|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
11.12.2009 8:14:25   
sonček85
miška:čestitke za 9m user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
11.12.2009 9:06:19   
tinaaja
Mere dite pri 8m1t:
8030g, 68cm user posted image  Smo imel mal prej sistematiko, ker smo sli se na pregled s ta veliko.   Mala je frajerka, denver razturila. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
11.12.2009 13:56:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Mere dite pri 8m1t:
8030g, 68cm user posted image  Smo imel mal prej sistematiko, ker smo sli se na pregled s ta veliko.   Mala je frajerka, denver razturila. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
11.12.2009 15:39:40   
klavdyk
juhej mi smo pa danes stari 8 mesecev. je mami skor pozabla-jo morajo drugi spomnitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo spet prehlajen-kašljamo, smrkamo,... groza..  gregor je še doma-ni v vrtcu. sn bla tam danes pa mi je vzgojiteljica rekla, da če imam možnost, naj ga imam kr doma še decembra... sm mali mal pogreša otroke..se nima s kom igrat. zdaj Gašper spi, gregor pa je šel zravn atija, da lahko mama malo pospravlja.
ja ko bi res pospravljala.user posted image user posted image zdaj pa na netu čepim...mah saj se nič ne bo samo pospravlo...pa tut kdo drug ne bo namesto mene

nič še grem mal surfatuser posted image user posted image user posted image

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
11.12.2009 15:57:31   
brigita23
halo punce

čestitke vsem obmesečnicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kok rastejo tile naši sončki a neuser posted image .
Kaj počnete, odkar sem si facebook zrihtala sem kr malo zanemarila tale rruser posted image . No naj vam povem, da me je danes moj Nik ugriznil na bradavico do krvi in da me joška tako boli, da razmišljam da bi nehala dojit. Ne vem kaj naj storim, full je začel grizit. Me ja že 2 dni nazaj, sam ne tak fejst, evo danes pa opet in je kr grdo za videtuser posted image user posted image , upam, da ne more bit kaj narobe. Kako je pri vas tiste ki še dojite? Se je kateri tudi to zgodilo?

Lep preostanek dneva še naprejuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
11.12.2009 16:09:43   
brigita23
nenči uuuuuu ko sem zdle prebrala tvojo zgodbo me je kar streslouser posted image , boga revica. Te čist razumem kako ti je. Potolaži se, moji prijateljici je isto pri 8-h mesecih padla mala na tla iz postelje in si zvila rokico. Ko je šla k P si je isto očitala in jo je seveda zelo skrbelo. No potem pa ji je P povedala da se to zgodi skoraj vsaki mamici, da ji enkrat pade otroček na tla in da se ponavadi ne zgodi nič hujšega. Torej jo otročki dobro odnesejo. Tvojo Elo so čuvali angelčkiuser posted image . Sam mene je tudi ful strah, se mi zdi da ga moraš imeti non stop na učeh. Naš je zadnjič zraven mene na tleh sedel ko sem delala eno sliko in on se igra pa čebla skkos zraven, kar naenkrat je bil pa čisto tiho.....pa ga jst pogledam pa je papir ko sem slikice gor printala. Mene panika mu grem hitr z prstom v usta in sem mu potegnila ven kolikor je pač bilo, vendar nekaj ga je pa gotovo pojedeluser posted image . Pa čist črn je bil okoli ust od tinteuser posted image . Joj kok mormo res pazit. user posted image  sAM DA JE eLA ČILA IN ZDRAVA, TI PA SE pomiri mami in si ne očitajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.12.2009 20:49:10   
sonček85
klavdy:pozdravite se in česttitke
Brigitka:joj boga,jaz bi poklicala zdravnico in povpršala kako in kaj.Ker trpeti pa tudi ne moreš.Lahko si edino črpaš ,če ti je da bi še imel naprej tvoje mleko glede na to da ga še imaš dovolj.Namaži si s kako kremo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.12.2009 22:32:18   
nmagk
Brigita mene je tudi Karolinca ugriznila in mi je bradavica kar počla mažem se z bepantenom in je boljš,dojim samo na eno,danes sem prvič probala boli še k hudič samo je pa boljš,tudi jaz razmišljam o prenehanju,samo še nimam srca za to,ker se mala tako rada prisesa.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
12.12.2009 0:43:19   
*Junona*
Babuške moje, js sem tako srečna, da imamo Anžeta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šele sedaj ko sem sama teta, razumem kakšno ljubezen čuti moja sestrica do Zare. Obožuje jo...sedaj jo razumem, ker poznam ta občutek, kajti tudi jaz obožujem Anžeta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa spat, joj koliko je že ura,user posted image

papa

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3434
12.12.2009 4:03:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Babuške moje, js sem tako srečna, da imamo Anžeta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šele sedaj ko sem sama teta, razumem kakšno ljubezen čuti moja sestrica do Zare. Obožuje jo...sedaj jo razumem, ker poznam ta občutek, kajti tudi jaz obožujem Anžeta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa spat, joj koliko je že ura,user posted image

papa

junona,kako lepo je to brat.
No kot pravijo rana ura zlata urauser posted image

NO jaz verjetno nikoli ne bom tetka tko da ti kr malo zavidam.Ti pa privoščimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
12.12.2009 8:22:52   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Brigita mene je tudi Karolinca ugriznila in mi je bradavica kar počla mažem se z bepantenom in je boljš,dojim samo na eno,danes sem prvič probala boli še k hudič samo je pa boljš,tudi jaz razmišljam o prenehanju,samo še nimam srca za to,ker se mala tako rada prisesa.

