|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
4.12.2009 14:16:51   
lenika83
Dober dan!

Mi smo malo prej prišli s sprehoda in nas je takoooo utrudilo, da kar ajamo dalje user posted image  Za kakšni dve minutki se je celo sonček pokazal user posted image

A ste že slišale, da znajo en mesec stari dojenčki posnemati, če jim jezik pokažeš? Mi smo včeraj sprobali, če je res in je. Tako smo se nasmejali, ker se prav vidi, da nekaj časa opazuje kaj počneš, potem pa s takšnim veseljem še ona iztegne jezik user posted image

Včeraj smo se prvič kopali in ji je bilo zelo všeč. Pa zaspala je potem tudi že čez 5 minut. Kako pogosto jih ve kopate? Ker meni je rekla, da pozimi bi se naj enkrat na teden (ali največ dvakrat), da se ne prehladi. Ma meni se to zdi strašno malo user posted image  Saj vsak dan je ne bi, ker ima občutljivo kožo, ampak več kot enkrat pa bi.

Danes sem ji dala eno kapljico AD3, pa zaenkrat ni krčkov. A se to pojavijo hitro za tem, ko poje kapljice, ali šele čez nekaj ur? Da se ne bom prehitro veselila user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
4.12.2009 14:23:25   
malaMravljica
hi hi, moj je pa velikancek med temi nasimi oktobrcki. Ima ze 62 cm, ima se kater toliko. Je pa res, da je imel vceraj ze 2 rosjtni mesec user posted image  

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
4.12.2009 14:33:34   
majakla

Karmen b: iiiiiiiiii kak se lepo smejčka. user posted image

Lenika83: Mi Nikeca kopamo vsaki drugi dan, vmesne
dni pa ga umivamo le z vato in vodico.

Vsak dan se mi zdi prepogosto - pač zaradi kože - manj
pa ne moremo, ker Nikecu (pa ne se smejat) fuuul
nogice smrdijo user posted image , izgleda, da se mu
precej znojijo, pa fuuul pazim, da mu jih dobro umijem,
obrišem, namažem, ...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
4.12.2009 17:32:31   
tea85
talika19- hvala, sem pa tud v lekarni vprašala in so mi odgovorili enako kot ti...zdaj ji pač dajem toplega čajčka, pa probala bom tole z kamilicami, upam da bo pomagalo. sicer ne kašlja fejst ampak bolj pogosto kot ponavadi in raje prej ukrepam kod da mi vročino še dobi. sem tak jezna na sebe, ker je se nalezla od meneuser posted image ampak kaj naj.

mastitis- ja no, saj vrjetno že lahko na obe naenkrat fašešuser posted image , jaz sem na srečo le na eno.

ja naša ma tudi 56 cm in 4700 g user posted image

majaakla- kje si ti točno iz maribora? bi se lahko kdaj dobile pa vozičkale skupaj user posted image user posted image

MM- ti se kar važi ja user posted image naši še vsi pridejo do te mere, sicer pa je tvoj 1 mesec starejši, hihi...bo ga naša kaj kmalu dobla če bo še tak naprej rastla kod do zdaj user posted image user posted image

kuhanje- jaz hvalabogu ne rabim kuhat razn za sebe, ampak to še le kaka 2 tedna pol bo pa moj doma pa bo treba kaj kuhat, mogoče bo pa večina on, blo bi fajnuser posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
4.12.2009 17:37:39   
tea85
user posted image
user posted image

eto še moja mala Taja user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
4.12.2009 17:49:29   
rozilu
mucamaca - hvala za spodbudo. Sem jo sicer šele zdaj brala, pa je očitno vseeno pomagala user posted image . Ma sej očitno je res premalo mleka na trenutke - oz. je ona bolj lačna nekatere dni. Sem bila včeraj pri G; je vse OK, se je pošalila, da so me lepo zašili (na srečo me sploh niso rabli user posted image )... Ampak glede mleka je rekla, da so ciklusi na 3 dni, ko se mleko uravnava. Torej tri dni po pomanjkanju (ko je user posted image skoz na joški in mamica žalostna) pride ful naval itd. Tako da ni treba bit žalostna, tudi če je user posted image kakšen dan malo olj tečen in lačen user posted image - hja, samo te user posted image moramo pol me poslušat kako user posted image . Pa da se ta nihanja zmanjšajo s časom.

