...tako, da..naše Dolenjke že po tekočem traku naročajo jantar heheheh..no, toliko..morda, kateri v pomoč.

rea27

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
16.12.2009 12:07:10   
veronikab
rea27 sem se ravnokar spraševala, kakšen trebušček sedaj že imaš??? Sem namreč gledala slike, kakšnega sem jaz imela lani takega časa. No se vidi, da sem prej čisto shirala (bruhanje), saj sem bila kot okostnjak z čisto malo žogico spredaj. user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
16.12.2009 12:49:35   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

miška vse najboljše za rojstni dan...

user posted image

Šele dane smi je radar zaznal mojega in samo mojega osegnega pomočnika.....no, naj mu bo....drgač pa dela brezhibno...

HVALA VSEM ZA ČESTITKE.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
16.12.2009 12:51:45   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

miška vse najboljše za rojstni dan...

user posted image

Šele dane smi je radar zaznal mojega in samo mojega osegnega pomočnika.....no, naj mu bo....drgač pa dela brezhibno...

HVALA VSEM ZA ČESTITKE.

Miška2006 pa ne da se je radar pokvaril, ker ta je pa res bila malo dolga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
16.12.2009 12:58:21   
Miška2006
Ma ne, glih pokvaril se ni....je blo z domačim osebnim pomočnikom dostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dela....beri akcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 3485
16.12.2009 13:00:50   
veronikab

Ma ne, glih pokvaril se ni....je blo z domačim osebnim pomočnikom dostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dela....beri akcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3486
16.12.2009 13:06:49   
rea27
veronika..ja, trebušček je še čisto majhen..bi rekla, da je še Evine zaloge ostalo user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3487
16.12.2009 13:35:51   
sonček85
nena:ne nisem edinka imam brata in sestro in ne vem kaj čakata,jaz sem najmlajša onadva pa 30 in 27 pa še nič.NO sestra......,brat pa se je pred nekaj časa razšel s punco tko da.........

Upam ,da bom po strani od mojega ko ima brata samo to ni prava teta,ampak bolje kot nič
veronikab<.zobki po moje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
16.12.2009 13:43:46   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Moja mucka sladko spančka user posted image , sva se od padca prvič sami kopali user posted image , je bila mamica tako super previdna, da še muha ne bi mogla zleteti iz hlač user posted image user posted image user posted image . Ni kaj, dragi cel december dela popoldan in da bi se kopali samo čez vikend se mi enostavno ne zdi dovolj, saj Ela v kopanju zelo uživa, fajn se osveži, danes sem ji dala še kapljico Justovih alpskih rožic noter, tako da bo spančkala kot angelček user posted image . Ko je tako skopana, v sveži mehki pidžamici in v svoji prijetni posteljici, se očka heca, da bi najraje kar sam zlezel v njeno posteljico, ko vidi, kako se ima fajn user posted image . Sedaj nam je že 2-krat odpadla fizioterapija, ker je F bolna, tako da delamo kar iste vaje. Komaj čakam, da bo Ela že orng sama sedela, da bo začela raziskovat plazenje, jo prav vidim, kakšna detektivka bo user posted image user posted image user posted image . Toda še vedno ostaja moje vprašanje:
user posted image Tiste, ki vam otroci že plazijo, kako izvedete tuširanje ali karkoli drugega, pri čemer ne morete cel čas gledat otročka, kje je in kaj dela? A imate vse stajice?

veš, moj ko dela dela od 8 ure in čez teden tja do 21,22 lahko tudi do 23 ure...čez vikend pa itak pride domov ko midvi vstaneva...in že od poroda dalje (ko je dragemu potekel očetovski dopust) jo sama kopat...tk da meni ni panike...midvi se še vedno kopave v njeni banici, sicer je že vse na knap ampak gre...jaz jo pustim nekje na telh, prinesem vodo, pol jo slečem, okopam, zbrišem, oblečem in spet dam nekam na varno-na tla in pol pospravim za nama...nato pa gremo jest...mi nimamo stajice, bom pa prinesla prenosno posteljko, ko bo maja začela malo bolj hodit oz jo bom že zdaj čez čas postavila ker se ful plazi in mi skoz ureja rože,trga liste in jih tlači v usta...rože so ful velike in jih nimam kam dati, mi je pa škoda jih vstran vrčt...tk da ko bom šla na wc ali kaj da jo bom lahko pustila v posteljki, da bom ziher mi kaj ne "pospravlja"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, pa še to: user posted image Ali že vse redno umivate zobke? Mi smo nabavili tisti štumfek za zobke, pa smo ga doslej uporabili le enkrat user posted image user posted image . Kar nekako še nismo umivanja zobkov spravili v redno dnevno rutino. Dajte mi povedat, kako to ve počnete, kako pogosto, kdaj, s čem ... Hvala! user posted image

