|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
3.12.2009 18:59:50   
Miška2006
Cepila sva se jst in mož pa moj tavečji (5 let star "kronik"). Za Nino pa sem še vedno v razmišljanju, čeprav se verjetno ne bom odločila.

Otroci do 9 leta se cepijo 2x s polovično dozo.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
3.12.2009 20:45:11   
m..tina
Srečanje koroških krofkov je pri koncu. Tukaj pa še dokaz:
user posted image

Po vrsti: Jure, Anže in Gašper!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.12.2009 20:57:10   
brigita23
čer punce

evo se vam malo javljam, mi smo full boljše. Mali je bil danes cel dan brez vročine, mami in ati pa tudi. Ati še sicer ful kiha in smrka, midva pa tudi to ne več. Malemu je Tamiflu ful hitro prijel in mu pomgal HB.

miška-bravo za cepljenje in pogum, mi se bomo naslednje leto tudi cepili, za letos pa smo tako ali tako imuniuser posted image .
veronikab-naš včasih spije 1,5dl enkrat pa 20ml. Čist odvisno. Mu večkrat ponudim itak ima svoj lonček in pije sam, se pa tudi dojiva 3x na dan sigurno.

junona-a je že kaj novičk??? Joj komi čakam, pa da nam kako slikico pošlješ pol ko boš tetauser posted image . Pozdravi sestrico, držimo pesti.user posted image

m.tina-kok so luštni tile naši aprilski krofki in jagode. Bravo korošiceuser posted image , upam da se kdaj vidimouser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
3.12.2009 21:06:32   
sonček85
na hitro se vam javim
brigita:jupi samo da ste bolje,naj tako tudi ostane
pajacke so imeli 2m nazaj v H&m

junona::mi tudi čakamo novičke.Joj punce ko mi je povedala sem jokala ,ker sem se spomnila kaok je bilo ko sem jaz šla v Puser posted image
miška:moja kolegica je rekla da bi te vprašala kako je ko ste se cepili.Samam ima tudi malo ki je veliko bolana in ima velikokrat bronhitis,no pa saj se bosta zmenili.Daj če ti ni odveč jo poišči tle na rr nick ima 123a(vpišeš gor v iskalnik)če pa ne najdeš mi napiši da ti dam pod kaj je na FB
.HVALAuser posted image
sAŠ:ČESTITKE  za 8muser posted image user posted image user posted image user posted image
srečanje:kako so cart ti mali krofki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
3.12.2009 21:23:17   
Miška2006
Sonček, sem ji poslala ZS

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
3.12.2009 21:54:31   
*Junona*
Punce, hvala, ker mislite na mojo sestrco. Nickname na RR ima pa bejbibu:)))
Je na oddelku, ni še v porodni, ker jo popadki nekaj hecajo...jih ima na 5 min,pa potem na 2, pa potem spet na 10, 15...začarani krog. Odprta je 2 cm. G pravijo, da bomo čakali...
Vam poročam.

Fajn spite, nočko!

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3356
4.12.2009 9:12:13   
sonček85
hv
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Sonček, sem ji poslala ZS
hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3357
4.12.2009 9:12:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punce, hvala, ker mislite na mojo sestrco. Nickname na RR ima pa bejbibu:)))
Je na oddelku, ni še v porodni, ker jo popadki nekaj hecajo...jih ima na 5 min,pa potem na 2, pa potem spet na 10, 15...začarani krog. Odprta je 2 cm. G pravijo, da bomo čakali...
Vam poročam.

Fajn spite, nočko!

diham,dihamdiham,potiskam,potiskam,dajmo popadki stopnjujte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
4.12.2009 9:40:05   
nmagk
Se pridružujem sončku,pomagam dihat,dajmo,dajmo,da naša junonca postane še tetka user posted image user posted image user posted image ,tudi sama podoživljam porod in kar stisne me,ko vem,da tega ne bo več,ampak tako pač je,saj sem šla 5x.

