malaMravljica
|
moj mali je bil pa danes popoldan ena jokica, ma nic ni bilo prav, pol sva pa hotla navijat za nase pri skokih je pa ravno pred nasim zapal, ja fajn a ne, kaksen navijac. Pol je prisel se oci na kauc in zaspal on, mali ze zbujen in ga je gledal in se mu smejal. Sedaj sem ga ob 20.15 preoblekla, dva se dojila in cartala vec kot eno uro, pol sem ga dala v postelco in spi, men je pa ze dolgcas po njem. A ste ve tudi tok tecne kot jaz, ga zvecer pogresam ko spi in ga hodim vsake pol ure kao kontrolirat, ce je vse v redu, v bistvu pa ga hodim gledat, ker mi je tok lep in ga pogresam. ANGEL CARE, punce a ima katera AC 401 ? Midva ga imava, pa ga ne znava uporabljat, non stop zvoni tisto od TIC in baterijo vedno kaze, da ni napolnjena, pa je. Ko sem ga prvo noc uzgala je zacel pa alarm ko je mali sladko spal in veselo dihal. Ma men prou kar neki. Moj je reku, da jutri bo prestudiral navodila in ga usposobil, ker sedaj imamo ponoci kar vrata odprta. NAvodila pa ne vem, a ste ( ce katera ima) dobile tudi sam tisto po karakih, 11 korakov al neki tacga. KOPANJE, jaz pa mojega kopal dopoldne. Sem ga ene 2x pred spanjem, pa mi pol ni lepo spal, pa v kamilcah sem ga. Vsi pravijo da po kopanju lepo spijo dojencki, kaj res? Moj namrec ne. TEZA, jaz sem bila na 1 kg vec kot pred zanositvijo, pol enkrat pa na 3 vec kot pred zanositvijo. Jem veliiiiko zaradi dojenja, vagam se pa ne, ker mi je vseeno. Sem pa sedaj pocasi zacela z orbitrekom, men je vseeno kolk kg pokaze tehtnica, bistveno je, da bo vse spet cvrsto in napeto. Aja, kaj se pa zgodi s prsmi po dojenju a je kaksen trik da bi kaj mogla ze sedaj pocet, da ostanejo lepe? RAZVOJ OTROKA ja moj tudi ze glasove spusca, smeje se pa sploh, najleps mu je na previjalni, ko plenico dol dam in ko previjam ponoci me je kar groza, ko se tok smeji pol si vedno mislim, da ne bo mogu naprej spat. Tudi ze zelo opazuje okol, si mislim, da ze precej dobro vidi, ker gleda tudi tisto borduro na steni in sledi vsem zivalicam, ki so gor narisane. Kdaj pa sploh razvijejo dojencki popoln vid?
|