Aniiita
|
Živjo živjo danes sem pa dobre volje, ker je naša rožica spala 5 ur v kosu (in to v svoji postelji..doslej je to naredila samo enkrat v najini,koje bilakriza in sem jo dala kar tja). Čeprav zvečer noče in noče zaspat. Sem jo dala včeraj kar v posteljico in je bila pridna,nič jokala..sicer brundala, vendar jokala ne..zaspala pa tudi ne Ej, MM dobra ideja to z cunjico..kako pa nardiš, da diši po tebi? Zgolj imašnekaj časa pri sebi ali moraš to cel dan nosit? mashi- za sor sem jaz mazala z daktarinom trikrat na dan in sicer s palčo za ušesa. Sem jih na hitro potopila v vrelo vodo, ko so se osušile pa z njimi namazala jeziček..Gea se je pa zraven ful oblizovala in še zahtevala POmoje je sladkega okusa. kuhanje- ma jaz si včasih kaj na hitro naredim ali pa vzamem kaj iz skrinje- kakšne mineštre in podobno..potem pa zraven še kaj dodelam.. Mi pa v bistvu mama fulkrat prinese kosilo (včasih kaj za v skrinjo, včasih pa za takoj). Z začetka nama je obema (ko je bil še na dopustu) ona kuhala več kot 14 dni vsak dan, saj nama niti približno ne bi zneslo. Res je zlata. No, včeraj pa ni bilo nobene pošiljke, ker mi ni bilovšeč tisto, kar je bilo na jedilniku in sem si brez slabe vesti pico naročila. kakanje- Gea pa kaka navadno bolj popoldne in zvečer..pa zadnje čase obvezno če ob 4h ponoči, da jo potem previjam in se mi totalno razbudi..potem pa se smeje in brca, jaz se jo pa trudim nazaj uspavat..to navadno traja 1,5 ure. Miklavž- Gea je pa že dobila svojega prvega miklavža Ta je malo ekspresni, saj veste, ne zmore potem vse v eni noči . Ji je mama prinesla tak lep termoforček ovčko. Res mi je ful všeč. Ko imate prepolno dojko mleka, otroka vseeno "priključite" ali si prej kaj izčrpate? ker jaz sem ugotovila, da če jo dam na prepolno, potem navadno na koncu bruhne vse v loku ven.. Zgleda, da prehitro poje Danes ponoči je bilo isto..cela poplava v sobi..šedobro, da je tati pobrisal, saj sem bila v kotu in brez da bi po tistem tacala, ne bi mogla ven.. Mi pa kapljic še nimamo..imamo šele v četrtek prvi pregled..ma se jih prav nič ne veselim, če so potencialne za krčke.. Rota virus- jaz ne bom cepila.. se mi zdi, da manj kot je teh ceplenj,bolje je. Sploh razmišljam, da bi to redno ceplenje prenesla za kakšne pol leta ali leto..se morava z še pomenit, no..
|