|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
11.12.2009 13:46:08   
Teenka
Jaz sem si v hm kupla ene črne hlače take bolj ozke za v škornje in so mi super, ble so okrog 40 eur, potem pa sem še za kavbojke gledala, ker me res že hudo tišči trebušček (ne vem al sem mela prej tok ozka oblačila al pa se tako hitro širimuser posted image ), ampak nisem videla nobenih lepih. user posted image Bo treba še pobrskat. Se pa veselim pomladi, ko bojo bolj lahkotna oblačila, bo bolj praktično s trebuščkom. user posted image
Nikcaa bom premislila glede postojne. Meni so obe porodnišnici pohvalili, nisem pa še o tem resno razmišljala, je še časa. Mogoče bomo pa res nenazadnje cimre, če se bodo mali približno držali datumov. 

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.12.2009 14:18:45   
strelka81
Teenka, jaz sem bla pa pri dr. Babnikovi, je bla pa čist uredu.
Glede porodnišnice pa brez dvoma v Postojno. Šempretra osebno ne poznam, sem pa že slišala vse mogoče.
mkbk, moje mnenje je, da morajo otročki ubogat, sploh na cesti. jest sem mojmu hitro pokazala kdo je šef, saj včasih je še zmeraj on user posted image , samo ko je nevarno pa sigurno ne. Saj če ne bo ukazal, bo tud kričat nehal.
Ne morem pa iz iskušenj glede ceste govort, ker smo tako doma, da s tem ni bilo problemov nikoli.

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.12.2009 15:18:18   
pik ipoki

hej, hej!!

vam sporočam, da se grem potepat user posted image user posted image za vikend gremo v podljublelj, sm šele včeri dobla super ponudbo danes pa gremo! user posted image user posted image

drugače sm si pa jest ene hlače v h&m  kupla, take žametne, sam tok da neki je... niso lih full ulite, sam neki pa je... v nosečniških trgovinah je vse full drago... se jim zdi dobra tržna niša, ker nosečke to mormo kupit, sam full pretiravajo s ceno!!

a pa še to, jest sm sicer NS mela v ljubljani in je blo super, za porodnišnico bom pa skoraj 100% zbrala POSTOJNO!

no zdej pa grem pakirta, lepo se mejte!!

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.12.2009 15:34:36   
mkbk
krtkova hlače grem probat v c&a, če bojo stale, da ne bom res ko po treh porodih, pa najbrž še v zaro al pa benetton, samo majo sam občasno kakšne hlače ki niso ful na korenček (jst nimam glih postave za tole modo pajkičasto, pa tko, sm premejhna...user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.12.2009 11:25:03   
Bonnie_RR
Dan!user posted image

Midva sva se včaraj popoldne potepala po trgovinah - sva šla v Avstrijo, domov sva prišla pa čist ubita. Prej sem bila krajši čas še v službi, potem pa ta hoja in stanje - noro. Boge moje noge!user posted image No, drugače, sva pa spet kar nekaj stvari nabavila, pa v Toysu (ko je dragi tamalemu iskal neke gusarje) sem malo pofirbcala te tini-mini stvari za novorojenčke. user posted image Bi se kar dalo kaj izbrat in kupit...user posted image No, se vseeno še držim malo nazaj...user posted image

Hlače... Js sem prevčerajšnjim zjutraj doživela šok, ko si enih kavbojk nisem mogla zapet (niti skupaj nisem prišla z obema koncema). Še sreča, da imam večino hlač bolj z nizkim robom, ene par pa tudi malo širših v pasu (si moram dati drugače čist vse ful zožat v pasu) in jih pač nosim brez pasu. Ja ja, se že pozna, da imam kar trebušček... user posted image Je zadnjič moj komentiral, da imam že kar trebuh, pa ga je mali poučil, da je tako velik, ker imam noter dojenčka. Ampak to tako resno, da sva se ful smejala.user posted image

modrci... Joj, kako je meni muka najdit kak fajn modrc.user posted image Sem alergična na tiste, ki ti naredijo špičaste joške, pa ful je takih, v katerih mi dobesedno ven silijo, ker so tako butasto (nizko) oblikovani. Pa še dodatna kriterija sta, da morajo biti gladki in po možnosti - v čim višjem % - bombažni. Skratka, težavno delo.
Kje pa ve najdete kakšne fajn modrce? (po možnosti kakšnega takšnega, ki ga iščem?user posted image )

