|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
11.12.2009 12:14:30   
Anonimen
Oj punce!
pravoda.. ne sekiraj se in ne bodi tako žalostna. Tud to vpliva na mlekca. Sej sm jst na istem. En dan mam pol full navala mleka, pa si rečem..uf, super... danes je spet cuzal iz mene komaj. Sm se prestavljala iz ene na drugo, iz ene na drugo... skratka obup. Mislim, da je obupal in zaspal. Me to zlo žalosti ampak.. moram rečt, da se trudim, zlo. Zdej sva dva dni brez dodatka, prej sva pa mela kot dodatek moj izčrpan mlek... ene 2-3x pa Novalec. Uglavnem... , ne bodi žalostna. Ko te berem mi je prv hudo.

MM, poštar mi je ušel. Ko sm bla pri vratih, je že vžgal svoj motor in pobegnil..., zdej moram pa na pošto. user posted image No bom izkoristla za sprehod.
Kr bodi ponosna nase, lepo je, da ti tko raste. Sej veš, moj tud... ampak ko pa po vsakem dojenju lačno gleda in joka in je nemiren... me pa tud to, da tok raste ne potolaži. Je bla sonček pr men z malim... sva mal kofetkale. Nas pa to enkrat čak skupaj..user posted image
Tabletke pa mi neeee.... mi eno punčko šeeee...user posted image

Tud jst mam Dm-jeve bone... skor vse. Za nosečnice in za mamice. Na zs rabim naslovčka, pa pošljem, če kera rabi.

Frrr, tud od naju VSE NAJBOLJŠEEEEuser posted image

Aniiita, mi mamo niniko... user posted image Jo je dobil za darilčka... No sam ga ne navajam preveč na njo, ker ni fajn enkrat, če se zgubi, če se je ne najde... pol je baje cela kriza. Mam prjatlco, njen mali je bil čist navezan na eno gazico... in so jo pozabil na morju. Za kupit ih takih ni blo več... in je moral po 3 dneh nazaj na Hrvaško, ker je bl doma cela katastrofa. user posted image Baje je fajn otročka nvadit na več teh igračk... prat z različnimi detergenti, da se otrok navadi na več različnih vonjav in pol lažje nadomestiš izgubljeno. No...tko. Kupljena pa je bla v Obaidiju.. user posted image
Moj, ko je buden je v mojih rokah al pa v gugalniku, ki ni tolk zlo zanimiv kot moje roke.... je pa povsod na pojstli, na sedežni... skratka menjat mormo prostore, ker če ne je jok.user posted image Pri nas se mora slika skoz premikat, pa je zadovoljenuser posted image

Dojenje zunaj. Ma se skoz tko zoorganiziram, da grem vn za 2-3h. Se mi še ni zgodila kriza zunaj razen na pregledu za kolke, ko sm morala kr precej časa čakat. Sm se skrila v eno čakalnico prazno in uredila. Ne vem zakaj ampak mi ni.. kr za jošo vn dat. Mi je to tko intimna zadeva... pa se raj dobr zoorganiziram in sm pravočasno doma.. kar tud ni ok, ker sm skoz časovno omejena in to sm nerada.

Plenice hoferjeve so men še zmer zakon.... user posted image , kakamo pa kr pošteno in na glasuser posted image .

Februarka08
, odsvetujem te tablete. Čeprav si obupana in bi naredila vse, ne išči teh tablet, težko jih boš dobila. Tud jst sm se zaletela in jih na vsak način hotla dokler jih res nism dobila.... mamo mal veze user posted image in prebrala navodila.. ter se posvetovala z mojo G in zdravnico in otroško pediatrinjo. Te tablete dajejo za kratek čas samo v porodnišicah, ko mleka še ni oz. ni navala. Mene so vse doesedno napizdile, da kaj se grem... pol sm mela pa še z mojim celo štalo, da kok sm neodgovorna in bla, bla... da hočem zastrupljat otroka in bla, bla spet.. skratka doma smo mel štalo zarad teh tablet. Lahko ti pošljem kopijo navodil za uporabo... boš presenečena. Ta snov prehaja v mlekec in jo otroček lahko popapa... So pa to tablete proti slabosti. Nekje jih brez problema dajejo, nekje močno odsvetujejo. Taka so tudi mnenja na forumih. Mal vtipki Tametil... pa boš našla. Jst dam definitivno raj flasško kot pa da ga filam s kemikalijami.... ki jih dobi z MOJIM mlekom po katerem tako zelo hrepenimo. Ne vem...moje mnenje pač.

