Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.12.2009 8:14:25
|
|
|
|
sonček85
|
miška:čestitke za 9m
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.12.2009 9:06:19
|
|
|
|
tinaaja
|
Mere dite pri 8m1t: 8030g, 68cm Smo imel mal prej sistematiko, ker smo sli se na pregled s ta veliko. Mala je frajerka, denver razturila.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.12.2009 13:56:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Mere dite pri 8m1t: 8030g, 68cm Smo imel mal prej sistematiko, ker smo sli se na pregled s ta veliko. Mala je frajerka, denver razturila.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.12.2009 15:39:40
|
|
|
|
klavdyk
|
juhej mi smo pa danes stari 8 mesecev. je mami skor pozabla-jo morajo drugi spomniti drugače smo spet prehlajen-kašljamo, smrkamo,... groza.. gregor je še doma-ni v vrtcu. sn bla tam danes pa mi je vzgojiteljica rekla, da če imam možnost, naj ga imam kr doma še decembra... sm mali mal pogreša otroke..se nima s kom igrat. zdaj Gašper spi, gregor pa je šel zravn atija, da lahko mama malo pospravlja. ja ko bi res pospravljala. zdaj pa na netu čepim...mah saj se nič ne bo samo pospravlo...pa tut kdo drug ne bo namesto mene nič še grem mal surfat lp
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.12.2009 15:57:31
|
|
|
|
brigita23
|
halo punce čestitke vsem obmesečnicam kok rastejo tile naši sončki a ne . Kaj počnete, odkar sem si facebook zrihtala sem kr malo zanemarila tale rr . No naj vam povem, da me je danes moj Nik ugriznil na bradavico do krvi in da me joška tako boli, da razmišljam da bi nehala dojit. Ne vem kaj naj storim, full je začel grizit. Me ja že 2 dni nazaj, sam ne tak fejst, evo danes pa opet in je kr grdo za videt , upam, da ne more bit kaj narobe. Kako je pri vas tiste ki še dojite? Se je kateri tudi to zgodilo? Lep preostanek dneva še naprej
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.12.2009 16:09:43
|
|
|
|
brigita23
|
nenči uuuuuu ko sem zdle prebrala tvojo zgodbo me je kar streslo , boga revica. Te čist razumem kako ti je. Potolaži se, moji prijateljici je isto pri 8-h mesecih padla mala na tla iz postelje in si zvila rokico. Ko je šla k P si je isto očitala in jo je seveda zelo skrbelo. No potem pa ji je P povedala da se to zgodi skoraj vsaki mamici, da ji enkrat pade otroček na tla in da se ponavadi ne zgodi nič hujšega. Torej jo otročki dobro odnesejo. Tvojo Elo so čuvali angelčki . Sam mene je tudi ful strah, se mi zdi da ga moraš imeti non stop na učeh. Naš je zadnjič zraven mene na tleh sedel ko sem delala eno sliko in on se igra pa čebla skkos zraven, kar naenkrat je bil pa čisto tiho.....pa ga jst pogledam pa je papir ko sem slikice gor printala. Mene panika mu grem hitr z prstom v usta in sem mu potegnila ven kolikor je pač bilo, vendar nekaj ga je pa gotovo pojedel . Pa čist črn je bil okoli ust od tinte . Joj kok mormo res pazit. sAM DA JE eLA ČILA IN ZDRAVA, TI PA SE pomiri mami in si ne očitaj
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.12.2009 20:49:10
|
|
|
|
sonček85
|
klavdy:pozdravite se in česttitke Brigitka:joj boga,jaz bi poklicala zdravnico in povpršala kako in kaj.Ker trpeti pa tudi ne moreš.Lahko si edino črpaš ,če ti je da bi še imel naprej tvoje mleko glede na to da ga še imaš dovolj.Namaži si s kako kremo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.12.2009 22:32:18
|
|
|
|
nmagk
|
Brigita mene je tudi Karolinca ugriznila in mi je bradavica kar počla mažem se z bepantenom in je boljš,dojim samo na eno,danes sem prvič probala boli še k hudič samo je pa boljš,tudi jaz razmišljam o prenehanju,samo še nimam srca za to,ker se mala tako rada prisesa.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 0:43:19
|
|
|
|
*Junona*
|
Babuške moje, js sem tako srečna, da imamo Anžeta! Šele sedaj ko sem sama teta, razumem kakšno ljubezen čuti moja sestrica do Zare. Obožuje jo...sedaj jo razumem, ker poznam ta občutek, kajti tudi jaz obožujem Anžeta! Zdej pa spat, joj koliko je že ura, papa
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 4:03:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Babuške moje, js sem tako srečna, da imamo Anžeta! Šele sedaj ko sem sama teta, razumem kakšno ljubezen čuti moja sestrica do Zare. Obožuje jo...sedaj jo razumem, ker poznam ta občutek, kajti tudi jaz obožujem Anžeta! Zdej pa spat, joj koliko je že ura, papa junona,kako lepo je to brat. No kot pravijo rana ura zlata ura NO jaz verjetno nikoli ne bom tetka tko da ti kr malo zavidam.Ti pa privoščim
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 8:22:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Brigita mene je tudi Karolinca ugriznila in mi je bradavica kar počla mažem se z bepantenom in je boljš,dojim samo na eno,danes sem prvič probala boli še k hudič samo je pa boljš,tudi jaz razmišljam o prenehanju,samo še nimam srca za to,ker se mala tako rada prisesa. ja pri men je prolem da imam levo zizo full bolj polno in primeru da mi ne je z nje lahko kamot dobim mastitis...zdej pa gleh na desno me je ugriznil . Ponoči sem mu jo dala in jokala zraven od bolečine, sam da mi jo je spraznu. Bomo vidl grem danes po une obliže za bradavice. Ja pa tudi men še ni da bi nehala dojit, sam ko me je pa ugriznu me je pa kr minil ...za par uric
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 10:07:31
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še. Hvala za odgovore!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 11:00:08
|
|
|
|
Miška2006
|
Mu daješ dovolj pijače? Drgač pa tudi jst ne vem kaj bi lahko še naredila....