mkbk...  Lej, če je tvoj šele dobro shodil, bi ga js na tvojem mestu na "kritičnih mestih" - torej ob cesti zaenkrat še vozila v vozičku, kjer pa se lahko nahodi brez nevarnosti, bi ga pa dala ven. Ali pa ga pač vzemi v naročje, ko se hodi mimo ceste. Zdej, ko je ugotovil, kako je fajn sam hodit, je itak čist navdušen in bi samo hodil, ampak na takšnih mestih se z njim res ne moreš in ne smeš pogajat. Ga pa kar spodbujaj, da ti da včasih tud roko, da se navadi.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.12.2009 11:26:43 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.12.2009 12:15:27   
diksy
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

krtkova hlače grem probat v c&a, če bojo stale, da ne bom res ko po treh porodih, pa najbrž še v zaro al pa benetton, samo majo sam občasno kakšne hlače ki niso ful na korenček (jst nimam glih postave za tole modo pajkičasto, pa tko, sm premejhna...user posted image

zdravo,

jaz sem si hlače v C&A kupla za 30 eur,so fajn elegantne  pa niti malo na korenček,bolj so tak za v službo,za zdravnika niso pa nažalost za prosti čas sam sej takrat smo lahko v trenerki:)...idi pogledat mogoče ti bodo všeč,takoj ko sem jih oblekla sem letela na blagajno z njimi,ful so vredi pa udobne:)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.12.2009 12:22:52   
diksy
aha,včeraj sem bila tudi jaz na nuhalni pri dr.Pekličevi, vse je vredi, nosno kost smo vidli,želodček,obe nogici in rokici, srček slišali,podatkov ne vem napamet ampak je bilo tam nekje v visokih tisočih:) mogli smo ga-jo zbudit ker je kr lepo spal-a,tak umirjeno potem pa naenkrat obračanje,brcanje z nogicami.spola ni mogla točno določit,ker naj bi bil-a še premala-i.
moj je bil celi navdušen ko sma domov hodla:)

mi je pa spremenila PDP in sicer 22.6.2010

velik-a je 62,5mm sem pa v 12t5dni:)

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
13.12.2009 15:46:24   
krtkova
živjo, punce!

Vidim, da si že kr vse kupujete hlače. Sem bila v C&A enkrat, pa so imeli same božjastne hlače (beri: ene 2 samo, pa še tiste čist kmečke),sem pa zadnjič v Benettonu vidla lepe, sam so mele tisto elastiko čez trebuh tko trdo, da me je tiščalo še preden sem jih probala.

Moram povedat, da že 2 noči ne morem spati na trebuhu.user posted image  Upam da je to prehodno, ker se mi zdi še mal prezgodaj,da bi bilo to zaradi pikca.

Modrci - jaz sem si odličnega kupila v Nami, od Lisce, mislim, da je model Anja. Bombažni (po mojem 100%), podložen in "visok". Meni je čudovit!!!

Se pa moram pohvalit, da sem ravnokar spekla super rožičev kolač in ene čokoladno-limonine zvezdice. Odlično je oboje uspelo!!! Sem mal potrenirala za božič že. user posted image

Lep preostanek nedelje še naprej.user posted image

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.12.2009 7:47:52   
ajči
Super mamice moje vase se neki rihtate in pečete kolačke ;)
Ja kaj se pa tiče porodnišnice kaj pa če ste odaljene vsaj eno urco od porodnišnice Postojna in vam odteče voda????????no meni v prvo ni sem pa skoraj vseeno rodila v avto ko sem se vozila v Postojno rodila sem namreč v eni uri in pol...No kaj naredit ?????malo premislite ker to ni kar tako,pa še če želiš epiduralno moraš imeti od vsake porodnišnice potrdilo da si bila točno v tisti porodnišnici na predavanju tako ,da sem jaz v prvo bila na dveh predavanjih in dobila potrilo;)

cmoka

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.12.2009 8:57:47   
meymey
Če ima katera št.34, naj gre v C&A, kjer jo čakajo hude baggy hlače zelene barve za 19eur. Res lepe športne hlače za ultra suho nosečnico (tolk so mi ble všče, da sem že hotla na mojo rit gor hlače tlačit. Sem si pravi čas premislila in prihranla razočaranje).

