Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 9:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dobila kavico in doberuser posted image kr na kuhinjskem pultuuser posted image madonca je pasalo. packa!!!! kaj mi skomine delas
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 9:46:48
|
|
|
|
aprilčica07
|
hel: joj, joj, kašne pišeš no, saj tudi midva uporabljava vse površine, razen spalnice hruškolinka: ja, to je moglo res izgledat, ko si priletela domov, vsa iz sebe z škatlo Novalaca... sem se nasmejala do solz
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 9:51:45
|
|
|
|
Sanikaa
|
Dobro jutro!! Punce ne se sekirati....če niste poslane v razvojno samo pravilni hendling pa bo vse super Hb nobenega alarma ni bilo nočas očitno je bil preslab intenzitet senzorja pa ni zaznal plitvega dihanja pred apnejo. Ja Hruškolinka sem že opazila da Leo za par sec. neha dihat ,ampak ni me skrbelo ker vsi v spanju za par sekund nehamo pa spet začnemo...sam ko je alarm začel piskat po 15 sec me mal zvilo To sem še pozabila. Moja prijateljica ima majčevko punčko in v isto razvojno hodita in ima iste vaje in isto "stanje" in enkrat ko je čakala je slišala dve mamici ki se pogovarjata. In ena se žali da su bili pri neurologu na pregledu. Da je HB vse ok. Poslani so bili na pregled ker je mali držal prekrižene noge!!!! OMG seveda da je mamica bila vsa presrana kaj je narobe z njenim otrokom!!! Takoj lahko najdem vsaj deset fotografij kje Vid drži prekrižene noge, pa je mali taka bistrica!! Ne vem meni se zdi da res pretiravajo. Sicer Zima ,če me bereš jaz te prosim za mnenje ,ampak meni se to zdi orang pretirano. EEE No tudi meni se ne zdi težko stanje pri Leu , ker drugače ne bi bili naročeni čez 2,5 meseca na kontrolo. In ko gledam slikice od Vida , je bil enaki z zaprtimi rokicami. Razlika je edina da je Vid od samega začetka imel vrat Hruškolinka tudi mene si nasmejala. Samo vem da smo vse panične , ko je prvi otrok in si prepričana da gre za življenje. Aprilčica moji fanti imajo vsak po kakšno roza majico!! Obožujem to barvo Vidu posebej paše ker ima rjave oči Mož je pa za obletnico poroke dobil roza srajco z primerno kravato in je zeeelo sexi Pijem kofetek in razmišljam kaj najnaredim danes za kosilo!??! kakšen predlog? Lejči pančka..bogec je onemogel po masaži in telovadbi lp se beremo
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 9:54:57
|
|
|
|
Sanikaa
|
Hel packa!! No zdaj se zguštajte, ker ko bo malček hodil okrog in odpiral vrata ..ne bo več tako
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 10:09:34
|
|
|
|
šivilja
|
Miklavževa pomočnika in končni izdelek pa še naša piška
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 10:11:19
|
|
|
|
eee35
|
hel: packa sanikaa: moj ima prekrižane noge na sliki iz nuhalne, po moje bi ga morala v naprej naročiti pri nevrologu . Pa nekaj je dobrega s temi masažami, pa telovadbami, da se ta mali tako zmatrajo, da spijo kot angelčki . Sams probaj, mogoče bo tvoja kaj več spala!
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 10:45:55
|
|
|
|
Ayo
|
Jutro, kavica in RR Hel, super vcerajsnji zajterk Kje je bila pa Tjasa? No midva sva tudi vceraj zvecer imela akcijo, naju je 1x zmotila Ilaria, 2x pa Gabriel Sta sicer oba ze ajala in evo itak skor nikol ne seksamo in ravno zdej ko smo, sta se zbudila Eee35 a ves da ti skos pozabim napisat, da je tvoj misko fuuuuuuul atiju podoben Pravi lepotec je! Moj lubi se pa zdajle odpravlja na sluzbeno pot, bom sama z otroci do cetrtka. Ah saj bo; ce je Gabriel dobre volje se imamo prav lepo Pa ponoci ce sem sama se zjutraj potem vsi trije znajdemo v najini postelji in se stiskamo na toplem iiiiiii To je tako lepo Letim, pridem nazaj!
