|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
6.12.2009 8:52:39   
tanjusi
no takole... upam da ste še vse z nami in da ni katereuser posted image odnesel. In tudi upam da je bil Miklavž radodaren. Pri nas je že po tradiciji Miklavž najbolj radodaren zuser posted image in tudi danes zjutraj sta bila naša ta mala člana zelo zadovoljna ... sicer nista dobila takih daril kot sta si zaželela ta mlajši si je želel darilo za 200euser posted image user posted image user posted image , ampak sta dobila voki toki in upam da jima bo služil....
Ja teni te čisto razumem , prideš pred trgovino pa že parkirat nimaš kje... pol pa naj še kdo reče da je recesijauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
6.12.2009 10:02:06   
tassika
Jutro punce, vam je miklavž kaj prineseluser posted image

Rižko hvala, saj vem, da se bova znajdli, samo malo uvajanja bo potrebnega, ampak saj bo šlo. Midve imava nukovo dudo iz kavčuka, pa tako, da je malo gor obrnjena, aventove ni marala, ker ji je konstanto vn letela, mogoče bo tudi tisto še osvojila, zaenkrat pa se šlepamo s to. Sej jo noče imeti ves čas, samo ko je recimo ful zaspana, ali pa ko jo kaj zvija. Vaši otročki tako lepo spijo, midve nimava pa še nobenega ritma, ponavadi mi spi celo popoldne in potem je zvečer malo krize in je tamo do 9-10 z nama v dnevni sobi, potem pa se podojiva in jo uspavam. Enkrat bomo tudi mi ujeli ritem, saj v dnevni z nama ali spi ali pa je pridna na kavču. Rižko kako si zadovoljna z vozičkom, jaz ga ne zamenjam, meni je tko zakon, vodljiv z eno roko in lep, sem čist zaljubljena v njega.

Evo pa še slikica naše bibe:
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
6.12.2009 16:54:18   
tanjusi
in kje ste danes na to turobno nedeljo... jaz sem se prej potepala sedaj pa celouser posted image , pa ključ od hiše sem nekam založla... sem besnauser posted image zelo... kaj pa ve delate

(a camus)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
6.12.2009 16:56:56   
malaMravljica
Tassika, ma saj bo kmalu bolse s spanjem, kako mislis je bilo pri meni. Od prvega dne doma sem bila sama, prvi teden celo res cist sama, mali pa cele dneve ni hotel spat, sedaj ko so krci mimo je boljse. Noci so bile na zacetku dojenje od 2h, 4h, 6h in se uspavat sem ga mogla zraven, sedaj pa ga dan ob 9h spat in brez uspavanja user posted image  user posted image  user posted image  po dojenju v postelco in lahko noc, lepo spanckaj, lupcka, ga lepo pokrijem in to je to. Imam sreco a ne, spi pa pol do nekje 4h ali 5h in takrat se zbudi tok lacen, da mi cist zares roko sesa, ko ga nesem v mojo posteljo user posted image user posted image  danes se je pol zbudil ob 6h, sem slisala, da se nekaj v trebuscku dogaja in sem ga sla kar iskat, pol je bila pa 2 x plenica tok polna, prvic je zdrzala, drugic je pa vse vn prslo.

tassi, nocno ustjanje itak skrbi za hujsanje user posted image user posted image   jaz sem dons sla na vago in sem vidla da sem na +1 glede na prednosecnisko tezo. Sam se utrdit je treba vse pa bo, moj je danes rekel, da ritko sem imela prej bolj napeto, jaz pa njemu nazaj, da poleti bom tok sexy, da bo dol padu. PA je reku, da vecina mamic je itak po porodu se lepsa kot prej in da ve, da bo pri meni tudi tako.

Miklavz nas je pozabu, ni nas nasu user posted image user posted image user posted image  pozabla sem mu luc pustit prizgano, pa vceraj sem bila tok casa pokonci in je bilo svetlo.

Mariee, ve katera kaj novega? Nic nam ne pove kaj ima user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
6.12.2009 17:48:04   
BeeBee
Daaan. user posted image

Drugače počasi se sestavljam nazaj, vendar je bolečina še zmeraj huda. Ampak naučila sem se,da kar te ne ubije te okrepi user posted image In tega se držim pa naj bo karkoli.

