|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 20:29:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Februarke 2010 - 2. del
10.12.2009 21:29:48   
niwci
neoslišana dobrodošla in čestitke za user posted imageuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.12.2009 21:31:56   
niwci
Kora sam da ste vredu in držita se še naprej!user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.12.2009 21:45:45   
niwci
Joj to za streptokok pa res ne zgeda prijetno.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
11.12.2009 7:24:14   
valentinčica30
Jutro, dame!

Ste se naspale?? Pri nas smo v polnem zagonu že kar neki časa. Sedaj se odpravljamo na CSD in na mlekomat, smo si zaželeli svežega mlekauser posted image .

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
11.12.2009 8:26:16   
Kati81
Valentinčiča jaz sem ravno včer zvečer bla na mlekomatu in smo že skor ves mlek popili, kar paše mal spremembe. Je pa super to z mlekomatom.

Evo jaz sem bla že ob 7h na pregledu, vse ok, vse bp in ne moreš da verjameš MV se je podaljšal na 42mm, sej ne morem verjet, pa takrat kok dober mesec nazaj sem se pa že lijakasto odpirala. Mali je super, vse lepo kaže. Pritisk zaenkrat tud ok 120/60, upam da tako tudi ostane.
Dala sem tud kri in vodo, bomo pol vidli kaj bo pokazalo, upam, da nič alarmantnega.

Tudi kg so kar ok +1 od zadnjič.

No se še beremo.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
11.12.2009 9:22:42   
zirafa76
Dobro jutro...

samo da vam povem, jaz sem danes dobila že denar za rojstvo otroka, torej to, kar sem vzela namesto paketa...280 euruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 1132
11.12.2009 9:40:39   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

a katera ve, koliko pride samoplačniško kontrola rasti ploda?

pa kdaj je primeren čas za odvzem brisa za tisti streptokok?

Mene bo prišlo 70 € user posted image Ampak kaj čem, sem se vseeno kar odločila. Če se ne bi, ne bi imela nobenega UZ več ...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
11.12.2009 9:55:04   
Jada82
Dobro jutro vsem skupaj! Danes pa je petek ... hehhe, za une, ki še delate je super ane? Hehehe, se komaj še spomnim .... user posted image user posted image user posted image
Mi imamo sedaj v stanovanju že sestavljeno kuhinjo, jedilnico, pa dnevno sobo skoraj, tako da super. user posted image user posted image user posted image Še pečarja dobimo, pa bo ... grem v ponedeljek na lov, res se hočem še letos seliti.

Zdaj sem tudi jaz kar precej prepričana, da bom zdržala do konca .... ali pa vsaj tam nekje do 35.-36. tedna, kar je ok. Jaz sem bila tudi včeraj na MŠ, imeli smo porod in dihanje. Je bilo bolj zanimivo kot prvič, ampak sem upala, da bomo kakšne filmčke gledali, pa smo samo diapozitive. No ja ....

Danes pa gre user posted image končno po novi avto ... najbrž ga bo šele proti večeru pripeljal, ker sedaj še dela v stanovanju, potem pa more urediti še registracijo, zavarovanje itd. Se pa že veselim, spet nekaj novega user posted image user posted image user posted image

Joj, danes ponoči ob pol 4h je moj user posted image tako kolcal in tudi tako dolgo, da sploh nisem mogla zaspati nazaj. Kar smili se mi, ko tako kolca. Moj res pogosto, kakšne 5 krat na dan ... Ne vem, saj verjetno je normalno, ampak jaz ful čutim in še mene živcira, kaj šele bogi otročiček.... zmeraj upam, da čim prej mine ...

Kati81, super tole tvoje stanje, evo, torej je dokazano, da gre lahko na bolje, ane? A si počivala pa to? Ker meni se tudi zdi, da se sedaj bolje počutim kot npr. 2 meseca nazaj. Pa ne tišči mi dol itd.

Jaz oz. midva greva na CSD v ponedeljek, da zrihtava vse, sem že klicala in se dogovorila. Pa še očetovstvo bova podpisala. user posted image Saj, počasi se daleč pride ...

Drugač pa uživajte v prazničnem decembru, sploh če živite v kakšnih lepo okrašenih mestih .. joj, naš Bled je že 2. leto porazen ... smo lani dobili novo okrasitev, ki pa je katastrofalna - sploh se ne vidi, da je kaj okrašeno user posted image Drago pa je bilo baje kot sam user posted image . Spet je nekdo fajn zaslužil ... no ja.
Kakorkoli že, želim vam praznični december!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
11.12.2009 10:03:11   
julieb
Kak je fajn, da ste vse tako v redu.

Midva pa sva oba takoooooooooooooo prehlajenauser posted image .

