go_ta
|
Očitno so danes vsi otročki tečkasti Zdaj sem se pol ure dajala z malim v sobi, malo je manjkalo, pa bi poslala, naj ga uspava. Najprej zbrca s sebe dol odejo, pol se tako premika, da je počez in se zagozdi, pol dudo ven daje iz ust ... Si moram vedno znova v mislih ponavljat: Važno, da je zdrav, da je z njim vse v redu, so starši, ki nimajo moje sreče. Pomaga. Uf ... Zdaj grem pa diplomsko naprej tipkat, sem se resno lotila tega projekta, sem čisto not padla Dosti je te moje lenobe, se zgledujem po anč ayo, upam, da se danes naspiš (jst sem tudi pozabila, kako izgleda nočno spanje )! ja, še dobro, da imaš varuško, da si lahko prevetriš možgane. flora, ja ja, vem, kako se počutiš - dan, ki mu nikoli ni konca, vedno je kaj na sporedu Se včasih spomnim na tiste nedelje, ko sva se z valjala po kavču in se nama nič ni dalo, ah, spomini Je pa tudi zddaj lepo, vedno lepše bo, ampak besede počitek ni več na našem dnevnem redu apričica, jst sm potratno dvakrat delala, pa mi je do zdaj ratala, bomo videli, kako bo zdaj. Je pa res, ko vidim recept od te potice, me vse mine, ker je dolg kakšen kilometer Ta vikend bom pa probala naredit tisto tvoje pecivo. Cuker mi pada ful hruškolinka, tudi tvoj recept ni slab, mjamsi Si še jezna? Ma ta špeh bomo že spravile dol. meni je lubi zadnjič rekel, da zgledam, kot da sem še enkrat noseča, ko sem imela eno oprijeto majčko na sebi alisa, držite se pa da vi trije ne pokasirate gripe! živa25, upam, da bo s kolkom vse v redu! Ne, naš se nič ne obrača, je len ko f.uks. Je pa najstarejši od vseh tukaj ... Ma, enkrat se bo že obrnil Grem tipkat naprej ... jutri grem pa po Nikoto darilo od dedka Mraza, so ga imeli včer v moji firmi, pa nismo šli. Pol grem pa kupit še stolček, ki je v akciji v BC.