|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
9.12.2009 14:17:24   
čeb Maja
krtkova... se je za bati ja user posted image brezmadežno ali pa s kalcijem al kaj je bilo včeraj pri dr. Hausu user posted image
Sam je res zanimivo kako je datum trajanja določen, pa je nemogoče da je tko...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
9.12.2009 15:45:12   
meymey
Joooj, babe...user posted image

V glavne ovulacija se je pri tebi lahko zgodila teden dni prej, po moje je logično. Je pa tudi res, da pri tej velikosti vsak milimeter pomeni kak dan ali dva... Pri prvem merjenju mi je namerila pol centimetra manjši plod, hvalabogu da je malega še enkrat pobezala, da se je stegnil. To je bilo na prvem pregledu, če mi ne ni znova zmerila otroka, ni se itak sekirala...

V vsakem primeru se zavedaj da je otrok točno tak kot mora bit, če bi bilo kaj narobe pa itak ne moreš narediti nič... Sam čim manj se sekiraj pa glej na razpredelnice, boš najbolj pomagala. user posted image

Zdaj pa grem nazdravit z žajblovim čajem, bljak :).

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
9.12.2009 16:11:13   
rea27
[b]jaz pa imam 2. pregled 17.12.2009. Za seznamček :)

rea27

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
9.12.2009 16:18:15   
nikcaa
Teenka- jutri imam pregled, ja.. v postojni...
mam ga pa ob 8.00 zjutraj.... bi blo pa kr lepo ce bi se srečale :)
sm ze fullll nestrpnaaa.... hehe....

kaj bo kej lepega?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
9.12.2009 17:12:45   
nikri
Za seznamček oz. dopolnitev moja 1 nosečnost, naslednji pregled 08.01.2010.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
9.12.2009 17:59:43   
mkbk
Krtkova - tenks, sploh nisem opazla, da sem v resnici fantek, hihi. user posted image
Ej, a za slikco se bove tud kako zmenle?? plis, plis

(odgovor članu nikri)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
9.12.2009 18:02:12   
Teenka
Nikcaa mogoče se vidiva ja. Če boš res doooolgo noter. user posted image Vsekakor pa lepe rezultate ti želim!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
9.12.2009 18:12:43   
krtkova
mkbk - ti pošljem na zs navodila za slikco

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
9.12.2009 18:18:40   
krtkova
meymey - kaj se pa ti tok smejiš?? user posted image  A nisi verna? Ker v cerkvi menda učijo, da je marija brez user posted image  zanosila. Torej.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
9.12.2009 18:45:06   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

meymey - kaj se pa ti tok smejiš?? user posted image  A nisi verna? Ker v cerkvi menda učijo, da je marija brez user posted image  zanosila. Torej.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Please don`t get me started!!! user posted image
Jaz in cerkev nisva ravno na ti. user posted image

Berem, da greš delat... jaz sem že skor 2 mesca doma, pa komaj jutri prihaja moje nadomestilo. In to en tip, s totalno x izobrazbo. Upam da je vsaj lušn, da si bom oke na njemu spolila :D:D:D. Jaz imam porodniško do srede januarja, potem pa bomo videli. Če bo tip nesposoben, NE GREM NAZAJ! user posted image Si preveč k srcu jemljem, ko gledam vse ostale gnoje nesposobne, ki sam čakajo in gledajo da bo ura 3! (da, drage moje, pri nas se ob 2h in treh hodi domov, jebeš delo!)

Eh, sem se že razburila... to je eden izmed razlogov za moj gastritis, obnašam se ko da je firma moja in umiram, ko vidim kako se eni obnašajo do podjetja, ki ti daje kruh!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
9.12.2009 18:59:42   
krtkova
napišem cel roman, globoka razmišljanja....in me vrže ven!!!!!!user posted image user posted image user posted image

bom na kratko še enkrat (bodite vesele, vam vsaj ne bo treba brati mojega nakladanja ob samotnih večerih)

meymey - ti si totalna faca!!user posted image  Ha ha, tudi jaz in cerkev sva kot partizani in domobranci (user posted image ) - jasno? user posted image

Ja, jutri grem v službo, ker mislim, da sem bolje. Bruham samo še, če se preveč najem, slabo mi je precej manj,..pa tudi dolgčas mi je že doma (sej vidiš kakšne neumnosti že pol tle po rr-ju trosim).

mamo pa tudi mi del kolektiva tak kot si ga opisala. In imam enga sodelavca, k se včasih prov zlobno oba spraviva na te babe in jih zj... do konca. Kmetice!! (joj, da se ne bom še jaz razhudla preveč - imam tudi težave z želodcem in zgago!!)

ok, tale post je precej manj nakladaški od prvega!! Sej vem, še hvaležne ste slabi tehnologiji rr-ja!user posted image  

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
9.12.2009 20:13:46   
mkbk
Mam novo slikco pr imenu, mi je en angelček prišepnil...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
9.12.2009 20:22:30   
diksy
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

hej punce,
če mogoče katera ve...