Mi gremo na pregled poročamo kasneje in takrat upam junona,da boš že tetka.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
4.12.2009 9:58:31   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image to morate pogledat,a ni cart
http://www.zurnal24.si/bizarno/preseneceni-mucek-151620

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
4.12.2009 11:09:46   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Srečanje koroških krofkov je pri koncu. Tukaj pa še dokaz:
user posted image

Po vrsti: Jure, Anže in Gašper!

Ja imele smo se super, naši trije krofki pa so bli zelo pridni in poslušali mame čvekati, bo treba spet ponoviti  user posted image user posted image user posted image
Junona- naj tvoja sestrica čim prej dobi svojo štručko v naročje :)

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
4.12.2009 11:50:59   
*Junona*
Punce, hvala ker ste tako navijale, ampak moram vam povedat, da je moja sestrca doma...popadki so se nehali. Ponoči jo je še matralo, ampak to še ni to. So bli verjetno lažni, čeprav kar močni. Baje more hodit, ne ležat...sedaj če ne bo prej ima v ponedeljek v P pri svojem G pregled, ki je dežuren.

Tiste, ki ste že naročile kaj pri NEXT - kako dolgo traja preden dostavijo in kolikšna je poštnina? Kaj pa velikost oblačilc - so malo večje kot npr. H&M? S katero znamko jih lahko primerjam? Rada bi naročila, ampak rabim še vaše nasvete...hvala mučouser posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
4.12.2009 12:31:46   
Miška2006
No, bomo pa še naprej držali pestke za tvojo sestrico.

Če naročiš pri nextu, dobiš v roku 7-10 dni. Se da zgodit, da če naročiš sedaj v decembru, bo trajalo zaradi veliko naročil in praznikov malo dlje. Poštnina 5€. Velikost je pa točno tista kot piše na etiketi. Sem že 3x naročila in nikoli falila velikost. Določene stvari sem naročala tisto mero, določene ko pa sem vedela, da jih bo nosila kasneje sem seveda naročila večjo številko.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
4.12.2009 15:18:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

No, bomo pa še naprej držali pestke za tvojo sestrico.

Če naročiš pri nextu, dobiš v roku 7-10 dni. Se da zgodit, da če naročiš sedaj v decembru, bo trajalo zaradi veliko naročil in praznikov malo dlje. Poštnina 5€. Velikost je pa točno tista kot piše na etiketi. Sem že 3x naročila in nikoli falila velikost. Določene stvari sem naročala tisto mero, določene ko pa sem vedela, da jih bo nosila kasneje sem seveda naročila večjo številko.

Hvala Miška za prvi odstavek in hvala Miška za drugi odstavek.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3364
4.12.2009 15:29:40   
detelja
no, da vam na hitrco napišem...z majo sva včeraj popoldan šli v bolnišnico in HB se danes vrnili...maja in oči sta šla včerja popoldan spat...jaz pa v lekarno in v mesto in ko pridem domov pred blok slišim strašno cviljenje pa čeprav je nekaj otrok v bloku sem posumila, da je to majin glas pa grem notr pa slišim maja...pa odprem vrata oči cel paničen "maja se ne da prijet, ne nosit, ne nič sam cvili in ne vem kaj naj naredim...." stopim v sobo in vidim bruhanje kot da bi gledala vodomet...takoj rečem, da gremo k p...jo vzamem in jo grem slačit...vidim cela plenička tk pokakana v driski, kot da bi polulala vse je teklo iz nje...takoj sem vedela, da nama grozi bolnišnica, ker je cel dan držala usta skup ko sva ji htela dat kaj za pit...no in tako se je tudi zgodilo...maja je bila dehidrirana, z hudimi krči, in polno zraka v želodčku...srce se mi je paralo...pol me pa še sestra tk noro vpr. če imam namen ostat z majo...ja valda...maji bi se zmešal brez mene meni pa tudi...pol so se pa začele grozljivek...ob pol 6 mi jo odnesejo, da ji vzamejo kri in vstavijo metuljčka za infuzijo...pol ure sem jo v čakalnici ne močna čakala in poslušala kako se dere cvili stoka...in sakih tolko časa sem slišala da je sestra rekla, še malo pa boš nekoga vidla...pa še malo pa boš vidla mamico...joj minute so bile dolge kot leta...in pol pride sestra in tk prestrašeno reče ne se prestrašit maja ima na glavi vstavljen metuljček je tako dehidrirana da je kri po kapljicah tekla...ko sem jo zagledala sem mislila da padem v nezavest...pol glave obmotane, maja vsa omotična...pa pol je zaspala..sicer ji je ponoči iz glave padel metuljček in jovo na novo pakiranje metuljčka v telo...pol je dobila v rokico....sva pa dnaes videla da so ji po vseh možnih žilah probal vstavit, je vsa prebodena in plava...kašlja kot nora...celo noč sva se matrali in matrali s tem, da si ni izvlekla metuljčka...joj, to so bile grozote...saj veste kako je ko ti lasten otrok trpi...maji gre na bolje, ampak zdaleč ni to stara maja...sam leži, gleda, jamra, tu pa tam jo kaj spravi v smeh...upam, da mi bo zdaj pila ker če ne greva nazaj...tega si pa ne želim...danes je tk razdražena, da je niti ati ne sme kaj dosti primat....jo je prej neki preoblačil in verjetno ima to podzavestno, da ko smo jo v bolnišnici slačil se je pol neki dogajal...upam, da bo moji revici miklavž odvzel te muke in bolečine in da bova hitr zdravivi...

