|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
6.12.2009 11:34:12   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Anitka a veš, da zdej gledam M&S na netu, pa majo ene stvari res fuuuuuuuul luškane... bom šla pogledat, čeprav tega ziher nimajo, kolk mam sreče user posted image

pejt si še v živo pogledat...pa tud za odrasle majo kdaj kaj dobrga
a bi mi ti prosim poslala mejl na uno stran k sem jo prej prlepla...men ne rata user posted image saj vem da se bl telebajsek za računalnik...sam tole pa vem kako gre pa mi ne uspe poslat
majo pa tud luštne cunje pa tud cene so prijazne denarnici user posted image
ti tortico kupim...user posted image user posted image

s tortico boš mogla pa koga drucga podkupit user posted image user posted image user posted image

kumarice..? user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
6.12.2009 11:45:00   
ANABOJAN
Pozdravljene,

anitka ja čestitke za prvi zobek, pa javi če bo dojenje kaj drugačno....

evo hvala za analizo kakice, bom manj v skrbeh, sej veste vsaka patronažna pove nekaj, vsak dohtar nekaj, no in z pametno kombinacijo bomo naredilo optimalno za naše malčke....

lepega miklavža vam želim....

lp
ana

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
6.12.2009 12:08:21   
Dulsineya
Anitka7 evo mene lahko podkupiš s user posted image . Sem čisti not padla, ko sem gledala te kjut stvari in sem jim poslala mail in ko odgovorijo ti javim.

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
6.12.2009 12:13:16   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Anitka7 evo mene lahko podkupiš s user posted image . Sem čisti not padla, ko sem gledala te kjut stvari in sem jim poslala mail in ko odgovorijo ti javim.

Dulsineya hvala user posted image upam da bojo kaj kmal odgovor prišel
saj drgač sem še ful tega najdla na netu,sam kaj k ne dobavljajov slo user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
6.12.2009 12:14:57   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: ANABOJAN

Pozdravljene,

anitka ja čestitke za prvi zobek, pa javi če bo dojenje kaj drugačno....

evo hvala za analizo kakice, bom manj v skrbeh, sej veste vsaka patronažna pove nekaj, vsak dohtar nekaj, no in z pametno kombinacijo bomo naredilo optimalno za naše malčke....

lepega miklavža vam želim....

lp
ana

Od Tulpek Tjaš ma zobek...ne moja...saj ni panike človek hitr mal narobe prebere user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
6.12.2009 13:19:02   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Tubolina šele zdaj sem vidla da sva midve na isti dan rodile...v istem kraju pa verjetno ne user posted image

jaz se rodila v ms oz. rakičanuuser posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
6.12.2009 13:26:24   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pozdravljene, nimam časa brat, ker me moj že priganja, da greva....

Miklavž nam je prinesel prvega zobka!!!
Točno eno leto po tem, ko sva ga naredila, je dobil še zobka, si ne bo težko zapomnit user posted image .

a že, a ni to hitro?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
6.12.2009 13:29:21   
TuBoLina_86
moj ma zaenkrat samo nastavke, ga dlesni srbijo, in se slini kak polžuser posted image user posted image mama je rekla, da sem jaz prvega dobila pri 4 mesecih, tak da, tudi pri mojem user posted image bo čez kaka 2 mesca kaj ven prilezlo, ker si ful pesnice dava v usta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
6.12.2009 13:31:45   
Tanik
saj naš ima tudi skoz roke v ustih, mogoče pa je to znak, ker včasih je to znak da je lačen tako da nikoli ne vem. user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
6.12.2009 14:08:31   
Mož*
Bravo Tjašu za prvi zob. Pri nas sta prva in tretji zob zobila šele okoli leta (prva pri 11 mesecih, tretji pa pri 13)

Spanje: nespremenjeno, med 0.00 in 1.00; najkasneje do 8.00, z nepreštevno pogostim dojenjem vmes. Čez dan parkrat po 15-20 minut, razen ob vozičkanju ali v avtu, kjer potogne tudi uro in več. Me zafrkavajo, da bo pri četrtem vendarle izkusila radosti nočnih voženj po ljubljanski obvnozniciuser posted image user posted image

Sedaj dremlje na možu, oba pa se gugata na MOJEM stolu za dojenje (mož sicer še ne zna dojiti, ampak morda, s časomuser posted image user posted image ). .. A veste, kako izgledata? Vsaka podobnost zgolj naključna

2 dni se nisem javila, ker smo praznovali dvojno 50-letnico družisnih prijateljev na Bledu. Vzelo smo kar sobo v istem hotelu, kar se je izkazalo za odlično, saj ima naš Klemen na voljo samo 2 programa, ki ju preklaplja: iz zadovoljstva v res huronsko dretje, da ga moraš nemudoma odnesti. Tao sva hodila malo gor: na dojenje, pa igranje, pa menjavo lokacije, pa kar tako... Dokončno sva se poslovila okoli polnoči, ko je zaspal med polko. Ne moreš verjet.