mi jih tu pa tam umijemo, kaj ko mi ponoči skoz pije ali je..tk da potem itak ne vem če je kak učinek....

Skoraj vsak večer poslušamo pravljico Muca copatarica in že pri uvodni melodiji Ela vriska, tako ji je všeč pravljica user posted image . Se mi zdi, da smo ustvarili kar fajn večerno rutino user posted image , tako da Ela že točno ve, kaj sledi in zato tudi pridno zaspi okrog med 20h in 21h, ponavadi okrog 20.30, odvisno od dneva, kako hitro vse poštimamo. Se je pa včeraj po pol ure zbudila v joku, si drgnila pod noskom, očitno ven rinejo zgornje enke. Smo rabili kakšno slabo uro, da se je potolažila in seveda v naročju zaspala, potem pa sva jo dala spat kar k nama user posted image . Ni kaj, ko se bomo selili v večje stanovanje, bomo obvezno rabili posteljo 180x200, saj ko bomo štirje, bo kar gužva v najini postelji user posted image user posted image user posted image . Toda do takrat je še čas, saj sva se z dragim odločila, da na drugem otročku začneva delat drug Božič, torej šele čez eno leto. Po eni strani komaj čakam ponovno nosečnost in vse tiste čudovite občutke, ki pridejo zraven user posted image , toda če se pa spomnim na zadnji mesec, ko sem se komaj premikala in me je vse bolelo od velikanskega trebuha, pa me malo mine user posted image user posted image user posted image .

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
16.12.2009 13:45:26   
detelja

ooooooooooooooooo yyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da mišice ne bolijo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene še vedno bolijouser posted image user posted image user posted image user posted image sam popravek pa je bil že par min po tistem ko sem ti napisala na fb,da ne vem če bom zmoglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3490
16.12.2009 13:46:29   
detelja

user posted image

hmmmm kdo bi vedel...sam meni je rekla, da če tudi par dni nič ne poje glavno je da pije...mal pokliči p pa povprašaj...

Neposredna povezava do sporočila: 3491
16.12.2009 13:47:22   
detelja

user posted image

hmmmm kdo bi vedel...sam meni je rekla, da če tudi par dni nič ne poje glavno je da pije...mal pokliči p pa povprašaj...

aja, a veš da mi je prijateljica glih včeraj poslala sms, da je njen mucek tudi štrajkal kar nekaj časa...pol pa so šli k p pa je ugotovila, da je prebolele neko virozo brez vsakega znaka, edino hrano je odklanjal...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
16.12.2009 13:53:52   
detelja

detelja - Po moje je bila bolnica za Majo tak stres, da je sedaj malo razštelana. Gotovo se vama bo ritem spet uredil user posted image , samo bodita mogoče par dni več doma, čim bolj znane stvari, čim manj novosti in sprememb, da se spet sprosti. Jaz sem na primer pri Eli opazila, da od padca naprej noče več jesti na žlico oziroma nekako protestira in po novem je uspeh, če 2-krat na dan normalno jeva na žlico. Enostavno noče jesti, če ji pa zmešam kašico v flaško (je seveda redkejša, da jo lahko pije), pa spije vse, celih 150 ml. Sem nekako sklepala, da je šla zaradi strahu nekoliko nazaj v dojenčkasto stanje in se ne sekiram. Bo že prišel čas, ko bo spet normalno vse obroke čez dan jedla na žlico. Ni kaj, pri tako mičkenih se očitno vsaka stresna situacija toliko bolj pozna, saj še nimajo razvitih obrambnih mehanizmov in je vse takoj vidno navzven. V glavnem: vse, kar počneš (ujčkanje, petje, božanje, lubčkanje ...), je prava pot user posted image , le Maja bo očitno rabila še nekaj časa, da se potolaži in notranje spet sprosti. Boš videla, kmalu bosta spet na starem ritmu user posted image . Sem šele sedaj prebrala, kaj ti je napisala naša super mamica nmagk in se podpišem user posted image . Napisala si tudi, da ponoči ful pije. Kaj pa, če ji je vroče? user posted image Ela se vedno zbuja, če jo preveč pokrijem, pa zvečer pred spanjem ji obvezno moram dat vsaj enih 5-krat za pit, vsako minuto ji ponudim, da se fajn napije. Mogoče v sobi, kjer spi, tudi bolj zapreš raidatorje, da bo nekoliko bolj hladno. Pri nas to deluje user posted image .