Jaz sem bila v petek pri ginekologinji. Stanje je že OK, baje bom zdaj v tem tednu že dobila M in po tem mesecu lahko začnemo delat na novem otročku.
Ampak tukaj se pa pojavi dilema.
Ne vem, če sem pripravljena tako hitro it spet v akcijo. Želja po otročku je sicer neznansko velika, sploh po tem ko bi mogla cartat najinega prvega otroka pa je žal usoda želela drugače.
In kaj, če se spet ponovi to? Cela nosečnost BP na koncu pa takšen šok..
Ko vidim v mestu kakšen voziček sem jezna in otročka nočem videt, po drugi strani pa hrepenim po majhni štručki,da bi jo pocartala.
Pa tudi prehitro se mi zdi,da bi Anjo-Tio kar tako pozabila.. user posted image

Mah neveeeeeem.. user posted image

Katera ima novičke o twixy??? Se mi res smili.. Jo še prekleto dobro razumem. Škoda,da nimam njene telefonske bi ji pisala sms glede na to,da sem bila sama na istem....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
6.12.2009 18:45:16   
tanjusi
Daaan. user posted image

Drugače počasi se sestavljam nazaj, vendar je bolečina še zmeraj huda. Ampak naučila sem se,da kar te ne ubije te okrepi user posted image In tega se držim pa naj bo karkoli.

Jaz sem bila v petek pri ginekologinji. Stanje je že OK, baje bom zdaj v tem tednu že dobila M in po tem mesecu lahko začnemo delat na novem otročku.
Ne vem, če sem pripravljena tako hitro it spet v akcijo. Želja po otročku je sicer neznansko velika, sploh po tem ko bi mogla cartat najinega prvega otroka pa je žal usoda želela drugače.
Ko vidim v mestu kakšen voziček sem jezna in otročka nočem videt, po drugi strani pa hrepenim po majhni štručki,da bi jo pocartala.

Katera ima novičke o twixy??? Se mi res smili.. Jo še prekleto dobro razumem. Škoda,da nimam njene telefonske bi ji pisala sms glede na to,da sem bila sama na istem....

ker ne vem točno kaj se je dogajalo s tabo me zanima ali mi moreš v dvehstavkih napisat kaj se je zgodilo... jaz sem imela zamujeni splav v 8. tednuuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
6.12.2009 19:08:15   
BeeBee
tanjusi v 32.tednu sem rodila puncko, imela je 1940g in bi, če bi bila zdrava mogla preživet. Ampak na začetku ni bilo vse OK, potem pa tudi zdravniki niso ukrepali tko kot bi mogli. In po 10 dneh je umrla...user posted image  Nikoli si nisem predstavljala,da se lahko to zgodi komorkoli, ka šele meni.. Ampak se mi pač je in vem,da nikoli več ne bom mirna dokler user posted image  res ne bo pri meni v varnem naročju.

Žal mi je za tvoj splav... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
6.12.2009 20:02:29   
tanjusi
tanjusi v 32.tednu sem rodila puncko, imela je 1940g in bi, če bi bila zdrava mogla preživet. Ampak na začetku ni bilo vse OK, potem pa tudi zdravniki niso ukrepali tko kot bi mogli. In po 10 dneh je umrla...user posted image Nikoli si nisem predstavljala,da se lahko to zgodi komorkoli, ka šele meni.. Ampak se mi pač je in vem,da nikoli več ne bom mirna dokler user posted image res ne bo pri meni v varnem naročju.

Žal mi je za tvoj splav... user posted image user posted image user posted image user posted image

joj te razumem, jaz na kaj takega v sanjah ne bi pomislila, dve čist ok nosečnosti , potem pa tole, se pa tolažim da je bolje tako kot pa potem  recimo tako kot se je zgodilo tebi, prav tako me je zdravnik na urgenci tolažil s tem da je plod najbrž imel genetsko napako.
Sama nekoč nisem razumela tistih, ki si po tako neprijetni izkušnji želijo še enega otroka. Sedaj pa sem na istem :
želja po otroku je tako velika da sem pripravljena še enkrat poskusit.
Kdaj pa se ti je to zgodilo Bee Bee?user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
6.12.2009 20:40:37   
sonček85
rižkoo moJA MALA:hvala res za vse lepe besede in  moram jaz tudi povedati da sem zelo vesela da sem te spozala in upam /vem da bova za zmeraj tko dobri prijateljici kot sva sedaj.