Eh, bom mogoče pol dokončala, gremo spet jest. Sej je bla fuuuul prina, spala 4 ure čez dan - sem uspela spečt pecivo in ribe in pojest (ribe s kostmi! user posted image ) in se še malo spočit. Ajde, zdej pa maraton dojenja do polnoči user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.12.2009 19:11:54   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Vsak dan se mi zdi prepogosto - pač zaradi kože - manj
pa ne moremo, ker Nikecu (pa ne se smejat) fuuul
nogice smrdijo user posted image , izgleda, da se mu
precej znojijo, pa fuuul pazim, da mu jih dobro umijem,
obrišem, namažem, ...[/color]

majakla zdej si me pa spraula v smeh sm misnla da se men meša pa da sm mal blesava ampak si potrila moje dvome mojmu Alekseju tud mal smrdijo ne neki full mu pa in sm že zanč moji mami rekla pa mi je rekla da sm mal neumna da tko majhnemu otroku ne morji smrdet nogice tko da hvala k si to napisala da sm jih dohazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi mamo pa drug tedn pregled kolkou oz. slikanje in pol naslednji dan 2 posvetovalnico

sm pa zdele punce ugotovila k sm dons pospraulala mal da mi je tašča (user posted image babji) ukradla dve čist zapakirani brisači k mi jih je babi iz švice podarila in sm tooooooook besna zdele dobr da sm pr mami ker ne vem kaj bi zdele nardila če bi bla doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem mal k mojmu sončku da me pomiri k sam še on to zna in noben drug ker pač moj fuša in sm k pr seb doma se javim malo kasneje

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.12.2009 7:39:16   
LINDI
NINASIKI pa kakšno taščo imaš tiuser posted image ta pa res ni normalna,vprašaj jo,če je kje videla tiste brisače...user posted image ,moja je sicer ful firbčna,da v vsako vrečko pogleda,ko kaj dobim,da bi jo najrajš nekam trešla,ampak da bi pa kradla,to pa ne...saj sicer je ful pridna pa pegla še zame,pa kuha...samo se pa vtika malo preveč....tako,da sem včasih prav jezna,pa ji 5x eno stvar poveš pa ona še kar teži,saj čisto brezvezne stvari,ampak čez čas se ti nabereuser posted image
Naprimer vsakič,ko grem karkoli jest ni reče,če ni dost slano si posoli,in ji vsakič razložim-pa to itak ve,da imam visok pritisk in da ne bom solila,da je brezveze da mi to govori ona vsakič istouser posted image ...pa TIMEJA kliče TIMY
če bi hoteli,da bi ga tako klicali bi pač imel tako ime...
Pa recimo pride moja mami,ki ga ne vidi pogosto,pa bi ga tašča futrala...pa v naročju mela....user posted image pa halo ona ga ima lahko vsak dan...ji moram rečt,da ga da mamiciuser posted image isto,ko brat pride...
Zdaj se imela zdravnika,se je ful jokal in sta ga obe pazile-moja mami ga je prišla malo pogledat,pa je jokal-krčki....in če ga je imela moja mami v naročju je rekla,daj ga men,ga bom jaz potolažila,pol je pa mami prekipelo,pa ji ga naslednjič ni hotela dati...isto je meni naredila in sem se tudi šele tretjič uprla...pa halo kdo je tukaj mamauser posted image user posted image GROZA in to dan za dnem isto  sruser posted image ....joj sem mogla enmu povedat,mojmu ne morem,ker nebi razumel...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.12.2009 8:26:38   
palegia30
Ojla, da se še jaz malo javim. Ja jaz moram tudi dojiti čez dan iz obeh dojk, saj bi tamala skoz papala, očitno imam premalo mleka. Glede kapljic sem zamenjala za avstrijske in je res OGROMNA RAZLIK sem prov happy, saj je imela take krče po ad3.

