|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
16.12.2009 9:46:03   
Maxica
Malo se vam oglašam, da me čisto ne pozabite, se mi pa, priznam, kar ne ljubi pisati. Verjetno je to to, da sem zdaj že v tretje noseča, pa me določene stvari ne vznemirjajo tako zelo, kot so me prvičuser posted image , plus to, da prostega časa nimam v izobilju. Vas pa berem, pridne ste. user posted image
Moje počutje je sicer ok, trebušček raste, tehtala se ta teden še nisem, tako da s kilogrami ne vem, kako sem, oblačim pa še svoja normalna oblačila, tako da kakšne bistvene razlike verjetno ni. Slabosti in utrujenosti iz prvega tromesečja tudi ni več, k sreči, saj imamo non stop nekaj pestro doma in nimam časa za ležati. user posted image  
Čaj pijem tudi jaz, kar gozdne sadeže. Ne vem, katera je zadnjič omenjala, da pije žajbljevega. Kolikor je meni znano, naj bi bil v nosečnosti odsvetovan.
Recepte za uvajanje hrane sem našla, tako da če katero zanimajo, naj mi sporoči mail, pa pošljem popoldne.
Toliko zaenkrat z našega konca.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.12.2009 10:13:40   
Bonnie_RR
Helou!

Pri nas ni nič kaj novega. Tamali je bolje, kašlja že ful manj.

Glavoboli... So pri meni tud kar pogosti, čeprav moram rečit,da je zadnje čase malo bolje. Jemljem pa nič, pač malo poležim, pa upam, da mine...user posted image

kg... Js sem trenutno na +0,5kg. Se nič kaj ne pazim, jem kar si zaželim in kdaj si zaželim, pretiravam pa ne. Zdej na začetku, upam, da še ne bo šlo hitro gor...

smučanje... Mi gremo konec februarja za 1 teden v IT in mi bo verjetno kar malo hudo gledat, kako ostali uživajo na smučeh. Js se bom pa pač morala zadovoljit s sprehodi, branjem, kofetkanjem... Ah, ja...user posted image user posted image

orbitrek... Js sem ga, ko sem izvedela, da sem noseča, kar kmalu posodila svoji mami. Še sreča, da nisem bila toliko "nora", da bi se na začetku še spravljala gor, ker sem imela potem en kup problemov in bi to verjetno vso zadevo še poslabšalo.

kupovanje opreme in to... Ja, prvič je itak čist drugače. Js sm tud zdej ful bolj "umirjena"user posted image , kar se tega tiče. Prvič se niti ne spomnem, kdaj sva s tem začela, zdej pa se mi zdi nekako še ful zgodaj, pa za vsak slučaj bi še počakala pa to...user posted image  Čeprav sm zadnjič v Toysu morala it pofirbcat tud na ta oddelek, pa sm se tam pri cotkah za novorojenčke slinla pol ure...user posted image user posted image  No, vzela potem nisem nič, čeprav so me srbeli prsti...user posted image

No, nazaj delat...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.12.2009 13:32:08   
nikcaa
tako... tretji pregled je sel mimo...
mali je ceu akrobat...user posted image skozi migaaa...nima casa niti spat :)
rekli so da je use super.... tece pa 13 teden.... slikice pa nism dobila user posted image
nasledni pregled 19.1.2010

smučanje- mi gremo pa silvestrovat na snegeca za 5 dni..
heh... bonnie RRB- tud jst bom kofetkala, pohajkovala..... in mislim da kr sama...
kej so usi v akciji za smuko :)

nc, lepo se mejte... pa skrivajte buscke pred tem mrazom :)