kepica:kje si?

no mi smo super,Aleks je dobil tko veliko lepih daril za Miklavža pa še dinarčke,ki jih gre mami jutri položit na njegov račun

lep večer vsem in lupčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
6.12.2009 20:42:11   
sonček85
mm:iiii kako super,samo da si dobila ,res sem vesela.Zdaj vam pa želim veliko poslušanje,sem jih pa še dobila tako da ko posnamem pošljem če želiš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
6.12.2009 20:43:25   
sonček85
bee:najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in gremo s polno paro naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
6.12.2009 20:50:29   
Kepica83
hej sonček85! Sem še šla gledat če si gor preden grem pančkat. Sem imela prej tel v rokah da bi ti sms poslala, pa vas nisem želela motit. Sem pa mislila na vas. Ju3 imam v MB hematologa, drži pesti da bo vsaj ju3 me sprejela . Gre moj oče z mano. Pol pa še greva k zdravnici za nosečnost izvide kazat. Popoldan pa imam pregled še pri svoji G. Tako da ju3 imam samo letanje.

Sončeeek85 M. me nagovarja naj si spremenim vzdevek v KEPOZAVERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Polupčkaj mi Aleksaaauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
6.12.2009 20:54:36   
sonček85
viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii držim pesti za jutri ti pa zame drži ko imam slikanje za trebuh,upam da ne bo nič.Grem pa zaradi tega ko jeim el ati raka na tr.slinavki
le javi mi kako bo ,jaz bom pa mislila na vas

hvala za poljubčke drugič pa le pokliči ,ne boš motila.
ne M. ne  kar naj ima kepicauser posted image user posted image user posted image user posted image titi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
6.12.2009 20:57:36   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii držim pesti za jutri ti pa zame drži ko imam slikanje za trebuh,upam da ne bo nič.Grem pa zaradi tega ko jeim el ati raka na tr.slinavki

ne M. ne  kar naj ima kepicauser posted image user posted image user posted image user posted image titi

Ob kolkih imaš pregled? Da vem kdaj naj začnem gnjavit, kako si rešla? Držim pesti da bo vse vredu. user posted image
No ok ju3 se slišive. Lepo pančkajte. Stisni se k možeku, zdaj ko ga imaš domauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
7.12.2009 10:57:29   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ob kolkih imaš pregled? Da vem kdaj naj začnem gnjavit, kako si rešla? Držim pesti da bo vse vredu. user posted image
No ok ju3 se slišive. Lepo pančkajte. Stisni se k možeku, zdaj ko ga imaš domauser posted image

kepica in sonček upam da bosta danes uredili obe tako kot morata in da bo vse ok

najper en lep dober dan punce,
beabea lepo da se nam oglasiš, želim ti vse kar si sama želiš in še več, ti pa želim ob skorajšni poroki vse nan najuser posted image user posted image user posted image

TANJUŠI kopiram tvoj maeil
oj te razumem, jaz na kaj takega v sanjah ne bi pomislila, dve čist ok nosečnosti , potem pa tole, se pa tolažim da je bolje tako kot pa potem  recimo tako kot se je zgodilo tebi, prav tako me je zdravnik na urgenci tolažil s tem da je plod najbrž imel genetsko napako.
Sama nekoč nisem razumela tistih, ki si po tako neprijetni izkušnji želijo še enega otroka. Sedaj pa sem na istem :
želja po otroku je tako velika da sem pripravljena še enkrat poskusit.
Se popolnoma strinjam s tabo in tudi midva imama tako željo še po enem otroku da sma pripravljena še enkrat poskusituser posted image user posted image user posted image

Kliki in sonček 25 upam da na velikouser posted image user posted image potem pa kmalu zagledata plus.
Letošnjega zaključka je konec, bilo je fajn,danes sem bila pri svoji novi G, ki je dala zeloeno luč paravi da je vse ok in da lahko grema v akcijo.
Je že kaj novih info od twiky in mariee?
En lep pozdrav vsem puncamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
7.12.2009 12:58:42   
a.biba
Sam pofočkam se in glasujem, pa kasneje kaj več. Mi smo leteči, sto in eno stvar urejam, tako da ne pridem zraven. Vse je ok, pa upam, da tudi z vami. Vsak dan mislim na vse vas, držim pesti za Twixy (vidim, da še ni nič novic) in tudi jaz sem že nestrpna, ker se Mariee nič ne javi kako pa kaj.

