|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
10.12.2009 13:28:26   
nikcaa
kaj je kaksna stran na netu, dobra, kjer so dobri recepti za uvajanje hrane za dojencke?
mam voljo, da bi si eno knjigico napisala z recepti :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
10.12.2009 16:06:47   
Jessy_ce
Pozdravljenje nosečke!

Bam Bam hvala za vse evidence, junijke razturamo... vidim da bo 19. gužva v porodnišnici, a se s katero srečam v CE?

LP vsem*

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
10.12.2009 17:55:33   
čeb Maja
IZVIRNO SPOROČILO: diksy

IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

hej punce,
če mogoče katera ve...

Moja zadnja M je bila 15.9.2009. In datumsko sem noseča 12t1d.
Včeraj mi je pa na ns rekla, da je danes 13t - ali merijo to glede na velikost ploda?

Ker je nemogoče, da sem 13t datumsko noseča... sem mela normalno M, delala sem rest vmes pa je bil neg in če bi bilo to pa datumu bi bil otroček spočet 1 t pred M user posted image

A mogoče ve kakšna kako gre to? Gre na velikost na NS al ...

hvalaaa

pozdravljena,

midve pa imava identične podatke:)tudi jaz sem pričakovala da bom manj pa sem na UZ bila več:) zadnjo pa sem tudi imela 15.9.,ne vem res kak to računajo....

diksy... pa imava res isto :) Jaz sem še vmes delala test in je bil neg. in imela normalno M in vem da nisem bila prej noseča (nek mali promil je možnosti da imaš M še ko si noseč) in vem da nisem bila.
Po moje imava midve velike korenjake ali pa korenjačice in to na NS gledajo na velikost plodka - moj-a je 66mm velik-a.
veš kaj je tudi lahko, da sva imele ovulacijo takoj po ta rdeči (tej 15.9.).
Al pa čudno računajo user posted image

Res ni jasno zakaj...

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
10.12.2009 19:46:28   
Bubika26
Pozdravljene nosečke,
Malo berem ta vaša ugibanja glede PDP, pa sem se zamislila, da so meni tud na prvem pregledu rekli rok 8.5., prehitro naročli na NS in pol določli 6.6. glede na velikost user posted image . Upam, da bo to držalo user posted image user posted image .

Vidim, da nekatere prav pridno uživate s toplicami user posted image user posted image . Tudi jaz, tudi jaz bom kmalu. Kakšnih posebnih problemov nimam in trenutno še mi uspeva se vstajat ob 5.00 zjutraj, tudi slabosti ni, glavoboli pa so že izginli, meni so rekli da so ti glavoboli od dehidracije, možno?!
Me pa nekaj strašno mori in to je namreč, da nimam apetita, kr na silo moram jest 6 (manjših) obrokov dnevno. Bljek... Itak se že vsa napihnjena počutim. user posted image .
Hja, mi je pa celo zadnjič ratalo, da sem šla u šoping in si kupla legice (hvala tisti, katera jih je predlagala na RR) in dvoje tunik. user posted image user posted image
Drugače pa komaj čakam [b]drugi pregled, ki ga imam 29.12, da slišim bitje srčeka in da se pomirim, da je vse vredu.
V službi pa so me po tedenski bolniški vsi lepo sprejeli, čestitali in veliko spraševali. Imam super sodelavce in sodelavke in kr malo hudo mi bo, ko jih lep čas ne bom vidla. user posted image .

No, tudi meni je uspelo nekaj malega napisat, vsa vaša sporočila prebrat in se nasmejat user posted image . Pridne bodite, pazite na trebuščke in veliko daril od Božička in Deda Mraza user posted image user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
10.12.2009 20:13:20   
mkbk
No, bubika vsaj ena, ki gre rada in z vseljem v službo, men naprimer se bruha...mi je delo bedno šefica, da niti ne bi, ji niti na misel ni prišlo, da bi mi čestitala, rajše ne povem kakšen je bil komentar, tko da zavidam tistim, ki radi hodite v službo in to zelo zelo!!! Pa nisem nekaj konflikten ali zahteven človek še to moram napisat. jaz grem kmalu v službo, zdaj se mi bo končala porodniška, pa se mi bruuuuuha. Je pa tud moj življenjski cilj, da najdem eno službo v katero se bom veselila it, al pa vsaj da mi bo hitro minilo in mi ne bo muka.