kako ste kaj ostale pa vaši krofki, jagode????

aja še to...maja je imela neko virozo katera jo je mučila, lahk bi imela še večjo vročino...jo je pa nekdo okužil...midva z očijem ne, ker nisva ne bruhala in ne imela driske...sicer pa se spomnim zadnjič da jo je ena baba neki božala zunaj pa sem ji rekla, da tega nimam rada pa mi je rekla gospa ne bit tako občutljiva...ja, in zdaj gospa doma ima bogega otroka...v TC več ne gremo z majo...da jo pa vsak šlata pa tud ne...včeraj prišla tašča pa sem ji rekla da preden prime majo si naj opere roke pol pa še razkuži pa me je sam gledala pol pa sem rekla, da je slučjano ne okužite pol pa takoj vse naredila, ker se boji, da ne bo kaj kriva...joj so nekateri pravi kreteni....

tk maja in mamica detelja vam pošiljave en poljubček in objemček...upam, da bova kmalu "pospravljale stanovanje, brisali prah....in delali neumnosti"....pazite nase in male škrate...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
4.12.2009 15:34:43   
veronikab
detelja in Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držita se!

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.12.2009 15:50:15   
Miška2006
Ma hudoooooooooo! Upam, da bo čebelka čimhitreje na boljšem.

Objemčkov in poljupčkov en milijonuser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
4.12.2009 18:53:30   
nmagk
Detelja in Majauser posted image user posted image user posted image  in čimprejšnjo ozdravitev,ja hudo je gledat svojega otroka ko takole trpi.

Da sporočimo še naše mere  10500g in 78,dobile pa tudi napotnico za razvojno 7,1.2010,zaradi vihanja nogic in dobili smo 3 pikico.
Grega je tudi opravil sistematiko odlično,je spet eno ornk prbil,ko ga je vprašala katere barve je kocka,ki je bila rdeča,je rekel,,adeča k mamo itak celo bajto adečo k je ati eku,da je mami flikjena na adečo,,ko pa mu je sestra rekla da se bosta malo poigrala je rekel,da ima on dost igre doma,da se ne bo še tam igral in smo zaključili.No korajžno je prenesu tud ,ko so mu vzeli kri.

Tako meni je možek položil laminat po kuhinji in sedaj grem lahko spet drgnit po stanovanju,ni konca skoz neki roke mi bodo odpadle,no ja je pa lepo.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.12.2009 19:02:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Detelja in Majauser posted image user posted image user posted image  in čimprejšnjo ozdravitev,ja hudo je gledat svojega otroka ko takole trpi.