Kopanje - jaz jo kopam vsak dan zvečer, da se nauči vsakodnevnega rituala.

Nogice - jaz jih posušim kar z palčko za ušesa med prsti in nato namažem z mandeljevim oljem. Namažem ji celo telo z mandeljnevim oljem, saj ima tako lepo kožo.

Kuhanje - včasih sama včasih pa kr mami pripelje, saj je moja tamala tako živahna, da ni kaj.

Kako je pa je z vašo težo. Mene je kar pobralo imam spet iste kg kot pred nosečnostjo, očitno dojenje in nespanje deluje pri izgubi kg.

Moja pupika se že pogovarja spušča glasove in najraje ima družbo, da se z njo pogovarjaš, sama pa ne mara biti takoj joka. Njraje je naga in ko je kopanje na sporedu - takrat se smeji kriči..ko pa je na vrsti oblačenje je pa huda in jok ter stok.

Nič punce lep vikend..papa

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.12.2009 10:35:27   
malaMravljica
zenske, te tasce a ne. Brat od mojga je zadnic tko reku. Je reku po nemsko in nemsko se rece tasci Schwiegermutter v opombo, no je blo tko, jaz sem rekla Schwiegermutter on pa Tigermutter, sej ste razumele, jaz sam v smeh.

Ninasiki, ma ta tvoja tasca je pa res cist mimo, ne morem verjet no, tvoje darilo, ki ti je zihr velik pomenilo, ker je bilo od drage osebe, ki zivi dalec proc. Kar vprasaj jo, ce jih je vidla, reci, da jih ne najdes nikjer, pa ves kam si jih spravla. Ej, ne pusti se ji.

JAz mojega kopam 2x na teden, se mi zdi dovolj, saj mu tudi nogice ne smrdijo user posted image user posted image   laske mu pa pol kar s fenom posusim, men je ze babica tko delala, pa se rad ma  k fen piha pa se glasen je.

O sem pa pozabila povedat, moj mali ze kar nekaj casa joka s solzicami user posted image  pol pa pridem do njega in mu tecejo solzice se mi pa tko smili. Ko so pa prve pritekle sem bla pa tok ponosna user posted image  

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.12.2009 11:32:23   
KOZELJKA
Se malo javimuser posted image , večkrat nimam časa.
Jaz sem doma in sama kuham. Čez teden samo za naju z možem, ta večja otroka jesta v vrtcu. Ko prideta domov imata le še malico. Ali pa samo večerjo, dostkrat nista lačna.

Emo pa kopam 1x na teden. Se mi zdi čist dovolj. Drugače se pa umijeva.
Smeje se že veliko. Joka pa s solzicami že dolgo. Sem bila kr mal presenečena, da je tko hitro jokala s solzicami.

Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.12.2009 13:15:48   
Februarka08
Dober dan.

Včerajšnji dan - POLOMIJA!!! user posted image Blaž je bil pokonci od 9h zjutraj do polnoči user posted image user posted image ok, pa če bi bil normalno pokonci, ni panike, kaj ko se je samo nekaj jokal in kremžil, krče je mel pomoje cel dan! user posted image Nisem več vedla kaj bi, moja energija in živci so bli čist v podnu... pa še tašči sem mogla it nekaj vmes pomagat, pa darila pripravit proti večeru... v glavnem, čist polno zaseden dan, potem pa še pol noči user posted image sva se pa samo dojila čez dan, itak je bil večino časa na joški user posted image zvečer sem mu pa nardila flašo ker sem mislila da je lačen in zato joka, ampak ni blo potem nič bolje user posted image
Zdajle spi, ga je moj peljal na sprehod z Lariso in spi ene 2 urce. Jaz sem pa vse naredila po stanovanju in kosilo pripravila, zdaj sem pa še jaz čist zmatrana. Ob 15h greva z Lariso v cerkev, imajo neko predstavo za Miklavža, potem pridejo naši na obisk, jutri gremo pa mi k njim po Miklavža user posted image