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 16.12.2009 13:33:21 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.12.2009 13:38:16   
krtkova
Jst nism za otroka še nič kupila, sem vse to dobila na posodo. Sam, da boste razumele to moje zgodnje veselje. user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 16.12.2009 13:39:53 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.12.2009 14:43:09   
Bubika26
Tako, danes "stopila" v 16.teden in z velikim veseljem pričakujem prve brcike, ko pač bodo user posted image ...Vidim, da ste vse zelo aktivne z čvekanjem v pričakovanju...super user posted image user posted image .
Glavobol, naj bi bil povezan z dehidracijo, tako sta mi rekli mama in svakinja, upoštevala sem njun nasvet in zdaj spijem nekje 2 l tekočine...glavoboli so izginili. Jupi,jupi, če to drži ne vem, ampak men je pomagalo...user posted image
Telovadba v ponedeljek sem dogovorjena s sodelavko, da grema skupaj na aerobiko in komaj čakam, čeprav je tudi pri nas v navadi pešačenje do 4. štuka in nazaj. Hjoj!
Darila ko se je praznoval Miklavž, sma z user posted image dobila 2 majčki in sonček igračko, ki igra uspavanko in kr nisem mogla verjet, da je to že za bavceka. Mi se vsi obdarujemo med sabo-mali in veliki, ker ima brat 3 otroke in pol veselo odpirajo darila, sploh jaz poskrbim, da so tako spretno zavita, zmeraj, vsako leto. Jim je to v večje veselje se mi zdi. Drgač so pa to malenkostna darila, tolk,da je večje veselje.
Oblačila hja, pri nas v Mb je ful skromna izbira imajo samo v HM enih par kavboj, pa še same velike št., klasične črne hlače (iz materila, ki se mečka), pa nekaj temno zelenih žametk. Vse porazno! Sem si pa kupla legice, odspodaj si navlečem nogavice 40 den,
odzgoraj pa volnene tunike in plašč. Tako, zrihtano! Januarja bom pa šla malo ponjuškat v Lj, če bo kaj (pa razprodaje so)...
Čaji-tekanne sem si tud jaz misla nabavit,ampak sem se odločla, da ne, ker mam od teh čajev že nočne more in pol me še doma z medom zasipavajo, da se stare zaloge čez zimo porabijo in se najraje pregrešim z fanto, tonicom,kokto...mmmm....
Magnezij- Donat Mg, tudi zgaga ne peče, ker v želodcu nardi oblogo.

Evo razpisala, napisala, prebrala RR, zdaj me pa čakajo muffini, ker pride nečakinja na obisk...

Pridne bodite, čvekajte še veselo naprej in veselo poročajte o rasti vaših user posted image ...

Khm... kaj pa imena, a ste že kaj razmišljale?user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.12.2009 15:03:48   
tukaj
Tako, pecivo je spečeno in sedaj imam malo časa zase.
Bubika26 je omenila imena. Midva sva se malo že pogovarjala, a nekako zauser posted image ne najdeva imena, ki  bi bil všeč obema. Ampak do junija se bo že našlo kakšno lepo ime.

Oblačila - za enkrat še lahko nosim svoja stara, saj smo šele v 13 tednu. Nekaj malega mi je podarila prijateljica, ki je oktobra rodila in pravi, da ima 3 navihančke dovolj. Sem pa malo gledal po Mb in res ni velike izbire - predvsem za hlače.

No, lepo se imejte in pazite na svoje trebuščke.

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.12.2009 17:23:25   
Teenka
Punce, mene ste pa prou nahecale s tem čajem... Sem ga kupla in pila 2 dni in potem me je tako odprlo, da sem bla cel večer na wc-ju. Očitno deluje zelooo odvajalno. Ga je tudi moj poskusu in je tudi on letel na wc. user posted image user posted image user posted image Tako da zdej ga bom šparala za čas, ko bom spet kaj zaprta, ker očitno name deluje z raketnim učinkom. user posted image user posted image user posted image user posted image

Obleke - jaz komaj čakam si še kake hlače kupit, ker ene imam in so takooooo udobne. Sem pa dobila katalog od mother care trgovine in imajo tako lepe stvari za nosečke in za tamale. BAje da je ta trgovina v ljubljani za city parkom.

Pilates - jaz ga redno delam in mi ful paše, pa upam da mi bo še pasal do konca marca, ko se ponavadi konča vadba. Takrat bom sicer že žogica, ma bo že šlo. user posted image

Brce - vam prav zavidam tistim ki ste že bolj naprej, ker jaz še nekaj časa baje ne bom nič čutla in komaj čakam, kdaj bo to.

Uživajte z vašimi brcarji in v prazničnem vzdušju, pri nas se počasi loteva... kupovanje zadnjih daril, peka piškotov, lučke po mestu, venček... Nekaj vzdušja je že.

Aja....za predpraznično darilce pa vam poklanjam ta link:

http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

Uživajte!! user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.12.2009 18:32:50   
naraščaj
Hojla.

Boste rekle, da sem se zgubila. No skoraj. Smo bli vmes bolani - ta mala in vsi okol. Pa v službi je gužva, popoldne pa še zmer ni nč od mene, ker slabosti so še zmer prisotne, sicer opažam zadnja dva dni, da je mičken bolš. Mojga v decembu itak skor ni nč doma, sami zaklučki pa poslovna kosila, za vikend, pa še predavanja na mag.... sem mu rekla, da nej kr sliko pusti, da bova s tamalo vedle kok zgleda user posted image user posted image
Nuhalna je za nami, naj bi blo vse ok.