Imate hude teme tule gor, ni kaj. Očitno so bili tudi meni dobri možje nevarni, saj imam dva septemberčka. Zdaj že vem, kako se jih ubraniti, je pa res, da tudi narava in čas delata za nasuser posted image user posted image

Bel, obložen jeziček: če obloge ne gredo dol in je še rdeča podlaga: zelo verjetno Candida albicans (Daktarin oralni gel pomaga, npr.)

Se beremo.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
6.12.2009 14:23:19   
Nepoznana
Ojla!

Ne vem kako vam rata nahecat septemberčke, da tko pridno spijo. Naša  dama je očitno zamenjala noč za dan...ali pa še ne ločuje med dnevom in nočjo. Lačna je namreč vsaki dve uri, tko da je ritem večinoma enak - 2 uri spi, dve uri je budna, pa spet spi 2 uri.... In ponoči istouser posted image . Ko se naje, je tko zgovorna in nasmejana, tko da sem se že kar navadila, da ponoči vstajam. Sem jo poskušala na vse možne načine uspavat nazaj, ampak se ne da. Tko da sem že obupala in pol vstanemo, gremo v dnevno, da mi pove, kar se ji zdi, pa da se igra, jo uspavam in gremo nazaj spat. Mogoče je to napaka, ampak morem pač mojemu dat mal mira ponoč, ker dela na 4 smene in ima že tko čist zmešan ritem.

No, kar se spanja tiče, so mi eni svetovali, da ji ne smem pustit čez dan spat, ampak to pri nas ne bi potegnilo. Ker se je že zgodilo, da pač ni mogla zaspat in pol je bla tečna in ni variante, da bi jo cel dan pokonci držala user posted image . Mamice, kaj predlagate?

Eh, redko pišem, bodo pa takrat bolj romani user posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
6.12.2009 14:32:39   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Ojla!

Ne vem kako vam rata nahecat septemberčke, da tko pridno spijo. Naša  dama je očitno zamenjala noč za dan...ali pa še ne ločuje med dnevom in nočjo. Lačna je namreč vsaki dve uri, tko da je ritem večinoma enak - 2 uri spi, dve uri je budna, pa spet spi 2 uri.... In ponoči istouser posted image . Ko se naje, je tko zgovorna in nasmejana, tko da sem se že kar navadila, da ponoči vstajam. Sem jo poskušala na vse možne načine uspavat nazaj, ampak se ne da. Tko da sem že obupala in pol vstanemo, gremo v dnevno, da mi pove, kar se ji zdi, pa da se igra, jo uspavam in gremo nazaj spat. Mogoče je to napaka, ampak morem pač mojemu dat mal mira ponoč, ker dela na 4 smene in ima že tko čist zmešan ritem.

No, kar se spanja tiče, so mi eni svetovali, da ji ne smem pustit čez dan spat, ampak to pri nas ne bi potegnilo. Ker se je že zgodilo, da pač ni mogla zaspat in pol je bla tečna in ni variante, da bi jo cel dan pokonci držala user posted image . Mamice, kaj predlagate?

Eh, redko pišem, bodo pa takrat bolj romani user posted image

No, tole je pa še slabše, kot pri nas, ker našega vsaj tistih 7 ur v postelji obdržimo, čeprav se vmes kaki 2 uri doji.

Ne vem, kaj naj ti svetujem. Morda le to, kar bereš vsepovsod: čim bolj poudarjaj dveno nočni rite. Čez dan je bolj hrupno, obvezno svetlo, se dpgaja, skratka, .., ponoči pa temno, bolj mirno, tiho, in če se la - "zdrži" klepetanje z njo v spalnici.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
6.12.2009 14:42:24   
draja
Pozdravljene!