Da sporočimo še naše mere  10500g in 78,dobile pa tudi napotnico za razvojno 7,1.2010,zaradi vihanja nogic in dobili smo 3 pikico.
Grega je tudi opravil sistematiko odlično,je spet eno ornk prbil,ko ga je vprašala katere barve je kocka,ki je bila rdeča,je rekel,,adeča k mamo itak celo bajto adečo k je ati eku,da je mami flikjena na adečo,,ko pa mu je sestra rekla da se bosta malo poigrala je rekel,da ima on dost igre doma,da se ne bo še tam igral in smo zaključili.No korajžno je prenesu tud ,ko so mu vzeli kri.

Tako meni je možek položil laminat po kuhinji in sedaj grem lahko spet drgnit po stanovanju,ni konca skoz neki roke mi bodo odpadle,no ja je pa lepo.

joj si me nasmejala...pol pa je vse adečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.12.2009 19:02:40   
detelja
punce hvala, da mislite na naju in nama pošiljate objeme, poljubček....res hvala...nama veliko pomeni, posebej meni....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.12.2009 20:22:00   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punce, hvala ker ste tako navijale, ampak moram vam povedat, da je moja sestrca doma...popadki so se nehali. Ponoči jo je še matralo, ampak to še ni to. So bli verjetno lažni, čeprav kar močni. Baje more hodit, ne ležat...sedaj če ne bo prej ima v ponedeljek v P pri svojem G pregled, ki je dežuren.

Tiste, ki ste že naročile kaj pri NEXT - kako dolgo traja preden dostavijo in kolikšna je poštnina? Kaj pa velikost oblačilc - so malo večje kot npr. H&M? S katero znamko jih lahko primerjam? Rada bi naročila, ampak rabim še vaše nasvete...hvala mučouser posted image

junonca a mi zrihtaš povezavo prosim?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.12.2009 20:29:31   
brigita23
detelja draga, kaj naj napišem. Sem kr mal podoživljala tole s tabouser posted image . Boga majči upam da se kmalu pozdravi. Joj kok je vredno če so naši sončki zdravi a ne. Polubčki jo še v našem imenu in hitro se pozdraviteuser posted image .

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.12.2009 21:11:39   
sonček85
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

NICK     ROJEN      PDP     PODATKI

2soncek2   26.02.   09.04.2009   NINA (2200g-45cm)
user posted image
1. mesec:                                3200g -?
2. mesec:                                4130g-53cm
3. mesec:
6.mesecev                              6550g-63,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

sobra   05.03.   15.04.2009  TENEA (2155g-44 cm)
user posted image
1.mesec:                                     4100g-56cm
2.mesec:                                          ?

3.mesec                                           ?
4.mesec:                                     7100g-65cm
5.mesecev:                                 7955g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Miška2006

11.03.
   01.04.2009  NINA (2500g-48 cm)
1. mesec:                                  3440g-48cm
2. mesec:                                  4725g-53cm
3. mesec:                                  5555g-58cm
4. mesec:                                 
6440g-61cm
6.mesecev:                              7420g-66,5cm
Naslednji pregled: 10.12
Prvi koraki:

lili82   21.03.   04.04.2009   SAŠA (3530g-51,5cm)
user posted image user posted image
1. mesec:                                  4680g-54cm
2. mesec:                                  5710g-58,2cm
3. mesec:                                  6410g-62cm
5.mesecev:                               8040g-68cm
6.mesecev                                9000g-72cm
Naslednji pregled:21.12.2009
Prvi koraki:

janja*   23.03.   04.04.2009   NIK (3890g-54cm)
user posted image
1. mesec:                              4700g-56 cm
2. mesec:                              5700g-60 cm
3. mesec:                              6200g-61cm
6. mesecev:                         7400g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

simonaa

24.03.   06.04.2009   ANA (2700g-49 cm)
1. mesec:                                  3400g-53 cm
2. mesec:                                  4600g-57cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

nalini  

27.03.   04.04.2009  ALEKSEJ (2870g-50cm)
1. mesec:                                       3650g-52cm
2. mesec:                                       4840g-57cm
3. mesec:                                       5660g-60,5cm
4. mesec:                                      
6590g-63,5 cm