Men osebno je ta stavek bolj všeč od ene pediatrinje..
"Naj poudarim, kot vedno v povezavi z galaktogogi: najprej dovolj pogosto in dovolj učinkovito dojenje, pravilno pristavljanje, dovolj tekočine in primerna prehrana, počitek, nato šele pride na vrsto pomoč zdravil ali pripravkov. Zdravila in pripravki povpraševanja, kadar je premajhno, ne bodo mogla nadomestiti."

Najbrž ne paše zraven ker sem proti kemiji ampak...meni pa pri izčrpavanju pomaga... en sprej, ki ga lažje dobiš.., če je prehudo.. in sicer Syntacinon, ki je namenjen prav temu. Uporablja pa se največ en mesec. Jst sm ga dobila v porodišnici, ko sm mela trde joške in pričakovala mastistis..., ker nič ni šlo ven...
Pri meni je problem le, da prednje mleko popije, naval pride pa s 3 minutno zamudo in ves tist čas se krega, potegne, spusti, krega potegne, spusti ... ko sem dobila spet sintoconon, je bilo šundra čudežno konec, tako da ti to za kratek čas priporočam.. Za poskusit je. Jst ga ne uprabljam vsak dan. Do zdaj sem ga 2x v 5 dneh, ko je blo res hudo pa z njim si izčrpam tud 125ml. Dokaz, da mlekec je.user posted image
KOZELJKA, jaz sem proti tem tabletam, si jih ti probala?

Bananček dobrodošlaaaaaaaaaaa.... Jst grem dons tud po pir, pa da vidmoo! Brezalkoholno??

majakla... lušno dete..user posted image

No.. tko mi pa vsak dan spimo od 11-14:30 pa od 20-01:40 al pa urco dlje. Sam grem jst tko pozn spat, da sm ubita vsak dan ampak se ne dam....
Po cepljenju nobenih hudih posledic, juuuuppiiii....

Grem jest Nutello... mnjam..

(odgovor članu KOZELJKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
11.12.2009 13:02:08   
muca*maca
Helou!

Evo, midva sva bila danes pri P zaradi popka in smo Maksa še stehtali in zmerili.

No, bajsi mali ima 5450 g in je zrastel v 10 dneh za tri cm - na 57cm. Eksplodiral je, hehe.
Ampak pravi P, da je zeloooo lep.user posted image user posted image user posted image
Crystall - mislim, da sta najina otročka na vrhu lestvice, rojena en dan narazen, no, tvoj Blaž (saj je, ne?) je definitivno rekorder s svojimi 6 kg! user posted image

Dobil je pa eno kremico za obraz, ker ima zelo suho kožo, kar hrapavo, jaz sem že razmišljala o alergijah itd.. pa me je razveselila, da je to zaradi mraza in suhega zraka. Mi je kar odleglo.
Moram povedat, da sem vedno bolj zadovoljna s P.

No, in zaradi P. je odpadel današnji sprehod s Karmen in Špelco, sicer je pa tud taka meglaaaaaa... pa oblačno.
Da sploh ni prjetno bit zunaj.

Lp vsem.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
11.12.2009 13:05:55   
muca*maca
Aja, še neki sem pozabla:

punce, kaj so to za eni boni od DM?
Kje in kako jih dobite?

Hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
11.12.2009 13:27:11   
Anonimen
muca*maca
Dobiš jih v DM-trgovinah. Izpolniš obrazec, priložiš ali kopijo materinske, če si nosečka..oz. bi mogla ko si bla al pa, če še boš user posted image ..., zdej, ko si pa mamica pa izpolniš obrazec in daš kopijo roj. lista od otročka zraven. Oddaš na blagajni in čakaš na pismčka... Not so boni s popusti za nakup v njihovi trgovini pa še par popustov za druge znamke..