Evo Mož, Nepoznana in še kakšna - se pridružujem klubu neprespanih. Filip je bil v sredo cepljen in od takrat ne pozna več dolgega spanja v kosu. Danes se je zbujal vsako uro, pa še vmes godrnjal. Po cepljenju je imel tudi vročino in oteklo nogico (kljub obkladkom in hlajenju). Zdaj me je pa ful strah drugega in tretjega cepljenja, ker naj bi bila takrat reakcija še močnejša, al kako? Mož?

No, sicer pa bolj kot nas je prvorojenka navadila nespanja nas noben ne more. Pa še vedno se zbuja in bedi tud po 3 ure ponoči - običajno glih takrat ko Filip spiuser posted image .

Me veseli, da ste se lepo načvekale v SN in upam, da se vam kdaj pridružim.

Tjaš čestitke za prvi zobek user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene vse nove čvekice user posted image user posted image user posted image !

Pa še nove mere za seznam: 60 cm in 6.380 g.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
6.12.2009 14:48:53   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Pozdravljene!

Evo Mož, Nepoznana in še kakšna - se pridružujem klubu neprespanih. Filip je bil v sredo cepljen in od takrat ne pozna več dolgega spanja v kosu. Danes se je zbujal vsako uro, pa še vmes godrnjal. Po cepljenju je imel tudi vročino in oteklo nogico (kljub obkladkom in hlajenju). Zdaj me je pa ful strah drugega in tretjega cepljenja, ker naj bi bila takrat reakcija še močnejša, al kako? Mož?

No, sicer pa bolj kot nas je prvorojenka navadila nespanja nas noben ne more. Pa še vedno se zbuja in bedi tud po 3 ure ponoči - običajno glih takrat ko Filip spiuser posted image .

Ne, sploh ni nujno, da bo reakcija tudi po 2. in 3. cepljenju.

Nas je pa glede nespanja streniral tretji, ki je, kot rečeno, prvih 7 ur skupaj spal šele v šoli.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
6.12.2009 14:49:48   
Nepoznana
Mož, hvala za nasvet! Sem že sama študirala, da delam napako s tem ko vstajamo ponoč oz. hodimo v drug prostor. Bom probala to spremenit, da bo poštudirala, da nema nomadstva ponoč user posted image . Kar pa se razlike med dnevom in nočjo tiče, jo pa delamo. Čez dan imamo skoz tv prižgan in precej naglas, pa pogovarjamo se skoz okol nje- ona ponavadi spi v košari v vozičku v dnevni in je zvoki in svetloba nič ne motijo. Ponoči pa je tema.

Eh, enkrat bo že dojela user posted image .

Dejte mi še neki povedat... A imate vse take "fenomene", ki zaspijo sami od sebe, v posteljici? Vite ne bom prepričala v to, pa da se na trepalnice mečemuser posted image . Zaspi v naročju, v pestunji ali priklopljena na zizo. Druge variante ni. No, v avtu in vozičku tudi, ampak tega ne bom prakticirala kot način uspavanja. Zaenkrat mi je ni težko tako uspavat in mi je ni odveč crkljat, ampak malo pa cvikam, da jo bom razvadila. Baje se do 6 meseca dojenčka ne da razvaditi...upam da je to res. Čeprav....kdaj pa bomo razvajale otroke če ne zdej user posted image user posted image user posted image ...sama seb v skledo pljuvamuser posted image

25.9. Vita

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
6.12.2009 14:52:03   
Mož*
TUJCI: pri nas je novo še to, da se razen družinskim članom tudi slučajno ne pusti več nikomur prijeti. Se dere kot sraka, kot bi ga iz kože dajal. Moja mati in tašča prav trpita, ker ga laho gledata le od daleč user posted image user posted image user posted image

Kar je bližje od enega metrauser posted image user posted image user posted image pa ....

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
6.12.2009 15:07:14   
BBP
Zdravo,

naš celo zdaj spi (prvič od 8. zjutraj user posted image ) in upam, da mu bo uspelo odspat kakšno kitico ali dve. V nasprotnem primeru bo tečkan.

Kakec - meni je tudi patronažna rekla, da so določeni odtenki zelene ok, ampak pri nas je zdaj kakal full temno zeleno, občasno sluzasto, smrdelo je pa čisto po amoniaku. Od četrtka se nisem pritaknila mleka in jogurta in kaže da je to to. Včeraj in danes je namreč kakal lepo rumeno. Si ne bi mislila, da se bom kdaj tako razveselila pokakane plenice. user posted image Bomo videli, kaj bo.