Moja zadnja M je bila 15.9.2009. In datumsko sem noseča 12t1d.
Včeraj mi je pa na ns rekla, da je danes 13t - ali merijo to glede na velikost ploda?

Ker je nemogoče, da sem 13t datumsko noseča... sem mela normalno M, delala sem rest vmes pa je bil neg in če bi bilo to pa datumu bi bil otroček spočet 1 t pred M user posted image

A mogoče ve kakšna kako gre to? Gre na velikost na NS al ...

hvalaaa

pozdravljena,

midve pa imava identične podatke:)tudi jaz sem pričakovala da bom manj pa sem na UZ bila več:) zadnjo pa sem tudi imela 15.9.,ne vem res kak to računajo....

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
9.12.2009 21:18:17   
nikcaa
Teenka, tudi tebi srecno pri pregledu....
mogoce bo pa kaksna guzva pa se srecamo :)

uglaunem upajmo na najboljseeee rezultate... ne?

porocamo pa jutrii....

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
9.12.2009 21:42:31   
soncnizarek25
ojla:)

vidim, da kar veselo klepetate. mal smo imeli RR na servisu mal pa je kriva tudi služba- tako je če delaš v gostinstvu, ker je naj več dela decembra:)

NS je uspela, vse vredu nobenega tveganjauser posted image

PDP so mi prestavili na 15.6, naslednji pregled pa imam 7.1

da malo pokomentiram za nazaj kolikor mi bo uspelo.

spanje na trebuhu jaz sem vedno spala na trebuhu in tudi sedaj nimam kakšnih težav s tem. se bomo pa morali počasi navditi spati na boku, za to imam pripravljeno blazino za spanje na boku, ki zelo pomaga nosečnicam.

nisečniške obleke jaz za enkrat lahko nase še spravim dvoje kavbojke in dvoje žametne hlačeuser posted image upam da jih bom lahko nosila vsaj še 1 mesec ali več. pol bomo pa mal šli v nabavo sicer pa večinoma nosim trenirke saj se tam počutim udobno

oprema za dojenčka malo bomo dobili malo pa bomo kupili

vraže naj jih malo naštejem, ker to poslušam skoraj vsak dan
- če imaš mozoljasto kožo user posted image
- če veliko poješ mlečnih izdelkov user posted image
-če ti pašejo sladice user posted image
- če nosiš nizko ali na križu user posted image
- če nosiš visoko user posted image
- lahko pa tudi probate z zlatim prstanom in zlato verižico. prstan damo na verižico in položimo v dlan, počasi vzignemo, če se vrti bo user posted image če pa niha sem ter tja user posted image

cepljenje jez se ne bom šla. sem mal spraševala še druge user posted image pa so tudi one rekle da se ne bodo šle. mislim pa da je to stvar posameznika ter da mnenja drugih ne smejo vplivati na to.

upam da nisem kaj izpustila

dobrodošle nove user posted image ter veliko sreče tistim, ki so nas zapustileuser posted image user posted image

uživajte v radosti in user posted image

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
9.12.2009 21:55:21   
nikcaa
ali mi ve katera svetovati kateri jogi je za malcke najboljsi?
in kje oz. v kateri trgovini je najvec izbire?