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
11.12.2009 13:42:37   
Februarka08
Rižko, HVALA!!! Ful dobro si to napisala, saj sem sama isto govorila, ampak ko si že tako obupan zaradi tega dojenja, bi res probal vseuser posted image pa kot je pediatrinja povedala... tekočina, hrana, počitek - no, jaz tega zadnjega niti slučajno nimam in mogoče to tudi vpliva, ne vem. Vem, iščem razloge in krivdo drugje. Ampak sem se tudi res veliko trudila za polno dojenje, pa pač ne rata. Ko vidim kako z užitkom popije tud 100ml ni čudno da je lačen!user posted image Tako da... važno, da vsaj nekaj mojega dobi, kajne?

Imam celo 5 min zase, ker Blaž spi zunaj na stopnišču, kjer je hladno, sem ga peljala za par minut ven da je zaspal, potem pa hitro kosilo delat, Lariso sem dala že prej spat, sem nesla hitro tašči baby fon, če bi kaj bilo vmes in zdaj oba spita. BOŽANSKO!

In ker takole sedim in enkrat za spremembo ne pometam ali kaj drugega, imam kar slab občutekuser posted image matr, sem smešna in jezna sama naseuser posted image
Grem fotke urejat, dokler bo mir...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
11.12.2009 13:53:19   
Anonimen
Februarka08,
mogoče je pa tud čas..., da nehaš tok drgnt vse okol sebe, pa skoz se filat z delom. Sej vem, da je treba ampak... treba je tud počivat. SKoz se neki fursiramo.... posledično pa zgubljamo nekaj najlepšega.. Tisti pristni stik z otročkom.._dojčkanje.
Sej bo vse počakalo... probi se zoorganizirat tko, da si NUJNO vzameš mal časa samo zase. Ko tamalčki spijo...  Dej no. Se mi kr smiliš... No, lahko je bit pameten pri enemu otročku, ki spi... bom vidla, ko bota dva.user posted image No... ker mi je hudo, delim nasvete...sej veš..kako to gre. Čuvi se!

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.12.2009 14:17:17   
Nončika
februarka, te čisto razumem. sploh pa ker maš ti še manjše prvo dete kot jaz. privošči si počitek, pod mus. jaz sem bila v podobnem kot ti, le da še jaz pomoči nisem mela. pa še mami mi je povzročala dodatne probleme, kot če bi mela troje dečike in ne samo dvoje. skratka, nam dojenje ni steklo in smo pristali na čistem dodatku. sem jokala, se sekirala, počutila kot slaba, kaj slaba kot najslabša mati. sem morala dati kosilo na mizo kar še za moja starša in to ob določeni uri. user posted image user posted image ob večerih sem padla v posteljo, ponoči pa spet dete mela prek, ker moj se pa ni zbudil ne na jok ne na stok.

zdaj je ena dobra prijateljica rodila in ji je dojenje zalaufalo. še zdaj mi je hudo in potočim kako solzo. samo seveda ne pred njo.

mucamaca kak ste rešili z popkom, kaj so vam rekli? mi smo zdaj ok, kar se popka tiče. upam, da niti ne bomo meli več problema.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
11.12.2009 14:41:14   
tea85
LINDI- ahh kako lepo da me nekdo pogreša user posted image user posted image , ma sem tako utrujena pa to, da nisem za dobeno rabo, so tudi pestre noči kot danes ki se mi ne da prav nič, mala spi, to napišem te pa jaz tudi pančkat.
ja zaenkrat sma še same, enkrat okoli božiča pride domu, ampak je tudi katasrofa in boma šla vrjetno na razen, ker to je pa že preveč kako se obnaša. pa bo že.

moji pa se delajo nad obrvmi take krastice in so rumenkasteuser posted image user posted image

ANITTA-  eh, kako pretiravajo tvoji dohtari user posted image moja je tudi 56 velika, težka pa je te bla 4700 g, s tem da je od rojstva zrasla 7,5 cm user posted image user posted image res pa da moja tudi rada papca.

grem spat me tak glava boli...se pol še kaj oglasim

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.12.2009 14:49:42   
Nej@

IZVIRNO SPOROČILO: tea85

moji pa se delajo nad obrvmi take krastice in so rumenkasteuser posted image user posted image

