Anonimen
|
Oj punce! pravoda.. ne sekiraj se in ne bodi tako žalostna. Tud to vpliva na mlekca. Sej sm jst na istem. En dan mam pol full navala mleka, pa si rečem..uf, super... danes je spet cuzal iz mene komaj. Sm se prestavljala iz ene na drugo, iz ene na drugo... skratka obup. Mislim, da je obupal in zaspal. Me to zlo žalosti ampak.. moram rečt, da se trudim, zlo. Zdej sva dva dni brez dodatka, prej sva pa mela kot dodatek moj izčrpan mlek... ene 2-3x pa Novalec. Uglavnem... , ne bodi žalostna. Ko te berem mi je prv hudo. MM, poštar mi je ušel. Ko sm bla pri vratih, je že vžgal svoj motor in pobegnil..., zdej moram pa na pošto. No bom izkoristla za sprehod. Kr bodi ponosna nase, lepo je, da ti tko raste. Sej veš, moj tud... ampak ko pa po vsakem dojenju lačno gleda in joka in je nemiren... me pa tud to, da tok raste ne potolaži. Je bla sonček pr men z malim... sva mal kofetkale. Nas pa to enkrat čak skupaj.. Tabletke pa mi neeee.... mi eno punčko šeeee... Tud jst mam Dm-jeve bone... skor vse. Za nosečnice in za mamice. Na zs rabim naslovčka, pa pošljem, če kera rabi. Frrr, tud od naju VSE NAJBOLJŠEEEE Aniiita, mi mamo niniko... Jo je dobil za darilčka... No sam ga ne navajam preveč na njo, ker ni fajn enkrat, če se zgubi, če se je ne najde... pol je baje cela kriza. Mam prjatlco, njen mali je bil čist navezan na eno gazico... in so jo pozabil na morju. Za kupit ih takih ni blo več... in je moral po 3 dneh nazaj na Hrvaško, ker je bl doma cela katastrofa. Baje je fajn otročka nvadit na več teh igračk... prat z različnimi detergenti, da se otrok navadi na več različnih vonjav in pol lažje nadomestiš izgubljeno. No...tko. Kupljena pa je bla v Obaidiju.. Moj, ko je buden je v mojih rokah al pa v gugalniku, ki ni tolk zlo zanimiv kot moje roke.... je pa povsod na pojstli, na sedežni... skratka menjat mormo prostore, ker če ne je jok. Pri nas se mora slika skoz premikat, pa je zadovoljen Dojenje zunaj. Ma se skoz tko zoorganiziram, da grem vn za 2-3h. Se mi še ni zgodila kriza zunaj razen na pregledu za kolke, ko sm morala kr precej časa čakat. Sm se skrila v eno čakalnico prazno in uredila. Ne vem zakaj ampak mi ni.. kr za jošo vn dat. Mi je to tko intimna zadeva... pa se raj dobr zoorganiziram in sm pravočasno doma.. kar tud ni ok, ker sm skoz časovno omejena in to sm nerada. Plenice hoferjeve so men še zmer zakon.... , kakamo pa kr pošteno in na glas . Februarka08, odsvetujem te tablete. Čeprav si obupana in bi naredila vse, ne išči teh tablet, težko jih boš dobila. Tud jst sm se zaletela in jih na vsak način hotla dokler jih res nism dobila.... mamo mal veze in prebrala navodila.. ter se posvetovala z mojo G in zdravnico in otroško pediatrinjo. Te tablete dajejo za kratek čas samo v porodnišicah, ko mleka še ni oz. ni navala. Mene so vse doesedno napizdile, da kaj se grem... pol sm mela pa še z mojim celo štalo, da kok sm neodgovorna in bla, bla... da hočem zastrupljat otroka in bla, bla spet.. skratka doma smo mel štalo zarad teh tablet. Lahko ti pošljem kopijo navodil za uporabo... boš presenečena. Ta snov prehaja v mlekec in jo otroček lahko popapa... So pa to tablete proti slabosti. Nekje jih brez problema dajejo, nekje močno odsvetujejo. Taka so tudi mnenja na forumih. Mal vtipki Tametil... pa boš našla. Jst dam definitivno raj flasško kot pa da ga filam s kemikalijami.... ki jih dobi z MOJIM mlekom po katerem tako zelo hrepenimo. Ne vem...moje mnenje pač. Men osebno je ta stavek bolj všeč od ene pediatrinje.. "Naj poudarim, kot vedno v povezavi z galaktogogi: najprej dovolj pogosto in dovolj učinkovito dojenje, pravilno pristavljanje, dovolj tekočine in primerna prehrana, počitek, nato šele pride na vrsto pomoč zdravil ali pripravkov. Zdravila in pripravki povpraševanja, kadar je premajhno, ne bodo mogla nadomestiti." Najbrž ne paše zraven ker sem proti kemiji ampak...meni pa pri izčrpavanju pomaga... en sprej, ki ga lažje dobiš.., če je prehudo.. in sicer Syntacinon, ki je namenjen prav temu. Uporablja pa se največ en mesec. Jst sm ga dobila v porodišnici, ko sm mela trde joške in pričakovala mastistis..., ker nič ni šlo ven... Pri meni je problem le, da prednje mleko popije, naval pride pa s 3 minutno zamudo in ves tist čas se krega, potegne, spusti, krega potegne, spusti ... ko sem dobila spet sintoconon, je bilo šundra čudežno konec, tako da ti to za kratek čas priporočam.. Za poskusit je. Jst ga ne uprabljam vsak dan. Do zdaj sem ga 2x v 5 dneh, ko je blo res hudo pa z njim si izčrpam tud 125ml. Dokaz, da mlekec je. KOZELJKA, jaz sem proti tem tabletam, si jih ti probala? Bananček dobrodošlaaaaaaaaaaa.... Jst grem dons tud po pir, pa da vidmoo! Brezalkoholno?? majakla... lušno dete.. No.. tko mi pa vsak dan spimo od 11-14:30 pa od 20-01:40 al pa urco dlje. Sam grem jst tko pozn spat, da sm ubita vsak dan ampak se ne dam.... Po cepljenju nobenih hudih posledic, juuuuppiiii.... Grem jest Nutello... mnjam..
|