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 12:34:42
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še. Hvala za odgovore! glicerinska svečka ... mi smo jo kar nekajkrat mogli uporabit, ko smo uvajali gh .... zdaj pa je na srečo spet ok .... upam, da tak tudi ostane
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 12:35:09
|
|
|
|
Nalini
|
brigita ... je bila zadnjič podobna debata na fb .... poglej tam nasvete ....
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 13:40:48
|
|
|
|
veronikab
|
matcar tema, ki so jo pred kratkim imeli na RR KLIK
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 15:50:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Mu daješ dovolj pijače? Drgač pa tudi jst ne vem kaj bi lahko še naredila.... Ma,spije mi po 3 210 ml flaške čaja čez dan,pa 1-2 ponoči.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 15:52:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še. Hvala za odgovore! glicerinska svečka ... mi smo jo kar nekajkrat mogli uporabit, ko smo uvajali gh .... zdaj pa je na srečo spet ok .... upam, da tak tudi ostane Mi smo od 3.meseca na GH,težave pa so kak mesec,največ 2. Star pa je 8,5 meseca.Ni to krivo,bom pa šla v dežurno lekarno vprašat,če jih lahko dobim,pa da še to probamo.Hvala za nasvet.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 15:54:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab matcar tema, ki so jo pred kratkim imeli na RR KLIK Vse to ,kar so napisale sem dala skozi,tudi topli donat,pa ne pomaga nič.Bom še z svečkami probala.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 16:15:26
|
|
|
|
kimmii
|
A ima katera avtosedež maxi cosi axiss, ali pa kaj več ve o tem avtosedežu?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 19:06:03
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še. Hvala za odgovore! kaj pa activia-sliva si probala??? meni je rekla p da donat brez co2...ali pa imaš en tak komarček čaj-filter vrečke...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 19:07:04
|
|
|
|
detelja
|
smo pa dosti več na fb kot pa tuki a ne?? čist smo se zapustile... čakmo sneg pa ga ni...majči je ok...sam od torka ko smo imeli pregled je čist drugačna,...tečka...ne vem če ji je to vse pustilo tak strah ali kaj...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 19:43:24
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še. Hvala za odgovore! kaj pa aloe vera? ali una zadeva za mehcanje blata, ki jo dr predpisejo. za aloe vero ne vem,kok mali jo lahko uzivajo, vem pa da mojo ta veliko ornk pozene no dita je vcerja s pregleda prinesla se nekaj domov - prehlad. Nikjer drugje ga ni mogla staknit, ker smo zelo izolirani, ker gre ta velika na operacijo in mora ostat zdrava. je pa pediatrinja dvakrat ful kihnila, se sicer pol razkuzila, al zgleda da je bilo za dito dovolj. tko da klavdyk - smo priblizno na istem, ta veliki dolgcas, ta micena prehlajena
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 20:12:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še. Hvala za odgovore! kaj pa activia-sliva si probala??? meni je rekla p da donat brez co2...ali pa imaš en tak komarček čaj-filter vrečke... Saj donat sem mu prevrela,da je co2 šel ven.Komarčka pa redno pijema.Bom vidla,kaj bo,sem pa z activio tudi že probala,pa tudi ni pomagalo.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 12.12.2009 20:14:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Punce,imam en velik problem.Namreč z Saš-evim kakanjem.Po tri dni je čisto zaprt,ko pa uspe kakat,pa pokaka-ampak dobesedno-kot kamen trdo-se čuti skozi pleničko-za malo večjo skokico trdo kroglico.Je že skoraj vse,gledam pa,da mu ne dam nič,kar bi ga lahko zaprlo.Pa nič ne pomaga,da bi kakal vsak dan.Sem probala sladkano vodo,donat,namočene suhe slive,pa ne pomaga nič.Danes je uspel kakat in si je celo rito ranil,mu je kr kri tekla.Ful se mi smili,pa ne vem,kak mu naj pomagam še. Hvala za odgovore! kaj pa aloe vera? ali una zadeva za mehcanje blata, ki jo dr predpisejo. za aloe vero ne vem,kok mali jo lahko uzivajo, vem pa da mojo ta veliko ornk pozene Bom še to poskusla,samo moram kupit.Je najbrž sok za dobit,predvidevam.Hvala še za ta nasvet.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?