Uspavanje - naš je tudi eden tistih, ki zaspi samo na zizi. Včasih se zgodi, da mu to uspe tudi v naročju. Enkrat do zdaj je po ne vem kakšnem čudežu zaspal, ko sem ga položila v posteljico, ampak mi je že ob naslednjem poskusu dal vedeti, da se tako ne bomo šli. Problem je tudi v tem, da naš ni prijatelj z dudo. Če mu poskušam dati dudo v usta, ko je čas za spat, se dere, kot bi ga iz kože dajali. Pa sem sprobala nukovo, aventovo in tommee tipee dudo. Dudo včasih sprejme le v avtu ali pa v vozičku. Zdaj sem se nekako že sprijaznila, da ne bo s projektom duda nič, čeprav bi včasih bilo fajn mu jo dat.

Čestitke Tjašu za zobek!

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
6.12.2009 15:07:24   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Dejte mi še neki povedat... A imate vse take "fenomene", ki zaspijo sami od sebe, v posteljici? Vite ne bom prepričala v to, pa da se na trepalnice mečemuser posted image . Zaspi v naročju, v pestunji ali priklopljena na zizo. Druge variante ni. No, v avtu in vozičku tudi, ampak tega ne bom prakticirala kot način uspavanja. Zaenkrat mi je ni težko tako uspavat in mi je ni odveč crkljat, ampak malo pa cvikam, da jo bom razvadila. Baje se do 6 meseca dojenčka ne da razvaditi...upam da je to res. Čeprav....kdaj pa bomo razvajale otroke če ne zdej user posted image user posted image user posted image ...sama seb v skledo pljuvamuser posted image

Pri nas je prva VEDNO sama zaspala, drugo pogosto, tretji in tale pa NIKOLIuser posted image . Zaspi ali na zizi, ali v naročju, pa, seveda, v vozičku ali v avtu. Tako nekako kot pri vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
6.12.2009 15:17:53   
Nepoznana
IZVIRNO SPOROČILO: BBP

Uspavanje - naš je tudi eden tistih, ki zaspi samo na zizi. Včasih se zgodi, da mu to uspe tudi v naročju. Enkrat do zdaj je po ne vem kakšnem čudežu zaspal, ko sem ga položila v posteljico, ampak mi je že ob naslednjem poskusu dal vedeti, da se tako ne bomo šli. Problem je tudi v tem, da naš ni prijatelj z dudo. Če mu poskušam dati dudo v usta, ko je čas za spat, se dere, kot bi ga iz kože dajali. Pa sem sprobala nukovo, aventovo in tommee tipee dudo. Dudo včasih sprejme le v avtu ali pa v vozičku. Zdaj sem se nekako že sprijaznila, da ne bo s projektom duda nič, čeprav bi včasih bilo fajn mu jo dat.

Jaz sem tudi po eni neprespani noči (ker mi je Vita non stop visela priklopljena na zizi) letela neko nedeljo v lekarno kupit dudo, pa pol sem še dve različni sprobala, ampak ni šans, da bi ona to cucljala. Prav ustnice skup tišči, da ji jo niti not ne morem dat, če pa se glih dere in ji jo takrat vtaknem not, jo pa zagrabi, pol se pa začne obnašat kot da se davi in ji gre na bruhanjeuser posted image user posted image . In pol jo elegantno pljune ven.Tako da niti ne poskušam več. Upam pa samo, da ne bo odkrila palca, zdej ko je začela rokice v usta nosit. Kolikor sem opazila drži večinoma figo, ko ima rokico v ustih... user posted image

25.9. Vita

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
6.12.2009 15:22:19   
draja
Mož hvala user posted image . Upam, da bo res tako.

Uspavanje zvečer in ponoči zaspi sam v postejici, seveda z dudo v ustih. Čez dan pa rabi večinoma, da se ga mal pogunca (spi v košku na kolesih), pa dudo daje v usta, zadnje čase pa se rad tudi crklja in boža po obrazu s tetra krpico. Prav smešen je, kako se stiska k njej in prede in se na glas smejiuser posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
6.12.2009 17:56:32   
TuBoLina_86
pozdravljene!

glede spanja, hmmm.... moj je začel kar tako spat ponoči, brez kakšnih posebnih ritualov.... ga pa pred kopanjem malce zmatramo, se igramo, brcamo brez pleničke, smejemo, in še pol med kopanjem redno brca, uživa v vodi, in to ga pol malce bolj izmuči, da mi včasih že skoraj na dudi zaspi user posted image user posted image user posted image user posted image pa ko se najemo, podremo kupček, se malo pocartamo, in potem že skoraj spi, ga dam lepo v posteljico, počakam da zaspi in to je to... ga pa nimam v nevem kakšni tišini, lahko delatv, se normalno pogovarjamo, njega to nič ne moti.... niti podnevi, če je utrujen, spi, ne hodimo po prstih.... je vajen hrupa....