Smučanje, mi tut gremo za 1teden in bom tud sam od daleč gledala smučke, bom pa zato se vsaj mal zluftala.
Mah morm it, ker mi tamala teži, ker je na kahli user posted image .

Vglavnem, sem vas hotla vse sam lepo pozdravt.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.12.2009 20:40:10   
ziva1
Evo pa je nuhalna za nami. Rezultat je 1:2244 in je rekla, da je v redu, čeprav nama je svetovala,  da še grem dati kri (še en pregled  več da je bolj ziher, sam ne vem kako se že reče) in sva rekla, da bolje še en več kot majn, tako da rezultat tega dobim v naslednjem tednu. Bebika je v redu, vse sva videla, je rekla da je živ user posted image  in velik (to sva pa itak oba), velik pa naj bi bil malo več kot 7 cm. Porod naj bi po njenih izračunih bil 20.6., torej 4 dni prej, vendar je rekla, da se bova z G pogovorili okrog tega, tako da zaenkrat ostane moj PDP 24.6.
Za folno mi je pa rekla, da jo lahko jem celo nosečnost, da je celo priporočljivo, tako da jaz jo bom zaenkrat še jedla, pol pa bom videla kako naprej.
No tale čaj, ki je tako priljubljen si moram pa kupiti in preizkusiti. Jaz bom verjetno kar vse sama kupila, razen če bo punčka, potem bom verjetno veliko dobila na posojo, ker imajo moje kolegice vse punčke, bomo videli, sicer pa glede na to, da bodo naši bebiji poletni, na začetku tako ali tako ne rabijo veliko, potem se pač sproti dokupi kar pač rabiš. No razen vozička, postelje, previjalne in teh stvari, to bom pa verjetno šla nabaviti bolj proti koncu, nimam še neke eforije, čeprav sem prvič nosečka user posted image . No voziček bom verjetno morala prej kupiti, ker kar čakaš na njega preden ga naročiš, se pa odločam med Mutsy-jem in Quinny-jem, ne vem, nisem jih še šla pogledati, bom videla, kako se v praksi obnesejo. Na koncu bom kupila pa čisto nekaj tretjega user posted image .

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.12.2009 21:59:36   
mkbk
Helo. Nimam novenega nosečniškega komentarja, tko da vas ne bom dolgočasla s svojim boring lajfom...user posted image

krtkova - sem se zdaj pa še jest prijavila na tanergijo 4.1. Če ima še katera željo naj se nama mirno pridruži, s ne? Sm hotla že jest nagelne predlagat user posted image . No se bova še zmenle. Aja, pa glede navdušenja nad dojenčkastimi stvarmi - men je blo tko celo nosečnost, pa me je moj mogu brzdat, zdaj trenutno sem pa v fazi, ko bi si samo nisečnške cunje kupovala. Drugače sem pa kupila hlače črne v C&A, ker so mi še kar solidno stale. št. 34. user posted image kao da sm tok suha... ampak so res raztegljive in niti ne tolk zlo božjastne. Šla bom pa še v Popek, če majo kakšno kiklco, ker jest si v legice ne upam!

Pregnancy tea - evo kok me je lahko nafopat- ga že tankam!

No zdaj grem pa gledat Krvavi sladkor (mam posneto). user posted image

Meymey pa krtkova, kar oglašita se mislim, da nima nobena nič proti, ker je prav fino, če je kaj stalnih, ki redno pametujejo tlele gor user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
17.12.2009 8:06:49   
krtkova
Jutro!

Najprej vam sporočam, da jst nikakor nikjer ne najdem tega čaja!! user posted image  Včeri sem bila v mullerju, ga tud nimajo!! Res,priznam, da v spar pa še nisem zavila, ker nimam nobenga na poti.  Sem si pa kupila en zeliščni čaj od enga patra in ga zdej tle v službi vsi pijemo in se hecamo, da pijemo cerkveni čaj!! Sej važno je, da vlivamo tekočino vase.