Predvidevam, da sva se nalezila na MŠ prejšnji teden. Upam, da kmalu mine.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 10:13:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julieb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 10:15:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julieb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
11.12.2009 10:44:58   
MATEJKA_
jutro... danes pa sem se težko vstala... user posted image  
ne, nisem se komaj zdaj, sem se ob 6h... bi pa še kar najraje spala... ta selitev me je čisto izmozgala psihično -  se ful veselim, ampak je treba še tolko nardit... zvečer nisem mogla zaspat, ker sem na vse mogoče študirala, pol sem ponoči sanjala spet neke kozlarije, zjutraj pa me je skoraj kap, ko se je ta mala zbudla in začela skakat po postelji...

saj še samo kakšen dan, pa bo vse za nami, pa bom spet mirno spala... pa tud popoldnevi bodo bolj umirjeni. včeraj sem spet neke cote selila, danes imamo še neke opravke v mestu, pa tepih grem kupit, jutri zjutraj pa se takoj začne pakiranje v kartone in selitev... vikend bo s tem zapolnjen, v ponedeljek bo treba še po par stvari v merkur - neke malenkosti - koši, plastika za kuhinjo ipd... pol pa se bo počasi vse skupaj normaliziralo...

sem se danes tehtala - sem na +10kg... user posted image  isto kot pri prejšnji nosečnosti. sem pa v zadnjih 2 tednih kipnila, ker še samo jem od vse te napetosti in vznemirjenja vsaki dan...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 11.12.2009 10:56:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1138
11.12.2009 11:22:37   
valentinčica30
user posted image  moje mnenje o tehtanju

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
11.12.2009 11:31:52   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
11.12.2009 12:04:02   
mavo
bravo, Valentinčica, to je pa daleč najboljša slikca do zdajuser posted image

Ja, sem se pozanimala na DURS-u glede oddaje vloge za olajšavo za vzdrževane družinske člane, pa je res tako, kot je rekla...ojoj, saj sem pozabla katera je bla. V glavnem, do konca januarja oziroma menda bo rok 5. februar za oddajo - za fizične osebe. Ne vem, zakaj mi je na CSD-ju rekla drugačeuser posted image Očitno je treba čisto vsako stvar vsaj na dveh koncih preverit.

O, blagor tistim, ki ste že tako daleč, da se selite. Matejka in Jada, kako dolgo traja, da ti pridejo montirat kuhinjo od takrat, ko ti jo zrišejo in plačaš predračun oziroma od takrat ko se odločiš zanjo (jo kupiš)?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
11.12.2009 12:10:39   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Matejka in Jada, kako dolgo traja, da ti pridejo montirat kuhinjo od takrat, ko ti jo zrišejo in plačaš predračun oziroma od takrat ko se odločiš zanjo (jo kupiš)?

odvisno kje jo kupiš... spona ima dobavni rok do 4 tedne (nama so jo v 3 tednih pripeljali, 2 dni kasneje zmontirali). rutar ima dobavni rok 5-6 tednov za kuhinje, včasih celo do 8tednov... marles in gorenje pa tudi okrog 5-6 tednov... malo pa tud odvisno če so kaki prazniki vmes ali kolektivni dopusti ipd...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
11.12.2009 12:21:34   
mavo
O, hvala, saj ravno ti prazniki vmes mene najbolj skrbijo... mi je ful modelov všeč, rada bi zbrala nekaj takega, da bodo pasali črni aparati in črn hladilnik, ker imava simplicity od Gorenja. Hvala za odgovor.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.12.2009 12:25:09   
MATEJKA_
modeli še niso edini problem... vsaj pri nas je bilo tak user posted image  vsak model je pol še v milijontih barvah in kombinacijah... no, saj ne da jamram, izbira je, ampak včasih celo malo preveč...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.12.2009 12:37:09   
t*e*j*k*a
mi smo na kuhinjo čakali 8 tednov

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.12.2009 14:09:25   
niwci
Midva sva samo dala predela
k s
t staro kuhinjo, da paše (oz da smo lahko dodali še hladilnik in pomivalni stroj, ker ga prej ni bilo) in sva na mizarja (družinski prjatli) čakali skor 3 mesece... Ma smo vedli da bo malo dlje trajalo, ker je to delal popoldan, pa naročit je moral pulte in razne dodatke, ki jih je tudi sam čakal,... pa še moj mu je potem šel pomagat to skupi devat... Sam se je splačalo. Smo jo prejšnji teden montirali in je ratalo ful lepo user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
11.12.2009 14:39:09   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

O, blagor tistim, ki ste že tako daleč, da se selite. Matejka in Jada, kako dolgo traja, da ti pridejo montirat kuhinjo od takrat, ko ti jo zrišejo in plačaš predračun oziroma od takrat ko se odločiš zanjo (jo kupiš)?

Hm, midva sva jo prvič že zrisala nekje februarja, zgolj zato, ker smo vse spremenili - vodno in elektro inštalacijo, da je potem štromar lahko glede na to delal. No, potem pa sva šla ponovno zrisat in zbrat pulte itd. 25.9., mislim, da. Dobava je dva meseca (vzela sva Gorenjevo), tako da sva jo konec novembra dobila, vendar ker še nismo meli parketa, je nekaj časa čakala v skladišču. Ta ponedeljek so nam jo pripeljali, včeraj pa sta jo dva fanta prišla montirat, ful sta fajna, v parih urah je bila narejena :)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
11.12.2009 14:57:55   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.12.2009 15:08:53   
Lara73
z mojo kuhinjo pa je tako: narisala sem jo sama, mož jo je pa naredil. Je bilo pa krega za znoret. Je hotel nekaj spreminjat in delat po liniji najmanjšega odpora, pa se nisem pustila. Pač vem kaj se lahko naredi in kaj ne. Še dobro da ne maram visokega sijaja in veliko stekel....

Punce, kako se da slikco gor?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
11.12.2009 15:12:26   
Lara73
zimska: zadnje predavanje je bilo: PRVA PORODNA DOBA. Torej še nismo rodili....

Dokumente mi je uspelo nabrati CSD in sem odnesla danes, prinesti moram pe kopijo odločbe z zavoda za zaposlovanje, da imam podporo in do kdaj,....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......