Tako, to je to, na hitro, zdaj pa čakam v kratkem budnico.
Lep dan in naj vam Miklavž kaj lepega prinese user posted image aja, pa ne pozabite mu nastavit zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.12.2009 19:07:40   
LINDI
 PALEGIA  smem vprašati,katere kapljice pa imaš avstrijske,ali jih dobiš tam v lekarni brez recepta,ker moja steklenička AD3 .še vedno čaka neodprta,se ne upam datiuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.12.2009 20:01:12   
KOZELJKA
Verjetno Oleovit D3, so na oljni osnovi in zato manj zvijajo. Vsaj te smo mi pri prejšnjih prakticiral. Kolk časa smo sploh dajal.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.12.2009 20:53:30   
rozilu
Ojla,

še nisem utegnila prebrat... bom pa malo pokomentirala.

AD3 - očitno ima vsak P drugačno doktrino glede tega. Meni je naročil tako kot sem napisala, vsak dan eno več - do 7/dan do enega leta. Pa še neki kompliciral z dopoldan/popoldan... prav pisna navodila smo dobili. Kakorkoli, očitno je vseeno kako jih daješ . Meni se ne zdi, da bio jo kaj bolj zvijalo - edino zjutraj se ful napenja pa prda, samo to je že 20 ur po kapljicah...

Plenice - grrr, sem bila jezna včeraj zvečer in danes... Torej - probala sem Alana (od DM - neklorirane pa bolj razgradljive) in sem bila nekaj dni zadovoljna - do včeraj. Je že zaspala (ob polnoči) in opazim da je mokra - ajde previt, se čisto predrami, spet joška, spet uspavat, podirat kupčka... pa je že ura ena ... No sej pol spi do 7.30, samo to je meni čisto premalo... Zgodba s plenico se ponovi še 2x danes Pa je samo lulala, skoraj nič kakala, ampak te pleničke niso nič elastične v pasu in tam pride skozi. Mogoče da ko bo malo večja ji bojo prav, bom probala... No pa sem šla kupit spet nove - kar te ko si ti frrr rekla. Bomo vidli kako se obnesejo, vsekakor so veliko bolj elastične v pasu.

Kuhanje - ne vem kaj vam je nerodno... Meni skoraj vsak dan prinese tašča kosilo. Si nisem mislila da jo bom kdaj rada gledala vsak dan, samo ko me tako razbremeni, sem prav vesela. Pa še malo družbe se prileže

Kakanje - še vedno je skoraj vsaka plenica pokakana. Zadnje dni je vse precej zeleno. Se ne sekiram, ker je drugače precej dobre volje...

Karmen - kako je luštna Špela

Talika - upam da bosta kmalu oba otročka zdrava

Kopanje - mi kopamo vsak drugi do tretjiu dan. Čeprav je patronažna rekla vsak dan, razen če smo zelooo utrujeni. Mah, sej mojga niti ni vsak večer doma... sama pa sploh ne morem drivgnit une banjice... Ma mislim da je to dovolj, čeprav ful uživa pri te. Dokler je v vodi pol pa jok

Solzice - jaaaa, daneas je bla neki tako užaljena, da je ena celo pritekla - ko sem ji dala fiziološko v noska, pa pol obrazek umila z vatko.... kaka krivica, no .

Se pa fuuuul lepo že smejčka . Lumpika ko se kar sredi noči, ko bi mami spala. Pa prej sem se z mojim neki skregala , jaz v jok, ona se mi pa smeje . Me je takoj potolažla...

Miklavž bo pa eno malenkost prinesel Maruši (vsaj najin, verjetno bo tisti pri babici fuuul pretiraval).

Grem ker je neki nezadovoljna...

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.12.2009 21:45:35   
malaMravljica
moj mali je bil pa danes popoldan ena jokica, ma nic ni bilo prav, pol sva pa hotla navijat za nase pri skokih je pa ravno pred nasim zapal, ja fajn a ne, kaksen navijac. Pol je prisel se oci na kauc in zaspal on, mali ze zbujen in ga je gledal in se mu smejal.