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 12:17:11
|
|
|
|
hel32
|
Mat+++, me je že 3x ven vrglo. Ja, včeraj zjutraj, tjaša je bila pri očetu 120km od nas, lukas je spal. ayo, ja vem, kako je ko te glih med sexsom zmotijo, ah, kaj češ. Sam opažam, da mi res bolj paše zdaj, kot pa pred nosečnostjo,smejte se zdaj Več ne upšam pisat, da me ven ne vrže spet, sem jezna, ko grema ven, pridem potem nazaj.
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 13:20:56
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Sam opažam, da mi res bolj paše zdaj, kot pa pred nosečnostjo,smejte se zdaj no, meni ravno pase ne...opazam pa da imam ful mocnejse orgazme. ze po gabrielu sem to opazila, zdaj po ilarii pa se bolj kje pa ste danes? imate sonce v slo? tukaj pri nas je oblacno, samo se cakam da bo zacelo dezevat in molim da ne, ker moram v trgovino, pa v sluzbo...sem zato pustila danes gabriela v vrtcu tudi pop, da bom uredila te zadeve...mi je pa ilaria prej na joski zaspala in je v totalni komi, mi je najhujse kadar je treba otrocka zbudit zato visim zdej se na RR. ah nic, grem se zdaj oblect, sem se v pizami, potem pa vn...
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 15:48:50
|
|
|
|
Sanikaa
|
Ayo ja mal s eje sonček pokazal. Daj mi pliz reci katere čevlje kupuješ na amazonu za tamalega? Mi imamo danes express kosilo Tuna z kislo smetano in koruzo polito po testeninah z solatko od radiča. Res je danes sem pri ta lenih za kuho Dobila sem recept za fino makovo pecivo Prijateljica je naredila za našo miklavževo žurko in je vid ful rad jedel pa sem prosila za recept gre takole : Makovo pecivo 1 jogurtov lonček maka (mleti) 2 jog. lončka moke (jaz dam kar polnozrnato- noben ne opazi :))) 1 + 1/2 lončka mleka 1 + 1/2 lončka sladkorja 1/2 lončka olja 2 jajci 1 vanilijev sladkor 1 pecilni prašek zmešaj jajca, olje in sladkor. Dodaj moko + pecilni in ostale sestavine- dobro premešaj. Zmes daš v pekač, pečico na 180 stopinj, cca: 30 min- jaz probam z zobotrebcem .Po pecivu polijem čokolado (v vodni kopeli stopim: jedilno čokolado, malo margarine in malo mleka!) Mljask- Bil je res mljask
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 17:35:49
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa Daj mi pliz reci katere čevlje kupuješ na amazonu za tamalega? ups sem zjutraj ti pozabila odgovorit; do zdaj sva kupila geox-ove pa timberlandove, gledala sva pa tudi robeezove copatke. to je vse 3x cenej, sva pa narocala iz us, sva zato cakala nekje 3 tedne na posiljko, je tudi vec izbire kot na amazon.uk evo jaz sem celo pop shopingirala, samo darila za gabriela, RD in bozicek. je bila ze tka guzva po trgovinah, da sem bila na koncu ze cisto zivcna, pa z vozickom se moras prerivat cez tisto guzvo ta tedn upam, da mi uspejo se ostala darila, najtezje bo mozek, tudi on RD in bozicek uf imamo guzvo pri nas med temi prazniki! no, jaz se bom tudi zdajle spravla pect eno tortico iz jabolk, ima ilaria danes 4 mesece, pa bom proslavila skupaj z gabrielom, je pa ze itak zjutraj sel na sluzbeno pot
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 18:01:37
|
|
|
|
tulpek
|
Punce, vas redno berem, ampak za komentiranje pa ni časa . Sanika, ne morem verjet, kaj vse vidijo, da je narobe. Se že kar bojim naslednjega pregleda... čeprav P je bolj stare šole in mogoče ne vidi vsega... bomo videli. Dojim večinoma sede, pred računalnikom, da lahko vsaj kaj preberem na forumu . Naše malo dete je včeraj dobilo prvi mali zobek . Umivam ga še vedno z vatko in vodo, nima nobenih težav z vnetjem. Edino na terenu uporabim vlažne robčke. vidim recepte....Za peko mi žal zmanjka časa pa tako rada pečem... Mali ponoči spi, 22-6/7ih in zato podnevi skoraj cel dan bedi.