To ma moja Taja tudi, baje so temenice (jih pa ma na obrvi če že ne po laskah) user posted image jaz ji mažem z oljem in sperem s kamilicami. Baje bo odšlo samo od sebe

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.12.2009 15:12:49   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

muca*maca
Dobiš jih v DM-trgovinah. Izpolniš obrazec, priložiš ali kopijo materinske, če si nosečka..oz. bi mogla ko si bla al pa, če še boš user posted image ..., zdej, ko si pa mamica pa izpolniš obrazec in daš kopijo roj. lista od otročka zraven. Oddaš na blagajni in čakaš na pismčka... Not so boni s popusti za nakup v njihovi trgovini pa še par popustov za druge znamke..

A to ste vse izpolnile? Jaz sem imela že namen, pa sem si potem premislila - ker hočejo kopijo dojenčkovega roj. lista user posted image user posted image user posted image Kaj se pa grejo, tega pa jim že ne dam, naj si imajo svoje popuste. Sicer pa če je katera pravnica - imam občutek da je to itak čisto skregano z zakoni... ne vem no.

Vas grem še prebrat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.12.2009 15:27:40   
gorenka
kuponi DM - jst sm spolnila kar na njihovi spletni strani obrazec. pa tm tut piše nekej o roj. listu, samo sem kljub temu da ga nism poslala dobila vse lepo po pošti! tko da ti kr na njihovi spletni strani poštimej (velja to za baby bone...za nosečniške pa ne vem k sm jih že prej dobila)

frrr- Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image pa hvala za nasvet...sej vem, najbolj mi manjka spanca, sam med tednom ni kandidata da bi vozičkou namest mene (razen mojga, on pa prepozno pride domu za kej tacga). bo treba na vikend počakat da moja mami pride na obisk...so pač vsi delč in še polno zaposleniuser posted image

evo...gremo jest! se že ena oglaša...je že popoldne in smo že bolj lačni...ima pa ponavad največje popadke po hrani zvečer okol 22h...sm že komantirala mojmu da k bo mal večja bo treba dat ključavnco na hladilnik k sta z mojim oba ista...zvečer navali narod na futr!user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.12.2009 15:29:34   
rozilu
Drugače pa Frrrr - vse najboljše user posted image user posted image

Kontracepcija - a je katera razmišljala o materničnem vložku? S hormonom (ki pa deluje samo zelo lokalno - in je zato po mojem manj škodljiv kot tabletke) ali pa z bakrom. Oz. ali je katera to že uporabljala.. me zanimajo mnenja, se odločava če bi to mogoče vzela. Če ne bova pa ostala na kondomih.

mucamaca - user posted image za Maksija user posted image

na sprehod pa sva midve vseeno šle... malce kasneje sicer. Je bla do zdaj v vozičlku, zdej poa jokca, grem.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.12.2009 15:55:36   
Aniiita
LINDI- mi smo tudi z bombažnimi krpicami vsak dan, pa se mi zdi, da to res čist preveč drgne, tako da o bom sedaj večinoma z vato.. Ta krema, ki mi jo je včeraj dala pa se mi zdi da pomaga, veš..so jo zmešali v lekarni, samo žal nevem imena.. olivno olje pa še nekaj je v njej..

Rižko- hvala za pojasnitve glede ninice..jaz sem prvič slišala za to.. Torej je lahko ninica karkoli- tudi gazica user posted image

tea85- o, še ena velika paparica user posted image Ma meni se zdi ravno prava, sploh ne zgleda nekaj debela..prav tak lep dojenčkast izgled ima..ker ob rojstvu je bila pa res suhcena.Važno, da pridobivajo.
Je tudi tebi rekla, da ji lahko poskusiš dat kakšen obrok samo čaj? Gea ga ne mara preveč, ker ji dajem nesladkanega, pa nevem, če bo to izvedljivo in se mi zdi, da bo kar vztrajno zahtevala svoj delež user posted image Če je ne bi skoz neki cartali bi še pomislila, da rabi ljubezen in to s hrano išče, ma mislim, da ni panike glede tega user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 11.12.2009 16:02:09 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.12.2009 15:58:24   
LINDI
Tea saj po mojem ti bo čisto lepo brez tvojega,saj zdaj si tudi sama za vse,vem ,da si utrujena,po mojem bi bila tudi če bi bil tvoj doma,sicer mi je ful škoda,ker si mi super punca,da se ti to dogaja,ker bi ti privoščila,da se imaš lepo, in da nekdo lepo poskrbi zate in ti stoji ob strani in vem,da enkrat tudi zate pride čas...ta čas naj te pa spremlja tetica optimistka.