Jao, nikakor ne uspem iti po hlače kam, vedno imam nek program po službi. Mogoče bom šla danes kar med službo (sem blizu BTC-ja). user posted image

Mkbk - super, torej se vidiva 4.1., se veselim, da te spoznam!user posted image  Vabljene absolutno tudi ostale!!!! Super bi bilo, da nas je veliko junijk.

user posted image Eno neumesno, matematično vprašanje; če si noseč 16 tednov in 3 dni - si v 16. ali 17. tednu???? (jao, tole me bo zdej meymey malo o matematiki podučila, že vidim!user posted image user posted image user posted image )

No bejbe, lep dan vam želiva s Hugotom!!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.12.2009 8:19:57   
misar
user posted image  Krtkova...si v 17tem tednu user posted image

Čaj od Ašiča je baje tud super user posted image user posted image

Zdaj ste tud mene s temi čaji zdrmale, grem danes v Mercator pogledat (ker sem v službi 5 m stran), sem ga pa gotovo videla od Tekane (kako se to napiše??? neki dvojni e-ji so ne? user posted image ) v Intersparu.

Sicer pa jaz spijem vsako jutro v službi, ko berem maile eno šalco zelenega čaja,no zdaj v nosečnosti se tega izogibam, pa pijem sadnega. Pa doma spijemo velikoooo čaja. Je pa res, da tud men noben okus čaja ne paše več, ker se mi zdijo že vsi enakiuser posted image user posted image  sam hibiskus je v teh čajihuser posted image

Grem, ker nimam več kaj pametnega za napisatuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.12.2009 9:37:23   
Maxica
Krtkova, jaz štejem za en teden naprej, tako da bi rekla, da si v 17. tednu, ja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.12.2009 9:44:33   
Maxica
Jaz sem bila sicer v soboto v Mothercare, pa imajo res luštne stvari za dojenčke, pa za mamice tudi, pa vozičke luštne. Prav oči si mal napašeš.
Sicer imam še dvoje nosečniških hlač od Benettona iz prejšnjih nosečnosti, tako da za silo bo, itak zdaj lahko še stare nosim.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
17.12.2009 14:02:52   
krtkova
Hlače-  našla sm jih!!!! ravnokar sem jih kupila v Popku!! Črne, športno-elegantne, super so!! mičkeno toplejše, za zimo, niso pa žametne. Zelo sem zadovoljna. Pa zelo prijazna prodajalka je bila, mi je ful svetovala.

Pa dobila sem nalepko: Pozor! Nosečka v avtu. user posted image  

Sem šla v spar, namenoma, kao po čaj. Pa sm se zdejle spomnila, da sem ga pozabila kupit user posted image . Vse ostalo, sam čaja ne. Jooojjj, nooo!! Nosečniška pozabljivost!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.12.2009 14:30:57   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Hlače-  našla sm jih!!!! ravnokar sem jih kupila v Popku!! Črne, športno-elegantne, super so!! mičkeno toplejše, za zimo, niso pa žametne. Zelo sem zadovoljna. Pa zelo prijazna prodajalka je bila, mi je ful svetovala.

Pa dobila sem nalepko: Pozor! Nosečka v avtu. user posted image  

Sem šla v spar, namenoma, kao po čaj. Pa sm se zdejle spomnila, da sem ga pozabila kupit user posted image . Vse ostalo, sam čaja ne. Jooojjj, nooo!! Nosečniška pozabljivost!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no saj se me da nasmejat tud sredi tega morbidnega dne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.12.2009 14:39:04   
krtkova
misar - me veseli, da sem te nasmejala!! Sam da ne boš mislila, da sem ful nabavljala - samo parmezan sem kupila. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.12.2009 14:39:43   
krtkova
oo jst mam pa dve zvezdici!!!! pod nickom!!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.12.2009 14:55:06   
misar

oo jst mam pa dve zvezdici!!!! pod nickom!!! user posted image

JA NORO user posted image user posted image user posted image pa brez zamere krtkova...si prav faca veš???!!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.12.2009 14:56:20   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: misar

JA NORO user posted image user posted image user posted image pa brez zamere krtkova...si prav faca veš???!!!!

al mi je pa sam mal dolgčas in pol še sama sebe mal zabavam. user posted image

no, to da sm faca, mi je pa itak jasno!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.12.2009 20:21:38   
soncnica 3
Po dolgem času se spet oglašam, zasuta z delom, ampak dobre volje in kar solidnega počutja.

Skoraj vsak dan vas berem, no danes pa imam tudi jaz novico. Končno sem bila na NS (ki bi jo morala imeti že v torek, pa so me prenaročili).

Tveganje za trisomijo 21; 1: 3247, trisomijo 18; 1: 23458, trisomijo 13; 1: 281194. Za mojo starost /32/ minimalno tveganje.

Stara sem 32, 2. nosečnost, doma imam sina, pdp ostaja 27. 10. 2010.
Redni pregled (3.) imam 24. 12. 2009.