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 18:48:38
|
|
|
|
hruškolinka
|
Tulpek, zobek je že dobil pri 3 mesecih? Je pa pohitel. Azobek spodaj? Moj tudi že dva dni skos nekaj žuli in grize, je kr nervozen, pa apetit mu je spet padel. Mogoče pa se pri mojemu tudi prikaže kak zob.
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 19:02:14
|
|
|
|
tulpek
|
Spodaj desno, pa levi bo tudi kmalu zunaj, je dlesen čisto otečena. Mojemu ni apetit nič padel, to non stop je. verjetno se mu mudi čokolado jest...
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 19:06:51
|
|
|
|
hruškolinka
|
Punce, vem, da ste to že pisale, ampak ne najdem....: tiste, ki kupujete preko amazona, kolk stane poštnina, iz kje naročate ter kakšen je način plačila (a moraš met kreditno kartico al loh tud preko banke plačaš)?
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 19:37:34
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka Tulpek, zobek je že dobil pri 3 mesecih? Je pa pohitel. Azobek spodaj? Moj tudi že dva dni skos nekaj žuli in grize, je kr nervozen, pa apetit mu je spet padel. Mogoče pa se pri mojemu tudi prikaže kak zob. Da napišem, kako je bilo.. mogoče se pri vas tudi kaj pripravlja. Naš se je že vsaj 3 tedne (ali celo več) pošteno slinil in v usta nesel vse, ker mu je prišlo pod roke. Imam zobke na sumu, da je zato tako hitro začel prijemat stvari in jih nosit v usta. Najraje ima vseeno svoje rokice, ali pa kakšno tetra pleničko, prav solidno pa zagrabi tudi ropotuljico ali kaj drugega in gloda. Zdaj se mi zdi, da so bile tudi moje bradavice žrtev njegovih dlesni (so bile razpokane in obrabljene, prej pa nikoli?). Jih je namreč ven pa not pljuval, ampak me ni motilo, dokler ni bilo prepozno. Zdaj tega več ne sme, če hoče še kaj sesat . Dlesni je imel otečene in tam kjer sta sprednja dva zobka se pravi vidi, kako izstopata iz dlesni - kontra kot odtis je na dlesni. In zadnje dni je bil čez dan mali tečko. Sicer skoraj ne joka, zdaj ga je bilo pa treba malo več nosit in še takrat je včasih jamral. Je pa to silovit jok, kar srce se mi je trgalo in zdaj na koncu ni nič pomagalo, niti cartanje. Zobek je zdaj še čisto mali, samo zgornji del je zunaj, komaj ga čutim s prstom. Še enega znaka sem se spomnila: besno odkimavanje/miganje z glavico. Vročine ni imel, apetit je pa še vedno velik. Sva s sestro dobili zobek tudi nekje pri 3. mesecih, tak da je to v krvi. Edino zamujal je Tjaš veliko, zato ga ima že pred dopolnjenimi 3. meseci.
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 19:43:10
|
|
|
|
tulpek
|
Meni se zdi, da moj mali sploh noče prav kravice pasti. na začetku še, potem bi kar odpuzal nekam. Se odriva z nogicami in se premika gor, pa še z rokami si pomaga . Glavico pa brez problemov gor drži.
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 20:10:39
|
|
|
|
Sanikaa
|
Zobek WOW Moj Vid je prvi zobek dobil pri 8 mesecih , Hb pri 6 sva končala dojenje. Kako boš zdaj dojila? Saj vem da se dojijo tudi večji otroci , ki imajo skoraj vse sekalce...sam mene bi bilo zeeelo strah da me ne bi ugrizel Za pomoč pri izrastanju zobkov v lekarni se dobi Calgel ki vsebuje anestetik, ali Gengigel za bebe , ki vsebuje hijaluronsko kislino. Oba delujeta, kaj je pomembno
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 20:53:03
|
|
|
|
tulpek
|
Sestrin mali je tudi hitro dobil zobe in ga še zvečer doji (kmalu bo 1 leto) čeprav ima že polno zob, tak da verjetno gre . baje mu je treba prvič, ko ugrizne, če ugrizne, povedat, da se to ne dela. Vzet zizo in zatulit , potem baje ve, česa ne sme, ker sicer ziza pobegne. Zdaj še gre, ker je zobek čist mali. Ga pa zadnje ure spet muči . Imamo gingigel, še nisem prepričana, da pomaga, grem mazat.
|
|
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 21:55:43
|
|
|
|
anžetka
|
Evo, Hruškolinka, sem šla po dodatek. Sem kar Aptamil kupila v vrečkah, za vsak slučaj, če bo treba, da bo pri roki. Kdaj je zaspan vem in ga damo tud spat takrat, samo včasih se mi pa vseen zdi, da se ne naje zadost. Joj, sirena spet tuli, ati se nekaj matra pa ne gre...bo treba vskočit supermum!