Drugače pa NIKAKVA izbira, bila v H&M in C&A. :S

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.12.2009 10:05:54   
Kiya
Jaz sem se pa danes končno opogumila in sporočila v kadrovsko službo, da sem noseča user posted image
Kadrovnica mi je čestitala in kmalu bodo itak vsi vedeli user posted image odkar sem se poročila me itak vsaj 1x na mesec kdo vpraša če smo že kaj naročil user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.12.2009 10:41:35   
ziva1
V sredo imam pa NS in komaj čakam, da vidim pikico in pa kakšen bo rezultat.
Sama se odločam med porodnišnico CE in pa SG. Raje bi šla v SG zaradi epiduralne (čeprav me je igel strah user posted image ), kjer je vedno na voljo, pa še brezplačna je, po drugi strani si pa mislim, če so vse preživele porod, bom pa še jaz user posted image . Ne vem, sej imam še čas.
Hlače še zaenkrat svoje nosim, čeprav sem se že zredila za dobre 3 kg, joj kaj šele bo, glede na to da sem na začetku, pa ga že takole sračkam. Mam pa vse dobljene kile na trebuhu user posted image .

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.12.2009 10:59:16   
bejbika81
Zdravo punce!

Mam nekaj vprašanj za vas...

Folna kislina - koliko časa jemati? Celo nosečnost ali do konca 1. trimesečja? (Zdravnica mi je rekla, naj bi jemala Elevit še vsaj do 3 mesece po porodu)

Teekanne Pregnancy Tea - Ali katera pije? Koliko na dan?

Napihnjenost in občutek sitosti - Ne vem, kaj naj napravim, da nebom toliko napihnjena - karkoli pojem mi "škodi". Pol tudi nisem več lačna (v 1. trimesečju se nisem zredila niti za 1kg, pa mi nič kaj dosti ni bilo slabo - vsaj bruhala nisem).

Pa še nekaj... Ste že vse domačim povedale veselo novico (bodočim babicam in dedkom). Jaz še nisem - rada bi "prišparala" novico za Božička - sploh zdaj, ko vem, da je z user posted image  vse OK.

Hvala za odgovore in LP.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.12.2009 11:10:51   
Kiya
Meni je rekla g. da lahko folno kislino jemljem do konca nosečnosti in še v času dojenja, jemljem pa Centramed Mami ki ima še dodane vitamine in minerale.

Teekane Pregnancy čaj imam doma, pijem pa samo 1 skodelico na dan, nisem nikjer zasledila priporočeno količino user posted image

Midva sva bodočim prababicam povedala za Miklavža, ožja družina (tast, tašča ter moji) so pa izvedeli po prvem pregledu, ostali bodo pa ko jih
vidim,po vsej vrjetnosti okoli Božiča.

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.12.2009 11:13:08   
pik ipoki

hej!!

sem že z oddiha... je blo super dobr... smo meli že v soboto in nedeljo sneg. potem pa pridem domov, pa tukaj nič.... danes zjutraj pa že pobljene ceste... živim na hribu in že gledam iz tople dnevne sobe kako se nekatiri avti mučijo, ker ne morajo domov... ja zimaska oprema je pri nas zelo pomembna user posted image user posted image

drugače pa sem super... hodil smo full na sprehode in mi je full pasal. komaj čakam sredo da grem na pregled, upam da bom vidla mojo pikico user posted image

Folna kislina - jest jo še jem, v sredo bom pa vprašala g če jo lahko že neham, jem pa tifol. sestrična jo nehala jest v 12 tednu, jest sm zdej v 15 in jo bom verjetno tudi nehala, pravijo pa da elevit lahko ješ celo nosečnost in še potem med dojenjem.

Teekanne Pregnancy Tea - jest mam ta čaj, in mi je full všeč zaradi uravnavanje prebave. amapk ga pijem samo zvečer, enga. ker na začetku sem enga zjutraj enga zvečer, sam mi ni ustrezal, ker sem čez dan hodila na wc (lulat) pogosto, kar vem da ni kriv čaj, vendar pa nisem mogla zadržat niti 5 minut, če je bil wc slučajno zaseden. čaj odpira in skrbi za urejanje urina. vendar pazljivo, kakor ti paše ga piješ, ne smeš pritiravat, ti telo že pove kdaj in koliko. jaz ga zato pijem samo še zvečer in je super, po noči grem samo 1x na wc in tudi zaprta nisem več. ne vem pa če je kriv res samo čaj, lahko da se je pa samo po sebi zrihtalo.

bejbika81
, ne vem kako si zdržala tako dolgo da nisi povedala domačim, lepo to, bojo dobili lepo darilo za božička!user posted image

no lepo se mejte pa se grem učit, tale fax je čist mim, sam za njega še delam. jutr mam še izpit potem pa hvala bogu frej do sredine januarja. moram bit pridna, da bom naredla čim več pred user posted image potem pa še mal septembra in diploma!!user posted image user posted image

PRIDNO BOŽAJTE BUŠIJA IN SEVEDA user posted image

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.12.2009 11:16:54   
krtkova
Hoj!