glede maje:

- mraz- sem jo probala bolj oblečt, pokrit...jočemo, se deremo itd...
-vroče-sem jo dala na pol golo spat...jočemo se deremo...plus tega jaz cel dan imam odprto okno tik pred spanjem zaprem... sem probala sam zjutraj zluftat pol pa imet cel dan okno zaprto pesem je ista...
čez dan mi noče pit...oz pije samo ko smo zunaj...probala sva da sva jo celo noč nosila, je bila 5 min tiho 1 uro je cvilila se drla...sva probala svčeko - je bilo isto...se je drla...no včeraj sva jo dala v igrali center se je igrala ampak je postajala utrujan ampak ne spat....

no, danes mi je prijateljica rekla, da je vpr. svoje prijateljice katere imajo že otroke in ji je ena rekla, da se jim je iz lepega začelo isto dogajat..pa je krofek jokal 1,5 h brez prestanka...pol pa so šli k dr in so ugotovili, da ga matra želodček...kao, da bi naj 1 h pred kopanjem otroku zadnjič ponudli hrano-vsi ne samo oni...in jaz bom to danes probala...sicer je res, da moja maja včasih tako prdi zvečer ko jo dam v posteljo, ali pa riga, včerja je npr. kakala...tk da res ne vem kaj je krivo...sicer mi je čudno zakaj ima tak odpor do spalnice, nikoli nama ni padla...tam je ogledalo v katero se ful rada gleda...radio...itd...ne vem več...kot pravite edino pravilno je da ostanem mirna in probar kar pač lahko...tudi zrak vlažim....

ampak iz dneva v dan ugotavljam, da maja spi in med spancem ful zajoka, ali se dere, ali pa neki govori, se jezi, kot ko se igra pa jo katera igrača ne uboga...tk da ne vem če kaj podoživlja...hmmmm upam, da bomo čimprej vse porihtal....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
16.12.2009 14:35:14   
sonček85
detelja:joj to pa resn inič dobro.Boga Maja in potem še boga vidva.Upam,da se to kmalu uredi in da bo Maja najaz stara Maja kot je bila prej.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
16.12.2009 15:53:10   
brigita23
da se malo potožimuser posted image