Lepo se imejte, pa napišem kaj več, ko utegnem.

ČAVČI

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
7.12.2009 15:10:49   
malaMravljica
Soncek, a ves, midva sva sla danes prav radio kupit, da bova se spodaj lahko poslusala tvoje melodije. Mami itak upa, da bo mali kaj spal zraven user posted image user posted image

BeeBee, ojla. No, lepo, da si telesno ok in lahko azcnes znova. Ves kaj, pa si vzemi se kaksen mesec za trdnejso psihicno pripravljenost in bos pol bolj sigurna v novi nosecnosti. Ce se pa zgodi prej se bo pac zgodilo prej. Ves, tolk navijacic ias tukaj, tok bomo stiskale pesti in bos vidla da bo v nosevem poskusu srecen konec z jokom, sam ne tvojim user posted image user posted image  

Pilotinka in Pilotko, kako sta pa vidva.

drzite mi pesti za kaksno urco imeti fraj. Mojemega malega sem dala na mali trik, zaspal je pri meni v traku, pol sem ga pa vn dala in sedaj spi na kaucu naprej, pa zadelala sem ga in pokrila, d amisli,  da je se  vedno ob meni user posted image user posted image   A katera ve, kaj imajo dojencki lahko  v traku nogice narazn, tam na oktobrkah je ena napisala, da ne smjo tok mali met nogic narazn, sam mi ne gre cist skup to, zakaj pa priporocajo pol siroko povijanje? Sem en telebajsek sej vem.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
7.12.2009 15:17:35   
anadami
Pozdravljena,

sicer ne sodelujem na tej temu, vendar vas reno berem, ker ste same take pozitivke in ste mi bile v težkih časih v veliko spodbudo. Želela pa sem odgovorit Bee Bee na njeno dilemo o ponovni nosečnosti.

Jaz sem izgubila mojo Zojo v 23 tednu nosečnosti, 03. aprila letos. Pred tem vse bp. Šok, razočaranje, vprašanje zakaj jaz. Vozički, nosečnice...groza!!! Misel na novo nosečnost prežeta s strahom!!

Ampak sem si tako rekla: Zakja pa ne jaz? Zakaj pa se morajo take stvari vedno zgoditi drugim, kaj je na meni takega, da si lahko upam biti nedotakljiva...In to mi je dalo moč, da sem ugovotila, da se take in drugačne stvari pač dogajajo...rabila sem sicer kake pol leta, da sem se pobrala in nehala dnevno jokat in glej ga zlomka: CB pokazal +!!!!!!!!

Sedaj sem v 17 tednu, srečna, vesela, na slabe stvari sploh ne pomislim!! Pa sem drugače ful paničar in komplikator, ampak to nosečnost sedaj jemljem enostavno kot nekaj zelo preprostega, mirnega, lepega...ne vem če sploh znam napisat to kar želim povedat: Spet bo lepo - spet boš uživala nosečnost - ja, strah te bo, ampak, ko imaš otroka, se pravi strah šele začenja!!

Tako da beebee le pogumno!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BeeBee

Daaan. user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
7.12.2009 16:20:22   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: anadami

Jaz sem izgubila mojo Zojo v 23 tednu nosečnosti, 03. aprila letos. Pred tem vse bp. Šok, razočaranje, vprašanje zakaj jaz. Vozički, nosečnice...groza!!! Misel na novo nosečnost prežeta s strahom!!

Ojoj, najina Ajda se je tudi rodila v 23. tednu. Brez opozorila, z diagnozo popuščanje materničnega vratu. In sam porodničar je rekel, draga šola pač. Naslednjič mi bodo po NS naredili cerklažo.
In seveda doživljam iste stvari kot jih je zapisala anadami. In ravno danes, potem ko sem se že začela počutiti nekoliko bolje, sem zopet čisto na dnu. JOKAM!!!
Ampak zadržkov glede naslednje nosečnosti nimam. HOČEM roditi zdravega otroka, pa ne samo enega. Najini otroci bodo vedeli za sestrico Ajdo in ji tudi prižigali scečko.