Men je spet user posted image  in to v službi ni ravno zabavno. Upam ,da hitro mine. Drugače mi bo še žal, da sem predčasno prekinila bolniško. user posted image

Ste vesele snegca??? Jaz zelo!! Je tko lepo!!!!!

Danes grem v Zaro pogledat za kakšne hlače in v Emporium za kaj drugega. Upam, da dobim kaj, ker nimam ravno namena vsak dan hodit po trgovinah - na tem področju nisem ravno tipična ženska (izjema je le Ikea user posted image ).

Drugače pa nič novega.........

Pozdravčki vsem user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.12.2009 11:19:09   
Bam Bam
 user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted imageuser posted image /user posted image

24.05.2010
Anadami, 2user posted image

01.06.2010
Slovenka, 2user posted image ,
user posted image
krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted image

02.06.2010
Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image
03.06.2010
anonimna

04.06.2010
Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
Mumu, 3user posted image ,
user posted image
mkbk, 29.let, Ljubljana

05.06.2010
anonimna2, 3user posted image 2user posted image user posted image
mojculja

06.06.2010
rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image
Bubika26, 26 let, 1user posted image
Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

07.06.2010
markle, 29 let, LJ, 1 user posted image

08.06.2010
Bam Bam, 2 user posted image , user posted image
novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image
Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

strelka81 , 28 let, 3user posted image , 1 user posted image

10.06.2010
meymey, 2  user posted image ,
Majček28, 2user posted image , user posted image
pik ipoki, 22 let, Logatec, 1user posted image

11.06.2010
Prizma, 1user posted image
dzanika, 2user posted image , 1user posted image
majkl, 31 let, Ljubljana
Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image
ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image

13.06.2010
Junijca
SpeliG, 2user posted image , 1user posted image

14.06.2010
Naraščaj, 29 let

15.06.2010
ivy@, 24 let, 1user posted image
nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted image

16.06.2010
*Ella*, 23 let, 1user posted image
čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
BonnieRR, 24 let, 2 user posted image , 1user posted image ,

18.06.2010
marussa88

19.06.2010
miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
top10, 28 let,
costella, 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
uršulina
Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
misar , 2 user posted image , user posted image
gajka , 2user posted image , 1user posted image
cipollina26, 26 let, 1user posted image
bejbika81, 28 let, 1user posted image

22.06.2010
Sa5i, 1user posted image
Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
diksy, 28 let, 1user posted image
1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
katrin30, 1user posted image
primorka111

24.06.2010
ziva1, 31 let, 1user posted image
mamiica
tinci1, 26 let, 2user posted image , 1user posted image
annie, 27 let, Ruše, 2user posted image
Teenka, 26 let, 1user posted image
honey*, 1user posted image , user posted image

25.06.2010
nikri, 29 let, 1user posted image
tukaj, 24let, 1user posted image

27.06.2010
soncnica3, 2user posted image , 1
Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
nikicaa, 21 let, 1user posted image

29.06.2010
milabe, 1 user posted image
tweetek, 29 let, 2 user posted image

30.06.2010
veverica, 2user posted image , 1user posted image

01.07.2010
rendi, 2user posted image , 1user posted image  

Žal so nas zapustile:
anonimna,
SM10, Tejka28, Tanjusi, Cukica user posted image user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.12.2009 11:22:13   
Bam Bam
Pregledi v decembru:
14.12.2009
tinci 1 - drugi pregled, nuhalna svetlina
Bušika. - drugi pregled
Anonimen (22.6.) - UZ
anadami - tretji pregled
honey* - drugi pregled

15.12.2009
soncnica3 - nuhalna svetlina
uršulina - drugi pregled
tukaj - nuhalna svetlina

16.12.2009
pik ipoki - pregled
markle - pregled
ziva1 - nuhalna svetlina
nikicaa - tretji pregled

17.12.2009
milabe - nuhalna svetlina, drugi pregled
annie - nuhalna svetlina
rendi - nuhalna svetlina
tukaj - pregled
rea27 - drugi pregled

