Anonimen
|
Miška2006 - Čestitke za 9m ! Pa hvala za objemčke ! tinaaja - Čestitke za mere ! Kakšen test pa je denver? Kdaj že imate operacijo žrelnic? Držimo pesti, da bo vse čim prej mimo in vse ok ! Pa upam, da je Dita že ok . Mater, da se nalezeš pri DR, ta pa je dobra . klavdyk - Čestitke za 8m ! A ti imaš tudi težave z datumi ? Jaz sem rabila par let, da sem si zapomnila rojstni dan od dragega, ker sem totalno švoh s številkami . Pa da se čim prej pozdravite ! brigita23 - Bravo za Nikca, da več ne grize mamice ! Je ugotovil, da če še želi malo papcat pri mamici, to ni najboljša pot, a ne? Papir pa je tudi pri nas totalni zakon. Saj jaz ji kar dam za trgat časopis, pa reklame, toda moram obvezno bit zraven, saj ji vedno v ustih iščem koščke papirja. Pred nekaj dnevi je celo pokakala en zelen kos papirčka, je bil še čisto cel . Od takrat se sedaj učiva, da jo zares ves čas gledam in vsakič, ko hoče dat papir v usta, ji ne dovolim, tako da jo učim, da naj samo trga, ne pa je. Toda, samo da za sekundo pogledam vstran, gre spet v usta . Pa vsako kartonsko stvar najprej poslini, pol pa začne trgati in jesti, je šmrklica mala ugotovila, kako se lotiti zadeve . Očitno ji primanjkuje celuloze . Pa bravo za copatke in škorenjčke . Mi smo Eli za božička kupili copatke, podložene z ovčjo volno, toda zaenkrat smo še kar v debelih volnenih nogavičkah, čeveljci pa pridejo na vrsto, ko bo čas za postavljanje na noge, najbrž enkrat spomladi . Junona - Kako lepo je brat, ko si tako vesela za sestrico . Ne vem zakaj, toda pomislila sem: Ali sta dvojčici, ali pa sta izjemno povezani . Sonček85 - A sta oba z dragim edinca, da ne boš nikoli tetka? Pol pa Aleks obvezno rabi še vsaj dve sestrici ali bratca, če ne bo imel bratrancev in sestričen . matcar - Ne vem, kje sem brala, toda čaj baje jemlje vodo iz telesa (je na nek način diuretik), tako da ima Saš morda zato tako trd kakec, glede na to, da spije toliko čaja. Najbrž je žejen, toda bolj, ko pije, manj vode ima v telesu in je še bolj žejen. Jaz bi na tvojem mestu čaj v celoti zamenjala za vodo, pa sem prepričana, da se mu bo prebava uredila. Baje je itak najbolj zdravo, da se otrok čim prej navadi pit vodo, čaj pa le, ko je bolan. Si pa prestavljam, da ti je bilo gotovo zelo hudo, ko si videla, da krvavi iz ritke . Držim pesti, da se vama čim prej porihta prebava . detelja - Po moje je bila bolnica za Majo tak stres, da je sedaj malo razštelana. Gotovo se vama bo ritem spet uredil , samo bodita mogoče par dni več doma, čim bolj znane stvari, čim manj novosti in sprememb, da se spet sprosti. Jaz sem na primer pri Eli opazila, da od padca naprej noče več jesti na žlico oziroma nekako protestira in po novem je uspeh, če 2-krat na dan normalno jeva na žlico. Enostavno noče jesti, če ji pa zmešam kašico v flaško (je seveda redkejša, da jo lahko pije), pa spije vse, celih 150 ml. Sem nekako sklepala, da je šla zaradi strahu nekoliko nazaj v dojenčkasto stanje in se ne sekiram. Bo že prišel čas, ko bo spet normalno vse obroke čez dan jedla na žlico. Ni kaj, pri tako mičkenih se očitno vsaka stresna situacija toliko bolj pozna, saj še nimajo razvitih obrambnih mehanizmov in je vse takoj vidno navzven. V glavnem: vse, kar počneš (ujčkanje, petje, božanje, lubčkanje ...), je prava pot , le Maja bo očitno rabila še nekaj časa, da se potolaži in notranje spet sprosti. Boš videla, kmalu bosta spet na starem ritmu . Sem šele sedaj prebrala, kaj ti je napisala naša super mamica nmagk in se podpišem . Napisala si tudi, da ponoči ful pije. Kaj pa, če ji je vroče? Ela se vedno zbuja, če jo preveč pokrijem, pa zvečer pred spanjem ji obvezno moram dat vsaj enih 5-krat za pit, vsako minuto ji ponudim, da se fajn napije. Mogoče v sobi, kjer spi, tudi bolj zapreš raidatorje, da bo nekoliko bolj hladno. Pri nas to deluje . rea27 - Jeah, kako lepo ! Ko to berem, dobim kar lušte, da bi tudi jaz bila spet noseča . janja* - Hvala . Ja, res je grozen občutek . Ni kaj, je bila kar orng šola in mislim, da se bom Eli še milijonkrat opravičila. Jo pa sedaj zato še bolj pazim, čeprav se mi je že prej zdelo, da sem superprevidna. Evo, pa sem prišla do konca . Se grem še malo pocartat k dragemu , skupaj spijeva čaj, potem pa hop v toplo posteljico . Se je ravno spekel kruh v kruhomatu in tako vse diši po kruhu, da se mi že kar lušta zajtrk . Mirno noč vam želim, naj vaši zakladki pridno spančkajo , NenaLena
|