5. mesec/3t:                                 7250g-68cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

jernejav   28.03.   07.04.2009   ANŽE(3390g-50cm)
 user posted image   user posted image
1. mesec:                                          4290g-55 cm
2. mesec
:                                          5570g-57,5cm
3. mesec:                                          6210g-62 cm

5. mesec 3 tedne:                            7620g-66 cm
6.mescev 3 tedne:                           8870g-70 cm
Naslednji pregled: 26.11 kri urin, posvetovalnica 21.12
Prvi koraki:

malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1-4.mesec                                                                    ?
5.mesec:                                                       8000kg-68cm     

Naslednji pregled
Prvi koraki

matcar 
  02.04.   11.04.2009   SAŠ (3090g-49 cm)
 user posted image
1. mesec:                                   4405g-53cm
2. mesec:                                   6190g-59cm
3. mesec:                                   7000g-? cm
4. mesec:                                   7370g-64 cm
5.mesecev:                                8130g-69cm
6.mesecev:                                8830g-70cm
Naslednji pregled: 4.1.2010
Prvi koraki:

BrinaBa   03.04.   20.04.2009   ZALA (3030g-50cm)

user posted image
1. mesec:                                     4080g-54,5cm
2. mesec
:                                                         
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

tinaaja   03.04.   05.04.2009   DITA (3350g-51cm)
1. mesec:                                              4470g-54cm 
2. mesec
:                                    4840g-58cm
5.mesecev                                            6530g-63cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

tajika     05.04           ?             NINO (3000kg-48 cm)
user posted image
1.mesec                                      3940g     53,5cm
2.mesec                                      5105g     56cm
3.mesec                                      6970g     60cm
4.mesec                                      7540g     63cm
5.mesec                                      8210g     66cm
6.mesec                                      8750g     70cm

Naslednji pregled
Prvi koraki:

m...tina   06.04.   22.04.2009   JURE (3140g-48cm)
user posted image
1. mesec:                           4170g-52cm
2. mesec:                           5490g-56cm
3. mesec:                           7030g-61,5cm
4. mesec:                           8000g-63cm
5. mesec:                           8450g-65cm
6,5. meseca:                     9660g-69cm
Naslednji pregled: 11.01.
Prvi koraki:

nmagk   07.04.   17.04.2009   KAROLINA (4350g-54cm)
user posted image
1. mesec:                             5300g-59cm
2. mesec:                             6200g-62cm
4.mesece:                            8300g-71cm
5.mesecev :                         9200g-73cm
7.mesecev:                         10200g-77cm
8.mesecev:                         10500g-78cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

krfjolca   08.04.   15.04.2009   SARA (3520g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                   4500g-55cm
2. mesec
:                                   5200g-57cm                                                            
3. mesec:                                   5805g-60cm
4. mesec
:                            6500g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

frulica   08.04.    ?    ROK (3220g-51cm)
1. mesec:                            4750g-54cm                                                  
2. mesec:                           
5810g-57cm
3. mesec:                           
6730g-60cm 
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

frutolina   09.04.   20.04.2009   MIHAEL TAI (3300g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                       4380g-54cm
2. mesec:                                      
5500g-58cm

3. mesec:                                       6500g-61cm
4mesece3t                                     7350g-65cm
7.mesec:                                        8450g-71cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

slutnja   09.04.    ?   KRISTINA (3200g-50cm)
1.5 meseca:                            4400g-54cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                5510g-61cm  
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Ntaša
   10.04.   14.04.2009   MIHA (3760g-52cm)
 user posted image
1. mesec:                                 4700g-54cm
2. mesec:                                 5700g-56cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

klavdyk   
11.04.   17.04.2009   GAŠPER (2770g-47cm)
 user posted image
1. mesec:                                          3610g-52cm
2. mesec:                                          4750g-58cm