Drage moje, danes se je naš dan poln načrtov začel prav lepo, končal pa ne takouser posted image . Zjutraj smo se dogovorile z aprilskimi mamicami iz Celjske okolice da se dobimo v Žalcu na kavici z našimi krofki in jagodami. Jaz cela vesela zrihtam Nikeca, sebe in greva v Interspar da še ponakupiva potrebno špecarijo. prideva do Spara, dam jajco v voz in se napotim proti trgovini, nakar ugotovim, da jajca zaseda cel nakupovalni voziček in da za hrano pravzaprav sploh ni prostora. Napotim se do omaric za garderobo vanjo strpam cel svoj coken pok in Nika hočem posadit v voziček kjer je prirejeno za otroka. Ker naš Nik že prav lepo samostojno sedi to naj ne bi bil noben problem. IN BUUUUUMMMMM....user posted image user posted image user posted image  tisti del je bil zlomljen in Nikec mi je padel nazaj v voziček...in tišina potem pa jok da sape ni dobiluser posted image , takoj sem ga vzela ven ga pobožala po glavici in ugotovila da ni nič hujšega, da se je bolj kot kaj druga ustrašil saj je kar precej počilo. To so bile krokodilje solze, meni pa se je paralo srce saj sem se čutila krivo da tega prej nisem preveril. Pravzaprav sem ta del že prej ven potegnila in vanjga dala torbo, pa je blo čist ok. Ko pa se je Nikec hotel nasloniti nazaj pa je počilo. Joj kok mi je blo težko in potem ne bodi ga treba pride do mene varnostnik in mi začne pametovat: " Veste Gospa, vedno morate prej tole plastiko preverit..bla, bla, bla....sem misla da ga bom kr usekala. Men se otrok v naročju joče ko da mu manjka pol noge, un pa mi tam pametuje. Halllllloooooo. Kje je tu odgovornost???? Pa še 2 Eur morš dat za ta posran voz. Joooooojjjjj sem bla tak jezna in razočarana da ko mi je pripeljal nov voziček sem kar vse skupaj s tistimi 2-mi evri tam pustila in šla z Nikecom. Tako da mamice previdno. Drage: sonček, kpmk in Nina ve pa veste zakaj me potem ni bilo. Pa tako lep dan sem si zamislila. Zdaj Nikec pančka sem mu skos glavico tipala in zaenkrat je vse ok. Se že smejčkamo. Sam men pa ni vseen, sem še čist paf. Sej vem da prihaja to obdobje ko bodo naši malčki začeli padati in podobne stvari, sam sej veste da nam maicam ni vseeno. Pa nisem melanholična in podobno. Pač je bilo prvič pa sem se tudi sama mal ustrašila.  
Tudi pri nas sneži, je prav lepo zunaj. Sem pa kupila našemu sončku ful lepi pajacek za božička, zraven pa sta še čepica in slinček. Bo lepi za božič in novo leto. Pa še mikice s takimi lepimi prazničnimi motivi.

Sem se mogla izpovedatuser posted image , lep dan še naprej vsem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
16.12.2009 15:59:19   
brigita23

user posted image Tiste, ki vam otroci že plazijo, kako izvedete tuširanje ali karkoli drugega, pri čemer ne morete cel čas gledat otročka, kje je in kaj dela? A imate vse stajice? Ja z kopanjem in tuširanjem je postal kr problem pri nas, saj v banici ni šans da ležimo, moramo skos sedeti in imeti vse pod nadzoromuser posted image , kadar ga pa tuširam imam pa tisti stolček Sliper ali kaj je že. Mi je tako najlažje, on si pa tušek kar sam držiuser posted image , to ima dela. Pa se po obrazu šprica in smeji zravenuser posted image . Smo vsi mokri s kopalnico vred.

Aha, pa še to: user posted image Ali že vse redno umivate zobke? Mi smo nabavili tisti štumfek za zobke, pa smo ga doslej uporabili le enkrat user posted image user posted image . Kar nekako še nismo umivanja zobkov spravili v redno dnevno rutino. Dajte mi povedat, kako to ve počnete, kako pogosto, kdaj, s čem ... Hvala! user posted image nAŠ nIK JE NOR NA UMIVANJE ZOB, SEM TUDI SAMA IMELA NA ZAČETKU TA NAPRSTNIK PA MI NI BIL NEKAK VŠEČ, kaj jst vem ne da se ga fino očistit ali pa da ga vsak dan devaš kuhat. No smo kupili kar ščetkico in umivamo zjutraj in zvečer. Mali ko vidi da si mami zobe umiva kar usta odpre in potem moramo še njemu, tista 2 zobka ki jih imauser posted image user posted image user posted image . Ja no ful si rad umiva res, je full hec ko se kopamo vsak večer dokler smo v vodi je vse ok. Potem pride na vrsto nega in oblačenje...jojjjjjj to se kregamo in upiramo zraveuser posted image , Pol pa vidi ščetko je pa čist vesel spetuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
16.12.2009 16:03:23   
brigita23

glede maje:

- mraz- sem jo probala bolj oblečt, pokrit...jočemo, se deremo itd...
-vroče-sem jo dala na pol golo spat...jočemo se deremo...plus tega jaz cel dan imam odprto okno tik pred spanjem zaprem... sem probala sam zjutraj zluftat pol pa imet cel dan okno zaprto pesem je ista...
čez dan mi noče pit...oz pije samo ko smo zunaj...probala sva da sva jo celo noč nosila, je bila 5 min tiho 1 uro je cvilila se drla...sva probala svčeko - je bilo isto...se je drla...no včeraj sva jo dala v igrali center se je igrala ampak je postajala utrujan ampak ne spat....