Srečno

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 17.12.2009 20:22:34 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.12.2009 20:24:06   
nikita*
Pozdravljene!

Dolgo, dolgo me ni mi bilo. Imela sem zelo hude slabosti in bruhanje, tako da sem že od 2.12. na bolniški. Zadnje dva dni slabost malo pojenja in upam, da je to čas, ko se bo vse skupaj umirilo.

Največje probleme mi povzroča pralni prašek, tako da sem začela uporabljati pralne oreščke, ki so brez vonja. Drugače mi je najbolj in mi še vedno sede coca colauser posted image .

Kar se kg tiče sem še vedno +1kg. Trebušček se mi že pozna, je res kar pravijo, da v drugo je vse prejuser posted image .

Tudi jaz sem včeraj v Popku dobila nalepko nosečka v avtuuser posted image , res je posrečena. Kupila sem si eno tuniko pa seveda za pikca body z napisom moj oči je zakonuser posted image .

Za na seznamček: 2 pregled imam 23.12.

Lep večer vsem

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.12.2009 22:01:00   
majkl
Vidim da nas je kar nekaj te dni dobilo nalepko...nosečka v avtu...prou lušna je...jst sem bla danes v Diamantu-sem zavila v popek po majčko za darilo za mojga dragega -100% očka in sem od prijazne prodajalke dobila nalepko in blok za pisat. Pol sm si pa še v Urko-tu kupla puhovko (k je bla lih zadnja, pa znižana 30 posto)-pa so šli spet dinarčki...jao jao

Krtkova
hvala za izčrpno navodila o prilaganju slikce pod ime....kako si si pa zdej še un ticket dala...tist je ful luškan

Zadnjič sm napisala da sm se zredila za 4 kg-pa sm včeraj pri ginekologinji na pregledu ugotovila, da sm se zredila za samo 2 kili -15 teden(sam občutek sm pa res mela da sm šla za 4 gor)-čist sm napihnjena, pa trebušček mi kr ornk raste...kaj pa ve kaj? a mate tut občutek, da se redite, pa vaga ne pokaže toliko???

Mkbk in Krtkova -tut jst sm razmišljala o Tanergiji-tut pohvale sem slišala, da so fajn in da se zelo trudijo-pa še blizu mam, ker živim na tistem koncu. Pol se res vidmo 4.1.

no tolk nahitr
pozdravčki vsem mamicam junijkam

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.12.2009 22:04:30   
meymey

user posted image Eno neumesno, matematično vprašanje; če si noseč 16 tednov in 3 dni - si v 16. ali 17. tednu???? (jao, tole me bo zdej meymey malo o matematiki podučila, že vidim!user posted image user posted image user posted image )

No bejbe, lep dan vam želiva s Hugotom!!! user posted image

Tule matematika nima nič za opravit, še manj logika (halo! Štejeta se dva tedna ko še sploh noseč nisi!!), tak da sprejmi podatek, da si v 17 tednu kot dogmo in se ne sprašuj zakaj! user posted image

Danes smo povedali bodočemu dedku veselo novico. Je blo... aja? zanimivo... pa drug pogovor spet naprej. Tamala dva (brat in sestra) pa sta skakala po stolih user posted image ). Vsaj nekdo vesel - to so ti pol potencialni varuhi za otroka! :D

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
18.12.2009 8:12:28   
krtkova
Jutro!!

Sam še danes! Jutri bom spaaalllaa do onemoglosti!!! user posted image

meymey - hvala, ker me nisi okregala. user posted image   Pa še to; moški zelo poredko reagirajo kaj pretirano drugače. Še posebej taki, ki najprej (in samo) sebe vidijo!! Verjamem pa, da si bila ti zelo razočarana nad reakcijo. Ne sekiraj se, važno, da sta s tvojim user posted image  vesela, pa jst sm tud ful vesela za vaju in držim pesti, da se tvoje slabosti čimprej končajo (in da pride pomlad). user posted image

majkl - v teh nastavitvah profila, imaš nekje tudi neke naslove, kje lahko dobiš te tickerje, al pa vtipkaš v google "pregnancy ticker" in si enega narediš. Potem pa ti na taki strani na koncu piše en tak text, kot da bi pisalo v kakšnem programskem jeziku in tisto skopiraš v tvoje nastavitve profila. Upam, da sem tole dovolj jasno napisalauser posted image , če nisem ,pa vprašaj.
Slikca pa je super!!!user posted image
Ja, super, se potem vidimo 4.1. na pilatesu!! Kul!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.