Sedaj sem ga ob 20.15 preoblekla, dva se dojila in cartala vec kot eno uro, pol sem ga dala v postelco in spi, men je pa ze dolgcas po njem. A ste ve tudi tok tecne kot jaz, ga zvecer pogresam ko spi in ga hodim vsake pol ure kao kontrolirat, ce je vse v redu, v bistvu pa ga hodim gledat, ker mi je tok lep in ga pogresam.

ANGEL CARE, punce a ima katera AC 401 ? Midva ga imava, pa ga ne znava uporabljat, non stop zvoni tisto od TIC in baterijo vedno kaze, da ni napolnjena, pa je. Ko sem ga prvo noc uzgala je zacel pa alarm ko je mali sladko spal in veselo dihal. Ma men prou kar neki. Moj je reku, da jutri bo prestudiral navodila in ga usposobil, ker sedaj imamo ponoci kar vrata odprta. NAvodila pa ne vem, a ste ( ce katera ima) dobile tudi sam tisto po karakih, 11 korakov al neki tacga.

KOPANJE, jaz pa mojega kopal dopoldne. Sem ga ene 2x pred spanjem, pa mi pol ni lepo spal, pa v kamilcah sem ga. Vsi pravijo da po kopanju lepo spijo dojencki, kaj res? Moj namrec ne.

TEZA, jaz sem bila na 1 kg vec kot pred zanositvijo, pol enkrat pa na 3 vec kot pred zanositvijo. Jem veliiiiko zaradi dojenja, vagam se pa ne, ker mi je vseeno. Sem pa sedaj pocasi zacela z orbitrekom, men je vseeno kolk kg pokaze tehtnica, bistveno je, da bo vse spet cvrsto in napeto. Aja, kaj se pa zgodi s prsmi po dojenju user posted image user posted image  a je kaksen trik da bi kaj mogla ze sedaj pocet, da ostanejo lepe?

RAZVOJ OTROKA ja moj tudi ze glasove spusca, smeje se pa sploh, najleps mu je na previjalni, ko plenico dol dam in ko previjam ponoci me je kar groza, ko se tok smeji pol si vedno mislim, da ne bo mogu naprej spat.  Tudi ze zelo opazuje okol, si mislim, da ze precej dobro vidi, ker gleda tudi tisto borduro na steni in sledi vsem zivalicam, ki so gor narisane. Kdaj pa sploh razvijejo dojencki popoln vid?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.12.2009 21:56:54   
KOZELJKA
haha, mala mravljica, če kdo ugotovi čudežno mažo za prsi, se priporočam. Men se vse ostalo lepo učvrsti nazaj, edino prsi so po vsakem porodu bolj povešene. In po koncu dojenja grozne. Se kr ne morem sprijaznit z dejstvom, da bodo večno take in nikoli več čvrste kot nekoč.user posted image

VID - nam je patronaža rekla, da pri 6 tednih vidi ostro sliko nekje na 15 cm in se jim potem ščasoma ostri na daljše razdalje. Vidi otrok že od rojstva samo medlo sliko. Kdaj pa dosže ostrino na razdaljo kot jo imajo odrasli sem pa pozabila.user posted image

MOJA TEŽA - imam še ene 5-6 kg več kot pred zanositvijo. Sam sem se tud med nosečnostjo zredila za 17kg. Tko, da gre kr dol. Nočem pa vsega izgubit, ker sem bila presuha. Samo čvrsto naj bo - torej mišice, namesto celulita, pa bom zadovoljna.user posted image Treniram pa že, vsakdan probam naredit počepe za čvrstitev nog in riti. Pa vsake tolk še mal trebušnjake povadim.user posted image Za joške pa ni vaj, da bi jih čvrstile, mazat s kremam tud ne gre, ker lahko prehajajo v mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.12.2009 22:01:09   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: KOZELJKA

.user posted image Za joške pa ni vaj, da bi jih čvrstile, mazat s kremam tud ne gre, ker lahko prehajajo v mleko.

user posted image user posted image user posted image   pa sem bila prepricana da tukaj imate odgovore na vsako vprasanje. Joj, pa da bi se mi full pomanjsale in se tako ne bi mogle povesit tudi verjetn ni mozno a ?