Tako. izkašljala sem se. Zdaj grem pa po vsej verjetnosti na odbojko.

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.12.2009 20:19:05   
diksy

IZVIRNO SPOROČILO: diksy

hej punce,
če mogoče katera ve...

Moja zadnja M je bila 15.9.2009. In datumsko sem noseča 12t1d.
Včeraj mi je pa na ns rekla, da je danes 13t - ali merijo to glede na velikost ploda?

Ker je nemogoče, da sem 13t datumsko noseča... sem mela normalno M, delala sem rest vmes pa je bil neg in če bi bilo to pa datumu bi bil otroček spočet 1 t pred M user posted image

A mogoče ve kakšna kako gre to? Gre na velikost na NS al ...

hvalaaa

pozdravljena,

midve pa imava identične podatke:)tudi jaz sem pričakovala da bom manj pa sem na UZ bila več:) zadnjo pa sem tudi imela 15.9.,ne vem res kak to računajo....

diksy... pa imava res isto :) Jaz sem še vmes delala test in je bil neg. in imela normalno M in vem da nisem bila prej noseča (nek mali promil je možnosti da imaš M še ko si noseč) in vem da nisem bila.
Po moje imava midve velike korenjake ali pa korenjačice in to na NS gledajo na velikost plodka - moj-a je 66mm velik-a.

Res ni jasno zakaj...

jaz imam NS šele jutri tak da komaj čakam kaj mi bo povedala:) meni je ginekolog, ko mi je potrdil nosečnost  na UZ videl 10t,tak da nič jasno,po mojih izračunih sem takrat bila 8t tak da za cela dva tedna razlike:)mogoče imaš pa praw, da so le mogoče že zdaj velki:)kaj šele bo,če je to to?;)

kaj na NS so ti spol povedali?so že kaj vidli?

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
10.12.2009 20:36:34   
ivy@
oila souser posted image

evo jst sm tud dons opravla ns..no sm bla pri strahovi in sm bla kr zadovolna glede na to da je mela kr gužvo in učasih jih mormo tud mi mal razumet user posted image ..no pr men je pa tveganje za ds 1: 7204 kar je ok...plodek je že velik 74 mm aja pa celo dve slikci sm dobla in pa cd sm uzela user posted image ..prou fajn teli spominčki ane??
pa ful lepo se je vidl,kr ni mogla vrjet,midva pa tud ne user posted image

no zdj mam PDP 17.6. kr sm dons točno 13.tedenuser posted image

no fajn bodte se še kaj oglasim ko bom mela čs user posted image

nočko user posted image

(odgovor članu diksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
10.12.2009 20:51:30   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy_ce

vidim da bo 19. gužva v porodnišnici, a se s katero srečam v CE?

Čist možno. Odvisno, kdaj si bodo bejbiji zaželeli priti na svet...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Jessy_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.12.2009 7:22:58   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

No, bubika vsaj ena, ki gre rada in z vseljem v službo, men naprimer se bruha...mi je delo bedno šefica, da niti ne bi, ji niti na misel ni prišlo, da bi mi čestitala, rajše ne povem kakšen je bil komentar, tko da zavidam tistim, ki radi hodite v službo in to zelo zelo!!! Pa nisem nekaj konflikten ali zahteven človek še to moram napisat. jaz grem kmalu v službo, zdaj se mi bo končala porodniška, pa se mi bruuuuuha. Je pa tud moj življenjski cilj, da najdem eno službo v katero se bom veselila it, al pa vsaj da mi bo hitro minilo in mi ne bo muka.

Tako. izkašljala sem se. Zdaj grem pa po vsej verjetnosti na odbojko.