Anadami
, koliko časa po porodu si ponovno zanosila?

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
7.12.2009 16:52:05   
malaMravljica
halo, zakaj pa mene vedno ko bi se neki vazila dol zabrise user posted image user posted image user posted image

pa nam obupala, se enkrat grem pisat user posted image user posted image user posted image

tko, hotla sem povedat, d ami je hudo za vsako novo punco, ki se nam pridruzi v nasem klubu. Samo je pa lepo videti, da ste pozitivke in greste pogumno naprej, bravo Anadami user posted image user posted image user posted image  a ze ves kaj bo sedaj user posted image   ja, firbc babji a ne.

No, pa se da grem k poanti mojega vazenja. NE vem kaj me je spijelo, ze par dni me je zagrabla zapravljalna mrzlica, kupujem pa vecinmnoma sam malemu. Ja, ena je enkrat rekla, naj ze grem rodit, da ne bo mali imel cist prevec vsega, sam sedaj pa kar nadaljujem. Skratka, nimam se drugega kompleta posteljnine za otrosko postelco in ce bi se ponoci kaj zgodilo bi bila kriza. Zelela sem nekaj belega, nekaj otroskega in nekaj kar bo pasalo v naso bejbi sobico. Nasla sem to, stane pa 9,99 eur, jupiiiiiiii

user posted image    bo slo v sobico a ne da?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
7.12.2009 19:13:34   
Kliki
Hoj ja midav sva pri Slončkanju pridna bolj tako tako. Doma sva tako malo skupaj da skoraj ni časa. Ampak kot mi sluz nakazuje se je O začela ta teden in bo veliko user posted image  in slončkanja(slonček ne dela)

Kaj ste pa za Miklavža dobile punce?
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1796
7.12.2009 19:15:36   
tanjusi

Ampak sem si tako rekla: Zakja pa ne jaz? Zakaj pa se morajo take stvari vedno zgoditi drugim, kaj je na meni takega, da si lahko upam biti nedotakljiva...In to mi je dalo moč, da sem ugovotila, da se take in drugačne stvari pač dogajajo...rabila sem sicer kake pol leta, da sem se pobrala in nehala dnevno jokat in glej ga zlomka: CB pokazal +!!!!!!!!

Sedaj sem v 17 tednu, srečna, vesela, na slabe stvari sploh ne pomislim!! Pa sem drugače ful paničar in komplikator, ampak to nosečnost sedaj jemljem enostavno kot nekaj zelo preprostega, mirnega, lepega...ne vem če sploh znam napisat to kar želim povedat: Spet bo lepo - spet boš uživala nosečnost - ja, strah te bo, ampak, ko imaš otroka, se pravi strah šele začenja!!

tega je tudi mene strah... nisem komplikator in panik, ampak mislim da ko bom  ponovno noseča da me bo strah . Ne vem sedaj se prepričujem da bo vse ok in upam da bom zbrala do takrat toliko pozitivne energijeuser posted image

(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 1797
7.12.2009 19:38:17   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Hoj ja midav sva pri Slončkanju pridna bolj tako tako. Doma sva tako malo skupaj da skoraj ni časa. Ampak kot mi sluz nakazuje se je O začela ta teden in bo veliko user posted image  in slončkanja(slonček ne dela)

Kaj ste pa za Miklavža dobile punce?
user posted image
men je Miklavž prinesel 1.M po abrazijiuser posted image  pa ne vem a je to namest palce al, ker sem bila pridna. Pa en liter medu in kilo pomaranč. Se je pa tako ulilo, da mi je čez ta velik vložek prišlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
7.12.2009 19:43:47   
Kliki
To vzemi tokrat kot dobro stvar. Po komčani user posted image  pa hitro spet user posted image in upam da kmalu zagledaš +. Tudi jast sem pa imela take probleme po laparo da se je kar zlivalo iz mene, pa je po dveh M minilo.Med in pa pomaranče staj pa za zdravje.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
7.12.2009 20:33:22   
anadami
dotika: zanosila sem 5 mesecev in 6M po porodu...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......