|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
10.12.2009 13:58:27   
sonček85
sonček:hvala ,sem se tko še premier solatke najedla da ne vem kako bom pizzo jedlauser posted image
kliki:u pridna in naj ti delovnik čim prej mine

no evo jaz in Aleks pa sva že nazaj  iz sestanka ,in mami gre delat v Velenjeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
10.12.2009 13:58:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kepica:samo da je zdaj ok.
A tko si boš ti prvošla

no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekecuser posted image user posted image

kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
večerja:nič ker sem že dost debela

to pa ni res!!!!!user posted image user posted image  Vzami nazaj. TAKOJuser posted image
ne pa ne bom ker je resuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
10.12.2009 14:02:39   
Kepica83
sonček85 a ti je uspelo si Velenje zrihtat?? Ja super. Čestitamuser posted image user posted image . Kdaj pa začneš tam??

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
10.12.2009 16:39:08   
Kepica83
ja bejbe kje ste??
Sonček85 veš kaj jaz jem?? Bonboniero kaj si mi jo kupla. Jooooooj kak je dobra. user posted image . si je moj htel eno vzet, pa sem mu kar zobe pokazala user posted image   user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
10.12.2009 17:32:01   
tanjusi
no evo jaz in Aleks pa sva že nazaj iz sestanka ,in mami gre delat v Velenjeuser posted image

iz kot pa si če smem vprašat?
Jaz sem imela kontrolo pri ginekologinji... vse ok no skoraj vse.
Za zamujeni spalv je bila kriva posteljica...lahko po dveh user posted image začnemo delat na user posted image . Mi je pa našla cisto na levem jajčniku in sem dobila antibiotik... me je kar malo strahuser posted image
Drugače pa vse ok!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
10.12.2009 17:34:34   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

no evo jaz in Aleks pa sva že nazaj iz sestanka ,in mami gre delat v Velenjeuser posted image

Za zamujeni spalv je bila kriva posteljica...lahko po dveh user posted image začnemo delat na user posted image . Mi je pa našla cisto na levem jajčniku in sem dobila antibiotik... me je kar malo strahuser posted image
Drugače pa vse ok!

Ojla Tanjusi. Čestitke za uspel pregled in naj hitro mineta ta dva mesecauser posted image . Kako je to mislila da je bila kriva posteljica??

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
10.12.2009 17:36:00   
Kepica83

A tko si boš ti prvošla

no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekecuser posted image user posted image

kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

to pa ni res!!!!!user posted image user posted image  Vzami nazaj. TAKOJuser posted image
ne pa ne bom ker je resuser posted image user posted image

Ne heckaj se z mano in vzami lepo nazajuser posted image . Ne bodi žlehtuser posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 10.12.2009 17:38:07 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
10.12.2009 17:50:16   
tanjusi

Drugače pa vse ok!

Ojla Tanjusi. Čestitke za uspel pregled in naj hitro mineta ta dva mesecauser posted image . Kako je to mislila da je bila kriva posteljica??
kolikor sem razumela se posteljica ni pravilno razvila ali tako nekako....

(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
10.12.2009 17:51:48   
Kepica83
Aja. Žal mi je.user posted image Tokrat bo pa vse šlo kot po masluuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
10.12.2009 18:23:10   
sonček85

sonček85 a ti je uspelo si Velenje zrihtat?? Ja super. Čestitamuser posted image user posted image . Kdaj pa začneš tam??
Na ni mi uspelo priti ,sam šef je rekel da bi me dal tja in jaz sem bila zelo vesela ,seveda takoj sprejelauser posted image

Kdaj pa začnem ne vem ,se morem z mojim šefom zmenit,ta ki sem se zdaj menla je bil moj šef nad tem šefom ki vodi restavracijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja kar pokaži zobe ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam en košćek bi mu pa lahko dalauser posted image

punce::::::::::::::::.naš ALEKS Sse je pravkar na noge postAVIL user posted image user posted image user posted image user posted image je moj ležal na telh in sem se jaz stisnala k njemu  in je vidu ,pa grem stran on pa k njemu in hoče nanj zlezit in se postavi na nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tanjuši:jaz sem iz ŽALCA ,delala sem v CE mcdonaldu sedaj grem pa v Velenjskega
Sedaj pa srečno in čez dva meseca veliko slončkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
10.12.2009 18:23:11   
sonček85

A tko si boš ti prvošla

ne pa ne bom ker je resuser posted image  

Ne heckaj se z mano in vzami lepo nazajuser posted image . Ne bodi žlehtuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
10.12.2009 18:31:54   
tanjusi

ti kraji so mi zelo poznani, če druga ne sem se 4 leta z vlakom skozi vozila... no fajn vsake toliko časa pa grem v velenjski mc donalds in mogoče pa se vidiva... a si predstavljaš pridem tja pa začnem :katera od vas je že Sončekuser posted image ?