no, danes mi je prijateljica rekla, da je vpr. svoje prijateljice katere imajo že otroke in ji je ena rekla, da se jim je iz lepega začelo isto dogajat..pa je krofek jokal 1,5 h brez prestanka...pol pa so šli k dr in so ugotovili, da ga matra želodček...kao, da bi naj 1 h pred kopanjem otroku zadnjič ponudli hrano-vsi ne samo oni...in jaz bom to danes probala...sicer je res, da moja maja včasih tako prdi zvečer ko jo dam v posteljo, ali pa riga, včerja je npr. kakala...tk da res ne vem kaj je krivo...sicer mi je čudno zakaj ima tak odpor do spalnice, nikoli nama ni padla...tam je ogledalo v katero se ful rada gleda...radio...itd...ne vem več...kot pravite edino pravilno je da ostanem mirna in probar kar pač lahko...tudi zrak vlažim....

ampak iz dneva v dan ugotavljam, da maja spi in med spancem ful zajoka, ali se dere, ali pa neki govori, se jezi, kot ko se igra pa jo katera igrača ne uboga...tk da ne vem če kaj podoživlja...hmmmm upam, da bomo čimprej vse porihtal....

boga revica...smo imeli podobne težave zdaj smo se navadili da se prvo kopamo in potem jemo kašico, se še malo pocartamo malo pozizamo in zaspimo. Seveda pa sem brala da so naši otroci v obdobju ko bodo čedalje bolj težko zaspali. Naš se včasi ko sva oba z njim v postelji in se igramo zvečer pred spanjem tako razživi, da potem še kakšno urco ne zaspi. To da pa joka med spanjem pa so morda res kakšni vetrovi ali kaj podobnega. Upam da čimprej uredite.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
16.12.2009 16:05:39   
brigita23
user posted image

user posted image

isto situacijo smo mi imeli ko je bil bolan, naš je samo zizu tu in tam... Lahko da je to tako obdobje, ali pa zobki, ko so našega matrali je bil tako neješč da sem se že bala da bo preveč na teži izgubil, trajalo pa je kak tedenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3498
16.12.2009 17:45:32   
veronikab
briigita23 še dobro, da se je le malce udaril in seveda prestrašil, da ni kaj hujšega. Ni kaj, naj smo mamice še tako previdne, take majhne nesreče se vedno lahko zgodijo. Naš Jakob je tudi že pokasiral prvo buško - je nekako zlezel s polovico telesa pod kavč, pol se je pa hotel visoko dvignit na rokice in ga je kavč seveda oviral, pa je z vso silo butnil z glavo ob parket. In škoda za zamujeno srečanje.

detelja hvala za nasvet. Se tudi sama sprašujem, če so zobki ali pa kaj drugega. No danes mi je vsaj malce pil, jedel seveda nič, le zjutraj se je podojil. Je pa res, da je tudi zaprt in ne vem če ga to matra. Samo še najbol sumim zobke, saj vedno ko mu dam piti iz magičnega lončka, le kljunček žuli.
Glede Maje pa sem tudi jazuser posted image . Veš naš Jakob tudi veliko prdi, včasih se sprašujem, kako lahko ima tako malo bitje toliko plinov v sebi. Je pa res, da po določeni hrani prdi še bolj - npr. brokoli. Kaj pa če Majo res matra kakšna hrana - mogoče mlečni izdelki?

NenaLena tudi midva se včasih zvečer skopava sama. Delam pa jaz prav tako kot detelja - vedno ga položim na varno. Se pa kopamo še v banjici.

Neposredna povezava do sporočila: 3499
16.12.2009 17:58:46   
sonček85
joj brigitka:Bogi Nikec,pa samo da je zdaj ok.Mislim ,pa kako te lahko pride neki nadirat in pametvat,naj raj vsake tolk časa vozičke pregledajo ali so ali niso brezhivni.
Seveda te razumemo in naslednjič upam ,da se vidmo.Važen je nIK IN HVALA BOGU JE Z NJIM VSE OK.

Joj a veš sem se nate zdle spomnla.Berem in pišem tle ,Aleks pa za mojim hrbtom je reklamo od Lesnineuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?