se mi pa zdi, da bomo zdaj imeli malce bolj  napete noči in dneve, ker nas dlesni zelo srbijo, tak da... a vi mažete z čim, ali kako pomagate svojim malčkom pri srbečih dlesnih?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
6.12.2009 19:00:55   
veselka
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........MOJA BUBA LUBA PA SPI V SVOJI POSTLI user posted image

in si je mami že spekla obložene kruhke, pa tud pojedla jih je že user posted image IN ŠE KR SPIIIIIIIIIIIIII

je pa dons bla cel dal en drekec pekec siten... razn ko sva ble na sprehodu. sva šle z Elteo mal naokrog. njen Izak je tud že velik fant user posted image

kar se pa zaspanja tiče... moja Aurora tud zaspi samo v naročju oz. zizi, sam ona tm tud odspi user posted image je cel kažin, če jo dam spat v postlo... ampak je mama bla zdele prebrisana, pa je uspavala rožico, ki se je do spalnice valda zbudila - sej ni trapasta user posted image - v spalnici in jo potem samo v postlco položila, fajn zadekala, ugasnla luč, prižgala AC in šibala iz spalnice user posted image ... pol je pa super duper hitr sledil tisto v drugi vrstici user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
6.12.2009 20:12:28   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pozdravljene, nimam časa brat, ker me moj že priganja, da greva....

Miklavž nam je prinesel prvega zobka!!!
Točno eno leto po tem, ko sva ga naredila, je dobil še zobka, si ne bo težko zapomnit user posted image .

Waaaaawwwww, zobek user posted image To je pa ful hitro. Bravo Tjaš!

Mi gremo pa jutr po prvo pikico in nove mere za seznam.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
6.12.2009 20:43:22   
barika

kar se pa zaspanja tiče... moja Aurora tud zaspi samo v naročju oz. zizi, sam ona tm tud odspi user posted image je cel kažin, če jo dam spat v postlo... ampak je mama bla zdele prebrisana, pa je uspavala rožico, ki se je do spalnice valda zbudila - sej ni trapasta user posted image - v spalnici in jo potem samo v postlco položila, fajn zadekala, ugasnla luč, prižgala AC in šibala iz spalnice user posted image ... pol je pa super duper hitr sledil tisto v drugi vrstici user posted image user posted image user posted image

nesramnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
6.12.2009 20:54:32   
ANABOJAN
opravičilo: najprej se opravičujem ker sem vprašala napačno, tolk veliko napišetste da berem hitro in potem kaj zablodim, se opravičujem še enkrat....

kakica: ja pri nas je rumena, ni še prav gosta, tako malo se praw vleče, je pa sigurno precej bolje , kot je bilo.... moj je alergičen na mleko in mlečne izdelke, ima grozen posip in zeleno kakico, a jogurt mu ne povzroča težav, zato poskusi z njim, bodi pa pozorna pri maslu, uvedi margarino....

bel jeziček: z daktarinom mu mažem že tri tedne pa ni boljše, rdečega pa ne morem rečt da bi iml, je pač rožnat, ni pa da bi krvavelo, ali bilo iritirano.....

jaz živim tik ob supernovi na rudniku, tako da če se boste še kaj dobile se vam z veseljem pridružim, da poklepetam z vami o vseh možnih težavicah....

spanje: pri nas zaspi na vse možne načine, vendar redkokdaj v svoji posli sam, odvisno koliko je zaspan, ali na rokah, v avtu, v vozičku, v svojem gugalniku, na prsih, budnega pa ga še nikoli nisem dala zvečer v posteljo, ker potem moram gasit sireno, to pa mi ni smiselno.....

pozdravčke, se še javim.....

ps. za vse tiste ki vam zmanjkuje mleka sem našla rešitev, in nimam več težav tem.... sem pisala tudi na forumu dojenje in dodajanje.... homeopatsko zdravilo LACTOGAL, dela šudeže, no vsaj meni jih je .... in je vse skupj bolj prijetno, saj se ponovem dojimo na 2 do 3 ure in je zakon... sem jaz mirna in mali tudi.... punce dejte probat, res vrhunska zadeva.....

lp
ana

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.