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 21:56:21
|
|
|
|
aprilčica07
|
Čerrr, jst sem pa čisto zmozgana danes. Je imel moj spet neko fešto v službi in je prišel šele malo prej domov. Pa mala je bla tečka popoldan, zdaj je zaspala na kavču, ma je ne bom premaknila v košek, bova kr na kavč spale, obe.. Dež pada, skratka tečna sem ko hudič. tulpek: zobek?? to je pa kr zgodaj.. Jakob je dobil pr 6 in pol, prvega... no, sta dva hrakti pokukala in lih tisti dan je bil krščen... sanikaa: pecivo mora bit dobro, bom provala nardit.. samo mene vedno una glazura za na vrh zaj... ne znam nardit tako, da bi se ne lomilo ko režeš.. nevem kje falim.. kašn nasvet? ayo: imate pa ful pester december pr vaši hiši, pr nas je marca tako Me pa ta gripa ful zdaj skrbi in me ima, da bi se šla cepit- pa mi moj pravi, da je brezveze in bla bla bla.. povejte kako razmišljate, prosim... za ali proti..... Grem na kavč, bom gledala pa Kmetijo zdaj... za relaks... nočko:)
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 22:00:25
|
|
|
|
eee35
|
Naš Aleksander je danes tudi skoz nemiren, dopoldan ga je trebušček matral, ok.20-ih je imel tudi ene popadke, mu nisem dovolila, da gleda tv, pa sem ga v posteljo zapakirala, se je kar jokal, pol pa zaspal za eno urco . Nisem imela potrpljenja, zato sem ga pustila tam, pa imam slabo vest, čeprav ko se je zbudil se mi je nasmehnil takoj. Bogi mali Pujsek, ni njegov dan...Zdaj leži na trebuščku, pa počiva, naučil se je, da ni treba skoz glave gor držat. Na hrbtu skoraj nič ne leži, se je naučil obračat, pa zdaj smo pečeni... Če smo že pri tv, a vaši tudi probajo gledat? A jim dovolite? Po moje so ful premajhne zato! Pa kako se jezi, ko mu ne dam!
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 22:04:34
|
|
|
|
eee35
|
aprilčica: midva sva se cepila, osebno nisem proti cepljenju, samo se mi nikoli ni dalo. Nobenih hudih reakcij nisva imela, razen bolečine v rami, pa splošne zmatranosti en dan. Grem v službo, z busom se bom vozila, ma nočem tega privlečt domov k malemu samo zaradi tega, da ne bom cepljena. Roke si itak dezinfeciram, pa probam paziti.
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 22:16:17
|
|
|
|
anžetka
|
Tulpek, enako je pri nas (ko si opisovala znake)! Samo ne vem ali ima otečeno dlesen ali ne...zdi se mi, da ne. Aprilčica, sem proti, čeprav me vedno bolj mika. Enostavno nihče ne da zadosti informacij glede doječih mamic in cepljenja. Eee35, a vaš tud TV gleda? Naš samo, da vidi, da je prižgana, se že obrne tja in komentira Pomojem ni hudega-gleda jo zaradi barv in ker se vse skoz spreminja, učk še ne obremenjuje. Zdele sva ga kar v posteljico dala-ni pomagala niti joška, niti duda, niti kapljice, niti čajček,...Zdej je pa mir, ko je v posteljici in gleda vrtiljak. Ideja za kosilo-mi bomo jutri jedli ričet...upam, da ne bo tamalega kaj matralo. Počas bo treba tudi bolj take stvari začet jest...
|
|
RE: * Avgustovčki 2009 * 7.12.2009 22:28:12
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: eee35 Če smo že pri tv, a vaši tudi probajo gledat? A jim dovolite? Po moje so ful premajhne zato! Pa kako se jezi, ko mu ne dam! Naš bi skoz tv gledal, ali pa računalnik. Mu ne pustim, ker baje ni fajn, preveč dogajanja za mlade možgančke. In tudi naš se jezi, da poskusim s čim drugim zamotit, da pozabi na to. Ampak malo je vseeno vidi, preden ugotovim, kaj počne.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?