Anonimen
|
Da se še jst mal pofočkam..., ko moje dete spi, ati ma pa obveznosti.., jaz pa samevam pred televizorjem. Sm si računalnika kr sm privlekla.., da še ej koristnega nardim. Jst se moram pohvalit, da sem mojga tamalčka fajn reda navadla, tko da mam veeelik časa zase.. Od 20 vsak dan zaspi kot top. Pa tm do 2 zjutri, tko da se lohk z atijem še mal stisneva... MM, korenček je res za mlekec.. sm prebrala. Mleko, zeliščni čaji in korenček. Sm dons že dva zmazala ob 5 zjutri . Mal se borim z mlekecom ampak predala se ne bom. Zamoril me je full sam sm k seb pršla nazaj. Črpam si ga vsak večer, ko zaspi.. tko da ga mam za naslednji dan za kosilo, če naju zakrizira. Sicer pa mislim, da nism čist sama kriva. Mal je lenuha in raj vidi, da mu kr teče v usta, slabo vleče. Sam napije se.., do kosila in sladice se mu pa ne ljubi več, pol je pa tako dretje, da konc. Slišat se nama ne rata... ampak v ponedeljek se nama bo. Ko dam tamalga spat, ti sporočim. To je od 10:30 do 11:15 enkrat. Tko ga je mami navadla da zaspančka... in ne vpraši, dons je spal cele 4h. . Joj punce, HVALA za glaskoteeeeeeeeeeeeee, hvala vsaki posebej. Ste pridne miške. Za Twixy sm tok žalostna. Tud men pošlje sms, pa kr ne vem kaj ji nazaj napisat. Sej ni tolažilnih, vzpodbudnih besed.. Sm težki govorec ampak v takih trenutkih me pa zelo zmanjka. Čutim jo in me močno boli. Poleg sinčka, ki mi pančka v posteljici si ne morem zamislit, da bi se mi kaj takega dogajalo. Ne morem.... Tassi.. , jst mam že en 7 dud doma. Nočne pa prozorne pa... na vsakem vogalu eno. Naš ko se dret začne... jo moram met pri roki. Ja, dude so zakon. Najboljš je pa... , ko mu rečem duuuuda..., se noro smeji. Res... Sej sm ti rekla.... , 100 km nazaj sam da jo maš zraven.. Enkrat mi je sonček85 napisala, da paše bit tud mal sam z otročkom... tolažila me je, ko sm bla žalostna, ker se je moj dragi vračal na šiht! Veš kaj... midva se mava suuuuper. Mal se boš mogla lovit najprej... no jst sm se, ker mi je moj res velik pomagal, zdej sm pa že super mami. Pospravljeno, skuhano, na sprehodu, po nakupih..igrava se.., skratka vse mi rata zrihtat do 17 . Pa še po telefonu znam čvekat... še pa še... Super ti bo, ne sekiri se nč. Če ne pa poklič pa kakšno po materinsko rečeva . Sonček85, še tukaj moram napisat, da si ti eno čudovito bitje. Pozorna si do konca in... skrbiš zame... zdej ko sm bubana. Ma.., veš kaj?! Vesela sm, da sm te našla tukaj. Sm bla tko osamljena celjanka..... , ker sm vse moje babe v Lj pustila. Spoznam tebe.... pa še tko fajn srčka maš.. pa še Aleks se je zalubu vame... , tk da si zapečatena... midva ostajava skupaj. Kepica83, nič posebnega nism dala, samo par zadevc, ki jih boš lahko uporabla. Dnarja je pa včasih čist preveč škoda. No... fajn vse uporabi... no.. zdej glej,pol boš pa vse ponucala. Škoda pa, da se nismo vidle..., naslednjič sigurno. Me je kr zvil. Sm bla cela bruhica z vročino.... Še ni bolš ampak se spet ne dam. Po sprehodu sm skoz bolša. Ostale punce.... lepo nočko in jutri prelepo nedeljo.
|