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.12.2009 7:36:03   
Maxica
Pozdravljene, nekaj mi RR nagaja in me meče ven, upam, da mi bo zdaj uspelo.
Ful ste pridne s pisanjem, meni dan enostavno uide. Dopoldne služba, popoldne ima otroka obveznosti in ju vozim sem in tja, pa še mal popoldanskega dela, gospodinjstvo in gremo spat. Pa potem jovo na novo. Saj bo bolje...
Jaz sem se sicer cepila proti novi gripi, včeraj pa še proti navadni. Tudi jaz delam v bolnici in zadnji dve leti sem kasirala čisto vsak virus, ki je prišel mimo, tako da ne upam reskirati.
Brcik še ne čutim, upam, da bodo kmalu, res komaj čakam ta krasen občutek.user posted image
Kile gredo počasi gor, se moram prav malo paziti, ker apetit pa je, to pa. user posted image
Super vsem za fajn opravljene NS in ostale preglede, ostale, ki vas pa še čakajo pregledi, pa srečno. user posted image
Jaz imam naslednji pregled pri ginekologu 5.1.2010.
No, tolk zaenkrat, gremo delat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.12.2009 8:08:26   
krtkova
Jutro!!!

Kar priznajte, da niste vajene tako zgodnjega javljanja krtkove!! Ja, v službi sem! user posted image  Vse kar gre lahko narobe, se je že zgodilo; vrnile so se slabosti in srečala sem že vse sodelavke, ki jih raje ne bi (sluzasto presenečenje in veselje, da me vidijo - bla bla, k da se ful družmo!! user posted image )

Mkbk - uauuuu, kako lepa slikca!! Sem vesela, da ti je uspelo! user posted image

Se še javim kaj tekom dneva....če se slučajno ne, pošljite CSI, ker to pomeni, da so me tukaj uničili. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.12.2009 8:32:01   
meymey
user posted image user posted image user posted image

tudi meni je danes slabo :(. Budna pa sem že od 6h :(.

One babe v službi lahko čist slučajno pobruhaš, pa ti bojo dale ziher mir user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.12.2009 11:11:01   
nikcaa
ekola, nikcaa je iz postojne...
moje tveganje je nekje 1:5300
kaksen je to rezultat... ??
rekla je da je kao ok... da mam mal tveganja....
..ne zdi se mi pa fullll... vi povejte :)

velik je 57,5mm sm pa v 11t 3d.... to je to :)

lep sonckas dan

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.12.2009 11:33:02   
meymey
To v navadni matematiki pomeni, da je verjetnost, da se 1 otrok z DS rodi na 5300 rojstev... Meni se to zdi mala verjetnost :). Meni so izračunali 1:2300 pa se niti malo ne sekiram. Kar bo pač bo.

Poglej Loto, koliko jih igra, pa samo eden dobi - pri verjetnosti 1:100 ali 1:100000 nekdo dobi sedmico. Ženske so pri tveganju 1:2 rodile zdrave otročke... lahko je na žalost tudi obratno. To je navadna matematična verjetnost.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.12.2009 11:55:07   
nikcaa
uhh... hvala ti.... to sm rabla da mi kdo pove....user posted image
sm pa vesela, srecna in zadovoljna user posted image

hvala,hvala,hvalaa...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.12.2009 12:59:07   
Teenka
Nikcaa - a veš da sem bla tud jst prou mal slabe volje, ker mi je rekla 1:4084, me je kar zasekiralo, ker se mi zdi da so ene tle pisale o 1:10000 pa take... Ma kaj , upamo na najbolje ne. Sta pa ta drugi dve verjetnosti še fuuuuul boljši. Ma take smo bodoče mamice, nikoli zadovoljne z rezultatki. user posted image Da bi le bli naši user posted image pol zdravi.

Ej Nikcaa a si ti taka dokaj visoka suhica v beli srajčki bla danes v postojni pa s partnerjem skupi? Če ja, pol sem te vidla glih ko si pršla ven. user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.12.2009 13:09:57   
nikcaa
teenka- jst sm bla tud prou sokirana.. prvo delo ko sm prisla domou,
sm sla na forum pogledat in sm vidla neke full cifre,ja... 1:10000-kot pravis...
in mi ni blo nc jasno kaj zdej... ceprou zdej sm mal potolazena... in srecnaaa...
cuvat moremo nase pikice... in upat na naj,naj boljse....

ne, nism bla jst... jst sm bla ze ob 8.30 festik...
in samaaa.... ker moj je delal.... sm pa tud jst skoz neki bulila...
katera bi bla lohk ti :) hehee....
mogoce pa se junija vidimo :)

cuvajte buščke :)

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 10.12.2009 13:11:37 >

(odgovor članu Teenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.12.2009 13:22:15   
krtkova
Jst sam sporočam, da sem še živa in da mi gre kr dobr prvi dan v službi. user posted image

....če se je slučajno kdo spraševal kaj na to temo. user posted image user posted image  ha ha

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.