Veš kaj sem ugotovila? Niti ena služba ni idealna, zato si ne delaj utvar, raje delaj kompromise s sodelavci že od začetka.
Edina služba, ki sem jo imela in mi je bila fina, je bila v kolektivu fantov, ene 3-4 leta starejših od mene... sam je bilo na žalost prek študenta in brez perspektive :(.

Drugo službo sem imela zraven homoseksualnega metroseksualnega žabarskega šefa, ki ni vedel zakaj je v službi in ene ful brihtne ampak zatežene, zakompleksirane babe, ki je mož doma ni poštimal tak ko treba in je bla nezadovoljna z lajfom in z vsemi okol sebe :S.

Tretja služba je bla v kolektivu, kjer smo bili delavci mega povezani zaradi vzdušja taborišča in Hitlerjevskega režima, ki je vladal nad nami.

Sedaj pa sem v firmi, kjer se čas od 80 let ni premaknil naprej, kolektiv je star, nemotiviran, nihče se nima interesa nič naučit, kaj je to CD, kaj je to računalnik, znajo stisnot tistih par tipk in gledat na uro, da grejo domov vnukom. Mene so nekaj časa gledali ko boga in jaz sem ful pomagala vsem in jih učila in se trudila. Pa veš kaj je nastalo? Po nekem čudnem kjuču je to postala moja dolžnost, oni pa še vedno znajo stisnit sam one tri tike. Pri novih zahtevah - naj to ona dela, jaz ne znam...

V firmi nas je ene 5 oseb, ki smo motivirani in mladi (do 40)... na nas se razdeli vse kar bi se moralo delat pa se ni (naš kolektiv šteje 200+ ljudi). In pol se čudite, da firme propadajo??? Meni ni niti najmanj čudno... na žalost. Delavcem je pa vseeno, dokler dobijo tiste mizerne plače, bojo delali po principu "ne morš ti mene tak malo plačat, kot lahko jaz malo delam". Vsi po vrsti... in pol, ko je vse v ****u, ko so dolgovi preveliki, ko se leta gleda gnilo neuspešno vodstvo... pol so začudeni in se jokajo in štrajkajo... ne štekam :(.

Se opravičujem za spis... ampak sem morala dat to iz sebe.

Hkrati čestitam za lepe rezultate iz NS. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.12.2009 8:07:47   
honey*
 Lepo pozdravljene souser posted image =)

Evo učeraj smo imeli nuhalno pri dr. Meglič v ZD Domžale. Zelo sva zadovoljna, zdravnica je prijazna, strokovna, natančna in vse najlepše o njej. Izredno sem zadovoljna.
No, povedala nama je da se najina pikica izredno lepo razvija, da so možgančki v obliki metuljčka kar je izredno pomembno, pokazala nama je še želodček in poslušala sva kako bije srček.
Nuhalna pa je 1:20.020 kar je fantastičen rezultat user posted image Pa še nosno kost sva videla, kar je tudi pomembno.
Preštela sva še use prstke na rokicah in use je kot mora bitiuser posted image user posted image

Za spol je rekla da to ni 100%, zato naj se nikar ne zaletavava in ne kupujeva stvari ker prihaja tudi do zmot.
Je pa rekla da vidi tri pikice in da use kaže na deklico  user posted image S sestro sta se strinjali da je definitivno manekenka tednauser posted image

No, seveda pa še to datum poroda je 24.6.2010 user posted image
Upam, da se bo mala roka kar držala, ker sta že mamica in očka rakca po horoskopu, tako da bi bilo super če bi bili usi trije (če že obstaja ta možnost)user posted image

P.S. še podatki za seznamček: datum poroda 24.6.,to je moja prva nosečnost, punčka, drugi pregled pa bo 14.12.user posted image

< Sporočilo je popravil honey* -- 11.12.2009 8:08:58 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.12.2009 8:12:24   
krtkova
Jutro, bejbe!