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
5.12.2009 22:04:05   
ninasiki
o punce jst pa ne vem več kaj naj nardim ura je 10 tamau bi mogu zdele že spat k top jst sm spraznla obe zize spiu čiiiiist use do zadnje kapljice ob 8 je piu skopan previt on pa zdele še kr k sova user posted image user posted image user posted image prou rada bi da zapančka pa ne zato ker se mi ne da ukvarjat z njim ampak enostauno je tok ura da more ajat

miklauž pr nas bo tud pretiravu po naši strani po strani mojga pa ne bo nč sam bo itak tok stvari od nas dubu da bo že to preveč grem nazaj mojga zamenjat oz. pogledat če mu je ratal čene pa jst nadaljujem držte pesti da zaspi moj sonček

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.12.2009 23:44:23   
Anonimen
Oj punce..,
še jst se bom mal pofočkala. Sk kr zanemrala vse skupaj, pa brez pravega razloga.

spanje..  No.. od 20:00 - 01:40 ampak čist zares do takrat. Pol se pa podojčkava pa... tok je pokakan skoz, da tud previjeva in je cela procedura, da mi nazaj zaspi. So mu bolj živalce nad glavo zanimive in... na momente bi vrtiljak kr skrila. No pol pa spi 3h in spet jok čez 3h... in tako do 11, ko ga pošteno nahranim in spi od 2 do 3h. No pol pa še mal ko vozičkava... in tako vsak dan.

Krčeki mislim, da so zginli ampak zdej mamo nek nov jok, ne vem še kaj pomeni. Mogoče kakšen zobek prihaja, ker se hudo slini in tlači rokice v usta. Je pa en smehec ta naš nedonošenček, ki je že pravi mali bajsko.... včeraj na 3 mesece je mel 5430 in je mami čist ponosna.
Sm mela full hudo krizo z mlekcom.. oz. mali je lenuh. On bi da mu kr teče in on sam golta..., vleče pa bolj slabo. Kregal se je z joško tolk, da več nism vedla kaj naj. Čist polne sm mela.. on pa 2x potegne pol pa u jok in krik in... še mal težav smo mel v bajti pa mi je mal mlekec pobegnil in... je blo hudo. No.. včeraj se je vrnil, črpala sem pa kot zmešana... juuuupi!!! Jedla sm pa vse kar sm slišala, da pomaga pa pila tud . Baje naj bi bil nek skok v rasti pri treh mesecih in takrat mamice doživimo mal šoka z mlekcom. No... ne želim nobeni.

AD3, jst sm definitivno ena tistih, ki lahko rečem, da zarad njih NI imel krčev. Sem jih dajala 2 dni eno, dva dni 2.... in tako do 7 kapljic s katerimi nadaljujem vsak dan.

Solzice sm pa tud že vidla in me je močno stisnl v srčku.
Kopava ga vsak drug dan..... Un dan ko ne ga umijem z Mustilinim šampončkom brez izpiranja. Super stvar. Sm vse od Mustela nabavla in sm zelo zadovoljna.

Končno se nam zelo smeji... Naš fantek mal zamuja z prigodami... zato se tok bolj veselim vsake nove poteze. Zdej umira od smeha, ko mu rečem dduuuuudaaaa... , dudo obžuje. Skratka.. , mami čist srečna. No glasovi so bolj redko... ampak nasmeh je pa angelski. Pa maha z rokicami skoz... se kr hoče dotaknit igračk v gugalniku...skratka mehec je.

Ne vem, če ma še kera enak problem ampak jst se redim, jst sm se že zredila in postajam en mejčkan nesrečna. Da bi pa bolj pametno jedla, to pa ne. Uglavnem moram se v roke vzet.... sam jest pa ne bom nehallaaaa. Teh nasvetov ne sprejemam. Kdaj bo tortica ?

Joj, kuham pa jst vsak dan... mi kr uspeva. SM se mal zoorganizirala in momo mal reda, tko da... ma ati toplo, ko pride.

Posvetovalnico mava 9 in upam, da bo vse fajn in lepo.
Moram se pohvalit, da smo se znebili povijalnih plenic. Juuuupiii.., kolki so ok. Zdej si pa spet lohk sling nabavim.... že kupljenega sem prodala .