ja pri men je prolem da imam levo zizo full bolj polno in  primeru da mi ne je z nje lahko kamot dobim mastitis...zdej pa gleh na desno me je ugrizniluser posted image . Ponoči sem mu jo dala in jokala zraven od bolečine, sam da mi jo je spraznu. Bomo vidl grem danes po une obliže za bradavice. Ja pa tudi men še ni da bi nehala dojit, sam ko me je pa ugriznu me je pa kr miniluser posted image ...za par uricuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
12.12.2009 10:07:31   
matcar
Dan!
Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še.user posted image user posted image user posted image
Hvala za odgovore!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
12.12.2009 11:00:08   
Miška2006
Mu daješ dovolj pijače? Drgač pa tudi jst ne vem kaj bi lahko še naredila....

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
12.12.2009 12:34:42   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!
Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še.user posted image user posted image user posted image
Hvala za odgovore!

glicerinska svečka ... mi smo jo kar nekajkrat mogli uporabit, ko smo uvajali gh .... zdaj pa je na srečo spet ok .... user posted image  upam, da tak tudi ostane

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
12.12.2009 12:35:09   
Nalini
brigita ... je bila zadnjič podobna debata na fb .... poglej tam nasvete ....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
12.12.2009 13:40:48   
veronikab
matcar tema, ki so jo pred kratkim imeli na RR KLIK

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
12.12.2009 15:50:34   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Mu daješ dovolj pijače? Drgač pa tudi jst ne vem kaj bi lahko še naredila....

Ma,spije mi po 3 210 ml flaške čaja čez dan,pa 1-2 ponoči.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3442
12.12.2009 15:52:03   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Dan!
Hvala za odgovore!

glicerinska svečka ... mi smo jo kar nekajkrat mogli uporabit, ko smo uvajali gh .... zdaj pa je na srečo spet ok .... user posted image  upam, da tak tudi ostane

Mi smo od 3.meseca na GH,težave pa so kak mesec,največ 2. Star pa je 8,5 meseca.Ni to krivo,bom pa šla v dežurno lekarno vprašat,če jih lahko dobim,pa da še to probamo.Hvala za nasvet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
12.12.2009 15:54:05   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

matcar tema, ki so jo pred kratkim imeli na RR KLIK

Vse to ,kar so napisale sem dala skozi,tudi topli donat,pa ne pomaga nič.Bom še z svečkami probala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
12.12.2009 16:15:26   
kimmii
A ima katera avtosedež maxi cosi axiss, ali pa kaj več ve o tem avtosedežu?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
12.12.2009 19:06:03   
detelja

Dan!
Hvala za odgovore!

kaj pa activia-sliva si probala??? meni je rekla p da donat brez co2...ali pa imaš en tak komarček čaj-filter vrečke...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
12.12.2009 19:07:04   
detelja
smo pa dosti več na fb kot pa tuki a ne?? čist smo se zapustile...

čakmo sneg pa ga ni...majči je ok...sam od torka ko smo imeli pregled je čist drugačna,...tečka...ne vem če ji je to vse pustilo tak strah ali kaj...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
12.12.2009 19:43:24   
tinaaja

Dan!
Hvala za odgovore!

kaj pa aloe vera? ali una zadeva za mehcanje blata, ki jo dr predpisejo. za aloe vero ne vem,kok mali jo lahko uzivajo, vem pa da mojo ta veliko ornk pozene user posted image  

no dita je vcerja s pregleda prinesla se nekaj domov - prehlad. Nikjer drugje ga ni mogla staknit, ker smo zelo izolirani, ker gre ta velika na operacijo in mora ostat zdrava. je pa pediatrinja dvakrat ful kihnila, se sicer pol razkuzila, al zgleda da je bilo za dito dovolj. tko da klavdyk - smo priblizno na istem, ta veliki dolgcas, ta micena prehlajena

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
12.12.2009 20:12:04   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Dan!
Hvala za odgovore!

kaj pa activia-sliva si probala??? meni je rekla p da donat brez co2...ali pa imaš en tak komarček čaj-filter vrečke...

Saj donat sem mu prevrela,da je co2 šel ven.Komarčka pa redno pijema.Bom vidla,kaj bo,sem pa z activio tudi že probala,pa tudi ni pomagalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
12.12.2009 20:14:03   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Dan!
Hvala za odgovore!

kaj pa aloe vera? ali una zadeva za mehcanje blata, ki jo dr predpisejo. za aloe vero ne vem,kok mali jo lahko uzivajo, vem pa da mojo ta veliko ornk pozene user posted image  

Bom še to poskusla,samo moram kupit.Je najbrž sok za dobit,predvidevam.Hvala še za ta nasvet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?