Moj ima tudi tele kao temenca,pa sem zdaj kupila eno kremo v lekarni,ker je imel potem zelo suho in luskasto A-derma,zdaj je koža že boljša imava pa od včeraj,user posted image sporočim kasneje rezultate

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.12.2009 15:59:18   
Februarka08
Evo, nekaj frišnih:

Moja lepotičkauser posted image
user posted image

Moj lepotecuser posted image
user posted image

Moja božičkauser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.12.2009 16:02:15   
Bananček
Tudi midva sva s sprehoda. Prav paše malo na svež zrak.
Kozeljka: seveda se lahko kaj zmenimo!

Glede pirčka pa alkohola...jest sem oba, saj če ne pretiravaš ni nič narobe.

Glede kontarcepcije pa obročka pa to, meni je G (pa ne moja) rekla, da kao ne priporoča, če mislim imet še otroke. Da se kao lahko zaraste pa tko. Ne vem no, to se more zgleda res vsaka po svoje odločit.
Moj ima tudi nekaj med obrmvmi, pa sem pediatrinjo vprašala, če so to tut neke vrste temence, pa je rekla da ne. da je to pač suha koža, da je lahko tudi bolj rumenkasta pa da naj mažem z oljčkam al pa kakšno kremo, pa da bo s časoma izginilo.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
11.12.2009 16:02:52   
LINDI
ANIITA Ja saj meni jo je na pregledu nameravala dati,pa je pozabila na recept,jaz zdaj tja nisem mogla,ker sva bila brez avta,danes,ko sem šla pa tja,ker kao dela dopoldan,je pa popoldanuser posted image izjemoma,upam,da jo drugi teden ujameva.Zdaj ne vem ,a je namenoma pozabila,ali po nesreči,v glavnem v lekarni sem butasto izpadla,ker sem kar čakala še tam ,ko mi je dala AD3 ja sorči,nism vedla,da ni napisano gor,itak tko pišejo,da noben bog ne zna prebratuser posted image No in sem mogla nekaj na hitro ukrepati,pač  letela v lekarnouser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
11.12.2009 16:04:35   
Aniiita
Februarka- ma kakšna dva cukrčka user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
11.12.2009 16:05:12   
Februarka08
Frrr, vse najboljše!
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
11.12.2009 16:05:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Februarka- ma kakšna dva cukrčka user posted image user posted image

hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
11.12.2009 16:06:18   
LINDI
BABANČEK meni z olivnim oljčkom ni pomagalouser posted image poskusi,upam,da ti bo,ker meni so rekle z bepanthenom plus....nič olivno olje.....nič.....bubchen mastna kremica....nič,bebival kremica za obraz....nič,zdaj pa mava to iz lekarne,pa je že od včeraj čisto drugačna kožica,ni izsušen...upajmo,da bo....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
11.12.2009 16:07:08   
LINDI
Jpj februarka kok sta cortkana pa te cotke božičkove svetovne souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
11.12.2009 16:10:56   
KOZELJKA
Rižkoo - ne nisem jemala Tametil tablet, samo tam na maminem forumu jih pa dost prakticira in jih jemljejo. Tko, da ne poznam njihovega ozadja in stranskih učinkov. Nisem pa hotela nobeni škodovat. Če bi vedela kakšne so, jih ne bi predlagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
11.12.2009 16:12:49   
KOZELJKA

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

muca*maca

Jaz sem kr na njihovi internetni strani izpolnila obrazec. Sicer naj bi zraven priložila poskeniran roj. list, pa ga nisem in sem prav tako dobila bone.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
11.12.2009 16:16:57   
KOZELJKA
Za odstranjevanje temenc je najboljša pena od Mustele, kupi se v lekarni.
Nam so se tud začele delat.user posted image

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.