18.12.2009
prizma - pregled

21.12.2009
novakatja - drugi pregled
mumu - pregled
1A - drugi pregled

23.12.2009
krtkova- pregled

24.12.2009
soncnica3 - tretji pregled
mkbk - drugi pregled

28.12.2009
Kety - pregled

29.12.2009
Bubika  - drugi pregled

30.12.2009
rendi - tretji pregled

Pregledi v januarju:

04.01.2010
Bonnie_RR - pregled
meymey - tretji pregled
Jessy_ce - pregled
ajči - tretji pregled
Teenka - pregled

05.01.2010
misar - pregled
Majček28 - pregled
strelka81 - tretji pregled
ivy@ - pregled
misar - drugi pregled
Maxica - pregled

06.01.2010
Katrin30 - drugi pregled
annie - pregled

07.01.2010
Kiya - pregled
soncnizarek - pregled

08.01.2009
nikri - pregled
bejbika81 - pregled

19.01.2010
ziva1 - pregled

24.01.2010
meymey - morfologija

DRŽIMO PESTI ZA DOBRO OPRAVLJENE PREGLEDE!!!

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.12.2009 11:35:24   
Bam Bam
Hej nosečkice! Kako ste kaj?
Jaz sem čist presrečna, ker so te snežinke končno pobelile pokrajino. Še z avta sem tako veselo odmetavala, da sem kar poplesavala okrog :) Upam, da me ni kak sosed videl :)

No pa da malo komentiram:

nosečniške hlače - imam dvoje še od prejšnje  nosečnosti, ampak upam, da mi jih letos še ne bo potrebno oblečt. Zaenkrat rešujem problem s hlačami tako, da z gumico za lase povežem gumbnico in gumb. No, dokler bom lahko zadrgo zapela, se bom še lahko šla tako...

Teekanne Pregnancy Tea - ga ne poznam... A to je samo za urejanje prebave (take in drugačne), ali še za kaj drugeg?

Povedati novičko - uf, jaz sem že davno razglasila vsem domačim. Zdaj pa ne morem niti več trebuha skrivat, tako da me je prej že en sodelavec pocukal za rokav "Ti si se pa zredila... ali ste pa novega dojenčka noročil?" Tako da do sedaj je vedel samo šef, zdaj so me pa še ostali zgruntali.

modrci - doma sem najraje kar brez, ampak samo v kakšni oprijeti spodnji majčki, da me nič ne žuli :) Drugače pa jaz kar najdem v New Yorkerju primerne. Sicer ne bombažne, ampak s primerno košarico in gladke...

ajči - ti boš pa res morala biti zadnji mesec čist v pripravljenosti, če si že v prvo tako hitro rodila. Žal pa ne vidim rešitve, kaj naredit, da ti porod v avtu ne uide. Če ti pa voda odteče, pol pa ležečke do porodnišnice, pa nima bit kaj hudega...

Toliko za zdaj...
Pobožajte pikice, ki niti niso več samo pikice...

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.12.2009 14:12:32   
misar
dober dan

no danes se samo na hitro javljam, sem prej cel roman napisala pa me je valjda ven vrglouser posted image user posted image user posted image

prav težko je bilo danes it v službo, saj smo se imeli na dopustu več kot superrrrr.

počutje je ok, trebuh vsak dan večji, rit pa tudi:)

sem si kupila uggice(ponaredek valjdauser posted image ) in zdaj sem pripravljena, da malo sprobam novo modo: legice, dolg puloverček in uggiceee. sam ta sneg ga mal biksa, ker niso ravno za v brozgouser posted image user posted image  

danes greva prinčipeski kupit še ene zimske čevlje, pol bomo pa menda vsi opremljeni za ta mraz.

lepe pozdravčke iz zasneženega celjauser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.12.2009 17:34:35   
Teenka
Waw kok ste vse pridne z nekimi tabletkami in čajčki. Jaz sem mislila, da je to folno treba jemat samo v prvem tromesečju... A so vam rekli, da je treba celo nosečnost jemat? user posted image Morm prou vprašat tud mojga gin. Čemu je pa tisti čaj namenjen? Jaz jemljem samo folno pa en naravni vitaminski dodatek. Proti zaprtosti in napihnjenosti se pa zelo uspešno borim s kompotom iz suhih sliv - star recept starih mam, zelooo priporočam. user posted image
Trebušček pa tako raste...jao v 13. tednu ne morm več skrivat, me že vsi pogruntajo. Zato sva tudi povedala že najbližjim - so bli veseliiiiiii user posted image Tud midva sva povedala za miklavžka, hehe.
Bodte lepo pa pazte na bušije v tem mrazu!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.12.2009 17:58:43   
Kiya
Jaz poleg folne + vitamini potem jemljem še kalcij, saj zaužijem premalo mleka in mlečnih izdelkov in občasno magnezij če me matrajo krči user posted image