Služba. Pri nas je tako, da je polovica kolektiva super, odlična ,smo res prijatelji, druga polovica pa........manj kot jih vidim, raje jih imam. Ker smo ogromna firma, je seveda potem še malo morje šefov nad mano. Direktna nad mano-super, naslednja - za ubit! Ne poznam veliko ljudi, ki bi jih manj spoštovala kot ne spoštujem nje. Ob njej mi gredo kocine pokonci in po mojem tud ona to čuti in sva kot pes in mačka. Sam se ji ne dam!!! user posted image  Se ji pošteno uprem, kadar gre čez mejo.

Drugače pa sm OK, včeri sm padla v posteljo že ob pol 10h. Spala kot top (vmes sem se samo na pol zbudila - sem takoj nazaj zaspala - hvala bogu!).

Sicer pa.....kaj smešnega in zabavnega morda kasneje, je vendarle še precej zgodnja ura in od kar mi ne paše kava - sem bolj počasna zjutraj. user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.12.2009 8:32:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

kaj je kaksna stran na netu, dobra, kjer so dobri recepti za uvajanje hrane za dojencke?

Hm, jaz sem nekaj imela. Bom doma pogledala, če imam še tiste maile shranjene, pa ti lahko pošljem.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.12.2009 8:34:11   
meymey
user posted image hahaha

A veste kaj se je zdaj zgodilo... en filmček sem gledala z Guano apes glasbo v ozadju in mi začne na desni strani trebuha kr žuboret... preden sem sploh skapirala da je to najverjetneje otrok, smo bli že na pol pesmi :D. Blo pa je tako, kot da bi iskal vrata za izhod iz maternice user posted image .

Jaz pa ga vzgajam za rokerja user posted image , mogoče mu bo klasični rok bolj po godu user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.12.2009 9:21:00   
krtkova
meymey - ne razumemuser posted image   A to si že otročka tko močno čutila? Hudo! Jst še nič ne čutim. user posted image  Pa bi tuuud!!!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.12.2009 9:22:12   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

Hm hm hm user posted image  glede na to, kako se ti "mudi" - si že razmišljala tudi na kateri fax ga boš vpisala? user posted image  - saj veš, da se hecam!

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.12.2009 10:11:39   
Teenka
Ma bolj ko berem te vaše lepe izkušnje in rezultate iz NS, bolj mi je žal, da sem šla v Postojno. Meni sploh ni bila prijazna tale dr. Reš, se mi zdi, da me je ful na hitro odpravila, da mi sploh ni povedala vsega tega, kar so vam povedali... Pa ko sem jo vprašala če je to v redu rezultat, mi je rekla čisto uradno: s tem rezultatom ne sodite v rizično skupino, temveč v skupino vseh ostalih nosečnic. Phh... Pa nobenega krvnega testa ni ponujala ali omenjala, nič...
Nikcaa, kaka se je tebi zdela? Meni je bla tako hladna in na hitro je vse naredila. To je moja prva izkušnja s Postojno in so me prav odbili. user posted image Mogoče pa sem samo slabe volje, ker nisem imela tako super dobrega rezultata kot nekatere.
Mogoče me pa mal hormončki dajejo in sem otožna kar brez veze, tudi to je možno user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.12.2009 10:12:43   
nikcaa
Maxica- ei, hvala tii....ce najdes.... mi javi.... :)

Krtkova- zdei mam cas.... pol ko bo bebica ga ne bo vec dosti.... je tko?:)

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 11.12.2009 10:13:01 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.12.2009 10:17:04   
nikcaa
Teenka- ja, tud jst sm takoj ugotovila.. taka full hladna je bla...
povela je glih najnujnejse... ne vem... neki je mrmrala..
da se ko sm iz sobe prisla nism vedela ce je rezultat ok al kaj...
no, ma sej jst sm s postojno (upam) odpravila za 6 mesecev :)
porodnisnice pa ne menjam...ni sans :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.12.2009 10:20:27   
Teenka
Hvala za tolažbo, Nikcaa, sem mislila, da se je sam meni zdela taka. A drugače kot s porodnišnico imaš pa dobre izkušnje? S kakšnega vidika, kaj ti je blo tako všeč? Jaz sem ravno nekje na sredini med šempetrom in postojno in se bom med tema dvema odločala, ko bo čas za to. 