3. mesec:                                          5790g-60cm
4,5.mesecev                                     6800g-65cm
5.mesecev:                                       7520g-69cm
Naslednji pregled:11.01.2010
Prvi koraki:

duda1   11.04.   24.04.2009   KLEMEN (2850g-48cm)
1. mesec:                                        3760g-52cm
2. mesec:                                        4960g-55cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

blančica   11.04.   18.04.2009   LAN TRISTAN (2600g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                4170g - 52cm
2. mesec:                               
5160g - 57cm
3. mesec:                                ni bilo pregleda
4. mesec:                                6870g - 66cm - cepljenje  
5. mesec:                                7400g - 68cm - cepljenje
6. mesec:
                               8210g - 73cm - cepljenje
Naslednji pregled: do najinega prihoda nazaj iz Anglije nimava več pregleda - pri 1. letu ponovno

Prvi koraki:

kpmk   12.04.   01.04.2009   IAN (3280g-51cm)
  user posted image
1. mesec:                              4290g-54cm
2. mesec:                              5540g-59cm
3. mesec 3t:                         6300g-65cm
6 m 1t                                   7820g-69cm
Naslednji pregled: 24.11.2009 cepljenje
Prvi koraki:

Angelito   14.04.   11.04.2009   VITA (3400g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4165g-56,5cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

NinaMM   14.04.   15.04.2009   ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                                       4300g-54,5cm             
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

L&L  
15.04.   17.04.2009   ORSON (3500g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                    4935g-56,5cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                    6156g-62cm
6. mesec:                                    8065g-67,5cm

Naslednji pregled: 18.1.
Prvi koraki:

detelja   15.04.   10.04.2009   MAJA (3920g-54cm)
 user posted image
1.mesec-3t                                4500g-56,5cm
1.mesec -5t                               4970g-58,3cm
2.mesec                                     5760g-61cm
3.mesec                                     6670g-66,5cm

4,5. mesec                           7800g-70cm      
6. mesec                                     8720g-73,5 cm    
Prvi koraki:

srečka82   15.04.   01.04.2009   MAKS (3350g-52cm) 

1. mesec:                                        5000g-57cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

kimmii   15.04.   10.04.2009   BRINA (3150g-49cm)
1. mesec:
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

*nana*   16.04.   17.04.2009   TIAN (3580g-51cm)
user posted image

1. mesec:                                    4200g-53cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

ninica19   16.04.   08.04.2009   NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1. mesec:                            3850 g, 51cm
2. mesec:                            4515 g, 55,5cm
3. mesec:                            4900 g, 59cm
4. mesec:                            5820 g, 61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

NenaLena   17.04.   23.04.2009   ELA NORA (2850g-48cm)
 user posted image
1. mesec:                                          3630g-56cm
2. mesec:                                          4430g-58cm
3. mesec:                                          5050g-61cm
4.mesec:                                           5470g-63cm
5.mesecev:                                       5920g-66cm
7.mesec:                                           6470g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki: 

cveta28   
18.04.   10.04.2009   LAURA (3555cm-52cm)
1. mesec:                                          4560g-56cm
2. mesec:                                          5400g-59cm
3. mesec:                                          6020g-61,5cm
4,5.mesec:                                        6600g-64cm
5.mesecev:                                       7020g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

rea27   20.04.   27.04.2009   EVA LANA (3270g-52cm)user posted image
user posted image
user posted image
1. mesec:                                              3800g-54cm
2. mesec:                                              4500g-57cm

3. mesec:                                              5300g-60cm
6.mesecev:                                          7900g-69cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

zanchy   21.04.   14.04.2009   SEBASTJAN (3780g-51cm)
1. mesec:                                                4800g-54,5cm
2. mesec:                                                6380g-57cm
3. mesec:                                                7600g-61cm
4.mesece:                                               9100g-67cm
6.mesecev                                              10160g-69,2cm                          
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Sonček85   23.04.   24.04.2009  ALEKSANDER (3700g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                                         4780g-58cm
2. mesec 2t:                                                     5410g-61cm
3. mesec:                                                         5780g-63,5cm
4.mesece                                                          6570g-66cm
6.mesecev:                                                      7260g-69cm

7.mesec:                                                 okoli 8-8.5kg-73cm
Naslednji pregled:27.1.2010
Prvi koraki:

Junona   24.04.   30.04.2009   ZARA MARIE (3570g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                            4470g-55,5cm
2. mesec:                                                        ?
3.mesec .                                            6140g-62 cm

6.mesec                                               7470g-70cm
Naslednji pregled:1.2.2010
Prvi koraki:

veronikab
   27.04.   17.04.2009   JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1. mesec:                                           3960g-53cm
2. mesec:                                           4465g-54,5cm
3. mesec:                                           5310g-59cm
6. mesec:                                           7080g-64,5cm
Naslednji pregled:4.2.2010
Prvi koraki:

barboom   27.04.   ALEKS (4070g-55cm)
1. mesec:                             5870g-58cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

anca   28.04.   25.04.2009   VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                   3960g-54cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

štorkljica  
29.04.   27.04.2009   SOFIJA (3590g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                               4730g-56cm
2. mesec:                                               5780g-60cm
3.mesec                                                 6510g-63cm
4.mesece
                                               7480g-65,5cm
5.mesecev:                                            8220g-67cm
Naslednji pregled: 1.12.2009
Prvi koraki:

mišk   30.04.   29.04.2009   VITA (3560g-53cm)
user posted image
1. mesec:                                   4100g-56,5cm
2. mesec:                                   5070g-60,2cm

3. mesec:                                   5880g-62,7cm
4.5mesece:                                6420g-68cm
6.mesec:                                    7000g-69,1cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

ninica23 
  01.05.   24.04.2009   IAN (4090g-55cm)

1. mesec:                                       5170g-59cm
2. mesec:                                                
/
3. mesec:                                       7400g-67cm
4.mesece:                                      8500g-70cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

blueeyes 
  03.05.   xx.04.2009   GAJA (3260g-51cm)

1. mesec:                                      4620g-55,5cm
2. mesec:                                      4910g-56,5cm

3. mesec:                                      5330g-60cm
4,5.mesece                                   6250g-63cm
5.mesecev:                                   6515g-63,5cm
6.mesec                                        7020g -66cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki
:

brigita23   03.05.   27.04.2009   NIK (3980g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4900g-57cm
2. mesec:                                            ?
3.mesece:                                           ?
4.mesece                                     6720g-64cm
6.mesec:                                      8100g-71cm
Naslednji pregled:3.2.2010
Prvi koraki:

Pat74
   04.05.   25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
user posted image
1. mesec:                                    5100g-58cm
2. mesec:                                    6100g-61cm
4.mesece                                    7120g-68,5cm
5.mesecev:                                 7800g-70cm
6.mesecev                                  8400g-72cm
Naslednji pregled
:

Prvi koraki: 

pomarančica   05.05.   30.04.2009   OSKAR (3740g-53cm)
1. mesec:                                            4700g-59,5cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

akina   05.05.   20.04.2009   SAMUEL (4070g-54cm)
1. mesec:                                4710g-56cm
4. mesece:                              6940g-66,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

pikaro   08.05.   25.04.2009   TEO (3580g-53cm)

user posted image
1. mesec:                                  4070g-56cm
2. mesec:                                  5250g-59cm   
3.mesec                                    6420g-61cm
4,5.mesece                               7380g-66,5cm   

5,5. mesece                              8100g-70cm       
Naslednji pregled: 4.2.2010
Prvi koraki:

copka
   01.05.   13.05.2009   SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1. mesec:                                 5100g-56,5cm
2. mesec:                             
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH, KI SO JIH NAVEDLE, DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI. PODATKE MER PIŠITE ODEBELJENO !HVALA!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
4.12.2009 21:13:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Sonček85 hvala, sva ble več kot dve uri zuni in je skoz spala user posted image user posted image
no vidiš,ji je pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk:super za pregled,naj bo razbojna čim bolje opravljena

Morem pa povedat da sva se z mojim pošteno nasmejala Gregu,kako je zdravnico 1,2,3 odpravuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
4.12.2009 21:14:03   
sonček85
joj detelja:ne morem verjet ,boga Majči,upam,da Miklavž res odnese vse te njene bolečine in problemčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?