scorpiogirl
|
Doberdan če se me še katera spomni ... ste pridne pa fajn klepetate, meni pa še prebrat ne uspe ... v službi je trenutno norišnica, ni kaj časa za visenje na čarunalu ... popoldne pa tudi en kup obveznosti (službenih, faks pa še decemberske zadeve so že tu ) ... pa recimo, da obljubim, da se bom poboljšala ... če prej ne, na porodniški IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja Po moje imava midve velike korenjake ali pa korenjačice in to na NS gledajo na velikost plodka - moj-a je 66mm velik-a. veš kaj je tudi lahko, da sva imele ovulacijo takoj po ta rdeči (tej 15.9.). Al pa čudno računajo Res ni jasno zakaj... v prvih tednih rastejo enako, šele kasneje se začnejo razlikovat po velikosti (pa so eni večji, eni manjši, eni bolj okrogli, eni manj ...). Zato v prvih tednih (ne vem, do kdaj, mislim, da v prvem trimesečju to) še lahko določijo trajanje glede na velikost ploda. Meni recimo so za 1 teden prestavili PDP (po ZM bi ga morala imeti 28. 6., tako je pa 20. 6.), ker je toliko večji. Sem očitno imela ovulacijo toliko prej. Tako ali tako ponavadi niso lih točno na tiste dneve, ker ipak smo ženske tolk različne, da ne moremo met vse lih na sredini ciklusa ovulacijo, pa še enako dolgih ciklusov nimamo Bubika, jej, kot ti paše ... pomoje se ni treba silit, samo da tisto, kar poješ, poješ bolj zdravo jst včasih cel dan pojem ful malo, ker mi pač ne paše jest (al pa nimam časa ), včasih pa pač malo več. V prvi se sploh nisem nič zredila (na začetku sem par kg celo shujšala), sem pa imela dovolj zaloge, tko da sploh ni blo panike. Pa zdej sem tud na -2kg, pa ni nobene panike. Če mi ne paše jest, se jst ne bi silila ... samo meni v glavnem kar paše no še mal o naši NS, potem pa delat naprej ... vse super, bejbi nam je celo zaplesal/a ... za spol G ni bila sigurna, smo se še ful hecali v ordinaciji, ker se je popkovina tako fajn raztegnila lih med nogami no, ampak glede na to, da že zdaj veselo pleše, ko ga snemamo, bo na morfologiji zagotovo pokazal, kaj ima med nogami ... sva pa oba z MM (moj mož) firbčna ... on je sicer prepričan, da bo fantek, jaz pa, da bo punčka ... pa bomo videli tko, za komentiranje zmanjkalo časa ... pa sem tako ali tako ogromno napisala, tako da naj bo dovolj lep dan ...