Bubika26
|
Tako, danes "stopila" v 16.teden in z velikim veseljem pričakujem prve brcike, ko pač bodo ...Vidim, da ste vse zelo aktivne z čvekanjem v pričakovanju...super . Glavobol, naj bi bil povezan z dehidracijo, tako sta mi rekli mama in svakinja, upoštevala sem njun nasvet in zdaj spijem nekje 2 l tekočine...glavoboli so izginili. Jupi,jupi, če to drži ne vem, ampak men je pomagalo... Telovadba v ponedeljek sem dogovorjena s sodelavko, da grema skupaj na aerobiko in komaj čakam, čeprav je tudi pri nas v navadi pešačenje do 4. štuka in nazaj. Hjoj! Darila ko se je praznoval Miklavž, sma z dobila 2 majčki in sonček igračko, ki igra uspavanko in kr nisem mogla verjet, da je to že za bavceka. Mi se vsi obdarujemo med sabo-mali in veliki, ker ima brat 3 otroke in pol veselo odpirajo darila, sploh jaz poskrbim, da so tako spretno zavita, zmeraj, vsako leto. Jim je to v večje veselje se mi zdi. Drgač so pa to malenkostna darila, tolk,da je večje veselje. Oblačila hja, pri nas v Mb je ful skromna izbira imajo samo v HM enih par kavboj, pa še same velike št., klasične črne hlače (iz materila, ki se mečka), pa nekaj temno zelenih žametk. Vse porazno! Sem si pa kupla legice, odspodaj si navlečem nogavice 40 den, odzgoraj pa volnene tunike in plašč. Tako, zrihtano! Januarja bom pa šla malo ponjuškat v Lj, če bo kaj (pa razprodaje so)... Čaji-tekanne sem si tud jaz misla nabavit,ampak sem se odločla, da ne, ker mam od teh čajev že nočne more in pol me še doma z medom zasipavajo, da se stare zaloge čez zimo porabijo in se najraje pregrešim z fanto, tonicom,kokto...mmmm.... Magnezij- Donat Mg, tudi zgaga ne peče, ker v želodcu nardi oblogo. Evo razpisala, napisala, prebrala RR, zdaj me pa čakajo muffini, ker pride nečakinja na obisk... Pridne bodite, čvekajte še veselo naprej in veselo poročajte o rasti vaših ... Khm... kaj pa imena, a ste že kaj razmišljale?
|