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
10.12.2009 18:34:12   
Kepica83
jEEEEEEEEEE BRAVO ALEKSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanjuši verjami da boš takoj vedela katera je sonček. Ko se nasmeje zasije v vsej svoji lepoti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
10.12.2009 18:45:37   
sonček85

jEEEEEEEEEE BRAVO ALEKSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanjuši verjami da boš takoj vedela katera je sonček. Ko se nasmeje zasije v vsej svoji lepoti. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
10.12.2009 18:45:44   
sonček85

ti kraji so mi zelo poznani, če druga ne sem se 4 leta z vlakom skozi vozila... no fajn vsake toliko časa pa grem v velenjski mc donalds in mogoče pa se vidiva... a si predstavljaš pridem tja pa začnem :katera od vas je že Sončekuser posted image ?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam res,no le oglasi se kaj a prej ko aprila me ni tam user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
10.12.2009 18:47:38   
Kepica83
sonček85??? bosta prišli z rižkooo k meni na obisk v MB ko bom rodila?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
10.12.2009 18:49:23   
sonček85

sonček85??? bosta prišli z rižkooo k meni na obisk v MB ko bom rodila?user posted image user posted image user posted image user posted image
možno se morava zmenit,upam da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
10.12.2009 18:50:02   
Kepica83

možno se morava zmenit,upam da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
10.12.2009 18:51:58   
sonček85

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    in kako ste danes preživeli danuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.12.2009 18:55:05   
Kepica83
Superuser posted image  ker je bil taako lep in tople sonček. Ob 8 smo imeli zajtrk, pol sma šla na obisk k lastnici hiše. Sma ob 12ih prišla domov. pol sma si šla za eno urco dol vlečt. Nato sem jaz šla pripravljat kosilo in ko je bilo konec sem še mojega zbudila. Sma se najedla, nato je on še ven z psom jaz pa sem mu šla za malico pripravljat in kuhat kosilo za psa. Zdaj pa ati dela midva pa za pcjemuser posted image

Pa vi??

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.12.2009 19:03:04   
sonček85
najprej zajtrk in Aleksa zrihtat,potem pa potem v CE ,kjer smo šli na pijačko s kolegico in malčkom ki je 1t starejši od Alčija,nato pa v službo,domov kosilo in potem z atijem ven
Zdaj pa se igra Alči še z atijem ,mami pa za pc še 10 minut potem pa Aleksa za spat pripravit in je konec dnevauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.12.2009 19:11:03   
Kepica83

najprej zajtrk in Aleksa zrihtat,potem pa potem v CE ,kjer smo šli na pijačko s kolegico in malčkom ki je 1t starejši od Alčija,nato pa v službo,domov kosilo in potem z atijem ven
Zdaj pa se igra Alči še z atijem ,mami pa za pc še 10 minut potem pa Aleksa za spat pripravit in je konec dnevauser posted image

Si prepričana da se moj Alči ni že sam oblekel pa zrihtal?user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.12.2009 19:36:08   
tassika
NAjprej kavica, potem zrihtat zojo in jo dati v ležalnik, zrihtala seminarsko za tamalo, klicala patronažna,da je ne bo, šla na 2,5 urni sprehod še z dvema mamicama, šle še na čajčka in nato v mercator po kosilo, skuhala kosilo, še do konca uredila seminarsko, in zdaj za rač malo tipkam, zoja pa napol spančka zraven meneuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.12.2009 19:38:19   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

NAjprej kavica, potem zrihtat zojo in jo dati v ležalnik, zrihtala seminarsko za tamalo, klicala patronažna,da je ne bo, šla na 2,5 urni sprehod še z dvema mamicama, šle še na čajčka in nato v mercator po kosilo, skuhala kosilo, še do konca uredila seminarsko, in zdaj za rač malo tipkam, zoja pa napol spančka zraven meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image  uživata vidvi? lepo touser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.12.2009 19:55:04   
tassika
Ja dan gre tako hitro okoli, da sploh ne vem kdajuser posted image  Jutri bo pa treba zgodaj vstat ker ima g. že ob 8,45, zdaj sva se navadili, da ko gre oči v službo midve skupaj zaspiva še do devetih ali desetihuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

slutnja

ste se znebile strij po porodu?s cim

jih nisem dobila (34%)

imela sem jih ze imela tudi pred porodom (14%)

da (3%)

ne (28%)

ne,se ne obremenjujem (21%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!