Skratka... kaj še... hm, nism vas velik brala.. pa mi je nitka ušla... se pa potrudim in vrnem mal nazaj. Mi je super, ko si delimo nasvete, si pišemo kaj in kako počnejo naši mali veseučki.

Aja... na ta drugem začneva delat pa čez 3 mesece... ko bo lih 6 mes. po porodu. Pa kar bo, pa bo. Jst vem, da bo ena lepa punčkica.

MM, ne sekiri se za joške... Če nisi mela prej full ogromnih, pol ne bojo nič visele. Sam modrc za dojenje skoz uporabljaj, da bojo fajn gor. Za Angel care se morva pa poment. Mi bo moj dal točna navodila kako morta naštimat, ker je on u nulo preštudiral to stvarco. Se bova slišale, pa vse zveš. Ne kritiziraj preden stvar en bo pravilno nameščena. Tko bi ti moj dragi reku.

Ninasiki... na temo tašča bi se pa lahko pogovarjale.

Lahko nočko... pa, če se vam da....bi vas lepo za en glasek prosila... oz. ne jst ampak moj sinko

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.12.2009 23:57:30 >

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.12.2009 8:47:00   
KOZELJKA
To bi si tud jaz želela. Pred nosečnostmi sem imela lep poln B. Zdej med nosečnostjo in med dojenjem imam pa ogromen D. Sej pa se že zmanjšajo nazaj, samo ne več v tako obliko. NO vsaj meni se niso. Mogoče boš ti imela več sreče. Držim pesti!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.12.2009 8:56:37   
Nončika
vidm, da ste vse pridne in uspešno dojite. no, skoraj vse. user posted image user posted image user posted image  uživajte v dojenju in to z fullom. še namesto nas kerim dojenje ni zalaufalo.

mam pa eno vprašanje za tiste, ki dodajate. moj mali je pred kratkim ruknil tudi do 130ml, zdaj pa je spet nazaj na 100ml. ponoči je znal ruknit ene 3x po 100ml, zdaj pa mi je zaštrajkal. se zbudi prosi za flaško in pa spije 60ml. a, se zna zgoditi, da čez dan poje zadosti in pol ponoči ne rabi tolko? ali pa bo začel prespati noč?

hči mi je kar 1,2,3 prespala noč in nisem mela problemov s tem.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
6.12.2009 8:57:52   
KOZELJKA
Rižkoo - jaz sem skoz uporabljala modrc za dojenje, pa mi ni nič pomagalo, da se ne bi povesile. Dojila sem pa prej obakrat 9 mesecev.
Zgleda jaz nimam take sreče pri joškicah, kot jo imam na drugih delih telesa.

< Sporočilo je popravil KOZELJKA -- 6.12.2009 8:58:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.12.2009 9:02:17   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Moja žabica je pazelo pridna zadnje dva dni. Skor nič ne joka in več spi tudi podnevi, če pa je budna, se veliko smeji. Včeraj mi je zaspala pozno popoldne in bi se mogle dojit mal pred osmo in je spala in spala...dve uri kasneje sem jo pa kar zbudila v strahu, da mi ponoči ne bo hotla spat, ker se je to zgodilo prvič, da tak čas spi...ponavadi se je drla, ne jokala popoldne proti večeru....no pa sva se previle in nahranle in je takoj zaspala za 6 ur, potem ponovi vajo in je spala do polosmih. No zdaj pa spet spi.

Miklavž ji je apsolutno prinesel zasluženo darilo user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
6.12.2009 10:06:58   
gorenka
Jutro!

sam na hitro preden se zbudi naša princeska...

karmen - ne sam da bo tvoja pupa velika po mamic tut smeje se tkouser posted image

mucamaca - ja, hvala! smo prebrodil težavo...sm ji dala AM prejšnji večer, tko da je zaspala, no včerej je mela mami pa hb spet dost svojga mleka...morm mi edin dat zvečer še mal na ta drugo dojko tolk da se napoka pa gre (k z ene je zvečer zgleda že premal)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.