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.12.2009 10:26:37   
scorpiogirl
Doberdan user posted image če se me še katera spomni ...

ste pridne pa fajn klepetate, meni pa še prebrat ne uspe ... v službi je trenutno norišnica, ni kaj časa za visenje na čarunalu ... popoldne pa tudi en kup obveznosti (službenih, faks pa še decemberske zadeve so že tu user posted image ) ... pa recimo, da obljubim, da se bom poboljšala ... če prej ne, na porodniški user posted image

Res ni jasno zakaj...

user posted image user posted image v prvih tednih user posted image rastejo enako, šele kasneje se začnejo razlikovat po velikosti (pa so eni večji, eni manjši, eni bolj okrogli, eni manj ...). Zato v prvih tednih (ne vem, do kdaj, mislim, da v prvem trimesečju to) še lahko določijo trajanje user posted image glede na velikost ploda. Meni recimo so za 1 teden prestavili PDP (po ZM bi ga morala imeti 28. 6., tako je pa 20. 6.), ker je user posted image toliko večji. Sem očitno imela ovulacijo toliko prej. Tako ali tako ponavadi niso lih točno na tiste dneve, ker ipak smo ženske tolk različne, da ne moremo met vse lih na sredini ciklusa ovulacijo, pa še enako dolgih ciklusov nimamo user posted image

Bubika, jej, kot ti paše ... pomoje se ni treba silit, samo da tisto, kar poješ, poješ bolj zdravo user posted image jst včasih cel dan pojem ful malo, ker mi pač ne paše jest (al pa nimam časa user posted image ), včasih pa pač malo več. V prvi user posted image se sploh nisem nič zredila (na začetku sem par kg celo shujšala), sem pa imela dovolj zaloge, tko da sploh ni blo panike. Pa zdej sem tud na -2kg, pa ni nobene panike. Če mi ne paše jest, se jst ne bi silila ... samo meni v glavnem kar paše user posted image

no še mal o naši NS, potem pa delat naprej ... vse super, bejbi nam je celo zaplesal/a ... za spol G ni bila sigurna, smo se še ful hecali v ordinaciji, ker se je popkovina tako fajn raztegnila lih med nogami user posted image no, ampak glede na to, da že zdaj veselo pleše, ko ga snemamo, bo na morfologiji zagotovo pokazal, kaj ima med nogami ... sva pa oba z MM (moj mož) firbčna ... on je sicer prepričan, da bo fantek, jaz pa, da bo punčka ... pa bomo videli user posted image

tko, za komentiranje zmanjkalo časa ... pa sem tako ali tako ogromno napisala, tako da naj bo dovolj user posted image

lep dan ...

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.12.2009 11:14:40   
bejbika81
Ciao punce!

Evo mene, spet se javljam...

NS - kar ne morem verjet, ko sem zagledala tisto majckeno bitjece, ki v meni raste, so se mi kar solzice ulile. Moj user posted image  je bil na začetku z mano, ampak ker smo full dolgo čakali, da bi prišli na vrsto, je moral odletet nazaj v službo in ni dočakal z mano... Bila sem pri dr. Čopijevi in ne morem verjet, kako je bila prijazna, kako mi je vse lepo razložila in pokazala - res sem bila srečna! Slišala sem srček, ga vidla z vseh strani - samo spola ne vem (nisem niti vprašala).
Rezultati pa sledeči: trisomija 21 - 1:15334, trisomija 18 - 1:10674, trisomija 13 - 1:113313. Ne vem ravno, če sem napisala prave rezultate, vendar je doktorca pravila, da glede na mojo starost (28), so izvidi OK. Potrdila pa je tudi moja G danes na pegledu.
CD moram še dobiti, saj ji je zaloga zmanjkala, mojega pa ni hotela vzet, ker se boji zaradi virusov - drugi teden grem iskat, pa bomo doma gledali!

PDP ostane enak - 21.06.2010

3. pregled imam 08.01.2010.

Zaenkrat naj bo to to, pa se kaj beremo.