Čajček sem pa začela piti 2 tedna nazaj, ko prebava ni bila več taka kot prej, sem pa pri Majčicah videla da hvalijo ta čaj  user posted image

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.12.2009 20:46:17   
pik ipoki

hej!!

pa tale čajček je kr fajn zadeva. ubistvu je čist navadn čaj, sam da vsebuje suhe slive, pa take naravne zadeve ki pomagajo pri prebavi, pomirja, ... pa verjetno pomaga tut ker piše da je nosečniški in mam v glavi, da je pa fajn, ker je nosečniški...

drugih vitaminčkov pa dodatkov pa ne pijem in ne jemljem, razn folno seveda.

trebušček se pa tut men že malo vidi, če mam kakšno oprijeto majčko je tak lep zaobljen user posted image user posted image

no grem med knjige!!

PRIDEN BODITE

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.12.2009 21:49:57   
mkbk
Hej hoj!

Zdej je pa že večer, ko sem komaj utegnila mal na RR skočt...snegec je tudi v Lj...meni je najbolj fino, ko zjutraj vstanem in vidim, da je vse bilo! Sicer mi gre pol na živce avto pucat in vse to. samo ko pa sneži je pa tako lepo. Naš tamalček ga pa ni maral, je ene dvakrat notri čofnu pa ga je v rokice zeblo potem je pa kar stegoval rokice za v naročje

V soboto so bli pa eni frendi pri nas in sta razlagala, kako je pri enih drugih, ki že imajo dva otročka s ful malo razlike (ma več kot bo pri nas) in kako izgleda, ko najprej ta velik kriči, pa tamalga zbudi pa potem oba tulita, pol ta velik nekaj hoče, pa mu gre mama dat, pa vmes dojenček pobruha vsepovprek, v glavnem...ob takih me kar zvije, k pomoje bova midva čist user posted image ko bomo ratal 4...

V soboto popoldne sva šla pa zmožem v Trst po špecerijo (ful rada grem v Italijo hrano nabavljat, ko znajo lepo na tanko narezat salame in pršute, ne pa da jih morš ekstra fehtat,a9, pa kakšne zanimive olive se da dobit, pa tako lepo maldo špinačo in rukolo..mmm) no in v glavnem sm se cel vikend potem nažirala, packa ena user posted image . Zdej morm pa čez teden malo not prnest.

Krtkova jaz semse odločla, da grem najbrž kar va Tanergijo no telovadbo januarja...

Folna - meni je moj G rekel, da samo v prvem 3mestru, da pa ob zdravi in raznoliki prehrani načeloma sploh ne bi bilo treba...baje imajo tukaj veliko vmes tudi farmacevtske družbe, tko da sem jaz še pred koncem drugega mesca nehala jist in sem probala jest nekaj več temno zelene zelenjave, ki ima največ folne. Itak je raven folne najbolj pomembna predvsem v trenutku ko se jačec združi s semenčico..., pa nekja š epol jasno. Drugih vitaminov pa jaz ne jemljem zaradi ploda, ker mislim, da že itak dobi vse iz telesa, če je od kje za vzet. Jemljem ta mesec elevit, ampak za to, da bom, pri seb če me slučajno pandemska napade! MI je pa rekla lekarnarica, da jr tud z elevitom (kot z ostalimi vitaminskimi pripravki), da ga je vmes treba nehat jest...pozabla za kaj že

HlaČE-GREM JUTR KUPIT!

Papa lepo pančite!user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
15.12.2009 8:14:09   
krtkova
jutro!!!user posted image

Mkbk - a greva skupaj? Jaz bi šla probat, da vidim, če mi ustreza!! Kakšne so pa kaj cene? In termini? mah, oprosti, sej bom šla na net pogledat.
Kam boš šla po hlače?? Nujno poročaj, ker jaz grem jutri.

Jaz pa iščem ta Pregancy tea povsod, pa ga nikjer ne dobim. Sem imela en vzorček in mi je bil ful dober in bi ga kupila. Kje ste ga dobile?

Drugače pa nič novega. Še vedno težko vstajam tako zgodaj in zdajle bi šla kar nazaj spat. user posted image

Sem pa opazila, da smo kar redkobesedne, a nas je vse zametlo včeraj al kaj?? NIč ne čvekamo!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.