Lepo se mejte

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.12.2009 12:18:57   
1A
pozdravljene srečke nosečke!

da se zopet malo javim, čas tako hitro mineva, imela sem nuhalno pri Pušenjaku, vse je super, vseeno sem šla delat še DHT in čakam na izvide. Trenutno sem doma, ker ima naša 2. letnica vnetje ušes!!!

Uživejte pa velik zdravja!!!

Pa še nekaj podatkov za seznamček:  2. pregled 21.12.2009, pa popravek datuma za PDP: 22. o6. 2010

hvala

vedno aktivna

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.12.2009 12:20:21   
mkbk
hojla user posted image

Glede službe sam še to...mah meymey jst nism tak človek, da bi se kar sprijaznila s situacijo, če mi ni všeč, bom tolk cajta iskala neki, ma da bo vsaj znosno, vsaj trije faktorji od petih, haha. Vem pa da idealke najbrž ne bo... ali pač, eni smo večni optimisti in naivneži veš! user posted image

Evo, mali spi, drugač ša kuham špinačo, pa sva bla na obisku pri enem fantku, 11 mesecev, da sta se kao malo skup igrala, samo se tolk majhni še ne znajo, tko da sta se občasno malo zravsala, pa en druzga porivala... Mami je pa mela 2-3 minutke mir za kofe user posted image

Drugače se pa jaz počutim še kar znosno, sploh ko me mož kdaj prišpara in zjutraj vstane s pokovcem, da lahko jaz potem še malo pod kožo premišljujem user posted image

In čakam 15. da grem v nakup nosečniških hlač, ker z odpetimi gumbi res ne more človek okol hodit, sploh ker mi potem ponavad še šlic dol leze...si bo kdo še kej narobe mislu...

Aja sem hotla še nekej vprašat, tite ko imate že otroke (saj bom dala še na formu drug). Naš user posted image je zdaj kao shodil, pa smo mu kupili čeveljčke za ven itd in ko ga peljem ven, boh ne dej, da bi se on pustil za roke peljat, samo po svoje. Ob cesti ga pa žal ne morem pustit, da bi kar šel kamor mu paše in je jok in stok, si mislim, rajš ga dam v voziček , samo to pomoje tudi ni neka fajn rešitev. a je imela kera kak podoben štos in kako ste rešile. MIslim, ker mi res štalo zganja, se na kolena meče na sredi pločnika in ne vstat, če ga ne spustim user posted image

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.12.2009 13:08:48   
nikcaa
teenka- jst se nimam izkusenj z nobeno porodnisnico :)
sam vem, da so vsi prijatelji oz. prijateljice sle v postojno..
in so bile izredno zadovoljne...
sestra je tudi noseca, drugic in gre absolutno v postojno,
tud za prvega je bla... zadovoljna zelo...
je pa tudi res da je odvisno na kaksega zdravnika oz. sestro naletis...
veca pa jih je baje full uredi... tako da jst nimam sploh premislekov...
vsaka se po svoje odloci... sam jst ti povem kar so mi druge rekle...
lej, nam je blizje izola.. ampak baje-katastrofa....
itak izola je ze po tem znana da je krizaaa....
tako da niti pomislila nism da bi sla tja...
odloci se... mal si kej preberi... itd....
ce se odlocis za postojno mogoce bomo cimreuser posted image
meni je rekla na NS, da kao naj bi moj rok bil 6dni prej kot mi je G reku...
torej ne 28.6. ampak 22.6 sam mi pa ni nic spreminjala....

lep pozdravcek

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.12.2009 13:40:22   
krtkova
mkbk - kam boš šla po nosečniške hlače???? Jaz jih tud ful iščem. Pa majo same take, da v njih zgledam, kot da imam 100kg in da sm stara 100 let. user posted image  Sem pa tudi jaz z odprto zadrgo najprej okol hodila in jasno se mi je vedno odprla in je blo precej neprijetno. Zdej mam ene HM kavbojke, strašno nekvalitetne (sem že jamrala o tem),a vsaj udobne! user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.